kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ποια micromax έβαλες? Πιο πάνω ειπώθηκε οτι δεν έχει Ελληνικα. Σαν γλωσσα στα μενου κτλ δεν εχει,στο πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις οτι θες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Σαν γλωσσα στα μενου κτλ δεν εχει,στο πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις οτι θες. Σωστα. Το θεμα μου ειναι πανω απο το εικονικο πληκτρολογιο πως βαζω ετοιμες λεξεις; Δεν την παλευω ενα ενα γραμμα. Πιστευω πως ειναι στο add on dictionaries, αλλα δεν εχει ελληνικα και θα ατο ψαξω μπας και καταφερω να κανω install. Edit: Δεν καταφερα να βαλω λεξικο ελληνικων, το swiftkey ειναι καλο και βοηθαει για κατι τετοιο; Τελος σε παλιοτερα κινητα μη kit kat με το app 2sd μετεφερα τις εφαρμογες στην sd τωρα γιατι δεν μπορω; Δεν μου εμφανιζει επιλογη. Edited October 15, 2014 by skar98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σωστα. Το θεμα μου ειναι πανω απο το εικονικο πληκτρολογιο πως βαζω ετοιμες λεξεις; Δεν την παλευω ενα ενα γραμμα. Βάλε το swiftkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Βάλε το swiftkey. Αψογο, ειστε ωραιοι! Ακρη ομως δεν εβγαλα με το "Τελος σε παλιοτερα κινητα μη kit kat με το app 2sd μετεφερα τις εφαρμογες στην sd τωρα γιατι δεν μπορω; Δεν μου εμφανιζει επιλογη." Στο video (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd) δειχνει για το storage και το move to sd αλλα μαλλον οχι σε kit kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδιά αύριο ή μεθαύριο θα έχω έτοιμο update.zip που θα κάνει downgrade τον kernel της laek v4 στον kernel που πηρα από την v3. Ο kernel της v3 όταν μπει στη v4 από ότι είδα βελτιώνει την κατανάλωση αβερτα. Σορυ για την καθυστέρηση...:) Επίσης στο φίλο πού ρώτησε πιο πριν: και σε μενα κλείνει όταν η τάση γινει 3400. Εφτιαξες μηπως το update.zip που θα κάνει downgrade τον kernel της laek v4? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Η μόνη διαφορά της v3 με την v4 δεν είναι ο κερνελ; Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 μπορει να δωσει καποιος ενα link για laek v3 η να την ανεβασει καπου?Θελω να παρω κατι απο μεσα αλλα βρισκω μονο την v4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 μπορει να δωσει καποιος ενα link για laek v3 η να την ανεβασει καπου?Θελω να παρω κατι απο μεσα αλλα βρισκω μονο την v4 Από το needrom: http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/09/AOSP-V3-F1W-KK-leak.171.zip Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 μπορει να δωσει καποιος ενα link για laek v3 η να την ανεβασει καπου?Θελω να παρω κατι απο μεσα αλλα βρισκω μονο την v4 Εδω την εχει,εγω την βλεπω για κατεβασμα. http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Εδω την εχει,εγω την βλεπω για κατεβασμα. http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/ thanks,δεν ειχα κανει login..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδιά να ρωτήσω μην την ανοίξω τσάμπα... Πήρα αυτή: http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916 Προτείνεται γενικά από πολλούς εδώ! 1)Την έχει βάλει κάποιος και δουλεύει οκ? 2)Τη φορμάρω σε FAT32?Ξέρω έχει απαντηθεί αλλά δεν βρίσκω την απάντηση! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδιά να ρωτήσω μην την ανοίξω τσάμπα... Πήρα αυτή: http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916 Προτείνεται γενικά από πολλούς εδώ! 1)Την έχει βάλει κάποιος και δουλεύει οκ? 2)Τη φορμάρω σε FAT32?Ξέρω έχει απαντηθεί αλλά δεν βρίσκω την απάντηση! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! γιατι να μην δουλευει?fat32 με default allocation size Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πολυ ευχαριστημενος γενικα με την micromax. Γνωριζει κανεις πως κανω disable to google search κανοντας scroll αριστερα μου εχει νεα για Αγγλια αν και location εχω Ελλαδα καθως και στην κορυφη καθε οθονης εχει το search και δεν βγαινει. Επισης πως βαζω στο lock screen widget για οταν ειναι lock να αλλαζω τραγουδια; Εχω ενεργοποιησει Settings > Security > Enable Widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πολυ ευχαριστημενος γενικα με την micromax. Γνωριζει κανεις πως κανω disable to google search κανοντας scroll αριστερα μου εχει νεα για Αγγλια αν και location εχω Ελλαδα καθως και στην κορυφη καθε οθονης εχει το search και δεν βγαινει. Επισης πως βαζω στο lock screen widget για οταν ειναι lock να αλλαζω τραγουδια; Εχω ενεργοποιησει Settings > Security > Enable Widgets πας στο system και σβηνεις την εφαρμογη απλα η αν την θες καντην freeze.Δεν εχω δει κανενα widget να δουλευει με αυτην την lock screen,ισως με το original google music app αλλα το χω σβησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) πας στο system και σβηνεις την εφαρμογη απλα η αν την θες καντην freeze.Δεν εχω δει κανενα widget να δουλευει με αυτην την lock screen,ισως με το original google music app αλλα το χω σβησει Η τερμα αριστερη οθονη οφειλεται στο google search γιατι το εκανα αλλα παραμενει και μετα απο reboot. Αρα δεν υπαρχει τροπος να αλλαζω τραγουδια μεσω της lock screen; Και νομιζα οτι γινοταν αν μετα απο Settings > Security > Enable Widgets εκανες προς αριστερα να αλλαξεις οθονη και σου εμφανιζε τα widget της lock screen. Edited October 15, 2014 by skar98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Η τερμα αριστερη οθονη οφειλεται στο google search γιατι το εκανα αλλα παραμενει και μετα απο reboot. Αρα δεν υπαρχει τροπος να αλλαζω τραγουδια μεσω της lock screen; Και νομιζα οτι γινοταν αν μετα απο Settings > Security > Enable Widgets εκανες προς αριστερα να αλλαξεις οθονη και σου εμφανιζε τα widget της lock screen. η τερμα αριστερα δεν εχει καν σχεση με google,την απενεργοποιεις απο τα settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 η τερμα αριστερα δεν εχει καν σχεση με google,την απενεργοποιεις απο τα settings Πιο συγκεκριμενα μπορεις να μου πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πιο συγκεκριμενα μπορεις να μου πεις; δυστυχως δεν το βρισκω,αλλα ειχα βρει το setting οταν ειχα πρωτοβαλει την rom..ισως ηταν καποιο apk που εσβησα,δεν θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδια διαβαζω για μερικα προβληματα για το κινητο.αυτα προερχονται απο το ιδιο το κινητο η απο ραμ που εχετε αλλαξει?αν το παρω δλδ χωρις να το πειραξω με ρουτ κλπ εχει καποιο θεμα με κατι?γιατι ειμαι μεταξυ του f1 και του 7320. και αν εχει κατι το ιδιαιτερο να παω στο 7320. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδια διαβαζω για μερικα προβληματα για το κινητο.αυτα προερχονται απο το ιδιο το κινητο η απο ραμ που εχετε αλλαξει?αν το παρω δλδ χωρις να το πειραξω με ρουτ κλπ εχει καποιο θεμα με κατι?γιατι ειμαι μεταξυ του f1 και του 7320. και αν εχει κατι το ιδιαιτερο να παω στο 7320. Σε ποια προβλήματα ακριβως αναφαιρεσαι; Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Είμαι απο το κινητό και τώρα είναι λίγο δύσκολο να τα βρω.διάβασα γενικά κάτι θέματα με κάποια προβληματακια η μάλλον κάνω λάθος αναφέρονται σε ρουταρισμενα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Είμαι απο το κινητό και τώρα είναι λίγο δύσκολο να τα βρω.διάβασα γενικά κάτι θέματα με κάποια προβληματακια η μάλλον κάνω λάθος αναφέρονται σε ρουταρισμενα? Το κντ δεν έχει κανένα θέμα ακόμα και εργοστασιακό νο το αφήσεις και να μην το πειραξεις καθόλου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αγορασα κατι φθηνιαρικα handfree γενικης χρησης απο το πλαισιο, ο λογος που δεν εδωσα λεφτα ειναι γιατι τα χρησιμοποιω μονο μεσα στο αυτοκινητο και πουθενα αλλου, αλλα οταν με περνουν τηλ δεν χτυπαει ο ηχος κλησης απο το ηχειο αλλα απο τα ακουστικα... Αυτο ειναι θεμα handsfree, κινητου ή ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Οκ.ευχαριστώ.μάλλον μπερδευτικα απο τα πολλά που διάβαζα. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 δυστυχως δεν το βρισκω,αλλα ειχα βρει το setting οταν ειχα πρωτοβαλει την rom..ισως ηταν καποιο apk που εσβησα,δεν θυμαμαι.. Nova launcher και το εστρωσα. Τωρα ξηλωμα οτι αχρηστο για μενα και ειμαστε κομπλε. Επειδη ο music player δεν μου γεμιζει το ματι και ειχα συνηθισει της sony , υπαρχει περιπτωση να τον φορτωσω; Στην lock screen widget για τον music player και για να το βαζεις γρηγορα στο αθορυβο υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts