nlack1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ασχετο. Την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας την έχετε ενεργοποιημένη και την απενεργοποιητε όταν θέλετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ασχετο. Την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας την έχετε ενεργοποιημένη και την απενεργοποιητε όταν θέλετε? Εγω μεσα την εχω μονιμα να σου πω την αληθεια.Δεν ξερω εαν βοηθα σε κατι.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Eαν θες να εχεις και Ελληνκα η V4 Laek και η 4.4.3. που εχω τωρα επανω ειναι οκ. Εαν δεν θες υπαρχει και η official που ειναι παρα πολυ καλη,και η 310. Με ελληνικά ποια είναι η 4.4.3 δώσε λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Με ελληνικά ποια είναι η 4.4.3 δώσε λινκ. Ριξε μα ματια στις πιο πισω σελιδες καπου ειναι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 θα μπορουσε να ειναι και τιτλος εκπομπης της τατιανας,σε μια αλλη διασταση..!lol,πλακα κανω ;) Και με μικρά γράμματα από κάτω "βέβαια και εγώ τις άλλαξα τα φώτα"... πέρα από την πλάκα της έσβησα ότι είχε κινέζικο γράμμα και ότι δεν μου άρεσε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 η οφίσιαλ με κατέστρεψε, τόσα bugs καιρό έχω να δώ σε ρομ.... δεν μπορώ ούτε καν να ανοίξω επαφή να δώ τηλέφωνο..... έφυγε και μπαίνει πάλι 310 μέχρι να βρώ κάτι καλύτερο Έχεις καταφέρει τον Proximity sensor να δουλέψει; Μιλάω για τον σέσνσορα που όταν είσαι σε κλήση και απομακρύνεις το κινητό από το αυτί αυτός ανάβει και αντιστρόφως. Εμένα δεν δουλεύει. Μόλις απαντήσω ο οθόνη γίνεται μαύρη και ανοίγει μόνο μετά απο παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού power. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και με μικρά γράμματα από κάτω "βέβαια και εγώ τις άλλαξα τα φώτα"... πέρα από την πλάκα της έσβησα ότι είχε κινέζικο γράμμα και ότι δεν μου άρεσε :-) Και γω το ίδιο είχα πάθει. Το προβλημα δεν ηταν τα κινέζικα, τα οποια, σε 2η εγκατάσταση τα απομακρυνα με την μια, αλλα η επαναφορά ενος μοντουλ για την σδ κάρτα απο χποουσντ μεσω τιτανιουμ. Μου ειχε τύχει και παλιότερα, οπότε ημουν ψηλιασμενος.. :D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχεις καταφέρει τον Proximity sensor να δουλέψει; Μιλάω για τον σέσνσορα που όταν είσαι σε κλήση και απομακρύνεις το κινητό από το αυτί αυτός ανάβει και αντιστρόφως. Εμένα δεν δουλεύει. Μόλις απαντήσω ο οθόνη γίνεται μαύρη και ανοίγει μόνο μετά απο παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού power. Ευχαριστώ Όχι, γι'αυτό την έβγαλα :-) ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω το ίδιο είχα πάθει. Το προβλημα δεν ηταν τα κινέζικα, τα οποια, σε 2η εγκατάσταση τα απομακρυνα με την μια, αλλα η επαναφορά ενος μοντουλ για την σδ κάρτα απο χποουσντ μεσω τιτανιουμ. Μου ειχε τύχει και παλιότερα, οπότε ημουν ψηλιασμενος.. :D Δεν χρησιμοποίησα τιτανιουμ τα έβαλα όλα από την αρχή! Απλά είναι χάλια ρομ! Σορού για τα δύο κομεντ , ξέρει κανείς πως κάνουμε πολλαπλή παράθεση στην mobile version του my phone? Οκ ενώθηκαν μονά τους:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δικομαζω αυτην τωρα----> huawei g750 EMUI 2.3 MULTILENGUAJE http://www.movilesdualsim.com/tema/port-huawei-g750-emui-2-3-multilenguaje.83777/ Αλλα δεν εχω φωτισμο στα πληκτρα......κανα προγραμματακι εχουμε μην ψαχνω? Ωραια rom δειχνει παντως......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Γράψε αν θελεις κάνα μινι ρίβιου, με έμφαση στα βασικά.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Eαν θες να εχεις και Ελληνκα η V4 Laek και η 4.4.3. που εχω τωρα επανω ειναι οκ. Εαν δεν θες υπαρχει και η official που ειναι παρα πολυ καλη,και η 310. Σε ποια συγκεκριμενη τελευταια official αναφερεσαι please ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Φρέσκο πράμα από FIRE (KK4.4) http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20844 Αντιγράφω από την περιγραφή τους: "Based on Android 4.4 native production, individual customized version v2.0, For the system to streamline native landscaping; Adding 4.4 ROOT privileges; Add SonyXperia HTC S5 S4 four global theme ,, default global settings for s5 style; Add Xposed framework, as we have already installed; Add Gravity landscaping artifact has been good for everyone beautification is what Brush after shots look like, not like you can manually adjust The status bar immersion mode, the default is automatic immersion, some app manually adjusted; Adding to the power of the Viper sound, as we have already installed top-quality drivers, directly available Brush; The status bar is centered time, speed up and down the line can be displayed, such as just downstream, manually modify the GravityBox in; Supports dual card slot 3G Turn the camera on, the manual will be a preview to 4: 3 so that it can 1300w and 500W options Busybox kernel init.d support and optimization toolbox and add the script; Host block ads, optimizing build; Debug mode is enabled by default; Opened the stagefright framework; Enhance the overall touch scrolling reflect; Applications zipalign optimization, CPU performance freedom of choice ; Optimization framework and database, IPV4, mobile network speed optimization ; Video optimization photo optimization, touch, UI optimization fluency Improve battery life, VM adjustment, Dalvik virtual machine adjustments; Add Adds SONY BRAVIA display engine Kernel adjustment, CFS adjusted." Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δικομαζω αυτην τωρα----> huawei g750 EMUI 2.3 MULTILENGUAJE http://www.movilesdualsim.com/tema/port-huawei-g750-emui-2-3-multilenguaje.83777/ Αλλα δεν εχω φωτισμο στα πληκτρα......κανα προγραμματακι εχουμε μην ψαχνω? Ωραια rom δειχνει παντως......... Κωστα , βάλε και μερικά screenshots όπως έκανες και με την προηγούμενη, για να έχουμε μιά ολοκληρωμένη εικόνα και με την εμφάνιση της κάθε rom....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια παρελαβα και εγω σημερα!!!!!!!!! τελικα επιδη δεν εχω καταλαβει μετα απο τοοοοοοοσσσσσσεεεεεεεεςςςςςςςςς σελιδες πια ειναι η πιο συμβατη ρομ???? το τηλ ειναι για την γυναικα μου οποτε θα ηθελα να μου πειτε την πιο σταθερη απο ολες....ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια παρελαβα και εγω σημερα!!!!!!!!! τελικα επιδη δεν εχω καταλαβει μετα απο τοοοοοοοσσσσσσεεεεεεεεςςςςςςςςς σελιδες πια ειναι η πιο συμβατη ρομ???? το τηλ ειναι για την γυναικα μου οποτε θα ηθελα να μου πειτε την πιο σταθερη απο ολες....ευχαριστω! Μια χαρά είναι η rom με την οποία σου έρχεται. Γιατί δεν την δοκιμάζεις λίγο πριν πας σε κάτι άλλο; Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μια χαρά είναι η rom με την οποία σου έρχεται. Γιατί δεν την δοκιμάζεις λίγο πριν πας σε κάτι άλλο; Εχεις ενα δικαιο εδω. @kouskous Εαν δεν εισαι οκ με την rom αυτη θα σου πω πια να βαλεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εχεις ενα δικαιο εδω. Την είχα και την δούλευα περίπου ένα μήνα αυτή τη rom. Εάν εξαιρέσεις τα μηνύματα από τα τετραψήφια (θέμα το οποίο λύνεται) και την μη λειτουργία του data usage δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημαντικό θέμα που να έχει. Είναι ίσως από τις πιο λειτουργικές rom που υπάρχουν κατ' εμε. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μεταξύ μας, αν θες καλή φωτογραφία αναγκαστικά πας σε KK rom(όπου όλες τα έχουν τα κουσούρια τους, διαλέγεις και παίρνεις). Αν θες να μείνεις σε JB η πιο απροβλημάτιστη μάλλον είναι η pure aosp v2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Φρέσκο πράμα από FIRE (KK4.4) http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20844 Αντιγράφω από την περιγραφή τους: "Based on Android 4.4 native production, individual customized version v2.0, For the system to streamline native landscaping; Adding 4.4 ROOT privileges; Add SonyXperia HTC S5 S4 four global theme ,, default global settings for s5 style; Add Xposed framework, as we have already installed; Add Gravity landscaping artifact has been good for everyone beautification is what Brush after shots look like, not like you can manually adjust The status bar immersion mode, the default is automatic immersion, some app manually adjusted; Adding to the power of the Viper sound, as we have already installed top-quality drivers, directly available Brush; The status bar is centered time, speed up and down the line can be displayed, such as just downstream, manually modify the GravityBox in; Supports dual card slot 3G Turn the camera on, the manual will be a preview to 4: 3 so that it can 1300w and 500W options Busybox kernel init.d support and optimization toolbox and add the script; Host block ads, optimizing build; Debug mode is enabled by default; Opened the stagefright framework; Enhance the overall touch scrolling reflect; Applications zipalign optimization, CPU performance freedom of choice ; Optimization framework and database, IPV4, mobile network speed optimization ; Video optimization photo optimization, touch, UI optimization fluency Improve battery life, VM adjustment, Dalvik virtual machine adjustments; Add Adds SONY BRAVIA display engine Kernel adjustment, CFS adjusted." Ωραία πράγματα λέει.. Ας δοκιμάσουμε.. Παντως, κατεβαίνει με ταχύτητα dial up της δεκαετίας του '80..:lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια αν σε ενα coolpad f1 που εχει V4 Laek βγαλουμε την καρτα μνημης και του βαλουμε μια αλλη μεγαλυτερη θα εχει θεμα το τηλεφωνο υπαρχει περιπτωση να κολλησει η δεν υπαρχει τετοιο θεμα πλεον στις aosp? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά....sorry που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα σχετικά με τις ρομ....αλλά και αυτό που θέλω να ρωτήσω αφορά το τηλέφωνο. Εχω πάρει ένα και μου ήρθε πριν μία εβδομάδα.....το περίμενα σχεδόν μήνα.....και αφού το πήρα και το έστησα και δοκίμασα κάποιες ρομ ...τελικά μου το πήρε ο γιος μου και έμεινα πάλι με την μπαχατέλα. Τώρα θα το ξαναπαραγγείλω.Αλλά δεν μπορώ να περιμένω πάλι 20-25 μέρες.Θα το παραγγείλω από Ευρωπαικη αποθήκη +20 ευρώ πάνω από την τιμή του.......το θέμα είναι ότι αυτοί μου λένε ότι αυτά τα τηλέφωνα που είναι στην ευρώπη ΔΕΝ τα στέλνουν root. Στην πρώτη σελίδα ...βλέπω οδηγούς για ρομ,ρεκοβερυ,διαφορα αρχεια κτλ......αλλα ......διαδικασία για το ΠΩΣ θα γίνει ροοτ το κινητό ΜΑΣ δεν έχει.....Ξέρω ότι υπάρχει στο myphone σχετικό νήμα για ρουτάρισμα κτλ......εγώ ρωτάω αν ισχύει κάτι άλλο για το coolpad ή είναι μία διαδικασία ίδια όπως σε όλα τα android.....να μου πει καποιος αν ειναι ευκολο-δύσκολο,να μην το προτιμήσω χωρίς ροοτ κτλ.....να με συμβουλέψει δηλαδή στο όταν θα μου έρθει χωρίς ροοτ το κινητό .....ΤΙ θα πρέπει να κάνω για να γίνει ροοτ......και μετά,.........ξεεερω εγώ..... το έμαθα το μετά.....και από τον Κώστα με το βιντεάκι στην αρχική σελίδα και από τα υπόλοιπα παιδιά εδώ που συμβουλευουν......αλλά για να φτάσω να κάνω αυτά που έμαθα θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να γίνει το coolpad root.....είναι εφικτο?....θα τα καταφέρω ?.....αν είναι δύσκολα και σκούρα τα πράγματα να το πάρω από Ασία πάλι-να μου έρθει έτοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Παιδιά....sorry που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα σχετικά με τις ρομ....αλλά και αυτό που θέλω να ρωτήσω αφορά το τηλέφωνο. Εχω πάρει ένα και μου ήρθε πριν μία εβδομάδα.....το περίμενα σχεδόν μήνα.....και αφού το πήρα και το έστησα και δοκίμασα κάποιες ρομ ...τελικά μου το πήρε ο γιος μου και έμεινα πάλι με την μπαχατέλα. Τώρα θα το ξαναπαραγγείλω.Αλλά δεν μπορώ να περιμένω πάλι 20-25 μέρες.Θα το παραγγείλω από Ευρωπαικη αποθήκη +20 ευρώ πάνω από την τιμή του.......το θέμα είναι ότι αυτοί μου λένε ότι αυτά τα τηλέφωνα που είναι στην ευρώπη ΔΕΝ τα στέλνουν root. Στην πρώτη σελίδα ...βλέπω οδηγούς για ρομ,ρεκοβερυ,διαφορα αρχεια κτλ......αλλα ......διαδικασία για το ΠΩΣ θα γίνει ροοτ το κινητό ΜΑΣ δεν έχει.....Ξέρω ότι υπάρχει στο myphone σχετικό νήμα για ρουτάρισμα κτλ......εγώ ρωτάω αν ισχύει κάτι άλλο για το coolpad ή είναι μία διαδικασία ίδια όπως σε όλα τα android.....να μου πει καποιος αν ειναι ευκολο-δύσκολο,να μην το προτιμήσω χωρίς ροοτ κτλ.....να με συμβουλέψει δηλαδή στο όταν θα μου έρθει χωρίς ροοτ το κινητό .....ΤΙ θα πρέπει να κάνω για να γίνει ροοτ......και μετά,.........ξεεερω εγώ..... το έμαθα το μετά.....και από τον Κώστα με το βιντεάκι στην αρχική σελίδα και από τα υπόλοιπα παιδιά εδώ που συμβουλευουν......αλλά για να φτάσω να κάνω αυτά που έμαθα θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να γίνει το coolpad root.....είναι εφικτο?....θα τα καταφέρω ?.....αν είναι δύσκολα και σκούρα τα πράγματα να το πάρω από Ασία πάλι-να μου έρθει έτοιμο. http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/#entry2212206 (ROOT section) επισης σε προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει επιλογες για root σε stock rom Edited October 21, 2014 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ωραία πράγματα λέει.. Ας δοκιμάσουμε.. Παντως, κατεβαίνει με ταχύτητα dial up της δεκαετίας του '80..:lol: Ας την δοκιμάσουμε....ναι.....και εγώ αυτό θέλω να κάνω .....αλλά....συγνώμη.....στην σελίδα που σου άνοιξε με όλα αυτά τα κινέζικα γυρω-γυρω,πάνω-κάτω,αριστερά δεξιά.........κατάλαβες ΠΟΥ πρέπει να πατήσεις για να κατέβει η ρομ ? Φαντάζομαι είναι το πράσινο ταμπελάκι που λέει ρομ...από πάνω το μπλε που είναι ενα αρχείο exe χρειάζεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ας την δοκιμάσουμε....ναι.....και εγώ αυτό θέλω να κάνω .....αλλά....συγνώμη.....στην σελίδα που σου άνοιξε με όλα αυτά τα κινέζικα γυρω-γυρω,πάνω-κάτω,αριστερά δεξιά.........κατάλαβες ΠΟΥ πρέπει να πατήσεις για να κατέβει η ρομ ? Φαντάζομαι είναι το πράσινο ταμπελάκι που λέει ρομ...από πάνω το μπλε που είναι ενα αρχείο exe χρειάζεται ? Αυτο που γραφει rom. Οχι το κουνελι!!! Google play εχει? Γιατι δεν βλεπω να γραφει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αυτο που γραφει rom. Οχι το κουνελι!!! Google play εχει? Γιατι δεν βλεπω να γραφει κατι. Κι αν δεν έχει φλασάρεις gapps για Κιτκατ 4.4 και είσαι ΟΚ;) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts