Christos_Tz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Εγινε παιχταρα μου!..Οργανωνομαι..Οργανωνομαι..ξερειs μωρε πωs πανε αυτα..ειναι λιγο μεχρι να του κανειs την πρωτη διαδικασια σωστα.. να φυγει το σκουπιδομανι,να ειναι clean..ωστε να κατσει η βαση σωστα,,σωστη Rom...να ξεκινησουμε να το χαρουμε οπωs πρεπει και πανω απο ολα σωστα στημμενο σωστα σαν βαση software και μετα να του περασω τα προγραμματακια του και τα multimedia μου καιμ ολα σωστα..οπωs με τα pc..αμα δεν το στησειs σωστα το μηχανημα(Φορματ),,δεν αποδιδουνε τα windows τα μεγιστα...καπωs ετσι..καταλαβαινειs πωs το εννοω..ααα..και θα προσπαθω να μην κουραζω με χαζεs ερωτησειs..ευχαριστω παιδια.. Edited December 10, 2014 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) φιλε jpower73 την κατεβαζω.θελεις να μου πεις αμα ειναι root;; Οχι, δεν ειναι. Θα πρέπει να Φλασαρεις ρουτ απο το ρικοβερι. Υ. Γ. Εντάξει και το βαηπερ, ολα λειτουργούν κανονικά μεχρι στιγμης Υ. Γ. 2. ΣΟΥΠΕΡ ΉΧΟΣ.... Το ενσωματωμενο audio effects συνεργάζεται αψογα με το βαηπερ δινοντας του μια έξτρα "ωθηση"... Τέλειος ήχος δοκιμασμενος στο ηχείο του κινητου με την εφαρμογη σποτηφαη.... Ειναι κατι σαν το ντιτιες της εμυι, με την διαφορά οτι εχει περισσότερες ρυθμίσεις απο αυτό... Υ.Γ. 3. Πειραζοντας τους επιταχυντες στο ντιβελοπερς, εφυγε η νωθροτητα Υ. Γ. 4. Σκαλιζοντας τις ρυθμισεις audio στο ηχείο, με τον θείο, διαπίστωσα πως εχει προρυθμισμενη την μεγιστη τιμη εντασης (160). Την κατεβασα στο 150, just in case Παντως, μπουταρει κατά 30% γρηγορότερα από την α310,με τις ίδιες εφαρμογές. ..... Πλεον μένει το τελευταίο πράγμα να τσεκάρω......;) (με διπλές βελτιωτικες μηχανες ηχου... Δεν τρεφω αυταπατες..) Edited December 10, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παρέλαβα επιτέλους την σούπερ θήκη από aliexpres Δεν λέω άλλαξε αμέσως όψη το F1, αλλά μόλις την έβαλα έχασα το σήμα και από την wind Q και από την cosmote Έχω την μανίσια ρομ από vickmail, και δεν θέλω να την αλλάξω προς το παρών, καθότι λίγο άσχετος με το άθλημα. Μπορώ να κάνω κάτι να φτιάξει το σήμα; η να την παροπλίσω και να μείνω με τη μαμά θήκη; Την εχω 2 εβδομάδες και δεν έχω πρόβλημα ούτε με το σήμα, ούτε το gps; ούτε το wifi... Την έχω λατρέψει, καθώς με το παλιό καπάκι ηταν πολύ λεπτό το f1 και μου γλιστρούσε..τώρα και καλύτερη αίσθηση έχω και η κατασκευή από το καπάκι είναι τέλεια και προσεγμένη..το εκανε κυριλέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JONY70 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 SOS .Παιδιά δεν ανοίγει ,μετά από μια επαναφορά μέσο titanium κώλυσε με μαύρη οθόνη έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα ,τώρα βγάζει το λογότυπο f1 μετά android το οποίο αναβοσβήνει και το τηλέφωνο δεν ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 SOS .Παιδιά δεν ανοίγει ,μετά από μια επαναφορά μέσο titanium κώλυσε με μαύρη οθόνη έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα ,τώρα βγάζει το λογότυπο f1 μετά android το οποίο αναβοσβήνει και το τηλέφωνο δεν ανοίγει Μπες σε recovery και δοκιμασε να κανεις wipe το cache και dalvic-cache Μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Οχι, δεν ειναι. Θα πρέπει να Φλασαρεις ρουτ απο το ρικοβερι. Υ. Γ. Εντάξει και το βαηπερ, ολα λειτουργούν κανονικά μεχρι στιγμης Υ. Γ. 2. ΣΟΥΠΕΡ ΉΧΟΣ.... Το ενσωματωμενο audio effects συνεργάζεται αψογα με το βαηπερ δινοντας του μια έξτρα "ωθηση"... Τέλειος ήχος δοκιμασμενος στο ηχείο του κινητου με την εφαρμογη σποτηφαη.... Ειναι κατι σαν το ντιτιες της εμυι, με την διαφορά οτι εχει περισσότερες ρυθμίσεις απο αυτό... Υ.