martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 άλλαξε kernel από όποια ρομ ήσουν ευχαριστημένος Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 το HERE Maps της Nokia σας δουλεύει ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μαλλον δεν διορθώνεται.. Αποτελείται bug και αλλων τηλεφωνων οπως sgs 2 + 3 ενω αποτελεί κανόνα για τα ΜΤΚ. Ειναι θεμα κατασκευής-πλακετας jpower στο meeting που δοκίμασα στο coolpad του johnny_b που φορούσε την jovalno όμως δούλευε κανονικά! γιαυτό συνέχισα να το ψάχνω γιατί θεωρώ ότι έχει να κάνει με κάποιο bug/preset των rom που χρησιμοποιώ (4.4) Τι διαφορετικό είχε στην 4.2 που δεν έχει η 4.4 δεν ξέρω, αν μπορείς να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο μου λές. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έβαλε ελληνικά στη nexus σε update σήμερα: http://www.needrom.com/download/update-multilanguage-nexus-5-coolpad-8297-f1/ Και μια ερώτηση: Είμαι με 4.2 rom funtouch. Για να περάσω ρομ 4.4 πρέπει πρώτα να περάσω την επίσημη 4.4 ή μπορώ κατευθειαν από την 4.2? απ οτι βλεπω εδω περα αλλα και στο Modaco κανενας δεν περναει πρωτα official οπως καναμε στο pro,ολοι πανε κατευθειαν.Εγω το παω παραδοσιακα..!Με το ygdp tool ετσι κι αλλιως η official μπαινει σε 2 λεπτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλημερα,ειμαι me v4 laek και οταν κλεισω το κινητο μετα δεν λειτουργει το ξυπνητηρι δλδ ανοιγει το κινητο ξανα την ωρα που εχω ορισει αλλα δεν χτυπαει ο ηχος.... τι μπορει να φταιει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημερα,πριν λιγο το ξεπακεταρισα το εργαλειο,πρωτη εντυπωση θετικοτατη!!τωρα ειμαι στο ξεψαχνισμα.... Γνωριζει κανενας αν μπορω να βαλω τον Xposed installer η θα εχω θεμα? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημερα,πριν λιγο το ξεπακεταρισα το εργαλειο,πρωτη εντυπωση θετικοτατη!!τωρα ειμαι στο ξεψαχνισμα.... Γνωριζει κανενας αν μπορω να βαλω τον Xposed installer η θα εχω θεμα? διαβασε και κανενα προηγουμενο ποστ... Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλημερα,ειμαι me v4 laek και οταν κλεισω το κινητο μετα δεν λειτουργει το ξυπνητηρι δλδ ανοιγει το κινητο ξανα την ωρα που εχω ορισει αλλα δεν χτυπαει ο ηχος.... τι μπορει να φταιει ?? Νομίζω πως σε κανένα τηλέφωνο android αν το σβήσεις, το ξυπνητήρι δε λειτουργεί... αν κάνω λάθος διορθώστε με... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημερα,πριν λιγο το ξεπακεταρισα το εργαλειο,πρωτη εντυπωση θετικοτατη!!τωρα ειμαι στο ξεψαχνισμα.... Γνωριζει κανενας αν μπορω να βαλω τον Xposed installer η θα εχω θεμα? μπαινει στην coolUI κανονικα χωρις να κολλαει στο boot μετα την εγκατασταση.Το χω περασει χωρις προβλημα αλλα δεν εχω βαλει ακομα modules Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Νομίζω πως σε κανένα τηλέφωνο android αν το σβήσεις, το ξυπνητήρι δε λειτουργεί... αν κάνω λάθος διορθώστε με... με aosp 4,2 που ειχα πριν λειτουργουσε κανονικα.... κατι αλλο πρεπει να ειναι.... αν καποιος ξερει θα με βοηθουσε παρα πολυ αλλιως θα αναγκαστω παλι να αλλαξω rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εαν δεν θες να αλλαζεις συνεχεια βαλε την παρακατω,απροβληματιστη ειναι. http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/ Χαίρεται.Περιμένω κι εγώ 2 f1 και το ένα είναι ενός ξαδέλφου μου που δεν το χει το θέμα με τις rom.Να του βάλω αυτή ή να του αφήσω την official;Έχει(η official)προβλήματα εκτός ενός με sms που διάβασα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Νομίζω πως σε κανένα τηλέφωνο android αν το σβήσεις, το ξυπνητήρι δε λειτουργεί... αν κάνω λάθος διορθώστε με... Με την MIUI V5.0 που φοράω, το ξυπνητήρι δουλέυει κανονικα με την συσκευή σε power off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Νομίζω πως σε κανένα τηλέφωνο android αν το σβήσεις, το ξυπνητήρι δε λειτουργεί... αν κάνω λάθος διορθώστε με... Σε πολλά κινητά, το ξυπνητήρι "ενεργοποιεί" το τηλέφωνο για να χτυπήσει! (και στο OnePlus One συμβαίνει) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και μενα κανονικοτατα το ξυμνητηρι ενεργοποιει το κινητο το προβλημα ειναι οτι δεν χτυπαει το ξυπνητηρι απλα το κινητο ενεργοποιειται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-Newest-Ultra-Mofi-Flip-PU-Leather-Case-For-Coolpad-8927-F1-Mobile-Phone/1832584274.html Kαλη τιμη δεν ειναι? ή υπαρχει και ποιο φθηνα? Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 κατι με το fastboot υποψιαζομαι για το ξυπνητηρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 κατι με το fastboot υποψιαζομαι για το ξυπνητηρι μπα τπτ και με το fastboot , ισως ειναι bug της ρομ και αντε να βρω αλλη αντιστοιχα καλη σαν αυτη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχει πάρει κανείς κάτι τέτοιο: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Space-Aluminum-Metal-Bumper-Case-Cover-Frame-For-Coolpad-8297-F1-/321496072375?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4adaa8c0b7 αν ναι έχει κάποιο θέμα με wifi ή gps? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-Newest-Ultra-Mofi-Flip-PU-Leather-Case-For-Coolpad-8927-F1-Mobile-Phone/1832584274.html Kαλη τιμη δεν ειναι? ή υπαρχει και ποιο φθηνα? Αυτην πηρα προχθες την ειχα παρει κ τον μαη με 7 κ εμεινα σουπερ ευχαριστημενος Αν σου αρεσουν αυτου του τυπου θα την καταευχαριστηθεις κ στο χερι με την αφη κ την προστασια που προσφερει Οχι δεν την βρηκα πουθενα πιο φτηνα κ σε καλο καταστημα Edited October 8, 2014 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 διαβασε και κανενα προηγουμενο ποστ... εκει που εγραψες ολο αυτο φιλε μου θα μπορουσες να απαντησεις με ενα ναι η ενα οχι,λιγοτερο χρονο θα σου επαιρνε!!!!! δεν βοηθατε ετσι στο φορουμ να ξερετε,300 σελιδες δεν ειχα διαβασει ουτε για τισ πανελληνιες!!!!ελεος δηλαδη με ορισμενους εδω μεσα!!!! Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτην πηρα προχθες την ειχα παρει κ τον μαη με 7 κ εμεινα σουπερ ευχαριστημενος Αν σου αρεσουν αυτου του τυπου θα την καταευχαριστηθεις κ στο χερι με την αφη κ την προστασια που προσφερει Οχι δεν την βρηκα πουθενα πιο φτηνα κ σε καλο καταστημα σου ναι ευκολο να την βγαλεις 2-3 φωτογραφιες μπρος-πισω να την δουμε λιγο καλυτερα ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκει που εγραψες ολο αυτο φιλε μου θα μπορουσες να απαντησεις με ενα ναι η ενα οχι,λιγοτερο χρονο θα σου επαιρνε!!!!! δεν βοηθατε ετσι στο φορουμ να ξερετε,300 σελιδες δεν ειχα διαβασει ουτε για τισ πανελληνιες!!!!ελεος δηλαδη με ορισμενους εδω μεσα!!!! δεν σου πα να διαβασεις 300 σελιδες ,στις τελευταιες 10 εχει αναφερθει σιγουρα 3-4 φορες...και δνε θα σου παρει πανω απο 5 λεπτα.. Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτην πηρα προχθες την ειχα παρει κ τον μαη με 7 κ εμεινα σουπερ ευχαριστημενος Αν σου αρεσουν αυτου του τυπου θα την καταευχαριστηθεις κ στο χερι με την αφη κ την προστασια που προσφερει Οχι δεν την βρηκα πουθενα πιο φτηνα κ σε καλο καταστημα Κλείνει μαγνητικά το φλιπ ή χάσκει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Από θήκη περιμένω αυτήν εδώ. Τώρα αν είναι καλή, θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_nay Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Σημερα παρελαβα την καινουρια μου θηκη! Πολυ ομορφη και κομψη αν και το κινητο φαινετε σαν apple..Παντως το ασημενιο υλικο γυρω γυρω ειναι μεταλλο γιατι ειναι παγωμενο οταν το πιανεις. https://imageshack.com/i/ipbMa85aj https://imageshack.com/i/eylTrXynj Edited October 8, 2014 by xristos_nay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Οχι, δεν εκανα. Το ξερω.. Και μια δεύτερη μέτρηση, αφού καθάρισα λιγη ραμ και σταμάτησα το σποτιφαη (άσχετο, αλλα πηρα καλύτερα αποτελέσματα) http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-07-01-08-28_zps154fykyg.png Τι λέτε? (αφου περνάει Sony Xperia Z2... ε, μαλλον ειναι οκ:p) Για SD class 10 UHS1 και με ονομαστική ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι και 45mb/s, είναι κάπως... Όμως αν εσύ δε βλέπεις κανένα θέμα στην καθημερινή χρήση κι αφού παίζει η 64άρα, οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts