Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα το παρελαβα καιεγω για εναν φιλο ολα καλα μεχρι τωρα

Οταν εβαλα ομως την καρτα σιμ δεν πιανει κανενα δικτυο και οταν παω στις ρυθμισεις αναζητηση δικτυων μου βγαζει ερρορ οτι οι ρυθμισεις τερματιστικαν .

Καμια βοηθεια ?

Επεσα σε βλαμενο ?

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Σημερα εβαλα την 0.36 απο baidu . Ως νεα ρυθμιση υπαρχει επιλογη για να απενεργοποιησεις τις autostart εφαρμογες , τα ATX settings τα οποια ειναι Κινεζικα και δεν καταλαβα . Ειχα βγαλει μια φωτο με την 0.34 που ειχα απο 7to.cn για μια βδομαδα και θα την συγκρινω αυριο με την νεα 0.36 να δω τι αναβάθμισαν .

Χρησιμοποιουσα πανω απο 2μηνο την miui του emjot που μας ειχε βγαλει ασπροπρόσωπους τους πρωτους μηνες αλλα μια που την παρατησε την παρατησα και γω , γιατι ειχα βαλει την τελευταια miui απο bbs.ydss.cn και είχε άλλο προγραμμα backup , ενω ειχα κρατησει απο την miui του Εmjot ,δεν μπορουσα να κανω restore ..... λεω ετσι ειστε ,βαζω οτι apps θελω και μακρυα οι miui ενω την ειχα συνηθίσει.

Google maps εξακολουθουν να μην δουλευουν , το titanium κανει εξαιρετική δουλειά και για launcher εχω το nova γιατι το ui της coolpad ειναι προσαρμοσμενο για Κινεζους . Εξακολουθει να μην δινει επιλογη οταν παίρνεις τηλ να σε ρωταει με ποια καρτα θελεις να καλεσει , οπότε βαζω προεπιλογη .Ελληνικα μην ψάχνετε ,Κινεζικα και Αγγλικα μονο

Σήμερα παρέλαβα το f1 και άρχισα να το επεξεργάζομαι,έχοντας διαβάσει πολλά χρήσιμα tips απο εδώ.

Ένα πρόβλημα που δεν έχω βρει λύση ακόμα είναι ότι ο υπολογιστής όταν συνδέω το κινητό, δεν αναγνωρίζει την micro sd κάρτα, ενώ το κινητό τηναναγνωρίζει κανονικά. Καμμιά ίδέα;

Στην 036 παιζει gravity box;

Επισης το αρχειο που κατεβασεις σε τι καταληξη ειναι;

Σε εμενα κατεβηκε ενα αρχειο με κατάληξη part 1 και δεν βρηκα κατι αλλο

Σήμερα παρέλαβα το f1 και άρχισα να το επεξεργάζομαι,έχοντας διαβάσει πολλά χρήσιμα tips απο εδώ.

Ένα πρόβλημα που δεν έχω βρει λύση ακόμα είναι ότι ο υπολογιστής όταν συνδέω το κινητό, δεν αναγνωρίζει την micro sd κάρτα, ενώ το κινητό τηναναγνωρίζει κανονικά. Καμμιά ίδέα;

Ψαξε στις προηγούμενες σελιδες υπαρχουν λινκ για drivers.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το λοιπον σήμερα το απογευμα δοκίμασα με την miui emjot_4.6.16_multi_v05 και διαπίστωσα πως η καμερα toy βγαζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από ότι με την aosp αλλα και από άλλες εφαρμογές όπως την Lenovo super camera και A better camera.

Η σύγκριση γίνεται με το s3 …

Η miui από ότι ειδα εχει μεσα δυο επιλογες για καμερα …

Μια που την ονομαζει Hongmi camera και μια CP camera.

Η καλη επιλογη είναι η Hongmi και δινει καλύτερη ευκρίνεια και επιτέλους παραπάνω αντιθεση από τις προηγούμενες που εχω ποσταρει.

Στα σκοτεινα η με το φλας δεν έβγαλα αλλα περιμενω λογο αδύναμου φλας να μην τα παει εξίσου καλα.

Επισης που εκανε αρνητική εντύπωση πως με την Hongmi το αρχειο κάθε φωτογραφιας μπορει να φτασει μεχρι και τα 5mb

F1 miui

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/hongi_zpsf9c43faa.jpg

S3

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/s3_zps82f73557.jpg

Στην παρακατω αν και εχουν διαφορετικο focus η ευκρηνεια είναι πολύ καλη στα σημεια που είναι νεταρισμενος ο φακος όπως και χρωματικα οι τοννοι είναι ζωντανοι.

F1 miui

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/hongi2_zps1c2e651f.jpg

S3

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/s32_zps7a462dd4.jpg

Edited by telmusic

Στην 036 παιζει gravity box;

Επισης το αρχειο που κατεβασεις σε τι καταληξη ειναι;

Σε εμενα κατεβηκε ενα αρχειο με κατάληξη part 1 και δεν βρηκα κατι αλλο

Gravity δεν εχει προεγκατεστημενο

το αρχειο ειναι κανονικα zip και πρεπει να το κατεβασεις με downloader γιατι αλλιως διακοπτεται (ειναι 404mb περιπου)

Οσο για τις φωτογραφιες με το better camera βγαινουν πανω 6mb . Κανε σωστες ρυθμισεις και θα δεις .... απο το general settings /image size βαλτο 13.3 mpix και απο τις ρυθμισεις /more /jpeg quality 100 (ρυθμισεις εφαρμογης)

Με την Vibe (http://www.needrom.com/mobile/coolpad-f1-8297-vibe/) έχει παίξει κανείς; Επίσης ισχύει ότι σε πολλές ROM δεν δουλεύει το WhatsApp;

Οι επίσημες rom πιστεύω οτι συνεργάζονται πιο σωστα με το κινητό αλλά χρειάζεται πολλές αλλαγές για να έρθουν στα μετρα μας,μεγαλο μείον οι γλώσσα.

Είναι διαβάσει πριν απο αρκετές σελίδες οτι υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί η γλώσσα μας με κάποια εφαρμογή, το έχει επιχειρήσει κανεις αυτό αν έχει αποτέλεσμα;

Οσο για τη miui εκτός την βελτίωση της κάμερας στα υπολοιπα το κινητό ανταπόκρινετε κατάλληλα; αναφορικά με την aosp που έχω δουλέψει έως τώρα.

Οι επίσημες rom πιστεύω οτι συνεργάζονται πιο σωστα με το κινητό αλλά χρειάζεται πολλές αλλαγές για να έρθουν στα μετρα μας,μεγαλο μείον οι γλώσσα.

Είναι διαβάσει πριν απο αρκετές σελίδες οτι υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί η γλώσσα μας με κάποια εφαρμογή, το έχει επιχειρήσει κανεις αυτό αν έχει αποτέλεσμα;

Οσο για τη miui εκτός την βελτίωση της κάμερας στα υπολοιπα το κινητό ανταπόκρινετε κατάλληλα; αναφορικά με την aosp που έχω δουλέψει έως τώρα.

MoreLocale 2, με αυτο συνηθως βαφτιζουν τα κινεζομαγαζα τις ρομ σαν πολυγλωσσικες. Το αποτελεσμα, μπορεις να το δοκιμασεις, δεν ειναι ικανοποιητικο.

Απο την αλλη υπαρχει προγραμμα που ενσωματωνει σε ρομ την μεταφραση, αν υπαρχει.

Για ολη την ρομ ή καποια εφαρμογη της.

kabbat zin @ google

Δοκιμασες και στην αλλη θεση σιμ;

Ναι και στισ δυο θεσεις δοκιμασα ακομα και δυο καρτες εβαλα τιποτα.

Βγαζει τα κεραιακια και απο κατω εχει ενα κοκκινο χ στο καθενα.

Σε εσας επαιξε κατευθειαν χωρις να αλαξετε τιποτα στις ρυθμισεις ?

To μοντελο που γραφει στα στοιχεια συσκευησ ειναι 8297w, μηπως δεν ειναι συμβατο με τα δικα μας δυκτια ?

Please Help.

MoreLocale 2, με αυτο συνηθως βαφτιζουν τα κινεζομαγαζα τις ρομ σαν πολυγλωσσικες. Το αποτελεσμα, μπορεις να το δοκιμασεις, δεν ειναι ικανοποιητικο.

Απο την αλλη υπαρχει προγραμμα που ενσωματωνει σε ρομ την μεταφραση, αν υπαρχει.

Για ολη την ρομ ή καποια εφαρμογη της.

Καλό ακουγετε αλλά φαντάζομαι θέλει κ πολύ δουλειά για να κάτσει...

Αρα την παλευουμε με τις υπάρχοντες αν κ εφόσων διορθωθούν ή φιλοτιμηθουν οι κινέζοι να μας παρουσιάσουν καμιά πολύγλωσση έκδοση,πράγμα απίθανο.

Για την ωρα οι mod rom που μας ταιριάζουν πάνε καλά κ όσο υπάρχουν εκείνοι συνεχίζουν να τις "δουλευουν" σύντομα θα έχουμε κ καλυτερα αποτελεσματα.

Gravity δεν εχει προεγκατεστημενο

Τουλαχιστον δεχεται Gravity η δεν ειναι συμβατο με την rom?

Οσο για τις φωτογραφιες με το better camera βγαινουν πανω 6mb . Κανε σωστες ρυθμισεις και θα δεις .... απο το general settings /image size βαλτο 13.3 mpix και απο τις ρυθμισεις /more /jpeg quality 100 (ρυθμισεις εφαρμογης)

Στην ρύθμιση 13,3 κανει crop η καμερα και αυτο εχει ως αποτέλεσμα πιο θολη εικονα και μικρότερη αντιθεση.

Αν δεις στις προηγούμενες φωτο που εβγαλα με την a camera σε 16:9 η εικονα ειναι αυτη που περιγραφω.

Η camera της miui εξακολουθει να βγαζει τις καλύτερες φωτο αλλα δεν με βλεπω να την κραταω για τους εξης λογους.

Δεν ειναι root και δεν βλεπω πως μπορει να γινει και δευτερον αν και βγαζει μεγαλύτερο σκορ στο antutu x ( 25000 η aosp 27000 η miui) παρολαυτα σε σύγκριση με την aosp 2.0 λαγκαρει αρκετα .

Μιλω για την Miui emjot_4.6.16_multi_v05

Edited by telmusic

Δεν ειναι root και δεν βλεπω πως μπορει να γινει

Ειναι, απλα εχει - ελεγχεται μεσω δικια της εφαρμογης.

Καλό ακουγετε αλλά φαντάζομαι θέλει κ πολύ δουλειά για να κάτσει

Οχι, αρκει να υπαρχει καπου η μεταφραση.

kabbat zin @ google

Ειναι, απλα εχει - ελεγχεται μεσω δικια της εφαρμογης.

Και πια ειναι αυτη η εφαρμογη φιλε μου;

Μπορουμε να βαλουμε Gravity Βοχ?

Vertige14 πότε έκανες παραγγελία και απο που και παρέλαβες σήμερα; Περιμένω πως και πως ..... έκανα παραγγελία 10-7 από minideal. Πότε περίπου πιστεύεται να μου έρθει;

Vertige14 πότε έκανες παραγγελία και απο που και παρέλαβες σήμερα; Περιμένω πως και πως ..... έκανα παραγγελία 10-7 από minideal. Πότε περίπου πιστεύεται να μου έρθει;

βαλε 10+ μερες ακομα να εισαι μεσα

Και πια ειναι αυτη η εφαρμογη φιλε μου;

Μπορουμε να βαλουμε Gravity Βοχ?

Δεν εχω την συσκευη μαζι μου, στην οθονη ή σε καποιο φακελο της ειναι και επιλεγεις πως δινει δικαιωματα κλπ:

Tools / Security / Permissions

kabbat zin @ google

Ηρθε απίστευτα γρήγορα απο minideal...Συνολικά έκανε -απο την ημέρα της παραγγελίας μέχρι την παραλαβή- 10 ημέρες.

Δεν εχω την συσκευη μαζι μου, στην οθονη ή σε καποιο φακελο της ειναι και επιλεγεις πως δινει δικαιωματα κλπ:

Tools / Security / Permissions

Σε ευχαριστω φιλε μου.

καλησπερα παιδια. τωρα πηρα το κιν απο To2c.

το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζει τη sim.

εχει κανεις καμια ιδεα?

επισης θελω να βαλω αλλη rom αλλα δεν ειναι root.

μπορει καποιος να εξηγησει πως γινεται root γιατι δοκιμασα με framaroot

αλλα τιποτα. υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι?

ευχαριστω

Στην miui εχει βαλει κανεις nova η apex;

Σε μενα δεν μου επιτρεπει να δηλωσω κανεναν απο αυτους και με επιστρεφει στον stock.

Μήπως είναι ενοποιημένος ο αποθηκευτικός χώρος και "βλέπει" κάρτα και εσωτερικό χώρο μαζί σε ένα φάκελο ?;) (AOSP rom)

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα και την αναγνώρησε (με debugging). Σ'ευχαριστώ παντως :)

Μηπως θα μπορουσες να γραψεις τα βηματα που ακολουθησες;

Εχω το ιδιο προβλημα