skim045 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ αυτό το κινητό αλλά έχω δύο προβληματάκια. Το ένα είναι οτι το συνδέω με τον υπολογιστή αλλά δεν το αναγνωρίζει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μετακινώ αρχεία. Το άλλο είναι με τα μηνύματα. Δεν μπορώ να δεχθώ απο 4ψήφια. Δοκίμασα και με το go sms που ανέφερε ένα παιδί πιο πάνω αλλά τίποτα. Τι να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ αυτό το κινητό αλλά έχω δύο προβληματάκια. Το ένα είναι οτι το συνδέω με τον υπολογιστή αλλά δεν το αναγνωρίζει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μετακινώ αρχεία. Το άλλο είναι με τα μηνύματα. Δεν μπορώ να δεχθώ απο 4ψήφια. Δοκίμασα και με το go sms που ανέφερε ένα παιδί πιο πάνω αλλά τίποτα. Τι να κάνω; Ευχαριστώ. Σου το λεω οπως μου το είπαν και εμένα Οδηγός για λήψη sms από 4-5φια νούμερα σε Coolpad 7320/F1 με την μαμά ρομ • Πρώτα από όλα, θεωρείτε ότι το σύστημα μας είναι root. •Παγώνουμε την εφαρμογή messaging.apk της μαμάς ρομ με titanium backup. Αν δεν υπάρχει η πληρωμένη έκδοση του titanium περνούμε backup το messaging.apk και μετά το σβήνουμε από το σύστημα. • Κατεβάζουμε έναν άλλο sms client από το play store και τον εγκαθιστούμε. Προσωπικά έβαλα το gosms free. • σε περίπτωση που δεν μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε sms, τότε πρέπει νε εισάγουμε τον smsc κωδικό του provider. Αυτό γίνετε με 2 τρόπους, είτε μέσω gosms advance settings ή με το mobileuncle tools. • gosms: settings/send&receive/sms&mms advance settings/enable customized smsc και βάζουμε το δικό μας. •mobileuncle tools: engineer mode/android/device info/smsc Μετά από όλη την διαδικασία δοκιμάζουμε να στείλουμε και να λάβουμε sms. ayta einai dika moy poy ekana gosms /rythmiseis/seend k reacive/anafora sms tik - active mobile tik-diatirisi analisis eikonas tik-sms advasing/ergostasiaki efarmogi tik-energopoiisi prosarmogis sms tik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skim045 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά δούλεψε όταν έκανα απεγκατάσταση το messaging.apk. Καμιά ιδέα για το θέμα με την σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Θελω να το παραγγειλω απο to2c . Ποια ειναι καλυτερη ρομ ; η multilanguage ή original ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Την έχω από χτες. Πολύ καλή φαίνεται. Δωσε μας και το link βρε συ να την κατεβασουμε και εμεις...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κανας μερακλης που να δοκιμασε Kitkat? Αντε κι εκανα χθες backup... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Εαν μας δωσουν και καποιο link θα δοκιμασουμε......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Εαν μας δωσουν και καποιο link θα δοκιμασουμε......... Kαλα ρε παιδια μονο την τελευταια σελιδα διαβαζετε? Λιγες σελιδες πιο πισω το εδωσα,οριστε,κανεις register και την κατεβαζεις http://www.movilesdualsim.com/tema/pureaosp-lite-kitkat-4-4-2-multilenguaje.79570/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Kαλα ρε παιδια μονο την τελευταια σελιδα διαβαζετε? Λιγες σελιδες πιο πισω το εδωσα,οριστε,κανεις register και την κατεβαζεις http://www.movilesdualsim.com/tema/pureaosp-lite-kitkat-4-4-2-multilenguaje.79570/ Βρε συ........ο φιλος την εχει ηδη και την δοκιμαζει οποτε ειναι πολυ πιο απλο να παραθεση εδω το link αντι να κανουμε ολοι εγγραφη για τον ιδιο λογο και οχι βεβαια δεν διαβαζουμε ολοι την τελευται σελιδα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σου το λεω οπως μου το είπαν και εμένα Οδηγός για λήψη sms από 4-5φια νούμερα σε Coolpad 7320/F1 με την μαμά ρομ • Πρώτα από όλα, θεωρείτε ότι το σύστημα μας είναι root. •Παγώνουμε την εφαρμογή messaging.apk της μαμάς ρομ με titanium backup. Αν δεν υπάρχει η πληρωμένη έκδοση του titanium περνούμε backup το messaging.apk και μετά το σβήνουμε από το σύστημα. • Κατεβάζουμε έναν άλλο sms client από το play store και τον εγκαθιστούμε. Προσωπικά έβαλα το gosms free. • σε περίπτωση που δεν μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε sms, τότε πρέπει νε εισάγουμε τον smsc κωδικό του provider. Αυτό γίνετε με 2 τρόπους, είτε μέσω gosms advance settings ή με το mobileuncle tools. • gosms: settings/send&receive/sms&mms advance settings/enable customized smsc και βάζουμε το δικό μας. •mobileuncle tools: engineer mode/android/device info/smsc Μετά από όλη την διαδικασία δοκιμάζουμε να στείλουμε και να λάβουμε sms. ayta einai dika moy poy ekana gosms /rythmiseis/seend k reacive/anafora sms tik - active mobile tik-diatirisi analisis eikonas tik-sms advasing/ergostasiaki efarmogi tik-energopoiisi prosarmogis sms tik Επειδή έχω παραγγείλει το f1 και το περιμένω, αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα κινητά η τυχαίνει;Δεν έχω δει και πολλούς να το αναφέρουν για αυτό ρωτάω.Με αλλαγή ρομ λύνεται το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κατι τελευταιες official το λυνουν το θεμα με τα τετραψηφια παντως. Πιο σταθερη ρομ και με καλη μπαταρια ειναι η Pure AOSP v2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Εμενα με miui μια χαρα στελνω και λαμβανω sms απο τα 1256 της cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ο έξτρα φορτιστής που μου έβαλαν από Vickmall μαζί με το F1 είναι 5.3V αντί για 5V. 1Α όπως και ο original. Παίζει πρόβλημα με τα 0.3V παραπάνω με το F1 αλλά και άλλες συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δυο ερωτήσεις και από έμενα: 1) Άσπρο ή γκρι; Δηλαδή το καπάκι στο γκρι μου φαίνεται ματ ενώ στο άσπρο είναι γυαλιστερό! 2) Εαν έχει πάρει κάποιος, η μνήμη 16άρα που δίνει το Vickmall με $8.00 τι μάρκα είναι; (Στις φωτογραφίες έχουν σβησμένο το λογότυπο της εταιρείας αλλά υποψιάζομαι ότι είναι Toshiba ή Tonipia:lol:) Δεν έχει ξυπνήσει η Selina να την ρωτήσω!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 εγω παντως,το θεμα με τα 4ψηφια το ελυσα με παγωμα της στοκ εφαρμογης μηνυματων και εγκατασταση του handsent sms. τιποτα αλλο.και εχω και 160 χαρακτηρες. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 καλημερα παιδια εχει πεσει σε bootloop πως το επαναφερω? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τι αλλαγές έκανες; Μήπως με κάποια ατυχή εγκατάσταση του xposed framework; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dll_hal Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλημερα παιδια. Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με τα win 7. Δεν το βλέπουν :X Μια βοήθεια καλοί μου άνθρωποι...;) Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τι αλλαγές έκανες; Μήπως με κάποια ατυχή εγκατάσταση του xposed framework; η μονη αλλαγη εβαλα pure aosp 2.0 ολη την μερα ολα καλα.Το βαζω να φορτισει εδειχνε οτι φορτιζε-το πρωι που πηγα να το ανοιξω μου κολλαγε στο σηματακι της coolpad kai den ανοιγε.Μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 εγω παντως,το θεμα με τα 4ψηφια το ελυσα με παγωμα της στοκ εφαρμογης μηνυματων και εγκατασταση του handsent sms. τιποτα αλλο.και εχω και 160 χαρακτηρες. Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται το παγωμα της στοκ εφαρμογης ?........οσο και να εψαξα δε τη βρηκα πουθενα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 με titanium backup pro Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 το εχω διαβασει αυτο αλλα...... ποια διαδρομη ακολουθεις για να βρεις την εφαρμογη(messaging.apk) μυνηματων στο μενου? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 παιδια μπορει καποιος να βοηθησει?σχετικα με ποια ρομ να περασω με sptools? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 παιδια μπορει καποιος να βοηθησει?σχετικα με ποια ρομ να περασω με sptools? Σελιδα 136... ειχα το ιδιο προβλημα.... με τις AOSP δεν πρεπει ποτε να κανεις φορματ της SD.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 εχω κατεβασει τ spflash και drivers αλλα δεν βρισκω καποια συμβατη ρομ για sptools Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts