Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ψηθει να το παρω κι εγω το coolpad f1...

Δεν εχω τις γνωσεις ομως περι root , rom κλπ. και φοβαμαι μην μπλεξω...

Ετσι οπως ερχεται out of the box , δεν δουλευει μια χαρα?

Ελληνικα εχει ή πρεπει να το ζητησω να τα βαλουν?

Επισης τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα?

Πρεπει να δωσω συγκεκριμενες οδηγιες για κατι στο μαγαζι που θα το παραγγειλω και ποιες ειναι αυτες?

Ποιο μαγαζι να προτιμησω?

Ευχαριστω

Edited by kalafan

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

εχω ψηθει να το παρω κι εγω το coolpad f1...

Δεν εχω τις γνωσεις ομως περι root , rom κλπ. και φοβαμαι μην μπλεξω...

Ετσι οπως ερχεται out of the box , δεν δουλευει μια χαρα?

Ελληνικα εχει ή πρεπει να το ζητησω να τα βαλουν?

Επισης τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα?

Πρεπει να δωσω συγκεκριμενες οδηγιες για κατι στο μαγαζι που θα το παραγγειλω και ποιες ειναι αυτες?

Ποιο μαγαζι να προτιμησω?

Ευχαριστω

Ουτε εγω τις ειχα δεν ειναι κατι 10 λεπτακια διαβασμα τα παιδια εδω μεχρι και οδηγους εχουν στην 1η σελιδα :)

Δουλευει μια χαρα με 1 -2 πραγματακια που λυνονται αμεσως

Διαλεγεις multilanguage rom η οποια εχει ελληνικα

Τα μαγαζια ξερουν αλλα δε χανεις κατι να τους θυμισεις πχ να το στειλουν σημειωμενο ως δωρο με χαμηλη αξια , να ειναι root, να στειλουν κανα δωρακι κλπ

Απο μενα vickmall 100 % παρε αν θες και μια 2η γνωμη :)

Keep smiling :rolleyes:

Παιδιά μια βοήθεια...

Ο ιδιοκτήτης του F1 που του το είχα αγοράσει, έκανε μια ζημιά.

Με καλώδιο φόρτισης το είχε πάνω στο κομοδίνο και του έπεσε στο πάτωμα. Δεν έπαθε κάτι το σώμα του κινητού, αλλά τέντωσε το καλώδιο τόσο που βγήκε με το ζόρι.

Από τότε δεν του κουμπώνει κανένα καλώδιο και όλα επιπλέουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το φορτίσει.

Εγώ δεν το έχω δει ακόμα για να σας πω ακριβώς τι συμβαίνει αλλά θα το έχω στα χέρια μου την επόμενη εβδομάδα.

Τι πιστεύεται οτι μπορούμε να κάνουμε; Να το στείλουμε Κίνα για επισκευή ή νομίζετε οτι θα μπορέσουμε να βρούμε κάποιον να το επισκευάσει και εδώ; Που θα μπορούσα να απευθυνθώ στο Ηράκλειο Κρήτης; Έχετε τίποτα υπόψη σας;

Είναι κρίμα. Ούτε 2 μήνες δεν το έχει :(

Σας ευχαριστώ.

Αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις καποιον να το επισκευασει εδω,,και της γυναικας μου το thl t5s ξεχαρβαλωθηκε το usb charging port οπως του φιλου σου εχω ομως και δευτερη μπαταρια και φορτιστη και την βγαζουμε ετσι,ρωτησα σε φιλο στην wind αν εχει μαστορα και μου εδωσε το τηλ. του και τον πηρα ,μου ειπε οτι μπορει να αλλαξει το usb και οτι εχει διαφορα που κανουν αλλα ηθελε 25 ευρω (με 64 ευρω αγοραζω το cubot s168!)πολλα μου φαβηκαν και το αφησα ετσι,παρηγγειλα usb port απο Κινα και θα το περασω εγω με εναν φιλο,δεν το εστειλα στην Κινα το τηλ. γιατι θα επρεπε να περιμενω κανα 2μηνο τουλαχιστον!

Παρακαλώ τους συμφορουμητες να με ξυπνήσουν όταν βγει μια ρομ smooth as A310 v2 και μπαταρία να βγάζει άνετα 2 μέρες με ανοιχτά GPS data Wi-Fi και στην 2G/3G band. Ευχαριστώ.
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις καποιον να το επισκευασει εδω,,και της γυναικας μου το thl t5s ξεχαρβαλωθηκε το usb charging port οπως του φιλου σου εχω ομως και δευτερη μπαταρια και φορτιστη και την βγαζουμε ετσι,ρωτησα σε φιλο στην wind αν εχει μαστορα και μου εδωσε το τηλ. του και τον πηρα ,μου ειπε οτι μπορει να αλλαξει το usb και οτι εχει διαφορα που κανουν αλλα ηθελε 25 ευρω (με 64 ευρω αγοραζω το cubot s168!)πολλα μου φαβηκαν και το αφησα ετσι,παρηγγειλα usb port απο Κινα και θα το περασω εγω με εναν φιλο,δεν το εστειλα στην Κινα το τηλ. γιατι θα επρεπε να περιμενω κανα 2μηνο τουλαχιστον!

Αν έβρισκα έναν μάστορα κι εδώ καλά θα ήταν...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Χτες μπήκα στο τριπ να αλλάξω την mlais που μου έκανε θέματα με τον proximity (να θυμήσω ότι έχω βλαμμένο proximity που δεν παίζει και με την a310, δεν είναι απαραίτητα γενικό πρόβλημα) και έβαλα αυτήν εδώ τη φρέσκια από τους ρώσους:

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=595613&view=findpost&p=36203276

download: https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo

Είναι rooted, πολύ λιτή, μόνο το reboot έχει ξεφύγει και είναι στα ρώσικα.

Παίζει κανονικά art κι ας λέει ο ρώσος άλλα, και πάει ΣΦΑΙΡΑ. Προσοχή μόνο γιατί έχει τα animations στο 1x και φαίνεται αργή στην αρχή, βάζοντάς τα στο 0 ή 0.5x από developer options γκαζώνει.

Είχα ξαναδοκιμάσει και emui στο ενδιάμεσο και η διαφορά είναι τεράστια (με art παντα).

Κάμερα, gps, wifi, δονήσεις, ένταση ήχου, button backlight, όλα καλά. Για τη μπαταρία δεν ξέρω ακόμα.

Xposed και gravity πρέπει να παίζουν, είναι εντελώς γυμνή χωρίς άλλες customιες εκτός από τα γκρίζα network indicators.

Update με δύο bugs: δεν εμφανίζει φωτογραφία επαφής σε εισερχόμενες (εμφανίζει όμως σε εξερχόμενες....damn it) και έχει κάνει μια βλακεία με τα notifications, *νομιζω* ότι τις εμφανίζει expanded αλλά κομμένες στο μικρό ύψος. Ας πούμε το Podcast addict έχει μικρό notification με play-pause κουμπί στα δεξιά, και expanded με playback controls κάτω. Ε σ'αυτή τη rom επειδή εμφανίζει την expanded κομμένη, αν δεν την κάνω expand με το χέρι δεν έχω το play pause στα δεξιά.

Μικροπράγματα αλλά με τόσες rom που βγαίνουν, πάω για άλλη χωρίς δεύτερη σκέψη.

μηχανικε το nod32 μου λεει οτι εχει τρογιαν και 2 κατασκοπευτικα μεσα.....για το λινκ που εδωσες μιλαω funtouchOS 1.27 Edited by parisaktos

μηχανικε το nod32 μου λεει οτι εχει τρογιαν και 2 κατασκοπευτικα μεσα.....για το λινκ που εδωσες μιλαω funtouchOS 1.27

Προσπαθώ να την κατεβάσω και ακόμη δεν.....

συνέχεια σταματάει στο 85% και με τον IDM

Και εγώ το nod32 έχω οπότε θα σου πω μόλις τα κατεβάσω

Που σε βολευει να την ανεβασω

Ανέβασέ τα κάπου που να κατεβει γρήγορα (πχ goole drive, mega.co.nz), αρκεί να μην σου έσβησε τίποτα το nod32 μέσα στα ζιπ.

Στο mega άνοιξε λογαριασμό καλύτερα (δωρεάν), γιατί δεν θυμάμαι μέχρι τι ΜΒ έχει όριο.

EDIT

με πρόλαβες....

@Yngwiedis για το πρόβλημα στην υποδοχη του ρευματος.

Σε ένα τάμπλετ είχε χαλαρώσει αρκετά η υποδοχή, που έπρεπε να το έχω το καλώδιο τραβηγμένο και δεμένο προς την αντίθετη μερια για να καταφέω να το φορτίσω...

Με μια πένσα το πίεσα και το έκανα λίγο πιο πλατύ, ώστε να μην βγαίνει...

Αν έχεις κάποιο δευτερο mini usb καλώδιο το δοκιμάζεις μπας και....

Αν τώρα έχει ξεκολλήσει από την πλακέτα θέλεις υποχρεωτικά τεχνικό, εκτός και αν το ανοιξεις και είνα ευκολο να το κολλήσεις με κολλητήρι και καλάι.

Edited by mixanikosgr

guys δοκιμασα εκεινη την rom με το OTG SUPPORT!!!! Δουλευει!! χαχαχα οχι....ειναι απλα το zip της v4 του Leak.17 τιποτα καινουριο.

Σε ένα τάμπλετ είχε χαλαρώσει αρκετά η υποδοχή, που έπρεπε να το έχω το καλώδιο τραβηγμένο και δεμένο προς την αντίθετη μερια για να καταφέω να το φορτίσω...

Αν τώρα έχει ξεκολλήσει από την πλακέτα θέλεις υποχρεωτικά τεχνικό, εκτός και αν το ανοιξεις και είνα ευκολο να το κολλήσεις με κολλητήρι και καλάι.

Δεν νομίζω οτι έχει ξεκολλήσει από την πλακέτα. Απλά "κολυμπάει" μέσα το καλώδιο και δεν κάνει επαφή.

Αν το κρατήσεις πιεσμένο προς μια μεριά όπως λες κι εσύ κάτι γίνεται...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Ειναι τοσο μικρες οι κολλησεις που πρεπει να εισαι πραγματικα χειρουργος. Θελει κολλητηρι θερμου αερα.

Καλημέρα. Χθες παρέλαβα το δικό μου Coolpad. Όπως το πηρά έτσι κι έβαλα το AOSP_V4_KK_laek.17_with_v3_kernel γιατί με το λογισμικό που έρχεται ήταν πίτα στα κινέζικα. Στο antutu μου έδωσε 22Κ+ ενώ έχω δει σε screenshot από άλλες ρομ να δίνει πανω από 32k. Επίσης μου δημιουργήθηκε η απορία αν είναι ένα το μοντέλο η δύο, 8297w και 8297 ή απλα το συναντάμε και με τα 2 ονοματα. Προς το παρόν δεν το χρησιμοποίησα σα κινητό γιατι κατά κάποιο τρόπο το «στήνω» ακόμη. Προέρχομαι από το cubot x6 το και στην ουσία η σημαντική διαφορά τους είναι η οθόνη . Του coolpad είναι πολύ πιο ωραία και σε καθαρότητα και σε χρώματα. Σαν κατασκευή φαίνεται να έχει παρα πολύ καλή ποιότητα και με το sar στο 0.26 αν είναι πραγματικό μάλλον μιλάμε για κορυφαία επιλογή από κίνα.

ΥΓ

Με το mkvtoolnix μπορεις στις matroska να ενσωματώσεις τους υπότιτλους και να τους κανεις default και forced . Η ενσωμάτωση είναι σοφτ , indexed στο container . Δηλαδή δεν γίνετα επανακωδικοποίηση της ταινίας οπότε δεν χάνεις ποιότητα και επίσης γίνεται μεσα σε 2-3 δευτερόλεπτα.

mkvmerge -o OutputMovieName.mkv -S "InputMovieName" --language "0:grc" --track-name "0:Forced" --forced-track "0:yes" --default-track "0:yes" "Subs.srt"

με την v2 kernel(downgraded) πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες, GO Launcher ex + GO Locker μου εβγαλε 30500 Antutu

O.o

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μια βοήθεια...

Ο ιδιοκτήτης του F1 που του το είχα αγοράσει, έκανε μια ζημιά.

Με καλώδιο φόρτισης το είχε πάνω στο κομοδίνο και του έπεσε στο πάτωμα. Δεν έπαθε κάτι το σώμα του κινητού, αλλά τέντωσε το καλώδιο τόσο που βγήκε με το ζόρι.

Από τότε δεν του κουμπώνει κανένα καλώδιο και όλα επιπλέουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το φορτίσει.

Εγώ δεν το έχω δει ακόμα για να σας πω ακριβώς τι συμβαίνει αλλά θα το έχω στα χέρια μου την επόμενη εβδομάδα.

Τι πιστεύεται οτι μπορούμε να κάνουμε; Να το στείλουμε Κίνα για επισκευή ή νομίζετε οτι θα μπορέσουμε να βρούμε κάποιον να το επισκευάσει και εδώ; Που θα μπορούσα να απευθυνθώ στο Ηράκλειο Κρήτης; Έχετε τίποτα υπόψη σας;

Είναι κρίμα. Ούτε 2 μήνες δεν το έχει :(

Σας ευχαριστώ.

αδερφε ελπιζω να εισαι τυχερος και δεν ξηλωσε τιποτα γραμμες απο το τυπωμενο..

και οσο αφορα τον τεχνικο...... κοιτα να βρεις καποιον που οχι απλα να ειναι ηλεκτρονικος και να εχει καταστημα χρονια κτλ κτλ...

αυτα το τυπωμενα δεν ειναι για τις χερουκλες του 60χρονου που δουλευε τηλεορασεις με κατι κολλησεις ισα με την κεφαλα του.

αναμεσα στην πανω στρωση και την κατω μπορει και να εχει αλλες 5-6 ακομα στρωσεις. οποτε θελει τσακαλι με εμπειρια σε τετοιες κολλησεις. κανονικα θελει υπερυθρες, ή θερμου αερα οπως ειπε ενα παληκαρι παραπανω, αλλα αν το χερι του αλλου πιανει, στο κανει και με απλο-κλασικο κολητηρι.

εγω εφτιαξα καποια τηλεφωνα και πολλα tablet, αλλα τις πρωτες φορες ελιωσα το πλαστικο μονωτικο που υπαρχει μεσα στη θυρα usb

ειναι μανικι με απλο κολητηρι... -.-

συμβουλη.

εαν ο μαστορας τα βρει σκουρα, (αλλα δεν εβαλε χερι στο τυπωμενο) στειλτο σε επισημο σερβις.

αλλιως αν δεν συμφερει η αποστολη, πες του να κοψει απο την θυρα usb ολες τις επαφες εκτος απο 2. την γειωση και τα +5V

ετσι θα το κολλησει ποιο ευκολα, και χωρις να σου κανει καμια πατατα, παραζεσταινοντας το βυσμα και να το λιωσει, 'η και να σου καταστρεψει το τηπωμενο.

τελευταια επιλογη και για μενα ποιο σωστη εαν δεν το στειλεις στην κινα, ψαξε σε καταστηματα επιδιορθωσης laptop. αυτοι εχουν προηγμενα μηχανηματα κολλησης, και τα χερια τους "πιανουν"

Edited by combra24

Όπως είπα και πριν δεν νομίζω να έχει φύγει κάτι από την πλακέτα η το "τυπωμένο" όπως λες γιατί αν πιέζεις το καλώδιο προς μια κατεύθυνση τότε φορτίζει.

Απλά κάτι πρέπει να έχει σπάσει ή λασκάρει στην υποδοχή γιατί οτι καλώδιο micro USB και να βάλουμε αυτό "επιπλέει".

Ρώτησα στο iRepair αλλα αναλαμβάνουν μόνο γνωστές μάρκες κινητών.

Υπάρχει κανείς που να ξέρει να μου πει που μπορώ να πάω στο Ηράκλειο Κρήτης;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Παιδιά μια ερώτηση επειδή περιμένω και ο κινητό...

Όλες αυτές οι ROM που διαβάζω, laek, a310 κλπ παίρνουν το Nova Launcher; Δουλεύει κομπλέ ή χρειάζεται άλλος launcher;

Όπως είπα και πριν δεν νομίζω να έχει φύγει κάτι από την πλακέτα η το "τυπωμένο" όπως λες γιατί αν πιέζεις το καλώδιο προς μια κατεύθυνση τότε φορτίζει.

Απλά κάτι πρέπει να έχει σπάσει ή λασκάρει στην υποδοχή γιατί οτι καλώδιο micro USB και να βάλουμε αυτό "επιπλέει".

Ρώτησα στο iRepair αλλα αναλαμβάνουν μόνο γνωστές μάρκες κινητών.

Υπάρχει κανείς που να ξέρει να μου πει που μπορώ να πάω στο Ηράκλειο Κρήτης;

υπαρχουν περιπτωσεις να εχει ξυλωθει η επαφη του εξαρτηματος μαζι με την γραμμη του τυπωμενου.

και οταν κουνοντας το παει σε μια συγκεκριμενη θεση, ακουμπανε τα 2 κομματια χαλκου, και κανει επαφη.

σπανιο βεβαια, αλλα οχι αδυνατο.

οπως το βλεπω, ειναι μια απλη αλλαγη της θυρας usb.

και αν ειναι δυνατον να χαρακτηριζουν το coolpad "μη" επωνυμο τηλεφωνο!!!!!!!!

υπομονη φιλος.... -.-

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μια ερώτηση επειδή περιμένω και ο κινητό...

Όλες αυτές οι ROM που διαβάζω, laek, a310 κλπ παίρνουν το Nova Launcher; Δουλεύει κομπλέ ή χρειάζεται άλλος launcher;

εγω εψαχνα τον official launcher που ειχε το τηλεφωνο οταν το πηρα,

αλλα δεν καταφερα να καταλαβω πως λεγεται,οποτε και δοκιμασα καμια 15ρια..

εβαλα και Nova. ευκολο ειναι. κατεβαζε και δοκιμαζε! :P

και αν ειναι δυνατον να χαρακτηριζουν το coolpad "μη" επωνυμο τηλεφωνο!!!!!!!!

Δεν το χαρακτήρισαν μη εμπορικό.

Απλά φτιάχνουν μάρκες πιο γνωστές και εμπορικές στην Ελλάδα.

Apple, Samsung, Blackberry, Sony κλπ.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

με την v2 kernel(downgraded) πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες, GO Launcher ex + GO Locker μου εβγαλε 30500 Antutu

O.o

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αδερφε ελπιζω να εισαι τυχερος και δεν ξηλωσε τιποτα γραμμες απο το τυπωμενο..

και οσο αφορα τον τεχνικο...... κοιτα να βρεις καποιον που οχι απλα να ειναι ηλεκτρονικος και να εχει καταστημα χρονια κτλ κτλ...

αυτα το τυπωμενα δεν ειναι για τις χερουκλες του 60χρονου που δουλευε τηλεορασεις με κατι κολλησεις ισα με την κεφαλα του.

αναμεσα στην πανω στρωση και την κατω μπορει και να εχει αλλες 5-6 ακομα στρωσεις. οποτε θελει τσακαλι με εμπειρια σε τετοιες κολλησεις. κανονικα θελει υπερυθρες, ή θερμου αερα οπως ειπε ενα παληκαρι παραπανω, αλλα αν το χερι του αλλου πιανει, στο κανει και με απλο-κλασικο κολητηρι.

εγω εφτιαξα καποια τηλεφωνα και πολλα tablet, αλλα τις πρωτες φορες ελιωσα το πλαστικο μονωτικο που υπαρχει μεσα στη θυρα usb

ειναι μανικι με απλο κολητηρι... -.-

συμβουλη.

εαν ο μαστορας τα βρει σκουρα, (αλλα δεν εβαλε χερι στο τυπωμενο) στειλτο σε επισημο σερβις.

αλλιως αν δεν συμφερει η αποστολη, πες του να κοψει απο την θυρα usb ολες τις επαφες εκτος απο 2. την γειωση και τα +5V

ετσι θα το κολλησει ποιο ευκολα, και χωρις να σου κανει καμια πατατα, παραζεσταινοντας το βυσμα και να το λιωσει, 'η και να σου καταστρεψει το τηπωμενο.

τελευταια επιλογη και για μενα ποιο σωστη εαν δεν το στειλεις στην κινα, ψαξε σε καταστηματα επιδιορθωσης laptop. αυτοι εχουν προηγμενα μηχανηματα κολλησης, και τα χερια τους "πιανουν"

Χωρίς να το έχω ψάξει παραπάνω έχω βρει αυτό

http://www.coolpad.com/en/service.html

Αναφέρει πως το service στην Ελλάδα καλύπτεται από μια εταιρεία Αrvato...

Δες μήπως αποφύγεις μπλεξίματα με Κίνα ή μάστορες που θα ξύνουν την κεφάλα τους μπροστά στην πλακέτα του κινητού...

guys δοκιμασα εκεινη την rom με το OTG SUPPORT!!!! Δουλευει!! χαχαχα οχι....ειναι απλα το zip της v4 του Leak.17 τιποτα καινουριο.

Τελικα τη δοκιμασες;;;οσον αφορα το otg εβαλες καμια εφαρμογη otg mount μιας και το coolpad δεν εχει εργοστασιακη για να δεις αν δουλεψει;;ψαχνω απεγνωσμενα otg support λυση γι αυτο ρωταω συνεχεια..

Εχει καποιος υπ οψιν του καποιο otg cable με εξωτερικη τροφοδοσια που να ξερουμε σιγουρα οτι δουλευει;;αν ναι δωστε ενα link

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Χωρίς να το έχω ψάξει παραπάνω έχω βρει αυτό

http://www.coolpad.com/en/service.html

Αναφέρει πως το service στην Ελλάδα καλύπτεται από μια εταιρεία Αrvato...

Δες μήπως αποφύγεις μπλεξίματα με Κίνα ή μάστορες που θα ξύνουν την κεφάλα τους μπροστά στην πλακέτα του κινητού...

πριν το παει καποιος αρβατο ας ψαξει στο ιντερνετ να δει τι εστι αρβατο.

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα τη δοκιμασες;;;οσον αφορα το otg εβαλες καμια εφαρμογη otg mount μιας και το coolpad δεν εχει εργοστασιακη για να δεις αν δουλεψει;;ψαχνω απεγνωσμενα otg support λυση γι αυτο ρωταω συνεχεια..

Εχει καποιος υπ οψιν του καποιο otg cable με εξωτερικη τροφοδοσια που να ξερουμε σιγουρα οτι δουλευει;;αν ναι δωστε ενα link

πως θα ξερουμε σιγουρα οτι δουλευει αφου δεν ειχαμε ποτε otg στο F1?

πριν το παει καποιος αρβατο ας ψαξει στο ιντερνετ να δει τι εστι αρβατο.

QUOTE]

Εγω που χρειαστηκε να στειλω ενα Huawei Χ5 2 φορες για σερβις σε αυτους μου εκανα πανω απο μηνα να μου επιστραφει το κινητο και μαλιστα τους ενοχλησα εγω για να το φτιαξουν,την μια φορα μετα απο 25μερες τους πηρα τηλ. και μου ειπαν οτι περιμενουν ανταλακτικο απο την huawei γι'αυτο αργει,πηρα την huawei για να ρωτησω γιατι αργει το ανταλακτικο και μου ειπαν μα δεν αργει το εχουμε σε στοκ και εχει εδω και 10 μερες που τους εχουμε στειλει και ανταλακτικα ,τους ξαναπηρα τηλ. και τους ξεχεσα,"α ναι κυριε εχετε δικιο μας το εστειλαν το ανταλακτικο,θα δοσω εντολη να επισκευαστει αμεσα το τηλ. σας" ηταν η απαντηση της κοπελας,αν δεν εκανα εγω την ερευνα δηλ. ακομη μεχρι και σημερα θα περιμενα το τηλ. μου να επισκευαστει!

Προσοχή μεγάλη με την arvato. Ψάξτε google θα δείτε ιστορίες άφθονες. Έχουν γεμίσει σελίδες και σελίδες με τις επιχειρηματικές πρακτικές τους. Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

ελπιζω να μην χρειαστει ποτε αλλα αμα χρειαστει ανετα προτιμω να το στειλω κινα η να παρω αλλο παρα να το παω αρβατο. Edited by azuli