mezger Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδιά μην την ψάχνετε με το tap tap. Είναι θέμα kernel. Από την στιγμή που ο kernel δεν υποστηριζει να περνάει ρεύμα από την οθόνη όσο αυτή είναι σβηστή, οι εφαρμογές μόνο μπαταρία θα τρώνε... Εδώ το live wallpaper με το φυτό είχα και είδα ότι ρουφούσε. Και κουνιόταν τόσο ωραία :( Με proximity παιζουν αυτές που λέμε, όχι με οθόνη. Και μια ερώτηση: η A better camera τι ανάλυση βίντεο τραβάει? Εμένα πάει μέχρι 640χ480 το πολύ, είναι θέμα της εφαρμογής, είναι κάτι που λύνεται, το έχετε και άλλοι ή είμαι πάλι εγώ ο γκαντέμης? Προς το παρόν έχω βάλει να τραβάει με τη lenovo βιντεο, αλλα θα προτιμούσα να μην αλλάζω app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Και μια ερώτηση: η A better camera τι ανάλυση βίντεο τραβάει? Εμένα πάει μέχρι 640χ480 το πολύ, είναι θέμα της εφαρμογής, είναι κάτι που λύνεται, το έχετε και άλλοι ή είμαι πάλι εγώ ο γκαντέμης? Προς το παρόν έχω βάλει να τραβάει με τη lenovo βιντεο, αλλα θα προτιμούσα να μην αλλάζω app. Και σε μενα μεχρι εκει φτανει η αναλυση στην A better camera δυστηχως. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Να ρωτήσω εδώ τους φίλους που το έχουν μιας και το έχω και εγώ στα χέρια μου υπάρχει rom που να φλασάρετε με flash tool και οχι με CWM RECOVERY ?Και αν όχι ποια CWM προτείνετε με 4.4 χωρίς κινεζιές ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ναι μεχρι 480p. Εγω για βιντεο εχω lg camera. Εχει πολλες ρυθμισεις για βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 με το gravity box (module tou xposed ειναι) μπορεις να το κανεις.Ειναι το πρωτο πραμα που κανω και γω επισης. Εγώ δε θέλω να ανάβουν ποτέ. Για την ακρίβεια ΜΙΣΩ ΤΑ CAPACITIVE BUTTONS! Μπορώ;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RomanzoCriminale Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγώ με Lenovo Super Camera, βγάζω μακράν καλύτερες φωτογραφίες απ' ότι με την a better camera. Αν κάποιος θέλει το apk (χωρίς pop up, qr scanner και πρόσθετα perm, μπορεί να το βρει εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγώ δε θέλω να ανάβουν ποτέ. Για την ακρίβεια ΜΙΣΩ ΤΑ CAPACITIVE BUTTONS! Μπορώ;; Φυσικά και μπορείς. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Για βίντεο, δοκιμάστε open camera απο πλειστορ. Δωρεαν και εξαιρετικά παραμετροποιησιμη.. Ειδικά για φορματ, αναλυση, ρυθμό bit rate κτλ κτλ Κάτι που δεν κανουν οι άλλες... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 φοράω την PORT_EMUI3.0-8297W-Mod.Avecilla_v2 και δεν μπορώ να μπω στο engineer mode (mtk) για πάω στην καρτέλα Hardware Testing Audio του engineer mode (mtk) γενικός σε καμιά EMUI τη μπορεί να φταιει και με πετάει έξω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) φοράω την PORT_EMUI3.0-8297W-Mod.Avecilla_v2 και δεν μπορώ να μπω στο engineer mode (mtk) για πάω στην καρτέλα Hardware Testing Audio του engineer mode (mtk) γενικός σε καμιά EMUI τη μπορεί να φταιει και με πετάει έξω :wacko: Μήπως το μοντελο που έγινε πορτ η ρομ δεν έχει mediatek επεξεργαστη? Edit:Τώρα βλέπω οτι το huawei g750 έχει mtk :confused: Edited November 29, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 φοράω την PORT_EMUI3.0-8297W-Mod.Avecilla_v2 και δεν μπορώ να μπω στο engineer mode (mtk) για πάω στην καρτέλα Hardware Testing Audio του engineer mode (mtk) γενικός σε καμιά EMUI τη μπορεί να φταιει και με πετάει έξω :wacko: μαλλον δεν εχει το apk η rom μεσα,μπορεις να το βαλεις απο αλλη rom ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως το μοντελο που έγινε πορτ η ρομ δεν έχει mediatek επεξεργαστη? Edit:Τώρα βλέπω οτι το huawei g750 έχει mtk :confused: ε..ειναι μια προυποθεση..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 [/color] ε..ειναι μια προυποθεση..! Τι εννοεις οτι πρεπει να είναι mtk για να γίνει πορτ? Γιατί η miui που είχα τον Αυγούστο είχε snapdragon(hongmi 1s)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 ακόμα και στην emuiUNICOM το κάνει γενικός σε καμιά EMUI τη μπορεί να μπει στο Hardware Testing μόλις πατήσεις engineer mode (mtk) με γυρναει στην αρχικη οθόνη του MobileUncle Tools ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον δεν εχει το apk η rom μεσα,μπορεις να το βαλεις απο αλλη rom σε άλλες ρομ δεν έχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natante Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια το κινητο το πηρα για εναν θειο μου και ειναι ουπερ ευχαριστημενος. Αλλα εχει ενα θεμα. Δεν εχει κανενα πακετο ιντερνετ και καθε δυο τρεις μερες του φευγει ενα ςυρω απο την καρτα του. Εχω παγωσει καθε περιεργει κινεζικη εφαρμογη και καθε φορα παλι εχει τα ιδια. Ξερει κανεις τι γινεται; Ιντερνετ το κινητο το εχει συνδεσει με το οικιακο του μονο και ποτε δεν βαζει. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? Που να οφειλετε; υπαρχει εφαρμογη να μην μπαινουν τα data της καρτας (cosmote) χωρις να το ζητησω εγω; δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RomanzoCriminale Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Κλείσε τα δεδομένα. Διάβασε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια το κινητο το πηρα για εναν θειο μου και ειναι ουπερ ευχαριστημενος. Αλλα εχει ενα θεμα. Δεν εχει κανενα πακετο ιντερνετ και καθε δυο τρεις μερες του φευγει ενα ςυρω απο την καρτα του. Εχω παγωσει καθε περιεργει κινεζικη εφαρμογη και καθε φορα παλι εχει τα ιδια. Ξερει κανεις τι γινεται; Ιντερνετ το κινητο το εχει συνδεσει με το οικιακο του μονο και ποτε δεν βαζει. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? Που να οφειλετε; υπαρχει εφαρμογη να μην μπαινουν τα data της καρτας (cosmote) χωρις να το ζητησω εγω; δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται πια. Φτιάξε ένα καινούργιο APN με ψεύτικα στοιχεία και ενεργοποίησε αυτό αντί του παρόχου το APN και έτσι δεν θα μπορεί να συνδεθεί με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια μια βοηθεια στην v2 πως κανουμε το lenovo camera να αποθηκευει στην sd? Επιλεγω προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης την sd αλλα μου αποθηκευει γκριζες φωτο... καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδια μια βοηθεια στην v2 πως κανουμε το lenovo camera να αποθηκευει στην sd? Επιλεγω προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης την sd αλλα μου αποθηκευει γκριζες φωτο... καποια λυση; Εγκατάσταση του kitkat SD card full access από xposed και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εγκατάσταση του kitkat SD card full access από xposed και είσαι έτοιμος! Και στην mlais που εχω δεν μπορουσες να αποθηκευεις στην sd αλλα τωρα μπορεις. Ευχαριστουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καλημερα.Θα ηθελα ενα widget για ανοιγμα- κλεισιμο δεδομενων και εναλλαγη 2g/3g .Σορρυ για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εγκατάσταση του kitkat SD card full access από xposed και είσαι έτοιμος! Χιλια ευχαριστω φιλε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Οσοι ΧΑΝΟΥΝ SMS έχοντας αντικαταστήσει την στοκ εφαρμογή με go sms/textra/handset κτλ, διαβάστε αυτό γιατί μάλλον τα ίδια ισχύουν και στο F1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5791596#post5791596 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 :pΠρωτη μουρη εχουν γίνει τα σοτς μου στην κοινότητα στο φεις..... :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Οσοι ΧΑΝΟΥΝ SMS έχοντας αντικαταστήσει την στοκ εφαρμογή με go sms/textra/handset κτλ, διαβάστε αυτό γιατί μάλλον τα ίδια ισχύουν και στο F1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5791596#post5791596 Σωστός αυτό είναι, σου είχα αναφέρει μια παρόμοια λύση και στο παλιότερο post που ρωτούσες. Απλά εγώ πάγωνα την εφαρμογή power save για σιγουριά και δεν έβαζα απλά το go sms στην white list, μιας και δεν μου άρεσε που μου έκοβε συνέχεια εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Τι γινετε στο μετωπο των rom ρε παιδια, βγηκε καμια τελικα που να τα εχει ολα και να συμφερει? Αντε γιατι αυτη η laek v4 με κερνελ v3 δεν παλευεται αλλο,δεν τις εφταναν τα τοσα bugs (τρελος proximity σενσορας κ.τ.λ!) εχει κανα 2-3 μερες που διαπιστωσα οτι ουτε τα βιντεο δεν μπορω να αποθηκευσω στην sd και ουτε τα sygic μου δουλευουν! Αντε να φαει τον μπουλο να ησυχασω επιτελους αλλα θελω μια που να τα εχει ολα και να συμφερει να μην ξανασχοληθω για κανα τριμηνο,υπαρχει τιποτα τετοια στην πιατσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts