tsad92 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 5.0 lolipop!!!! levelof.blogspot.gr/2014/10/upgradeupdate-micromax-canvas-nitro.html Λετε να δουλεψει στα δικα μας?? Μακάρι,αν και πιστεύω οτι είναι νωρίς ακόμα.Σε διπλανό φόρουμ αναφέρουν οτι οι nexus συσκευές δεν έχουν πάρει ακόμα όλες update.... Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ναι. για την laek. μετα θα βαλω την AOSP_KitKat_4.4.2 ή την 1028 fefe θα σου συνιστουσα την AOSP_KitKat_4.4.2 (228mb) να μην την βαλεις,εχει πολυ χαλια σημα η κεραια και δεν μου αναγνωριζε το αρχειο με τις επαφες μου,τωρα δεν ξερω αν δεν καθησε καλα αλλα... θελω την δευτερη να δοκιμασω και την miui6 Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 θα σου συνιστουσα την AOSP_KitKat_4.4.2 (228mb) να μην την βαλεις,εχει πολυ χαλια σημα η κεραια και δεν μου αναγνωριζε το αρχειο με τις επαφες μου,τωρα δεν ξερω αν δεν καθησε καλα αλλα... θελω την δευτερη να δοκιμασω και την miui6 αλλαξα γνωμη απο τοτε καμια 10 φορες. χεχε... Aosp4.4.3_Coolpad-8297W.20141014.by l.zip<---- αυτη θα βαλω τελικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 5.0 lolipop!!!! levelof.blogspot.gr/2014/10/upgradeupdate-micromax-canvas-nitro.html Λετε να δουλεψει στα δικα μας?? Εδω παπας , εκει παπας :) Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά έχω την Mlais και έχω βάλει το keyguard.apk για να γίνει φύγει το εικονίδιο από το ring. Δεν βρίσκω με τίποτα όμως πως να αλλάξω wallpaper στο lock screen. Θέλω να έχω το ίδιο που έχω και στον launcher. Gravity box δεν δουλεύει, quickpic και gallery αλλάζουν μόνο του launcher. Κανένα tip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Μια ερώτηση προς όποιους γνωρίζουν περσσότερα. Έχω την Mιcromax v2 στην έκδοση η οποία φλασάρεται από recovery (ευκολία γαρ!). Αν και έλεγα να δοκιμάσω κάτι άλλο αυτό το σαββατοκύριακο (lewa 4.2.2 149 OS6 11.28, ή FuntouchOS1.27.0), τελικά δεν το έκανα! Όπως και να το κάνουμε, άσχετα με το αν σε μερικές συσκευές δεν δίνει την κορυφαία αυτονομία όπως σε κάποιες άλλες, είναι μια πολύ καλή ROM. Η ερώτηση τώρα: Επειδή κάποια στιγμή νόμιζα ότι το 3G δεν ήταν αρκετά γρήγορο (και πάλι με βάση κάποια νούμερα που έχουν αναφέρει φίλοι εδώ, για 3 και 7 mbps, τα οποία, στην δική μου πραγματικότητα των συνήθως 10 - 20 - 50, σπάνια 100, και σπανιότατα max 150 Kb/s, φαντάζουν αστρονομικά!), φλασάρισα το "Jonzalvo_TD-to-W_ Modem3g Coolpad F1.zip" και μετά το "fix Modem3g Coolpad F1.zip". Εν τέλει δεν κατάλαβα κάποια διαφορά προς το καλύτερο ή το χειρότερο! Λέτε να έχω χαλάσει κάτι? (στη ROM) Edited December 7, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Αυτα απο οσο ξερω ειναι για εκδοσεις rom κινεζικες ωστε να παιζουν σε WCDMA δικτυα δηλαδη εδω. Οποτε ναι δεν χρειαζονται στην micromax v2 ( την οποια περασα μετα απο 2 μηνες με laek v3 και φαινεται καλη :D ) Οσο για το 3g ταχυτητες 7 - 8 mbps εχω δει και εγω και το λεω επειδη εισαι απο Κατερινη οπως και εγω. Edited December 7, 2014 by devilgene Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά έχω την Mlais και έχω βάλει το keyguard.apk για να γίνει φύγει το εικονίδιο από το ring. Δεν βρίσκω με τίποτα όμως πως να αλλάξω wallpaper στο lock screen. Θέλω να έχω το ίδιο που έχω και στον launcher. Gravity box δεν δουλεύει, quickpic και gallery αλλάζουν μόνο του launcher. Κανένα tip; Xposed Lockscreen Wallpaper 1.6.2 ή απο το Xposed στα downloads το βρίσκεις. Εγκατάσταση, τικάρισμα, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Φτιάχνει icon στην επιφάνεια και απο εκεί διαλέγεις wallpaper τκλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά έχω την Mlais και έχω βάλει το keyguard.apk για να γίνει φύγει το εικονίδιο από το ring. Δεν βρίσκω με τίποτα όμως πως να αλλάξω wallpaper στο lock screen. Θέλω να έχω το ίδιο που έχω και στον launcher. Gravity box δεν δουλεύει, quickpic και gallery αλλάζουν μόνο του launcher. Κανένα tip; Τα wallpapers είναι στο Agoldwallpaper.apk αν δεν κάνω λάθος (από agold αρχίζει και είναι στο system πάντως) Μπορείς να βάλεις εκεί μέσα το wallpaper που θες και να το διαλέξεις από τον stock launcher μόνο. Εναλλακτικά βρίσκεις στο build.prop τη γραμμή που το ορίζει (δε θυμάμαι ακριβώς που και δεν το έχω, ψάξε για agold) και ή βάζεις ένα path σε δική σου εικόνα, ή την κάνεις comment out (με # στην αρχή) και χρησιμοποιεί του launcher με λίγο opacity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ...Οσο για το 3g ταχυτητες 7 - 8 mbps εχω δει και εγω και το λεω επειδη εισαι απο Κατερινη οπως και εγω. με ποιον πάροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) καλησπερα...εχω τη στοκ.μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων η θα εχω θεμα?θα χαθει το ρουτ?θελω να το δωσω καιπρεπει να το "σβησω"...θα εκτιμησω καποια απαντηση. Edited December 7, 2014 by djsaxsax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Xposed Lockscreen Wallpaper 1.6.2 ή απο το Xposed στα downloads το βρίσκεις. Εγκατάσταση, τικάρισμα, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Φτιάχνει icon στην επιφάνεια και απο εκεί διαλέγεις wallpaper τκλ σε μενα στην mlais δεν δουλευει με ποιον πάροχο; Λιγο πιο διπλα απο σενα γυρω στα 4-5 με cu αλλα και whats up Edited December 7, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 καλησπερα...εχω τη στοκ.μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων η θα εχω θεμα?θα χαθει το ρουτ?θελω να το δωσω καιπρεπει να το "σβησω"...θα εκτιμησω καποια απαντηση. αν εννοείς αυτή με την οποία σου το έστειλαν και αν είναι η εξελληνισμένη 015, είναι πιθανόν να μη χαθούν τα ελληνικά, για το root δεν μπορώ να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 σε μενα στην mlais δεν δουλευει Το xposed στην mlais δεν δουλεύει ή το πρόγραμμα δεν κάνει αυτό που λέει; Εγώ το είχα σε όλες σχεδόν τις ρομ και δουλεύει πολύ καλά και τώρα με την Α310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 το xposed δουλευει αυτο το Xposed Lockscreen Wallpaper δεν μπορει να αλλαξει την εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση Data connection μπορω να έχω μόνο απ΄τη Sim1 ή και από την Sim2? (Εχω MIUI ver5.0 άν παίζει ρόλο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 παιδια υπαρχει miui 6v για το κιητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 με ποιον πάροχο; Me vodafone Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) ... Λιγο πιο διπλα απο σενα γυρω στα 4-5 με cu αλλα και whats up Me vodafone Και γω, καρτοσυμβόλαιο της vodafone έχω! Με ποιο app μετράτε τα Mbps? Εγώ χρησιμοποιώ την κίνηση δεδομένων που εμφανίζεται μέσω gravity box στη status bar. Βλέπω μόνο b/s kai Kb/s. Edited December 7, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 δοκιμασε κανεις την WRP 2.8.1.0? http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/12/159900-281x500.png Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδια δοκιμασε κανεις αλλος την ρομ που λεει otg support;;;να ξερουμε αποτελεσματα;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά πως θα κάνω βίντεο κλήση με το skype; βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά πως θα κάνω βίντεο κλήση με το skype; βοήθεια. που ειναι το δυσκολο;; διαλεξε την επαφη που θελεις και πατα το εικονιδιο με την καμερα κατω αριστερα Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αυτό είναι το θέμα, δεν μου βγάζει την επιλογή της κάμερα η εφαρμογή.μόνο της κανονικής κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αυτό είναι το θέμα, δεν μου βγάζει την επιλογή της κάμερα η εφαρμογή.μόνο της κανονικής κλησης. δεν ξερω.. μηπως ειναι offline η δεν εχει καμερα? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts