lookiearis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω παραγγειλη και εγώ το κινητό αλλα απο 31ιανουαριου μου βγαζει στα ελτα αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω παραγγειλη και εγώ το κινητό αλλα απο 31ιανουαριου μου βγαζει στα ελτα αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη ξέρει κανείς τι παίζει? Σε αναμονή αποστολής μάλλον. Από που το βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω παραγγειλη και εγώ το κινητό αλλα απο 31ιανουαριου μου βγαζει στα ελτα αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη ξέρει κανείς τι παίζει? Γράφεις σε λάθος μέρος. Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αυτή η AOSP είναι πολύ φρέσκια, αλλά δεν γράφει να έχει θέματα.. Την έχει δοκιμάσει κανείς; edit: μόλις είδα τα σχόλια γαι την front camera και τα led :wacko: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια καλησπερα. Εχω πολυ καιρο να παρακολουθήσω το νημα. Ειχα παρει το note το περσι το Μαιο για τον αδερφο μου. Το ειχαμε παραγγηλει με την multilanguage για να εχει Ελληνικα αλλα δεν παιρνει ota ενημερωσεις . Ηθελα να ρωτησω αν εχει τιποτα καινουργια stable rom που αξιζει να περασουμε. Αν δε κανω λαθος φοραει mui 5 και το μονο προβληματακι που του κανει πολλες φορες κολαει η αυτοματη περιστροφη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια καλησπερα. Εχω πολυ καιρο να παρακολουθήσω το νημα. Ειχα παρει το note το περσι το Μαιο για τον αδερφο μου. Το ειχαμε παραγγηλει με την multilanguage για να εχει Ελληνικα αλλα δεν παιρνει ota ενημερωσεις . Ηθελα να ρωτησω αν εχει τιποτα καινουργια stable rom που αξιζει να περασουμε. Αν δε κανω λαθος φοραει mui 5 και το μονο προβληματακι που του κανει πολλες φορες κολαει η αυτοματη περιστροφη. Ευχαριστω Πέρασε την τελευταία ελληνική είναι πολύ σταθερη Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Ειναι v6 αυτη; που την βρισκω; Ευχαριστω Το δικο μου ειναι με το mtk και οχι snapdragon Edited February 9, 2015 by spaka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ειναι v6 αυτη; που την βρισκω; Ευχαριστω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/9904-xiaomi-miui-hellas-4-2-2-lcsh92-wet-jb9-Stable39-GTV-5-1-30-zip/ Αυτή είναι η τελευταία v5 rom, με την ν6 μην μπλέξει ακόμα έχει πολλά bug και δεν είναι πολλή λειτουργική. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lookiearis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Σε αναμονή αποστολής μάλλον. Από που το βρήκες; Απο το to2c το πηρα αλλα και ενα dooge που εχω παρει απο vickmall μου βγαζει το ιδιο απο 17/01/15. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 17-01-2015 15:20 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ αυτο ειναι το dooge Κατάσταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 31-01-2015 13:48 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ αυτο ειναι το xiaomi Edited February 9, 2015 by lookiearis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ειναι v6 αυτη; που την βρισκω; Ευχαριστω Το δικο μου ειναι με το mtk και οχι snapdragon Τι εμμονή είναι αυτή ρε παιδιά με τις αναβαθμίσεις . Σας κακοπέφετει η 4.11.14 που είναι απροβλημάτιστη και το μηχανάκι πάει σφαίρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Τι εμμονή είναι αυτή ρε παιδιά με τις αναβαθμίσεις . Σας κακοπέφετει η 4.11.14 που είναι απροβλημάτιστη και το μηχανάκι πάει σφαίρα ? Γιατί η τελευταία τι έχει; stable είναι και χωρίς προβλήματα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 chios ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια. Μολις περασα αυτη που προτεινες. Το μονο που δεν ολοκληρωσα ειναι το twrc να βαλω στο τελος γιατι το mobileungle μου λεει οτι δεν ειμαι ροοτ και δεν το βαζει. Εχω μεινει με το κινεζοrecovery. Τι εμμονή είναι αυτή ρε παιδιά με τις αναβαθμίσεις . Σας κακοπέφετει η 4.11.14 που είναι απροβλημάτιστη και το μηχανάκι πάει σφαίρα ? Ανεφερα πιο πανω οτι ειχα θεμα με το autorotation το οποιο μαλιστα διωρθωθηκε με τη νεα ρομ που περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Κανονικα έπρεπε να σου περάσει και το twrp. Πήγανε ασφάλεια - δικαιώματα και ενεργοποιησε το root. Μετά πάρε το recovery από το zip της ρομ βάλε το χυμα στην Sd και φλασαρε με το ungle. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Γιατί η τελευταία τι έχει; stable είναι και χωρίς προβλήματα Ποιά τελευταία ? Μιλάμε γιά το Note 3G . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ποιά τελευταία ? Μιλάμε γιά το Note 3G . https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-39-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-5-1-30-Rooted/ Αυτή είναι η τελευταία Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αυτή δεν είναι stable και όσοι την δοκιμάσανε ρεπορτάρανε ένα σωρό θέματα . Σε κανένα μήνα θα έχουμε την σωστή GTV . Προτιμώ να περιμένω και θα δω , μετά από δοκιμές τι θα μου προσφέρει παραπάνω κι' αν θα είναι stable . https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8216-Ξεκίνησε-η-δημιουργία-της-MIUI-V6-για-το-RedMi-Note-3G/?c9ad0ae9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Ρωτάω για ενα φίλο μου που του ειχα παρει το κινητο 3g και του ειχα περάσει τη τότε τελευταία official stable αγγλο κινέζικη και επερνε και ΟΤΑ μια στο τοσο. Του εβγαλε σημερα ενα update, έγινε κανονικα αλλα εχει θεματα με το facebook και τη μπαρα μονο (περιεργο) στον chrome. Δοκιμασε reinstall αλλα τιποτα. Το προβλημα θα το δειτε στις photo, συμβαινει μονο με ελληνικά , σας παραθέτω και το firmware. http://s14.postimg.org/tymtmy4v1/10994825_10205430909788629_1961043056_n.jpg http://s14.postimg.org/afi8dl63h/leo.jpg http://s14.postimg.org/nyz2jak2l/leo2.jpg υπαρχει καποια λύση? EDIT: SOLVED αν καποιος εχει παρόμοιο προβλημα πρεπει να αλλαξει fonts. Το ΓΙΑΤΙ δεν το καταλαβα μιας και ηταν τα στοκ. Edited February 10, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 φρεσκια 5.2.10 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) φρεσκια 5.2.10 :p Την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι οκ ή έχει θεματακια; Καθαρή εγκατάσταση μπορεί να γίνει μέσα απο recovery? Edited February 11, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι οκ ή έχει θεματακια; Μόλις την έβαλε φίλος μου, στο δικό του....... Γρήγορη φαίνεται, χωρίς κόλλημα πουθενά και πολύ καλή διαχείριση μνήμης.... Το κουφό ήταν με το σκορ στο Antutu που έβγαλε...... 33500 (!!....??) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι οκ ή έχει θεματακια; Καθαρή εγκατάσταση μπορεί να γίνει μέσα απο recovery? Μολις την εβαλα μεσω twrp και ακομα δε ειδα κατι περιεργο.. (οπως και στην προηγουμενη που λενε ειχαν θεματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι οκ ή έχει θεματακια; Καθαρή εγκατάσταση μπορεί να γίνει μέσα απο recovery? Απλά πετάει. Μην παιδεύεστε με άλλες, εκτός αν σας αρέσουν τα πειράματα. Δες ΕΔΩ Αλλά αν δεν έχετε την προηγούμενη stable ελληνική G.T.V ή έχετε την Ελληνική ή άλλη αλλά Developed, τότε για να την εγκαταστήσετε σωστά πρέπει να γίνει από reocovery μετά από full wipe. Αν η προηγούμενή σας είναι η Stable ελληνική G.T.V τότε μπορείτε να την εγκαταστήσετε από το recovery πάλι, χωρίς όμως wipe και θα είναι Ο.Κ/ Τέλος αποφεύγουμε ως ο διάολος το λιβάνι να κάνουμε update από Ο.Τ.A Edited February 12, 2015 by GR_MAcedon Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλό είναι να γίνεται αναφορά γιά ποιό Note 3G ή 4G , συνιστάτε την εκάστοτε Rom . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εδω ειναι το νημα του 3G, οποτε τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Μονο αν καποιος απο λαθος γραψει για το 4G εδω, και οχι στο δικο του νημα ..... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 @deliopoulos: Είδα στον λογαριασμό σου με τις ΡΟΜ (εδώ), τον φάκελο για την JHDCNBL40.0.522 (χωρίς το αρχείο .zip για κατέβασμα μέσα...ακόμη).....θα μας έρθει Update εμάς που έχουμε τη δική σου προηγούμενη 39άρα, ή θα την κατεβάσουμε μόνοι μας? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts