Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Μ'αυτο το viper4 νομιζω οτι κάτι κατάφερα,αν και έχω την εντύπωση οτι μπορω να το ρυθμισω πολύ καλυτερα αλλά δεν ξέρω τι άλλο να πειραξω(equalizer κτλ.).

H rom κυκλοφόρησε μαζί με την 036 περίπου αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο η εταιρία έβαλε πιο νέες εκδόσεις προγραμμάτων στην έκδοση του SD.. και όχι στην WCDMA.. το link το έχω με κόκκινο στο post που έκανες quote.

.

Το λινκ το ειδα αλλα δεν ξερω κινεζικα και δεν μπορω να ξερω πιο λινκ πρεπει να κανω κλικ.

Επισης εχω την εντύπωση πως για να κατεβασω πρεπει να κανω εγγραφή πραγμα που σίγουρα δεν ξερω πως... :O

Αστο ακυρο...

Τα καταφερα ο Κινεζος...

Δυστυχώς όμως δεν μου δουλεύει.

Μου βγάζει συνέχεια μύνημα Systen UI has stoped

Edited by telmusic

Το λινκ το ειδα αλλα δεν ξερω κινεζικα και δεν μπορω να ξερω πιο λινκ πρεπει να κανω κλικ.

Επισης εχω την εντύπωση πως για να κατεβασω πρεπει να κανω εγγραφή πραγμα που σίγουρα δεν ξερω πως... :O

Αστο ακυρο...

Τα καταφερα ο Κινεζος...

Δυστυχώς όμως δεν μου δουλεύει.

Μου βγάζει συνέχεια μύνημα Systen UI has stoped

Κι εγώ χρησιμοποίησα μετάφραση Google, έκανα registration και μετά από μαντεψιές :lol: την κατέβασα.

ναι κάντε registration με μετάφραση google..

Πολύ καλή rom επίσης, βγήκε σήμερα:

http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321

miui με όλα τα καλούδια όμως, coolpad νέα κάμερα, xpose, viper4android κλπ..

Άλλο εννοώ, δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα - ένταση του ήχου. Γι' αυτό ρωτάω ποιόν driver επέλεξες να εγκατασταθεί όταν σε ρωτάει την πρώτη φορά που το ανοίγεις (cortex a8 with neon ή cortex a9/15);

Με μπέρδεψες λίγο, πότε στο ζήτησε αυτό; όταν το ανοίγεις έχει 3 επιλογές μόνο για codec, πατάς την 1η,

δεν με ρώτησε τπτ άλλο, ο επεξεργαστής μας είναι mtk6592 cortex a7.

Κι εγώ χρησιμοποίησα μετάφραση Google, έκανα registration και μετά από μαντεψιές :lol: την κατέβασα.

Εσεις που την εχετε κατεβασει, μπορειτε να κανετε εναν κοπο και να την ανεβασετε καπου που να μπορουμε να την κατεβασουμε και μεις απευθειας?

Καλοκαιριατικα δεν ειμαστε για ταχυρυθμα κινεζικα :p

ναι κάντε registration με μετάφραση google..

Πολύ καλή rom επίσης, βγήκε σήμερα:

http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321

miui με όλα τα καλούδια όμως, coolpad νέα κάμερα, xpose, viper4android κλπ..

Με μπέρδεψες λίγο, πότε στο ζήτησε αυτό; όταν το ανοίγεις έχει 3 επιλογές μόνο για codec, πατάς την 1η,

Φίλε την δοκίμασες αυτή την rom; Έχει ελληνικά;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δεν μου ζήτησε codec αλλά να επιλέξω ποιά cpu έχω και τίποτε άλλο.

Εγώ που το κατέβασα απο play store στο άνοιγμα μου έδινε 4 επιλογές,στις 2 πρωτες είχε κάτι γράμματα που δεν θυμάμαι(VPW,MVPW)στην 3 Α8 και στην 4 Α9-15 οπου και πατησα και μου άνοιξε ενα μενού με 3 επιλογές η μεσαία ηταν για τον ήχο νομιζω και κλικαρα κάτι επιλογές και ανέβασμα κάτι μπάρες στο equalizer.

Αμα ξέρει κανένας κάτι παραπανω ας μας πει!

Edited by dimi_1982

Εσεις που την εχετε κατεβασει, μπορειτε να κανετε εναν κοπο και να την ανεβασετε καπου που να μπορουμε να την κατεβασουμε και μεις απευθειας?

Καλοκαιριατικα δεν ειμαστε για ταχυρυθμα κινεζικα :p

Το σκεφτόμουν από εχθές που εκτός από παίδεμα λόγω γλώσσας κάνει και τρεις ώρες να κατέβει.

Λοιπόν ξεκινάω τώρα, μόλις τελειώσει θα δώσω το link.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ που το κατέβασα απο play store στο άνοιγμα μου έδινε 4 επιλογές,στις 2 πρωτες είχε κάτι γράμματα που δεν θυμάμαι(VPW,MVPW)στην 3 Α8 και στην 4 Α9-15 οπου και πατησα και μου άνοιξε ενα μενού με 3 επιλογές η μεσαία ηταν για τον ήχο νομιζω και κλικαρα κάτι επιλογές και ανέβασμα κάτι μπάρες στο equalizer.

Αμα ξέρει κανένας κάτι παραπανω ας μας πει!

Το έβγαλα και το ξαναέβαλα, πάλι τα ίδια, δεν μου ζητάει τίποτα και δεν προσφέρει τίποτα.

Το σκεφτόμουν από εχθές που εκτός από παίδεμα λόγω γλώσσας κάνει και τρεις ώρες να κατέβει.

Λοιπόν ξεκινάω τώρα, μόλις τελειώσει θα δώσω το link.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έβγαλα και το ξαναέβαλα, πάλι τα ίδια, δεν μου ζητάει τίποτα και δεν προσφέρει τίποτα.

Ζητούσε να κανει και κάτι σαν αναβάθμιση.

Όταν λες οτι δεν προσφέρει τίποτα έννοεις οτι ανοίγει κανονικά αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπανω η οτι δεν σου το ανοίγει καν?

Ζητούσε να κανει και κάτι σαν αναβάθμιση.

Όταν λες οτι δεν προσφέρει τίποτα έννοεις οτι ανοίγει κανονικά αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπανω η οτι δεν σου το ανοίγει καν?

Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.

Εμένα μου βγάζει αυτό

[ATTACH]47842[/ATTACH]

Το βρήκα κι εγώ. Τι επέλεξες;

Σαν να κατάφερα κάτι μετά από update. Και πάλι όχι κάτι σημαντικό.

Edited by grgz

Το βρήκα κι εγώ. Τι επέλεξες;

Σαν να κατάφερα κάτι μετά από update. Και πάλι όχι κάτι σημαντικό.

Στην αρχή το 4 μετα το 1 αλλά τώρα που διάβασα στο XDA λέει 8cores-A9 (αρα την 4)τώρα τι πρεπει να κάνουμε δεν ξερω:mad:

Στην αρχή το 4 μετα το 1 αλλά τώρα που διάβασα στο XDA λέει 8cores-A9 (αρα την 4)τώρα τι πρεπει να κάνουμε δεν ξερω:mad:

Αν ψάξεις τις επιλογές του και το αναβαθμίσεις κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από έναν ftp server δεν έχει επιλογές cpu αλλά ποιότητας ήχου και επιλέγει driver μόνο του. Έτσι κάτι κάνει.

Η συγκεκριμένη rom

είναι κανονικά rom για το TD-SCDMA αλλά με αλλαγμένο το firmware οπότε δουλεύει κανονικά και έχει και gravitybox, busybox

είναι η μοναδική rom που έχω δει με αυτή την κάμερα. Είναι έκδοση 1.1.40002_ver_2014.06.17, με τρομερή βελτίωση στην ποιότητα των φώτο κατ' εμέ και η μοναδική κάμερα που συγχρονίζεται τόσο καλά με το led flash (όλες όσες δοκίμασα έχουν καθυστέρηση και χάνουν το πολύ φως..) και πολύ πιο πρακτική στη χρήση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Ο άλλος λέει σίχαμα οπτικά την AOSP, ρε θα μας τρελαίνεται τελείως εδώ μέσα με αυτά που διαβάζουμε...

Καλά κάνουν δλδ οι εταιρίες και μας έχουνε πεθάνει στο lag και στο bloat, αυτό θέλει ο κοσμος....

Να ρωτήσω κάτι για το τηλέφωνο.

Εγώ δεν έχω σκοπό να αρχίσω να πειραματίζομαι με καστομ ρομ αν το πάρω. Έτσι όπως έρχεται από το εργοστάσιο είναι οκ για χρήση; Εχει Ελληνικά εγκατεστημένα; Θα χρειαστεί να κάνω κάποια κίνηση εγώ ή όχι;

Επίσης, επειδή δεν έχω σκοπό να διαβάσω 90+ σελίδες, βγάζει τίποτε προβλήματα που πρέπει να γνωρίζω;

Highpriest αναλογως με το τι εκδοση θα σου ερθει θα μπορουμε να σου απαντησουμε σε αυτα που ρωτας.

Εχουν βγει δυο τελευταιες MIUI, μια απο FIRE team απο 7to κ μια 26-7 απο ydss.

Εχει καποιος δοκιμασει κ εχει βρει καλυτερη MIUI απο Emjot?

Highpriest αναλογως με το τι εκδοση θα σου ερθει θα μπορουμε να σου απαντησουμε σε αυτα που ρωτας.

Εχουν βγει δυο τελευταιες MIUI, μια απο FIRE team απο 7to κ μια 26-7 απο ydss.

Εχει καποιος δοκιμασει κ εχει βρει καλυτερη MIUI απο Emjot?

Δηλαδή παίζει να παραγγείλω το τηλέφωνο, να έρθει κάποια έκδοση (χωρίς να ξέρω από πριν ποια έκδοση), και να θέλει καστομ ρομ για να τρέξει σωστά Ελληνικά;:worry:

Ρωτα απο το μαγαζι που θα το παρεις τι ΡΟΜ θα φοραει αλλιως βρες απο εδω μεσα απο ιδιο μαγαζι (αυτοι που το εχουν παρει) με τι εκδοση ερχεται για να δεις.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.