Γ. 3. Πειραζοντας τους επιταχυντες στο ντιβελοπερς, εφυγε η νωθροτητα Υ. Γ. 4. Σκαλιζοντας τις ρυθμισεις audio στο ηχείο, με τον θείο, διαπίστωσα πως εχει προρυθμισμενη την μεγιστη τιμη εντασης (160). Την κατεβασα στο 150, just in case Παντως, μπουταρει κατά 30% γρηγορότερα από την α310,με τις ίδιες εφαρμογές. ..... Πλεον μένει το τελευταίο πράγμα να τσεκάρω......;) (με διπλές βελτιωτικες μηχανες ηχου... Δεν τρεφω αυταπατες..) Βαριεσαι να αλλαξεις γλωσσα και να γραψεις στα Αγγλικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Αυτο που καποιοι εχετε τρελο κολλημα με το δυνατο ηχειο δεν το καταλαβαινω. Εγω προσπαθω σε καποιες ROM να τον κανω να ακουγεται πολυ χαμηλοφωνα και δε γινεται κι εσεις θελετε να ξεκουφαινετε τους γειτονες;; ΥΓ στην A310 V2 ο ηχος στο hands free ειναι χαμηλος. Εδω τι γινεται; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτο που καποιοι εχετε τρελο κολλημα με το δυνατο ηχειο δεν το καταλαβαινω. Εγω προσπαθω σε καποιες ROM να τον κανω να ακουγεται πολυ χαμηλοφωνα και δε γινεται κι εσεις θελετε να ξεκουφαινετε τους γειτονες;; ΥΓ στην A310 V2 ο ηχος στο hands free ειναι χαμηλος. Εδω τι γινεται; ειναι μεχρι να καει το speaker απο την παραμορφωση και μετα γιοκ ηχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Βαριεσαι να αλλαξεις γλωσσα και να γραψεις στα Αγγλικα; σας γραφω απο κινητο και χρησιμοποιω swiftkey το οποιο έχει μαθει τις λέξεις και τις βγάζει αυτοματα. Ολες αυτές τις παρουσιάσεις τις κάνω από το κινητο. Το λαπτοπ έχει χαλάσει. Επίσης, βρήκα bug... Το τηλέφωνο ΔΕΝ κάνει power off!!!! παραμόνο μέσω twrp. Ή μέσω εφαρμογής... Ή μέσω χρονοπρογραμματισμού (Εκτός κι αν έσβησα κατι, κατα λάθος, όταν το καθάριζα από κινεζιές) Edit. βρεθηκε το πρόβλημα. χρειάζεται να απενεργοποιηθει το "advanced reboot menu" στο gravity box στην επιλογή του power tweaks. Edited December 11, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Οχι, δεν ειναι . Θα πρέπει να Φλασαρεις ρουτ απο το ρικοβερι. Φλασάροντας την με TWRP δεν χρειάστηκε κάτι επιπλέον, ήταν ήδη rooted. Αυτό όμως που δεν βρίσκω είναι πως να εμφανίζεται πρώτα το επίθετο στην stock εφαρμογή επαφών Edited December 11, 2014 by cybernec Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JONY70 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μπες σε recovery και δοκιμασε να κανεις wipe το cache και dalvic-cache Μονο! δεν μπαίνει σε recovery με το γνωστό τρόπο ( + power) όταν εμφανίζεται το λογότυπο f1 και αφήνω τα πλήκτρα μετά από 2 δευτερόλεπτα γίνεται η οθόνη μαύρη και μετά πάλη βγάζει το f1και μετά τους τέσσερις χρωματιστούς κύκλους που επαναλαμβανόμενα σχηματίζουν τη λέξη android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν μπαίνει σε recovery με το γνωστό τρόπο ( + power) όταν εμφανίζεται το λογότυπο f1 και αφήνω τα πλήκτρα μετά από 2 δευτερόλεπτα γίνεται η οθόνη μαύρη και μετά πάλη βγάζει το f1και μετά τους τέσσερις χρωματιστούς κύκλους που επαναλαμβανόμενα σχηματίζουν τη λέξη android Για να μπεις στο recovery δοκίμασε αν θέλεις και αυτό τον τρόπο με τον οποίο μπαίνω πάντα στο recovery: Με τελείως κλειστό το κινητό πατάς αρχικά το Vol + και κρατώντας το πατημένο πατάς και κρατάς πατημένο το πλήκτρο power. Μόλις δεις το αρχικό logo αφήνεις το πλήκτρο power και συνεχίζεις να κρατάς το Vol + μέχρι να δεις το menu του recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Με το που βαλειs το κινητο να κανει την πρωτη του παρθενικη φορτιση..ποσεs ωρεs το αφηνειs μπριζα για να ξεκινησει την ζωη τηs σωστα η μπαταρια?Κλειστο η Ανοιχτο?Δεν το εχω δει καπου εδω μεσα να αναφερετε..εκτοs αν μου διεφυγε απο καπου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Με το που βαλειs το κινητο να κανει την πρωτη του παρθενικη φορτιση..ποσεs ωρεs το αφηνειs μπριζα για να ξεκινησει την ζωη τηs σωστα η μπαταρια?Κλειστο η Ανοιχτο?Δεν το εχω δει καπου εδω μεσα να αναφερετε..