Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την kitkat την δοκίμασε κάνεις; Στα σχόλια στο needrom λένε πως κολλάει και δεν ανοίγει το κινητό, το ίδιο και στην ρομ του nibiru h1 πως βγάζει ροζ οθόνη αν την περάσεις με cwm.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Τελικα εστρωσε και το google play και ειμαι κομπλε(με την miui του johnickz).

Με την μπαταρια ειμαι ευχαριστημενος αρκετα,ειμαι στις 27 ωρες περιπου και εχω ακομα 52% με αρκετη χρηση wifi λιγοτερο data λιγο youtube κ.α.

Θα δω και ποσο οθονη μου δινει και θα σας πω.

Η 4.4.2 ειναι για wcdma η για Κινα μερια?

Ρωτησα και παραπανω αλλα απαντηση δεν πηρα,

αν κανουμε την αναβαθμηση απο 4.8.3 σε 4.8.8 τι θα γινει?

1 ωρεα κατεβάζω αυτο http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2/ μέσω του Mobile UncleTools με βγάζει

την φωτογραφία του έχει και μετά τη κάνουμε ?? :worry:

2 λέω να βάλω αυτην [FIRE][GRMOD_JOHNICKZ]-Coolpad_8297w_MIUI_V5_sames_MIUI6_wonderful.zip

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832&page=115 αν μπαίνει η μια άλλη πρόταση

ευχαριστω

Θα προτεινα να διαβασεις τους οδηγους που υπαρχουν μεσα στο φορουμ (υπαρχει ενα νημα που εχει μεσα ολα τα απαραιτητα για mediatek συσκευες και ενα με τιτλο "πηρα κινητο και τωρα τι?" ή καπως ετσι), πριν κανεις οτιδηποτε, μιας και απο οτι καταλαβαινω εχεις ελαχιστη εξοικιωση με αυτες τις διαδικασιες.

Οι παραπανω διαδικασιες ειναι ιδιες για ολα τα κινητα.

Μετα, κανε τον κοπο και διαβασε το παρον νημα, το οποιο περιλαμβανει πολλες πληροφοριες για την συσκευη μας, για να σου λυθουν τυχον απορειες που αφορουν το τηλεφωνο μας συγκεκριμενα.

Αν μετα απο τα παρπανω εξακολουθεις να εχεις αποριες, εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε ολοι ;)

Θα πρεπει ομως πρωτα απ'ολα να ασχοληθεις και εσυ λιγο :)

Τελικα εστρωσε και το google play και ειμαι κομπλε(με την miui του johnickz).

Με την μπαταρια ειμαι ευχαριστημενος αρκετα,ειμαι στις 27 ωρες περιπου και εχω ακομα 52% με αρκετη χρηση wifi λιγοτερο data λιγο youtube κ.α.

Θα δω και ποσο οθονη μου δινει και θα σας πω.

Ρωτησα και παραπανω αλλα απαντηση δεν πηρα,

αν κανουμε την αναβαθμηση απο 4.8.3 σε 4.8.8 τι θα γινει?

Η 4.4.2 κατά τα φαινόμενα όπως ανέβηκε, έτσι κατέβηκε στο needrom.

Μάλλον θα είχε σοβαρά bugs.

Όσο την είχα προλάβει πριν την κατεβάσουν είχα προσέξει πως ήταν tagαρισμένη ως WCDMA

Όσον αφορά την αναβάθμιση από 4.8.3 σε 4.8.8 μου ήρθε και μένα notification αλλά η λογική μου δε μου επέτρεψε να την κάνω :p και έτσι απενεργοποίησα το σχετικό updater

Edited by JesseJames

Παίδες ετοιμαζω κάτι απο την αρχη για miui, γιατί τα πειράγματα απο τις ομάδες συνήθως δημιουργούν μπαγκιδια όπως σε αυτή της fire που πειραξα.

Θα ποσταρω μονο αφού θα την έχω δοκιμάσει καμια 3-4 μέρες για να μην σας ταλαιπωρω κ εσάς..

Παίδες ετοιμαζω κάτι απο την αρχη για miui, γιατί τα πειράγματα απο τις ομάδες συνήθως δημιουργούν μπαγκιδια όπως σε αυτή της fire που πειραξα.

Θα ποσταρω μονο αφού θα την έχω δοκιμάσει καμια 3-4 μέρες για να μην σας ταλαιπωρω κ εσάς..

Ε ναι οπως το ειπες,μπαγκιδια,αναιβασε μολις μπορεσεις να δοκιμασουμε......:)

Και κοιτα οσο πιο ελαφρια σε παιρνει η rom κατα την χρηση.;)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

1 ωρεα κατεβάζω αυτο http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2/ μέσω του Mobile UncleTools με βγάζει

την φωτογραφία του έχει και μετά τη κάνουμε ?? :worry:

2 λέω να βάλω αυτην [FIRE][GRMOD_JOHNICKZ]-Coolpad_8297w_MIUI_V5_sames_MIUI6_wonderful.zip

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832&page=115 αν μπαίνει η μια άλλη πρόταση

ευχαριστω

τελικά τα κατάφερα :D

κατεβάζουμε

1 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox&hl=el

2 http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2/ μέσω του Mobile UncleTools

3 Rom της αρέσκεια μας εγώ έβαλα την παραπάνω

4 https://drive.google.com/folderview?id=0B36Ay7pVtck6UHZLcFI4WHZvalU&usp=sharing το πρώτο το αρχείο [recovery.img]

5 Ανοίγουμε το MobileUncle Tools κ πηγαίνουμε εκεί που λέει Recovery Update

6 Διαλέγουμε το recovery.img που υπάρχει στην SD κάρτα μας

7 Θα ζητήσει Reboot recovery mode(TWRP) τηλέφωνο μας πατώντας VOL+ κ το κουμπί ON/OFF ταυτόχρονα

8 backup στην sd όταν τελειωσει το backup

9 θα μπούμε στο twrp επιλέγουμε Install και θα βρούμε την Rom

10 κάνουμε Swipe τον διακόπτη για να φλασάρει το zip.

11 Μόλις τελειώσει το φλασάρισμα πατάμε το κουμπί Reboot System. Το τηλέφωνό μας θα κάνει επανεκκίνηση και τέλος

Ερώτηση... Γιατι όλοι μπλέκετε με custom rom και παιδεύεστε...?? Τόσο χάλια ειναι η μαμίσια? τοσα πολλα bugz εχει που δεν αντέχεται? όλο το θρεντ μιλάει για προβλήματα με τις custom rom, ουτε ενα μήνυμα δεν λέει πως τρεχει το κινητο όταν το παίρνεις στα χέρια σου πως ειναι σαν συσκευή.

Προσωπικά γιατί προτιμώ το Android όσο πιο καθαρό γίνεται και μετά με χρήση gravity box και αλλού launcher να το φέρω στα μέτρα μου. Συν ότι γενικά ο κανόνας είναι πως πάει καλύτερα χωρίς περιττές σαβούρες που βάζει κάθε εταιρεία. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μου αρέσει η miui πχ. Προσωπικά βλέπω η AOSP v2 δεν έχει τόσες διαφορές από την pure AOSP v2 που έχω οπότε μέχρι να βγει kitkat AOSP που να δουλεύει μένω ως έχει.

Την kitkat την δοκίμασε κάνεις; Στα σχόλια στο needrom λένε πως κολλάει και δεν ανοίγει το κινητό, το ίδιο και στην ρομ του nibiru h1 πως βγάζει ροζ οθόνη αν την περάσεις με cwm.

Eγω ειχα κανει και το σχολιο, δεν εκανε καν Boot το τηλεφωνο.

Δηλ. να περιμενω την καινουργια και να μην βαλω ξανα.του emjot?

Αλλο ενα bug με την ρομ σου παιζει και κε τον σενσορα αναβοσβισηματος της οθονης στην κληση,γενικα πολλα τα bugs της συγκεκριμενης ρομ φιλε μου,εσυ δεν φταις σε τιποτα,ισα ισα που σε ευχαριστουμε που βαζεις Ελληνικα σε ρομς που. ειναι μονο αγγλοκινεζικες,μακαρι να μπορεσεις να μας προσφερεις μια ρομ χωρις bugs και με καλη καμερα. μια μερα!

Ερώτηση... Γιατι όλοι μπλέκετε με custom rom και παιδεύεστε...?? Τόσο χάλια ειναι η μαμίσια? τοσα πολλα bugz εχει που δεν αντέχεται? όλο το θρεντ μιλάει για προβλήματα με τις custom rom, ουτε ενα μήνυμα δεν λέει πως τρεχει το κινητο όταν το παίρνεις στα χέρια σου πως ειναι σαν συσκευή.

Δεν εχει θεμα το κντ φιλε μου ακομα και με την μαμα rom,πιο πολυ Εμεις εχουμε θεματακια με το σκαλισμα........:)

Ειναι μια αψογη συσκευη απο ολλες τις πλευρες.

Μονο σε'μενα εχει τοσα bugs η ρομ FIRE][GRMOD_JOHNICKZ]?

Μιλαμε δεν παλευετε και ξοδεψα όλα μου τα mb (διακοπες ειμαι!)για να ξανακατεβάσω την 5 emjot,το χειροτερο bug το ότι δεν μπορω να τερματισω κλιση με τιποτα μιας και η οθονη μενει μαυρη όταν απομακρυνθεί το τηλ. από το αυτι!

Μιλαμε δεν παλευετε και ξοδεψα όλα μου τα mb (διακοπες ειμαι!)για να ξανακατεβάσω την 5 emjot,το χειροτερο bug το ότι δεν μπορω να τερματισω κλιση με τιποτα μιας και η οθονη μενει μαυρη όταν απομακρυνθεί το τηλ. από το αυτι!

Παιζεις με ρομ σε διακοπες; Και μαλιστα κατεβαζεις και ρομς απο data; :lol:

Μπορει απλα να ετυχε κακο φλασαρισμα, οταν γυρισεις ξαναδες τη με το καλο.

μήπως κάτι παίζει με τον proximity sensor σου?

εγώ πέρασα αυτήν τη ρομ ενώ πριν είχα την AOSP v2 και τέτοιο πρόβλημα δε συνάντησα :confused:

Σε μενα δουλευει αψογα,δεν εχω θεμα με τις κλησεις και δεν εχω διαπιστωσει ακομα καποιο bug εκτος απο την πρωτη μερα που κολησε στο ξεκλειδωμα και εβγαλα την μπαταρια και το google play που τωρα δουλευει μια χαρα!

Μαλον δεν εκατσε καλα η δεν κατεβηκε σωστα και κανει χαζα.

Τωρα που μαθαμε απο φλασαρισματα θα το κανουμε καβουρντιστηρι :eek:

Αυτην την στιγμη δοκιμαζω την AOSP V2.0-jonzalvo,μια χαρα την βλεπω,και παναλαφρη.

@dimi_1982

Δεν εχει αναγκη βρε........

v5 emjot και παλι v5 emjot,κατσε καλα ρομ με μπαταριακλα,αν καταφερει κανεις να φτιαξει την καμερα σε συτη την ρομ μεχρι να βγει kitkat είναι πιστευω ότι καλυτερο!

Εκτος αν κανει ο φιλος johnickz1 τιποτα κατσε καλα ρομ!

v5 emjot και παλι v5 emjot,κατσε καλα ρομ με μπαταριακλα,αν καταφερει κανεις να φτιαξει την καμερα σε συτη την ρομ μεχρι να βγει kitkat είναι πιστευω ότι καλυτερο!

Εκτος αν κανει ο φιλος johnickz1 τιποτα κατσε καλα ρομ!

Συμφωνώ με τον valsam και προσθέτω επίσης και το πρόβλημα που έχει με τα ακουστικά bluetooth με τα οποία δεν μπορεί να συνδεθεί αυτόματα σε εισερχόμενη κλήση και επίσης δεν λειτουργούν και τα πλήκτρα του bluetooth.

【FIRE】大神F1联通版 官方039 正式版 适度精简 精心优化 全网首发

039 version of the update follows:

Optimization: Touch screen Touch effect, a touch more accurate

Optimization: automatic network time synchronization function to solve certain areas because the operator does not properly restrict

network synchronization time causes problems

Optimization: foreign network positioning, the use of more accurate positioning abroad

Optimization: audio parameters, adjust the volume is too large to solve the problem of accidental

Optimization: SD card occasional shift issue

να συμπληρώσω...

1 moderately streamlined system

2 Add the Authorization Manager

3 debug mode is enabled by default

4 Integrated Boot saving technology

5. latest addition to the hosts file to block ads

6. acceleration enabled by default Swap

7 join best to listen to ringtones WhereGo

8 join Oppo Find 5 comes with built-in ringtones Jumping Finger

9 join Transformers Super Hornet played music

10. Add seconds to get up ringtone

11. Add Samsung GalaxyNote whistle SMS ringtones

12. solve root privileges disappear after restart

13 complete add sony Bravia V3 display engine

14. Add sony Xloud sound volume increases

15. Add New ViPER4 Sound

16. optimize the picture display to 100%

17. enhance video quality

18. enhance the photographic effect

19 open GPU rendering

20. open call volume series of 20

21. open init.d Service

22. integrate the latest busybox tools

23 integrated over the wall router, freedom over the wall, unimpeded

24. modify the default home screen for four-screen display

μεταφραση γούγλη :p

Πάντως παιδιά από το link κατεβαίνει η 038.

Αν βάλεις Ελληνικά δεν δουλεύουν οι εφαρμογές Video και Data Usage. Επίσης αν τα βγάλεις θα συνεχίσουν να μην δουλεύουν γιατί κάτι γίνεται corrupt.

Εγώ μετά από μία ημέρα χρήσης έχω να πω ότι το τηλέφωνο πετάει, σε σχέση με την stock που είχε από το Vickmall στο Antutu πιάνει 27000 ενώ η stock 24500, οι εφαρμογές δουλεύουν ΟΛΕΣ, έχει μέχρι και ζώδια...:lol:

Μόνο μειονέκτημα η χρήση της συσκευής με την Αγγλική γλώσσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Λοιπόν, μόλις "έστησα" την 039. Δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με την 038, μάλιστα το σκορ στο Antutu έπεσε από 27000 σε 24500.

καλησπερα τον τελευταιο καιρο εβλεπα για αινουριο κινητο αλλα λογω οικονομικων σκεφτομαι το coolpad.το κινητο με την μανισια ρομ ποιες ειναι εντυπωσεις η και με αλλες ρομ 1)στην ζωντανια των χρωματων 2)στην ποιοτητα της οθονης 3)καμερα-φωτο σε διαφορες συνθηκες φωτισμου 4)ποιοτητα ηχου 5) και οτι αλλη παρατήρηση θελετε εσεις

ευχαριστω.μαλλον αυριο παραγγελνω

καλησπερα τον τελευταιο καιρο εβλεπα για αινουριο κινητο αλλα λογω οικονομικων σκεφτομαι το coolpad.το κινητο με την μανισια ρομ ποιες ειναι εντυπωσεις η και με αλλες ρομ 1)στην ζωντανια των χρωματων 2)στην ποιοτητα της οθονης 3)καμερα-φωτο σε διαφορες συνθηκες φωτισμου 4)ποιοτητα ηχου 5) και οτι αλλη παρατήρηση θελετε εσεις

ευχαριστω.μαλλον αυριο παραγγελνω

Αγόρασέ το άφοβα, δεν θα το μετανιώσεις.