Jump to content

Coolpad F1 (8297W)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επίσης, για όσους έχουν την αοσπ 2 και θέλουν

- 160 χαρακτηρες ελληνικα.

- από 4ψήφια μηνύματα

- να μην μπλέκουν με τιτανιουμ και ¨παγώματα¨ εφαρμογών

- και να μήν κατεβάσουν άλλη εφαρμογή (gosms, handsent)

 

μπορούν να εγκαταστήσουν αυτό στο καπακι..

http://d-h.st/4me

και η μανίσια εφαρμογή μηνυμάτων, θα τα κάνει όλα

 

α, και κατι τελευταιο.. η cwm 6030 εγκαταστάθηκε και λειτουργεί αψογα...

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • azuli

    1779

  • jpower73

    3461

  • mixanikosgr

    890

  • grgz

    1033

Top Posters In This Topic

Ευχαριστούμε για τον οδηγό grgz :)

 

Ευχαριστώ πολύ. :)

Link to comment
Share on other sites

επίσης, για όσους έχουν την αοσπ 2 και θέλουν

- 160 χαρακτηρες ελληνικα.

- από 4ψήφια μηνύματα

- να μην μπλέκουν με τιτανιουμ και ¨παγώματα¨ εφαρμογών

- και να μήν κατεβάσουν άλλη εφαρμογή (gosms, handsent)

 

μπορούν να εγκαταστήσουν αυτό στο καπακι..

http://d-h.st/4me

και η μανίσια εφαρμογή μηνυμάτων, θα τα κάνει όλα

 

Βαζεις gravitybox που τα κανει ολα και συμφερει και τελειωσε η υποθεση!!

Link to comment
Share on other sites

Κεφαλαία πάντα. Είναι περιορισμός των SMS να μην μπορούν να σταλούν 160 ελληνικοί χαρακτήρες με μικρά. Μέσω gravity box μπορείς να μετατρέπεις τα μικρά σε κεφάλαια αυτόματα στην αποστολή των SMS.
Link to comment
Share on other sites

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Πάω να περάσω την οφφισιαλ ρομ 040 απο το 7το και δεν μου περνάει .Μου λέει "Apply update from .zip file on SD card".

 

Βγάζει μνμ Installation aborted.

 

BΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά έκανα μεγάλο λάθος. Πήγα να περάσω ΡΟΜ οπως ειπα και πιο πάνω δεν μου πέρναγε και έγραφε installation aborted.

Εκανα ο έξυπνος reboot και αφου δεν εχω καμια ΡΟΜ μου κόλλησε στο λογκο της Coolpad. Πως μπαίνω τώρα στην διαδικασία περάσματος ή δεν γινεται πλέον. Μπορώ να το σώσω???ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Link to comment
Share on other sites

δεν γυρναει σε recovery?Αν οχι τοτε πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο του grgz.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.
Link to comment
Share on other sites

δεν γυρναει σε recovery?Αν οχι τοτε πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο του grgz.

 

Φίλε ειμαι αρχάριος. Εχει κολλήσει στο πρώτο πρώτο λογκο. Οχι στο μπλε με τον ήχο. Γινεται απο κει να μπεις με recovery?? Πως??

Δεν ξερω τον οδηγο που βρίσκεται. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

H aosp 2 μετα από κάθει επανεκκίνηση, μου διαγράφει τα battery stats.. ξέρει κανεις πως μπορεί να διορθωθεί?

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους, από hands free τι έχετε να προτείνετε; Διάβασα κάπου για τα ακουστικά του galaxy s4. Χρειάζονται και αυτά τον μετατροπέα; Κάτι από ελλάδα χωρίς τον μετατροπέα;
Link to comment
Share on other sites

Βαζεις gravitybox που τα κανει ολα και συμφερει και τελειωσε η υποθεση!!

 

Αν θες πες τι ρυθμίσεις χρειάζονται με το gravity box γιατί εγώ δεν το κατάφερα. Με αυτό πάντως που έδωσε ο φίλος το δοκιμασα και κάνει δουλειά. Έχω την 1η aosp που έχει δωθεί στο αρχικό ποστ.

Edited by Johny-B
Link to comment
Share on other sites

Θα παρουσιάσω όσο πιο αναλυτικά και ξεκάθαρα μπορώ το πως μπορείς να επαναφέρεις το Coolpad F1 στη ζωή μετά από softbrick.

 

Κυρίως υπεύθυνες είναι οι AOSP Roms των οποίων bug είναι το αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή φορμάρεις την sd card να πέφτεις σε bootloop, δηλαδή την διαδικασία του αέναου boot. Εμφανίζεται το boot logo και μετά ξαναbootάρει κ.ο.κ.

 

Δυστυχώς οι drivers της Coolpad είναι επιεικώς άθλιοι και σε συνδυασμό με τις ασαφείς οδηγίες που υπάρχουν μια υπόθεση δέκα λεπτών μπορεί άνετα να διαρκέσει δύο ημέρες ή και περισσότερο.

 

Η διαδικασία που θα περιγράψω εφαρμόζεται σε Windows 7 32bit και 64bit. Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να κάνω το driver να δουλέψει σε Windows XP και παρακαλώ όποιο συμφορουμίτη τα κατάφερε να περιγράψει το πως ακριβώς το έκανε ώστε να ωφεληθούμε όλοι.

 

Ξεκινάμε κατεβάζοντας από εδώ τα All MTK USB Driver 2014.rar, MTK_Driver.rar, SP_Flash_Tools.rar και [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar

 

Αυτά είναι και τα μόνα που χρειάζονται. Ξεκινάμε αποσυμπιέζοντας το All MTK USB Driver 2014.rar και από το φάκελο εγκαθιστούμε τον Universal Android USB Driver. Στη συνέχεια αποσυμπιέζουμε το MTK_Driver.rar το οποίο περιέχει τους drivers που θα εγκαταστήσουμε. Για Windows 7 x32 τρέχουμε από το φάκελο Win 7 το dpinst.exe ενώ για Windows 7 x64 το DPInst64.exe.

 

Πρέπει να το κάνουμε με δεξί κλικ επάνω τους και "Εκτέλεση ως διαχειριστής". Τα Windows θα εμφανίσουν κάποια στιγμή μήνυμα ότι ο driver που εγκαθιστούμε δεν έχει ψηφιακή υπογραφή αλλά εμείς θα επιλέξουμε "Συνέχεια της εγκατάστασης παρ' όλα αυτά". Αυτό θα γίνει τρεις φορές γιατί είναι τρεις οι drivers που εγκαθιστώνται.

 

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να δείτε αυτό:

 

[ATTACH]49244[/ATTACH]

 

Είμαστε εντάξει από drivers (καλού κακού κάντε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή) και προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι να συνδέσουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή μας χωρίς μπαταρία. Αυτόματα θα εμφανισθεί το μήνυμα ότι τα Windows ψάχνουν drivers για την άγνωστη συσκευή στο Windows Update, κάντε παράλειψη του Windows Update (χάσιμο χρόνου) έτσι ώστε να προχωρήσει σε αναζήτηση σε προρυθμισμένους φάκελους και να επιλέξει τον driver που εγκαταστήσαμε πριν και είναι ο mtk 6592 preloader usb vcom port driver.

 

Στη συνέχεια αποσυμπιέζουμε σε κάποιο φάκελο το [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar και σε κάποιον άλλο το SP_Flash_Tools.rar. Το μεν πρώτο είναι το image που θα φορτώσουμε στη συσκευή έτσι ώστε να επανέλθει, ενώ το δεύτερο είναι το Flashtool, το εργαλείο δηλαδή που θα μας κάνει τη δουλειά.

 

Ξεκινάμε λοιπόν από το φάκελο του Flashtool και τρέχουμε το flash_tool.exe.

 

[ATTACH]49235[/ATTACH]

 

Θα εμφανισθεί κάποιο μήνυμα στα Αγγλικά ότι δεν βρέθηκε το scatter file, εμείς πατάμε OK.

 

Δυστυχώς το Flashtool είναι στα Κινέζικα και γι' αυτό παραθέτω τις εικόνες. Για να "φορτώσουμε" το scatter file επιλέγουμε το κάτω πεδίο, αυτό που έχω σε κόκκινο περίγραμμα.

 

[ATTACH]49236[/ATTACH]

 

Στη συνέχεια "οδηγούμε" το πρόγραμμα στο φάκελο που έχουμε αποσυμπιέσει το [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar και επιλέγουμε το MT6592_Android_scatter.txt. Αυτόματα το πρόγραμμα θα φορτώσει το image ενώ συντοχρόνως θα "γυρίσει" στην Αγγλική γλώσσα. Η εικόνα που θα δούμε είναι η εξής:

 

[ATTACH]49237[/ATTACH]

 

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Κάνουμε κλικ στο πράσινο βέλος Download του προγράμματος έχοντας στα χέρια μας το τηλέφωνο, απενεργοποιημένο εννοείται, με μπαταρία και πίσω καπάκι γιατί πρέπει να κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα τα Volume Up και Volume Down και συνδέουμε το καλώδιο usb. Η λέξη κλειδί εδώ είναι ο συγχρονισμός γιατί το περιθώριο που μας δίνεται είναι πολύ μικρό.

 

Στη δική μου περίπτωση με το που συνέδεα τη συσκευή τα Windows έψαχναν drivers στο Windows Update και δεν ενεργοποιούσαν τον ήδη εγκατεστημένο driver με αποτέλεσμα μετά από αρκετή ώρα πλέον που είχα πατημένα και τα δύο κουμπιά το τηλέφωνο έμπαινε σε Fastboot mode και έπρεπε να βγάλω πίσω καπάκι, μπαταρία και πάλι από την αρχή.

 

Αν κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο καλό θα είναι να κάνει παράλειψη του Windows Update όσο πιο γρήγορα μπορεί ώστε να δουλέψει ο driver που ήδη υπάρχει.

 

Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις και σαράντα φορές, μπορεί και να πετύχει με την πρώτη, είναι θέμα τύχης και συγχρονισμού.

 

Ο jonzalvo που φτιάχνει τις AOSP (και υπεύθυνος για πολλά bricks :lol:) το πέτυχε με την 38η προσπάθεια!

 

Αν όλα πάνε καλά θα πρέπει το Flashtool να επικοινωνήσει με τη συσκευή και η κάτω μπάρα να γίνει κόκκινη, δηλαδή θα δούμε αυτή την εικόνα:

 

[ATTACH]49239[/ATTACH]

 

Μόλις η μπάρα γίνει κόκκινη μετά από 3 - 4 δευτερόλεπτα αφήνουμε τα πλήκτρα Volume και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, στο τέλος το τηλέφωνο θα bootάρει μόνο του. Εμείς πάντως δεν πειράζουμε τίποτα μέχρι το Flashtool να βγάλει μήνυμα OK.

 

Το αφήνουμε να ξεκινήσει, η πρώτη φορά θα πάρει κάποια ώρα, υπάρχει περίπτωση αν κάνει "μαγκιές" να χρειασθεί να του βγάλουμε τη μπαταρία και να το επανεκκινήσουμε.

 

Συγχαρητήρια, το τηλέφωνο μας επανήλθε αλλά με Αγγλοκινέζικη rom, Κινέζικο recovery και χωρίς root.

 

Βήμα πρώτο, πάμε στις ρυθμίσεις---->κάτω - κάτω About Phone--->Build Number, πατάμε επτά φορές πάνω του ώστε να ενεργοποιήσουμε τα Developer Options έτσι ώστε να έχουμε επικοινωνία μέσω usb με τον υπολογιστή.

 

Βήμα δεύτερο, πρέπει να το κάνουμε root ώστε να εγκαταστήσουμε τα mobileuncle tools 2.9.9 για να αλλάξουμε recovery και να βάλουμε Αγγλική.

 

Για να γίνει root προτείνω το VRoot, κατεβάστε από το link που έδωσα την Αγγλική version αλλά όταν το τρέξετε αναβαθμίστε το γιατί αλλιώς δεν θα πετύχει να rootάρει τη συσκευή.

 

Πρέπει να αναφέρω ότι πολλά προγράμματα antivirus συμπεριλαμβανομένου του Nod32 που χρησιμοποιώ αντιλαμβάνονται το VRoot ως ιό και είτε δεν σε αφήνουν να το κατεβάσεις ή το μπλοκάρουν κατά τη χρήση του. Δεν νομίζω να είναι ιός (καλά, δεν ορκίζομαι κιόλας :lol:), η λύση είναι να απενεργοποιήσεις το antivirus και να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ πάντως ψάχνοντας το σύστημα αφού το χρησιμοποίησα δεν βρήκα κάτι περίεργο.

 

Αφού το κάναμε root είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε recovery, εγκαθιστούμε μέσω του .apk αρχείου από το link που έδωσα παραπάνω τα Mobileuncle tools και βάζουμε είτε τη CWM Recovery είτε την TWRP, ό,τι προτιμάει ο καθένας.

 

Προσοχή, υπάρχουν συσκευές (όπως η δική μου) στις οποίες για ανεξήγητο λόγο δεν δουλεύει η CWM, ενώ υποτίθεται ότι εγκαθιστάται δεν μπορείς να bootάρεις σε recovery. Εκεί βάζουμε TWRP και κάνουμε τη δουλειά μας.

 

Αν τα καταφέρατε είστε έτοιμοι να φλασάρετε το κινητό με τη rom της επιλογής σας. :lol:

 

Οφείλω να απολογηθώ και στη Mediatek, τους drivers της οποίας χαρακτήρισα τρισάθλιους. Είναι λοιπόν, γιατί αν ήταν σωστοί τα Windows εφ' όσον τους είχες εγκαταστήσει δεν θα αντιλαμβάνονταν κάθε φορά που συνέδεες το τηλέφωνο σαν άγνωστη συσκευή, αλλά θα το αναγνώριζαν αμέσως και θα γλυτώναμε την ταλαιπωρία. Το έχω ξαναπάθει με drivers της Prolific αλλά εκείνοι τουλάχιστον τους αναβάθμισαν και ησυχάσαμε.

 

Συγνώμη για το μακροσκελέστατο post (μου πήρε δύο ώρες :lol:), ελπίζω να βοηθήσω αρκετούς. :)

 

Μια μικρή διόρθωση, γιατί το αγγούρι το είχα φάει και εγώ πριν 15 μέρες και ξενύχτησα 2 βράδια για να επαναφέρω το τηλέφωνο. Με Vol+/- και power μαζί, μπαίνεις σε Fastboot mode, για να φλασάρεις από το Coolpad assistand, που δεν λύνει το bootloop. Για να μπεις σε Sp tools boot mode, θέλει σκέτο Vol + και power, την ώρα που καρφώνεις το usb, ώστε να ξεκινήσει η κόκκινη μπάρα.

 

Και για κάποιον περίεργο τρόπο, στα WinXP το κατάφερνα με 2-3 προσπάθειες, ενώ στα Win7 ήθελε όντως καμιά 30αριά (μιά φορά το πέτυχα). Θα το καταλάβετε ότι μπήκατε σε Sp tools flash, γιατί θα ξεκινήσει να προσθέσει νέο driver όταν το πετύχετε.

 

Grgz, μπράβο για το κουράγιο σου. Εγώ στο τσαφ το πέτυχα πριν το στείλω πίσω Κίνα το κινητό...

Link to comment
Share on other sites

Αν θες πες τι ρυθμίσεις χρειάζονται με το gravity box γιατί εγώ δεν το κατάφερα. Με αυτό πάντως που έδωσε ο φίλος το δοκιμασία και κάνει δουλειά. Έχω την 1η aosp που έχει δωθεί στο αρχικό ποστ.

Phone tweaks >strip unicode >strip all unicode chars Αυτά σε 4.2.2.

 

Έχει δοκιμάσει κανείς σε 4.2.2 pure aosp τους καινούριους Google maps;

Link to comment
Share on other sites

Phone tweaks >strip unicode >strip all unicode chars Αυτά σε 4.2.2.

 

Έχει δοκιμάσει κανείς σε 4.2.2 pure aosp τους καινούριους Google maps;

 

Το είχα δοκιμάσει αυτό και με μικρά και με κεφάλαια αλλά στιγμιαία δείχνει π.χ 23/140 και αμέσως το γυρνάει σε 23/70 και όταν περάσω τους 70 χαρακτήρες μετράει σαν 2 μήνυμα. :worry:

Θα το ξαναδοκιμασω. 4.2.2 κι εγώ.