εκτοs αν μου διεφυγε απο καπου.. δεν χρειαζεται,το χρησιμοποιεις κανονικα μεχρι να φτασει σε σημειο που θα το φορτιζες ετσι κι αλλιως @jpower ποια κατεβασες την Mobile version η την unicom?Η καμερα σε σχεση με την a310? Edited December 11, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν χρειαζεται,το χρησιμοποιεις κανονικα μεχρι να φτασει σε σημειο που θα το φορτιζες ετσι κι αλλιως Ευχαριστω azuli :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν χρειαζεται,το χρησιμοποιεις κανονικα μεχρι να φτασει σε σημειο που θα το φορτιζες ετσι κι αλλιως @jpower ποια κατεβασες την Mobile version η την unicom?Η καμερα σε σχεση με την a310? εγω κατεβασα την unicom και δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospoul Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) παιδια θελω να παρω το coolpad f1 τελικα , απλα βλεπω ολα αυτα που γραφετε στο φορουμ ,και δεν ειμαι γνωστης ,θελω να μου πειτε αν αγορασω το κινητο χωρις να το αλλαξω την ρομ ειναι καλο ή θα εχει θεματα με καμερα ,ηχο και ολα αυτα? επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εμπιστευεσταιι το to2c ? Edited December 11, 2014 by nikospoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Δεν λέω άλλαξε αμέσως όψη το F1, αλλά μόλις την έβαλα έχασα το σήμα και από την wind Q και από την cosmote Έχω την μανίσια ρομ από vickmail, και δεν θέλω να την αλλάξω προς το παρών, καθότι λίγο άσχετος με το άθλημα. Μπορώ να κάνω κάτι να φτιάξει το σήμα; η να την παροπλίσω και να μείνω με τη μαμά θήκη; Παροπλισε την δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις το αλουμίνιο είναι ότι χειρότερο για το σήμα. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ρε παιδιά αυτό το 99% new έχει κάποια διαφορά από το κανονικό η απλά είναι μελλοντική προσφορά (-10ευρώ) για να το ξεχωρίζουν στο site τους?εγώ πάντως δεν είδα κάτι.. 99% new Coolpad f1 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλα, αυτό που γίνεται με αυτό το τηλέφωνο δεν έχει προηγούμενο... Καλά είπε ένας φίλος, παλαιότερα... Κάθε μερα 5 ρομ βγαίνουν. Μαλοον το εψει αγοράσει η μιση Κίνα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ρε παιδιά αυτό το 99% new έχει κάποια διαφορά από το κανονικό η απλά είναι μελλοντική προσφορά (-10ευρώ) για να το ξεχωρίζουν στο site τους?εγώ πάντως δεν είδα κάτι.. 99% new Coolpad f1 Επισκευασμένο από κάποια επιστροφή κατα πάσα πιθανότητα είναι, τώρα το πως κρίνουν ότι είναι κατά 99% καινούργιο δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ρε παιδιά αυτό το 99% new έχει κάποια διαφορά από το κανονικό η απλά είναι μελλοντική προσφορά (-10ευρώ) για να το ξεχωρίζουν στο site τους?εγώ πάντως δεν είδα κάτι.. 99% new Coolpad f1 Κάτι λέει για "new languages version", τρίχες δηλαδή! Πάντως και τα 10$ καλά είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισκευασμένο από κάποια επιστροφή κατα πάσα πιθανότητα είναι, τώρα το πως κρίνουν ότι είναι κατά 99% καινούργιο δεν ξέρω. Σωστό και αυτό, μάλλον μακριά από δαύτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 σε leak v4 kernel v3 οι αντιγραφές στην sd από τον υπολογιστή είναι πάρα πολύ αργές η κάρτα μνήμης είναι 32gb class 10 από Ελλάδα έχω βγάλει τον περιορισμό για την αντιγραφή στην sd που έχει στο kitkat τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Emui 3.0 B255 by atx http://pan.baidu.com/s/1i3L1yDn Θέλει το 3g patch Είναι πιο smooth από τις άλλες 3.0 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε τα kangvip tools από άλλη emui? θα την ανεβάσω και αλλού αργότερα και άλλες 2 emui3.0 255 by liutao http://pan.baidu.com/s/1o6kJ2C6 emui3.0 255 by Lu thunder http://pan.baidu.com/s/1bn2aOxT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ανέβασε την και αλλού... Δεν έχω πρόσβαση σε πσ και από το κινητό κάνει αιώνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts