Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περασα την aosp v2.0 φαινεται σαφως καλυτερη απο την κινεζο-official, αλλα αντιμετωπιζω το εξης, αν κλεισω το τηλεφωνο, πρεπει να βγαλω την μπαταρια να την ξαναβαλω και μετα ανοιγει, αλλιως αναβει η οθονη για λιγο και δεν μπουταρει με την μια. Τι παιζει?

απενεργοποίησε την γρήγορη εκκίνηση/quick boot από τις ρυθμίσεις

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Εδώ και λιγο καιρo χρησιμοποιω τη ρομ Laek V4 (kernel V3) και αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το σημα της κινητης. Εκτος του οτι εχω μονιμα 1 μπαρα σημα, αντε στην καλυτερη περιπτωση 2, κατι που καταβροχθιζει τη μπαταρια, πολυ συχνα χανει το δικτυο εντελως και πρεπει να κανω disable και enable τη sim για να ξανασυνδεθει με τη Vodafone. Αποτελεσμα ειναι να χανω συνεχεια κλησεις (και ειδοποιησεις απο το ιντερετ). Ειναι γνωστο προβλημα με τη ρομ αυτη ή μονο εγω το εχω? Υπαρχει καποιο fix?

ΥΓ. Με τη 4.2 του ισπανου που ειχα παλιοτερα, ειχα σημα καμπανα οποτε δε φταιει ουτε το τηλεφωνο, ουτε οτι δεν εχω καλυψη

Edited by makdak

Εδώ και λιγο καιρo χρησιμοποιω τη ρομ Laek V4 (kernel V3) και αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το σημα της κινητης. Εκτος του οτι εχω μονιμα 1 μπαρα σημα, αντε στην καλυτερη περιπτωση 2, κατι που καταβροχθιζει τη μπαταρια, πολυ συχνα χανει το δικτυο εντελως και πρεπει να κανω disable και enable τη sim για να ξανασυνδεθει με τη Vodafone. Αποτελεσμα ειναι να χανω συνεχεια κλησεις (και ειδοποιησεις απο το ιντερετ). Ειναι γνωστο προβλημα με τη ρομ αυτη ή μονο εγω το εχω? Υπαρχει καποιο fix?

ΥΓ. Με τη 4.2 του ισπανου που ειχα παλιοτερα, ειχα σημα καμπανα οποτε δε φταιει ουτε το τηλεφωνο, ουτε οτι δεν εχω καλυψη

Οποτε αλλαζεις η ξαναφλασαρεις την rom αμεσα.:)Μαλλον δεν εκατσε καλα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Λοιπον παιδια,

μετα απο αρκετες ρομ που δοκιμασα (και μιλαω για καμια 10ρια βασικες),

και βαζω ως κριτηρια (γιατι καποια τα θεωρω πολυ βασικα!)

1.να εχει ελληνικα (οσο το δυνατον πιο εξελληνισμενη)

2.να εχει φουλ σημα και αυτο το τεσταρεις σε διαφορες περιοχες..

3.να εχει ελληνικο πληκτρολογιο (αν και αυτο δεν ειναι προβλημα..)

4.να δεχεται το αρχειο επαφων μας και να μην χρειαζεται να βαλουμε +30

5.να δεχεται sms απο 4ψηφια

6.να μιλας και να σε μιλανε και να ακουγεσαι καμπανα..

7.να ειναι ρουτ (αν και οι πιο πολλες ειναι..)

8.να παιρνει xposed+gravity

9.να βγαζει καλη μπαταρια (2 μερες)

.........

με αυτα τα κριτηρια εχω σκαλωσει στην GalaxyS5_4.4_8297w.20141016.by lzy

οχι οτι ειμαι φανατικος της samsung, αλλα ρε παιδια η ρομ ειναι πολυ καλη! σημα καμπανα!

το μονο που χρειαστηκε να βαλω ειναι ελληνικο πληκτρολογιο και προχθες που γεμισα την μπαταρια, τωρα παω για τρτη μερα (η αληθεια ειναι χωρις βαρια χρηση αλλα περισσοτερο σαν κινητο)

το θεμα ειναι οτι βρηκα καποιο bug και θελω την βοηθεια σας.. στη επιλογη ηχου στο ξυπνητηρι και ειδοποιηση δεν μου ανοιγει τα αρχεια ηχου και μου λεει: η διαδικασια android.process.media εχει σταματησει

προσπαθησα να αντιγραψω τα αρχεια ηχου σε αλλο φακελο (το φακελο που εβγαζε ο es expl.) γιατι ειδα οτι βρισκονται στο system/media αλλα χωρις τυχη..καμια ιδεα?

αυτα προς το παρον... η 2ρη ρομ για μενα ειναι η mlais 4.4.3 (που και αυτη θελει πληκτ.)

enjoy your life...:p

Παιδια μια ερωτηση εχω παρει ενα coolpad f1 στην γυναικα μου και του εχω βαλει την leakv4 kernel 3 τωρα περιμενω ενα ιδιο τηλ και για εμενα θα εχω θεμα με τις Mac address και αν ναι τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω;;;;; ευχαριστω

βαλε καμια πιο καινουργια..εκτος του οτι ειναι πλεον του αρχειου δεν ειναι και καμια bugless rom..

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια μια ερωτηση εχω παρει ενα coolpad f1 στην γυναικα μου και του εχω βαλει την leakv4 kernel 3 τωρα περιμενω ενα ιδιο τηλ και για εμενα θα εχω θεμα με τις Mac address και αν ναι τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω;;;;; ευχαριστω

οτι απαντησα και στον απο πανω..!rom εχουμε ευτυχως

Εχεις να προτηνεις καποια;;; να ειναι σταθερη οσο και αυτη η ρομ

aosp a310 και emui 2.3 η και 3.0,η 2.3 ειναι πιο γρηγορη αλλα η 3.0 πιο ωραια και με εξτρα features.Aν βαλεις a310 βαλε την v1 και θα παρεις OTA την v3 η οποια ειναι και οτι πιο καινουργιο εχουμε αυτη τη στιγμη σε kernel για το F1

aosp a310 και emui 2.3 η και 3.0,η 2.3 ειναι πιο γρηγορη αλλα η 3.0 πιο ωραια και με εξτρα features.Aν βαλεις a310 βαλε την v1 και θα παρεις OTA την v3 η οποια ειναι και οτι πιο καινουργιο εχουμε αυτη τη στιγμη σε kernel για το F1

καλησπερα η a310 v1 ειναι αυτη που ειναι στη πρωτη σελιδα (Micromax_A310_030_decrappified.zip);;σωστα;;

Αυτά λες κ μας βάζεις σε σκέψεις....:D

Κ μόλις έβαλα κ έφερα στα μέτρα μου την a310 v2.. :dizzy:

Αυτά λες κ μας βάζεις σε σκέψεις....:D

Κ μόλις έβαλα κ έφερα στα μέτρα μου την a310 v2.. :dizzy:

Μια απο τα ιδια :mad:

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Δεν υπαρχει αυτο που εγινε..λοιπον,χτες το βραδυ ειχα καπου στο 8% μπαταρια.ανοιξα λοιπον wifi,3g,gps και τερμα τη φωτεινοτητα ωστε να τελειωσει και να το βαλω στη φορτιση.καποια στιγμη ενω εφτανε καπου στο 3% αρχιζει η οθονη ξαφνικα να μαυριζει αφηνοντας μια λευκη κατακορυφη γραμμη στα αριστερα.εφτασε σε απροχωρητο σημειο λες και ειχε σπασει η οθονη.δεν εδειχνε τπτ,μονο αυτη τη λευκη λωριδα.πρωτη σκεψη:ποιο κινητο να παραγγειλω τωρα;;το f2;;χαχ . Του βγαζω τη μπαταρια και κλεινει.το βαζω στη φορτιση,το αφηνω κανα δεκαλεπτο και μετα ανοιγει κανονικα σαν να μην εγινε ποτε τιποτα..

Πως εγινε ολο αυτο ρε παιδια;;εννοειται οτι χαμηλωσα αμεσα τη φωτεινοτητα μολις ανοιξε.παιζει να υπερθερμανθηκαν τα pixel και εγινε ολο αυτο ως αυτοαμυνα;;

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

καλησπερα η a310 v1 ειναι αυτη που ειναι στη πρωτη σελιδα (Micromax_A310_030_decrappified.zip);;σωστα;;

ναι αυτη ειναι αλλα δεν ξερω αν με την rom απο το zip δουλεψει το ota,δεν ξερω βασικα αν αυτος που την εβαλε στο zip κρατησε τα apk που κανουν το ota.Το πιο σιγουρο ειναι να δουλεψει με το cpb.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπαρχει αυτο που εγινε..λοιπον,χτες το βραδυ ειχα καπου στο 8% μπαταρια.ανοιξα λοιπον wifi,3g,gps και τερμα τη φωτεινοτητα ωστε να τελειωσει και να το βαλω στη φορτιση.καποια στιγμη ενω εφτανε καπου στο 3% αρχιζει η οθονη ξαφνικα να μαυριζει αφηνοντας μια λευκη κατακορυφη γραμμη στα αριστερα.εφτασε σε απροχωρητο σημειο λες και ειχε σπασει η οθονη.δεν εδειχνε τπτ,μονο αυτη τη λευκη λωριδα.πρωτη σκεψη:ποιο κινητο να παραγγειλω τωρα;;το f2;;χαχ . Του βγαζω τη μπαταρια και κλεινει.το βαζω στη φορτιση,το αφηνω κανα δεκαλεπτο και μετα ανοιγει κανονικα σαν να μην εγινε ποτε τιποτα..

Πως εγινε ολο αυτο ρε παιδια;;εννοειται οτι χαμηλωσα αμεσα τη φωτεινοτητα μολις ανοιξε.παιζει να υπερθερμανθηκαν τα pixel και εγινε ολο αυτο ως αυτοαμυνα;;

η μπαταρια φταιει και θελει calibration,το χω παθει κι εγω κ πολλοι αλλοι.κατεβασε απο play το battery calibration κ ακολουθα τις οδηγιες.Κανε και αυτα που λεει ως "optional"

Edited by azuli

Αν δεν κανω λάθος, για να δουλέψει το ΟΤΑ, θα πρέπει.

Η ρομ να μην είναι ρουτ

Το ρικοβερι να είναι το εργοστασιακο (οχι twrp ή cwm)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για όσους αναρωτιούνται γιατί δε δουλεύει το busybox στην mlais η λύση είναι η εξής:

- Πηγαίνετε με root explorer στο /system/xbin

- Διαγράφετε ΟΛΑ τα αρχεία με μέγεθος ΑΚΡΙΒΩΣ 7 kb. (Επειδή είναι hardlinks και κάτι κουλό συμβαίνει. Κανονικά θα έπρεπε να είναι symlinks αλλά οι Κινέζοι τα κάνανε σκ...)

- Ξαναεγκαθιστατε το busybox από την αρχή χρησιμοποιώντας το busybox free απο play store.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Αν δεν κανω λάθος, για να δουλέψει το ΟΤΑ, θα πρέπει.

Η ρομ να μην είναι ρουτ

Το ρικοβερι να είναι το εργοστασιακο (οχι twrp ή cwm)

το recovery ναι θελει αλλαγμα με το οfficial της a310.Για το root δεν ξερω αν παιζει ρολο και αν ''φαινεται'' στην διαδικασια

και γω εχω λιγες μερες με την α310 v2 και ειμαι ευχαριστημενος...

οποτε θα κανω υπομονη μεχρι να βγει η V3 ετοιμη για περασμα απο custom recovery.

Coolpad F1 (8297W)

Για όσους αναρωτιούνται γιατί δε δουλεύει το busybox στην mlais η λύση είναι η εξής:

- Πηγαίνετε με root explorer στο /system/xbin

- Διαγράφετε ΟΛΑ τα αρχεία με μέγεθος ΑΚΡΙΒΩΣ 7 kb. (Επειδή είναι hardlinks και κάτι κουλό συμβαίνει. Κανονικά θα έπρεπε να είναι symlinks αλλά οι Κινέζοι τα κάνανε σκ...)

- Ξαναεγκαθιστατε το busybox από την αρχή χρησιμοποιώντας το busybox free απο play store.

Ωραίος, όλα ΟΚ τώρα.

Με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κανείς κανένα app/widget που να μπορεί να δείξει στο τηλέφωνο μας ένα σχετικά σωστό estimation για το πόσα mA παίρνει από το τροφοδοτικό; CurrentWidget, Battery Monitor Widget κτλ δεν μου δείχνουν τίποτα. Θέμα kernel πρέπει να είναι αλλά λογικά ένα estimation θα μπορεί να γίνει αν μετράει το app mA κάθε 10 δευτερόλεπτα και κάνει: mA μετά - mA πριν / χρόνο.

Edited by mindtrapper

Καλημερα

Για να κανουμε restore μια ρομ,κανουμε ολα τα wipes σαν να την περναμε για πρωτη φορα?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Σφαιρα Εξυπηρετηση το Vicmall..Ξεκινησε το Ταξιδι..http://postimg.org/image/6783lvgez/

Αυτο το Hands Free που μου στελνουνε ειναι οκ για αρχη απο θεμα πολικοτηταs?

Edited by Christos_Tz

Παιδιά sos.Μόλις παρέλαβα άλλο ένα coolpad για ένα φίλο.Το rootαρα κανονικά και του πέρασα το cwm 6.0.3.0.Αφού έκανα την διαδικασία,επέλεξα την rom που ήθελα να εγκαταστήσω και το cwm δεν την εγκατέστησε και με γύριζε στην αρχική του σελίδα χωρίς να μου βγάλει κάποιο μήνυμα.Να τονίσω ότι τα ίδια zip τα έχω εγκαταστήσει σε άλλα δύο coolpad χωρίς πρόβλημα.Τι μπορώ να κάνω τώρα που έχω διαγράψει την παλιά rom;

Προσθήκη..Άκυρος ο συναγερμός.Τελικά με άλλη κάρτα τα κατάφερα.

Edited by manouras2

Δοκίμασα την "Coolpad8297_Fixed_EMUI3.0_Android4.4_B251SP02_htfy_11.21" όμως δεν έβλεπε τις κάρτες SIM.

Την έχει κάποιος άλλος βάλει με επιτυχία ?