giorgosth8 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Με την 4.4.2 του laek... Γυρω στα 40" στην βεραντα του σπιτιου μου.. [ATTACH]49825[/ATTACH] Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μολις παρελαβα το κινητο !! Τελικα θα υπαρχει σημερα η v3 του λαεκ η να περασω 2.1? Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) oσο γρηγορα και να κλειδωνει το gps με το αρχικο gps.conf υπαρχει παντα περιθωριο για πιο γρηγορο κλειδωμα,γι αυτο και εκανα το post!Ο λογος ειναι οτι το gps.conf που εχουν ολες οι rom που παιζουν αυτη τη στιγμη ειναι μια ''generic'' international version και πολλες φορες οπως με την ινδονησιακη η την ινδικη rom η ακομα και με την κινεζικη που ερχεται το τηλ,τα gps.conf που εχουν ειναι για τις χωρες τους.Τα gps.conf που ανεβασα ειναι εξειδικευμενα για ελλαδα και χρησιμοποιουν servers ειτε απο ελλαδα ειτε απο καποια κοντινη χωρα για να σε λοκαρουν,το οποιο σημαινει πιο γρηγορο gps Oποιος θελει να μαθει τι ακριβως γινεται με το gps.conf ας δει αυτο το μικρο video απο το xda που εξηγει τι παιζει! Edited September 15, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μολις παρελαβα το κινητο !! Τελικα θα υπαρχει σημερα η v3 του λαεκ η να περασω 2.1? Στο modaco εγραψε οτι την ανεβαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 παντως, αν δεν έχει κάποια ¨φοβερή¨ καινοτομία-βελτίωση, δεν βλέπω να την περνάω... Εχω την 2.1 με τέλειο ήχο. Να μπω στο τρυπάκι να αλλάξω, μόνο για τον κερνελ?? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) παντως, αν δεν έχει κάποια ¨φοβερή¨ καινοτομία-βελτίωση, δεν βλέπω να την περνάω... Εχω την 2.1 με τέλειο ήχο. Να μπω στο τρυπάκι να αλλάξω, μόνο για τον κερνελ?? Αμε..............:lol::lol::lol:Με το που βγει μπηκε επανω!!! @azuli Φιλε μου με το που βρω λιγο χρονο θα το τσεκαρω το gps.conf Και ενα πριν απο λιγο με βροχη εδω στο Μαρουσι και συννεφιασμενο εννοειται ουρανο......με την 4.3 και κλειδωμα αρχικο σε 1min περιπου. http://i62.tinypic.com/2cf87rd.png Edited September 15, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αμε..............:lol::lol::lol:Με το που βγει μπηκε επανω!!! Μ΄ έπεισες :lol::lol::lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Το fastergps απο playstore δεν κανει την ιδια δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Το fastergps απο playstore δεν κανει την ιδια δουλεια? Ναι το εχα δοκιμαση σε αλλη συσκευη και εκανε οντως δουλεια. Στο F1 δεν το δοκιμασα.......ακομα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Εγώ το έχω και δουλεύει μια χαρά(με miui βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Και στο ν3 έκανε θαύματα... Επίσης, φοβερή εφαρμογή είναι η gps connected. Διατηρεί το λοκαρισμα, ακομη κι αν κλείσεις την εφαρμογη πλοήγησης ή αλλάξεις σελιδα, μουλτιτασκινγκ κτλ. Δεν χρειάζεται να ψάχνει ξανά δορυφορους Edited September 15, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Και στο ν3 έκανε θαύματα... Επίσης, φοβερή εφαρμογή είναι η gps connected. Διατηρεί το λοκαρισμα, ακομη κι αν κλείσεις την εφαρμογη πλοήγησης ή αλλάξεις σελιδα, μουλτιτασκινγκ κτλ. Δεν χρειάζεται να ψάχνει ξανά δορυφορους ναι αλλα σου τρωει την μπαταρια πιο γρηγορα Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Στο modaco εγραψε οτι την ανεβαζει Νέα μέρα νέα ρομ οεοεοεοεοε... Τεσπα θα κάτσω λίγο ακόμα με την 2.1 καλή είναι. Σε όσους βάλουν την καινούρια προτείνω rom toolbox lite αντί για titanium backup για μεταφορά εφαρμογών+data. Δουλεύει άψογα. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Νέα μέρα νέα ρομ οεοεοεοεοε... Τεσπα θα κάτσω λίγο ακόμα με την 2.1 καλή είναι. Σε όσους βάλουν την καινούρια προτείνω rom toolbox lite αντί για titanium backup για μεταφορά εφαρμογών+data. Δουλεύει άψογα. γινεται δηλαδη κανονικα η μεταφορα εφαρμογων+data απο 2.1 σε v3 χωρις να χασουμε τιποτα? Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μιας και παρηγγειλα το κινητο για δικο μου προσωπο απο vickmall, τσεκαρα το root plus playstore . Μηπως επρεπε να ζητηαω και κατι ακομα για τη rom η κατι αλλο(δεν αναφερομαι στην αποστολη και την αναγραφομενη τιμη); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Με την 4.4.2 του laek... Γυρω στα 40" στην βεραντα του σπιτιου μου.. [ATTACH]49825[/ATTACH] Το δικό μου με την ίδια ρομ κλειδώνει δορυφόρους με το Sygic σε 5 δεύτερα (μέσα στο σπίτι). Γνώμη μου: μην πειράζετε τα conf Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 γινεται δηλαδη κανονικα η μεταφορα εφαρμογων+data απο 2.1 σε v3 χωρις να χασουμε τιποτα? Έκανα επιτυχή μεταφορά αρκετών εφαρμογών από 4.2.2 ενός huawei στο coolpad f1 με rom laek v2.1. Τις έκανα backup μία μία καθώς και restore μία μία. Τώρα αν θα σου δουλεύει για όλες σου τις εφαρμογές δεν ξέρω. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αμε..............:lol::lol::lol:Με το που βγει μπηκε επανω!!! @azuli Φιλε μου με το που βρω λιγο χρονο θα το τσεκαρω το gps.conf Και ενα πριν απο λιγο με βροχη εδω στο Μαρουσι και συννεφιασμενο εννοειται ουρανο......με την 4.3 και κλειδωμα αρχικο σε 1min περιπου. http://i62.tinypic.com/2cf87rd.pngκαι το μετα....το κολπακι που μας εδωσε ο azuli http://i59.tinypic.com/25zo3zm.png Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 για πες και σε μας εντυπωσεις. δεν κατάφερα να την κατεβάσω, ήθελε 28 ώρες να κατέβει :cry: θα ξαναπροσπαθήσω, αν και νομίζω σειρά για δοκιμή έχει η ν3 του laek (πολύ κόλλημα αυτό το βγάλε βάλε ρομ τι ήθελα και έμπλεξα :O) Εντελώς offtopic,ευχαριστώ την Aelin που προσφέρθηκε να μου στείλει το screen protector και μάλιστα από την Θεσσαλονίκη. τίποτα, επίσης ευχαριστώ για τα στικ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 οι διαφορές στα αρχεία του gps είναι αυτά αλλάζουν οι σερβερ με ελληνικούς και τις άλλους παραμέτρους θα πρέπει να διαβάσω να δω τι κάνουν :p http://i.imgur.com/uvWguIR.png Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Το χει παραγγείλει κάποιος αυτές τις μέρες από vickmall ? Παρόλο την διαβεβαίωση "της" selina ότι είναι σε stock και θα αποσταλλεί σήμερα ούτε tracking no. ούτε καμμιά φωτό είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) έκανα μερικές δοκιμές με το gps για να μάθω τι κάνουν οι παράμετροι η αλλιώς ευκαιρία για διάβασμα με το αρχείο που έβαλε πριν το μέλος reboot me wifi on 27" κλείδωμα agps restart 19" κλείδωμα sygic 12" κλείδωμα άφησα στο αρχείο αυτά (αν δεν νιώθετε άνετα μόνο με ελληνικούς σερβερ βγάζετε το "#" απο τους ευρωπαϊκούς ) NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.gr.pool.ntp.org #NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org #NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 PHONE_TYPE=UMTS reboot gpstest plus 12" lock agps restart/ wi fi off 9" lock reboot sygic wifi/data off 9" lock agps restart sygic data on 3" lock keep it stupid simple :D εντός/εκτός (βεράντα δλδ :lol:) http://i.imgur.com/fcLixHJ.png http://i.imgur.com/nr6TpL4.png ps: αν είστε με win μην κάνετε edit το αρχείο με notepad,word etc αλλά μόνο με notepad++ Edited September 15, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 OTG δεν εχει το f1? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 OTG δεν εχει το f1? επισημα οχι,αν και μερικες φορες ειναι απλα deactivated μεχρι να το ανακαλυψει κανενας dev! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παίζει να έχει. Το rebrand του στην Ινδία έχει και δεν νομίζω να άλλαξαν κάτι στο hardware από το F1. Μένει να δούμε αν η ρομ τους δώσει τη δυνατότητα σε όλους να έχουμε OTG. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts