Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλιμπράρισμα είναι αστικός μύθος σύμφωνα με τη google.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις ποιές εφαρμογές σου τρώνε την μπαταρία.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις greenify για καλύτερα αποτελέσματα. Task killers, θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Το καλιμπράρισμα είναι αστικός μύθος σύμφωνα με τη google.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις ποιές εφαρμογές σου τρώνε την μπαταρία.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις greenify για καλύτερα αποτελέσματα. Task killers, θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

καθολου μυθος οταν το κανεις και πιανει.

παιδια εχω πανω την laek v4....αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..ενω στο φακελο sdcard1/DCIM/camera εχω καμια πενηνταρια φωτος, οταν μπαινω απο οποιοδηποτε gallery η ακομα απο την εφαρμογη της φωτογραφικης δεν αναγνωριζουν καμια φωτο μεσα..μου λενε 0 pictures..ενω οταν μπαινω απο file manager τις βλεπω κανονικα μεσα και τις ανοιγω κιολας...απλα ειναι σπαστικο γιατι πρεπει να τις ανοιγω μια μια....πως γινεται να αναγνωριστουν απο τις εφαρμογες gallery;;επισης οταν τραβαω φωτος, ενω τις αποθηκευει στον ιδιο φακελο που ειναι και οι υπολοιπες παλιες,αναγνωριζει μονο τις καινουριες που τραβηξα..
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

παιδια εχω πανω την laek v4....αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..ενω στο φακελο sdcard1/DCIM/camera εχω καμια πενηνταρια φωτος, οταν μπαινω απο οποιοδηποτε gallery η ακομα απο την εφαρμογη της φωτογραφικης δεν αναγνωριζουν καμια φωτο μεσα..μου λενε 0 pictures..ενω οταν μπαινω απο file manager τις βλεπω κανονικα μεσα και τις ανοιγω κιολας...απλα ειναι σπαστικο γιατι πρεπει να τις ανοιγω μια μια....πως γινεται να αναγνωριστουν απο τις εφαρμογες gallery;;επισης οταν τραβαω φωτος, ενω τις αποθηκευει στον ιδιο φακελο που ειναι και οι υπολοιπες παλιες,αναγνωριζει μονο τις καινουριες που τραβηξα..

Θα κάνεις Clear Data και Cache στις εφαρμογές (Gallery) που θες και θα φαίνονται.

Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με το walkman.

απο που θα το κανω ομως;;στις ρυθμισεις/εφαρμογες δε βρισκω την εφαρμογη της καμερας..στη συλλογη πατησα εκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτα..

Η εφαρμογή της κάμερας δεν έχει να κάνει. Είναι θέμα του gallery.

Εγώ είχα το ίδιο θέμα σε άλλο coolpad f1, έκανα clear data + cache και μετά μπήκα στο gallery και τις έδειχνε όλες. Α, δε χρησιμοποιώ το στοκ btw, αλλά το gallery από Lenovo super camera.

Δοκίμασε με titanium να κάνεις wipe data, αν και την ίδια δουλειά κάνουν.

εκανα εκαθαριση και απο titanium αλλα τιποτα...τωρα εβαλα να κατεβασω κι εγω τη lenovo super camera την τελευταια δοκιμαστικη εκδοση να δω αν μπορω να κανω κατι...

ειναι πανω απο 50 mb η εφαρμογη...ισχυει η κατεβαζω αλλο φακελο;;

μετα απο την εγκατασταση της lenovo προτεινεις να παγωσω την stock;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ακυρο...η δοκιμαστικη εκδοση κρασαρει...μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ με την εκδοση που εχεις;;;ευχαριστω

ωραιος...τελεια..επιασε...ευχαριστω πολυ...

επισης ρε παιδια εχω βαρεθει το βαλε/βγαλε ρομς...πανω κατω ολοι μας εχουμε καταληξει ποια ρομ βολευει το καθενα..εχει κανεις ομως καμια ιδεα για οποιεσδηποτε βελτιωσεις σε οποιοδηποτε τομεα του κινητου μας??πχ otg support, overclock η γενικα πραγματα που μπορει ενα θεωρητικα ανωτερο κινητο να κανει και το δικο μας οχι???

η MicroMax που φοραω τωρα ειναι η: ΜΜΧ_Micromax_A310_SW_4.4.023_HW_P0_140703

ειναι η V2, ετσι δεν ειναι?

Εχει αρκετα καλυτερα χρωματα απ' την AOSP που 'χα πριν και ενα αλλο πολυ θετικο ειναι οτι πιανει αισθητα καλυτερα σημα.

Coolpad F1 (8297W)

Aγορια διαβάζω για ικανοποιητική διαρκεια μπαταρίας και αναρρωτιέμαι (είπαμε ειμαι ξανθιά) ,τι ακριβώς ορίζετε ως ικανοποιητική διαρκεια με νορμάλ χρήση κινητού και wi fi ανοιχτό για περίπου 5 ωρες το 24ωρο.

Επίσης παρατηρήσαμε πως κανενα απο τα δυο κινγτα μας δε λαμβάνει μηνύματα απο τους παρόχους μας (ούτε απο cosmote όυτε απο vodafone ούτε απο wind ).

Διορθωνεται αυτό κάπως?

Να σημειώσω πως δεν έχω πειράξει ακόμα τα κινητά γιατί ως ασχετη πρέπει πρώτα να μελητησω προσεκτικά.

και το τελευταιο ...ανα τακτα χρονικά διαστηματα , ίσως καθημερινα ,στη μια απο τις δυο συσκευες ,το ανθρωπάκι android πέφτει κάτω και ψοφά!!

offtopic:το debugging στις rom με ελληνικα πως το μεταφραζουν,απεντομωση?!Λολ

Αν ανοιξω συσκευη με ελληνικα μενου δεν βγαζω ακρη με τιποτα..

Δάκρυσα με το τελευταίο. Ωστόσο δεν είναι δόκιμο όπως το παρουσίασες :p

Για τα τετραψήφια νούμερα, αν ανατρέξεις κάποιες σελίδες πίσω, θα βρεις τη λύση. Έχει αναφερθεί πολλάκις.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν ανοιξω συσκευη με ελληνικα μενου δεν βγαζω ακρη με τιποτα..

Νομίζω δε μεταφράζεται. Ωστόσο το debugging μεταφράζεται ως "Εντοπισμός σφαλμάτων".

Για οποιον εχει την a310 v2 και εχει κανει freeze το videoorbplugin για να μεινει με το aosp lockscreen,εκανα μια μοντα και αφαιρεσα το αθλιο εικονιδιο που βγαινει απο την αριστερη πλευρα του κυκλου οταν ξεκλειδωνεις την οθονη (αυτο που δειχνει ενα εικονιδιο απο το market της micromax).Kαι σε συνδιασμο με το gravity box μπορουμε να βαλουμε πλεον οτι θελουμε εκει.

Φλασαρουμε αυτο το zip https://www.sendspace.com/file/0por26 (χωρις wipes φυσικα ) και καθαριζει η αηδια.Πρεπει πρωτα να εχουμε κανει freeze το videoorbplugin και να εχουμε πλεον το aosp lockscreen.

backup παντα πρωτα!

Edited by azuli

Ειναι το Plus που θα επρεπε να το λενε Minus gιατι περα απο την παρουσια 4G σε ολα τα αλλα ειναι minus απο το κανονικο f1!

Debugging: αποσφαλμάτωση, Debugger: αποσφαλματωτής σύμφωνα με πανεπιστημιακά εγχειρίδια. Φυσικά ο κάθε συγγραφέας αποδίδει τη δική του μετάφραση αλλά από ότι παρατηρώ μάλλον αυτά έχουν επικρατήσει...

Περα απο την παρουσια 4G σε ολα τα αλλα ειναι minus απο το κανονικο f1!

Αυτή την εμμονή που έχουν ορισμένοι κατασκευαστές - καταναλωτές με το 4g στην τρέχουσα φάση και εποχή και για τις παρούσες δικτυακές ανάγκες δεν την καταλαβαίνω.

Οταν καλά καλά δεν έχει 3g κάλυψη σε πολλές περιοχές τι να το κάνω το 4g? Επιπλέον τα 10+mbps download που πιάνω με hspa+ (τελευταία γενιά 3g ή το λεγόμενο 3.5g ) είναι πιο πολλά και από το router μου.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

παιδια ειναι να παρω το κινητο και μου ειπε το παιδι που το εχει πως φοραει αυτην την ρομ laek v14 me kernel v3.εχει προβληματα η πρεπει να την αλλαξω?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Εχω περασει με YGDP την επισημη

4.4.016.P0.141021.8297W

φλασαρισα το αρχειο UPDATE-SuperSU-v2.14 που εχει στις οδηγιες αλλα ρουτ δεν εγινε.

Πως την ρουταρω τωρα;

Εχω περασει με YGDP την επισημη

4.4.016.P0.141021.8297W

φλασαρισα το αρχειο UPDATE-SuperSU-v2.14 που εχει στις οδηγιες αλλα ρουτ δεν εγινε.

Πως την ρουταρω τωρα;

kingoroot ή με το vroot

Που τα βρισκουμε;

Φλασαρισμα απο recovery;

κατεβασε τα και συνδεσε το κινητο σου με τον υπολογιστη.εγω παντως την official την εκανα root με το kingroot

Παιδες, ειχα περασει την EMUI2.3-9.30 στο κινητο του ανηψιου μου πριν κανα μηνα και ολα καλα. Ξαφνικα, εδω και 1 βδομαδα του εχει βγαλει μηνυμα να κανει ota update. Κανει dismiss, αλλα καθε τρεις και λιγο επανερχεται. Δεν θελουμε κυριε να κανουμε update, ετσι μας αρεσει η rom... Αυτο το ρημαδι το μηνυμα, ΠΩΣ φευγει???? Οριστικα ομως!!!

Κάποιος? Σε κανέναν δεν έχει τύχει?

Επειδη ειμαι μακρια απο το pc μπορει να κανει καποιος ενα deodex το keyguard.apk της a310 v2 και να το ανεβασει μια εδω να δοκιμασω κατι που θελω? edit:οκ το κανα

Στο deodex δεν σου βγαλε κανένα error? γιατι θελει οπωσδηποτε το backsmali να παρει σαν παραμετρο τα inline functions για τον mt6592 τα οποία τα έκανα extract τρέχοντας το deodexerant ΜΕΣΑ στο κινητό :wacko:. Επιπλέον όλα αυτά τα bugfixes έχουν γίνει merge στην git εκδοση του backsmali και αναγκαστηκα να κάνω sync το repository και compile από source.

Το κάνω upload ούτως η άλλως να ναι καλά το sendspace:https://www.sendspace.com/file/474pvz . Είναι και zipaligned.

Επιπλέον δυστυχώς οι ελληνικές μεταφράσεις ΔΕΝ προϋπάρχουν ούτε στην v1 ούτε στη v2, έκανα τα πάντα decompile και δεν υπάρχει values-el* ούτε για δείγμα.

EDIT: Τσίμπα και το mod που έκανα στο deodex_install_kitkat με το σωστό smali backsmali, επισκευασμένο deodex_bat καθώς και τα inline για τον mt6592 στο F1. Απλώς τρέξε το bat. Το ποστάρω να υπάρχει... https://www.sendspace.com/file/6vbiz5

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Αυτο που αναφερεις αφορα για οποιαδήποτε ξενόγλωσση Ρομ;όπως ας πούμε κ σε επίσημη;

Αν μπορουσες να παρουσιασεις το μυστικο θα με ενδιαφέρε να ασχολήθω....

Δεν είναι μυστικο :p απλά ένα puzzle από σκόρπιες γνώσεις. Και επιπλέον στον mt6592 υπάρχουν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να στείλουν κάποιον στο τρελοκομείο. Ένα tutorial για αυτό (αλλά και για το fastboot που σώζει ζωές) είναι απαραίτητα αλλά πρέπει να βρώ χρόνο ...

Τώρα για το που μπορεί να εφαρμοστεί: Σε όλες τις ρομ ΑΛΛΑ... οι ελληνικές μεταφράσεις για τις aosp και σχεδόν όλα τα apk που περιέχουν είναι έτοιμες. Πχ κάνε decompile με apktool το browser απο την aosp του laek πήγαινε στο res/values-el και έτοιμος! Το values-el όμως δεν υπάρχει στις a310 οπότε πρέπει να μεταφερθεί απο τη laek ή κάποια άλλη aosp 4.2.2

Οπότε λοιπόν όσο πιο κοντά σε aosp είσαι τόσο το καλύτερο καθώς πετάς τις μεταφράσεις μέσα για ένα ένα τα apk που χρειάζεσαι και κάνεις recompile.

Στις coolui όμως υπάρχουν ένα σωρό apk με μόνο αγγλικά τα οποία θα πρέπει να μεταφράσει κάποιος με το χέρι :(. Πολλή πίκρα...

Edited by Algorithm