 

Παρεπιμπτοντως συγχαρητήρια grgz για τον οδηγό σου. Αχρειαστος να'ναι...:)

Link to comment
Share on other sites

Μια μικρή διόρθωση, γιατί το αγγούρι το είχα φάει και εγώ πριν 15 μέρες και ξενύχτησα 2 βράδια για να επαναφέρω το τηλέφωνο. Με Vol+/- και power μαζί, μπαίνεις σε Fastboot mode, για να φλασάρεις από το Coolpad assistand, που δεν λύνει το bootloop. Για να μπεις σε Sp tools boot mode, θέλει σκέτο Vol + και power, την ώρα που καρφώνεις το usb, ώστε να ξεκινήσει η κόκκινη μπάρα.

 

Και για κάποιον περίεργο τρόπο, στα WinXP το κατάφερνα με 2-3 προσπάθειες, ενώ στα Win7 ήθελε όντως καμιά 30αριά (μιά φορά το πέτυχα). Θα το καταλάβετε ότι μπήκατε σε Sp tools flash, γιατί θα ξεκινήσει να προσθέσει νέο driver όταν το πετύχετε.

 

Grgz, μπράβο για το κουράγιο σου. Εγώ στο τσαφ το πέτυχα πριν το στείλω πίσω Κίνα το κινητό...

 

Βασικά εγώ ακολουθώντας τον οδηγό του φίλου Grgz καταφέρνω να κάνω τη μπάρα να κοκκινίσει, απλά μετά απο 10 δεύτερα μου βγάζει BROM_ERROR_ 2035 κλπ καμία ιδέα???

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Link to comment
Share on other sites

Μια μικρή διόρθωση, γιατί το αγγούρι το είχα φάει και εγώ πριν 15 μέρες και ξενύχτησα 2 βράδια για να επαναφέρω το τηλέφωνο. Με Vol+/- και power μαζί, μπαίνεις σε Fastboot mode, για να φλασάρεις από το Coolpad assistand, που δεν λύνει το bootloop. Για να μπεις σε Sp tools boot mode, θέλει σκέτο Vol + και power, την ώρα που καρφώνεις το usb, ώστε να ξεκινήσει η κόκκινη μπάρα.

 

Και για κάποιον περίεργο τρόπο, στα WinXP το κατάφερνα με 2-3 προσπάθειες, ενώ στα Win7 ήθελε όντως καμιά 30αριά (μιά φορά το πέτυχα). Θα το καταλάβετε ότι μπήκατε σε Sp tools flash, γιατί θα ξεκινήσει να προσθέσει νέο driver όταν το πετύχετε.

 

Grgz, μπράβο για το κουράγιο σου. Εγώ στο τσαφ το πέτυχα πριν το στείλω πίσω Κίνα το κινητό...

 

Έχεις χίλια δίκια και ζητώ συγνώμη για το λάθος, απλά κόλλησε το μυαλό μου. :O

 

Διορθώθηκε ήδη στο αρχικό post. :)

Edited by grgz
Link to comment
Share on other sites

Το είχα δοκιμάσει αυτό και με μικρά και με κεφάλαια αλλά στιγμιαία δείχνει π.χ 23/140 και αμέσως το γυρνάει σε 23/70 και όταν περάσω τους 70 χαρακτήρες μετράει σαν 2 μήνυμα. :worry:

Θα το ξαναδοκιμασω. 4.2.2 κι εγώ.

 

Παρεπιμπτοντως συγχαρητήρια grgz για τον οδηγό σου. Αχρειαστος να'ναι...:)

Κάποιο λάθος κάνεις. Αυτό με την ένδειξη το κάνει αλλά δεν χρεώνεσαι παραπάνω

Link to comment
Share on other sites

Βασικά εγώ ακολουθώντας τον οδηγό του φίλου Grgz καταφέρνω να κάνω τη μπάρα να κοκκινίσει, απλά μετά απο 10 δεύτερα μου βγάζει BROM_ERROR_ 2035 κλπ καμία ιδέα???

 

Αυτό το κάνει γιατί μπαίνεις σε Coolpad assistant flash mode. Είναι διαφορετικός από του Sp Tools flash mode. Για Sp tools θέλει Vol+ και power μόνο.

 

Δουλειά δεν έχουν εκεί στην Yulong και προσθέτουν flash modes χωρίς λόγο...

Link to comment
Share on other sites

Μου ηρθε τελικα και αυτη η θηκη http://www.aliexpress.com/item/Shakeproof-Combo-Armor-Soft-Silicone-Hybrid-Protector-Cover-case-for-Coolpad-F1-8297W-MTK6592-5-0/1895954581.html και ειναι πολυ ωραια,ενταξει το παχαινει αρκετα το τηλ. σε σχεση με την απλη σιλικονης που φορουσα αλλα το τηλ. δειχνει αλεξισφαιρο με αυτην τωρα ,το πισω σκληρω πλαστικο μιας και το πηρα σε ασημι δειχνει μεταλικο και εχει απιστευτα σφιχτη εφαρμογη,για 5,5 ευρω πολυ ποιοτικο πραμα δειχνει!
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το κάνει γιατί μπαίνεις σε Coolpad assistant flash mode. Είναι διαφορετικός από του Sp Tools flash mode. Για Sp tools θέλει Vol+ και power μόνο.

 

Δουλειά δεν έχουν εκεί στην Yulong και προσθέτουν flash modes χωρίς λόγο...

 

Βασικά για κάποιο λόγο και με VOL + και power το ίδιο error βγάζει... μήπως κάνω κάποιο λάθος στην ακολουθία...???

Πατάω Download...μετά VOL + και power και τέλος συνδέω στο usb.... μετά απο λίγο η μπάρα κοκκινίζει, αλλά μόλις περάσουν

10 δεύτερα.....BROM_ERROR......

 

Βασικά πάω για παγκόσμιο ρεκόρ επανεκκινησης και βγαλσίματος μπαταρίας στο COOLPAD F1 χεχεχε

 

 

ααα και κάτι άλλο η κόκκινη μπάρα και αυτό το μηνυμα (error) βγαίνει με οτι συνδιασμο πληκτρων και να πατήσω....(η και να μην πατησω τπτ)

Edited by Eldir

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Link to comment
Share on other sites

Κάποιο λάθος κάνεις. Αυτό με την ένδειξη το κάνει αλλά δεν χρεώνεσαι παραπάνω

 

Και σε μενα ετσι μετραει τους χαρακτηρες.

Δηλαδη δεν εχει σημασια πως μετραει τους χαρακτηρες θα χρεωσει και θα παει 1 μηνυμα;

 

 

Μου ηρθε τελικα και αυτη η θηκη http://www.aliexpress.com/item/Shakeproof-Combo-Armor-Soft-Silicone-Hybrid-Protector-Cover-case-for-Coolpad-F1-8297W-MTK6592-5-0/1895954581.html και ειναι πολυ ωραια,ενταξει το παχαινει αρκετα το τηλ. σε σχεση με την απλη σιλικονης που φορουσα αλλα το τηλ. δειχνει αλεξισφαιρο με αυτην τωρα ,το πισω σκληρω πλαστικο μιας και το πηρα σε ασημι δειχνει μεταλικο και εχει απιστευτα σφιχτη εφαρμογη,για 5,5 ευρω πολυ ποιοτικο πραμα δειχνει!

 

Την εχω παρει και εγω την θηκη. Δεν την εχω βαλει ουτε μια φορα. Τεραστιο το τηλ!

Edited by pyxta
Link to comment
Share on other sites

ξερει κανεις πως λεγονται στα αγγλικα αυτες οι θηκες που ειναι σαν καλτσα για τα κινητα?Sorry αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω!Κοιταξτε την photo!Ψαχνω μια τετοια αλλα δεν ξερω πως να την ψαξω!

 

http://www.imagesup.net/dt-1114095718841.png' alt='dt-1114095718841.png'>

Link to comment
Share on other sites

ξερει κανεις πως λεγονται στα αγγλικα αυτες οι θηκες που ειναι σαν καλτσα για τα κινητα?Sorry αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω!Κοιταξτε την photo!Ψαχνω μια τετοια αλλα δεν ξερω πως να την ψαξω!

 

http://www.imagesup.net/dt-1114095718841.png' alt='dt-1114095718841.png'>

 

νομιζω pouch-sleeve αν δεν κανω λαθος.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...