Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλέ @TonimanakHTC δε ξέρω αν τελικά εβγαλες άκρη με το πρόβλημα που είχες αλλά αν θέλεις κάνε αυτό:

"Rom Flashing Guide for REDMI NOTE WCDMA to Factory installation"

http://en.miui.com/thread-23259-1-1.html

Βέβαια τα χάνεις όλα κ το στηνεις απο την αρχή το κινητό. Η επαναφορά γίνεται στην stable rom v17 en-cn και είναι root. To update μετα σε οποιαδήποτε νεότερη γίνεται manual και όχι OTA.*

Το είχα δοκιμάσει σε κάποια φαση προκειμένου να στησω το κινητό απο την αρχή κ είχα κανει δουλεία

Ποια είναι η έκδοση που αναφέρει στις πληροφορίες του κινητού;

JHECNBE25.0 -> Redmi Note-TD

JHDCNBE25.0 -> Redmi Note-WCDMA

Αυτη εχει το τηλεφωνο

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

Lenovo A8 806 Golden Warrior

Αυτη εχει το τηλεφωνο

Αυτό δεν είναι καλό καθότι αυτή δεν είναι για Ευρώπη. Το κινητό δουλεύει σωστά με τα δίκτυα κινητής;

Κλήσεις, 3G data είναι όλα οκ;

Αγνωστο... Το παρελαβα χωρις Σιμ... Και δεν εχω βαλει καν τη δικη μου.

Αυριο που θα το παραδοσω θα το μαθουμε...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

παιδια αυτο το ειδατε σημερα το προσεξα πολυ χαμηλη τιμη σε σχεση με αλλα σαιτ,μηπως βρωμαει η δουλεια εκει??....

http://www.to2c.com/99-new-xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-wcdma-enhanced-version-3g-5-5-inch-mtk6592-octa-core-1-7ghz-3200mah-otg-gps-miui-v5.html

Καπου κοντα σε αυτην την τιμη κανει και αυτο που εχω στα χερια μου....

Αυτη εχει το τηλεφωνο

Κοίτα να δεις τελικά... Μας την έκανε και των δύο ο φίλος σου :lol::lol:

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Αυτη εχει το τηλεφωνο

Έλεγξε και το κουτί να δεις τι έκδοση γράφει!

http://image.dhgate.com/albu_791448338_00/temp2.0x0.jpg

Note: GSM/WCDMA is available for worldwide, TD-SCDMA is available for China only

Αυτή η έκδοση (TD-SCDMA) δεν κάνει για την Ελλάδα όσο αφορά το 3G, που σημαίνει ότι θα λειτουργεί μόνο με GSM.

Άρα δεν θα έχει 3G data, γνώμη μου να μιλήσεις με τον seller, για full refund γιατί άλλο διαφημίζει στο site που έγραψες πιο πριν.

Άνοιξε και ένα dispute στο PayPal, εάν έχεις πληρώσει με PayPal.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια αυτο το ειδατε σημερα το προσεξα πολυ χαμηλη τιμη σε σχεση με αλλα σαιτ,μηπως βρωμαει η δουλεια εκει??....

http://www.to2c.com/99-new-xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-wcdma-enhanced-version-3g-5-5-inch-mtk6592-octa-core-1-7ghz-3200mah-otg-gps-miui-v5.html

99% New???

Τι θέλει να πει ο "ποιητής"???

!!!Μάλλον είναι από επιστροφή ή από επισκευή!!!

Διαφημίζει την σωστή έκδοση GSM / WCDMA.

Edited by deliopoulos

second hand αλλα ελαφρως μεταχειρισμενο σαν καινουργιο μου ειπαν.

δεν ρωτησα κατι περισσοτερο μετα απο αυτο.

Έχω αγοράσει αυτή την κάρτα http://www.aliexpress.com/snapshot/6241219793.html αλλά απο τότε που την έβαλα στο κινητό λαγκάρη συνεχώς. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάρτα 64 G που να τη χρησιμοποιεί και να είναι ευχαριστημένος;

Έχω αγοράσει αυτή την κάρτα http://www.aliexpress.com/snapshot/6241219793.html αλλά απο τότε που την έβαλα στο κινητό λαγκάρη συνεχώς. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάρτα 64 G που να τη χρησιμοποιεί και να είναι ευχαριστημένος;

Κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα τρώει μπανάνα.

Προτίμησε τα Ελληνικά μαγαζιά για τέτοιες αγορές.

Φιλικά.Γιώργος.

Κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα τρώει μπανάνα.

Προτίμησε τα Ελληνικά μαγαζιά για τέτοιες αγορές.

Σε ευχαριστώ πολύ. Εσύ τι κάρτα χρησιμοποιείς;

Καλημέρα στην παρέα. Μία απορία από έναν άσχετο!

Οσες φορές μετέφερα αρχεία ή φωτο από το κινητό στο PC το έκανα μέσω microsd

Σήμερα πήγα να μεταφέρω από κινητό στο PC κατευθείαν μέσω καλωδίου usb και μου

βγάζει η συσκευή usb δεν αναγνωρίζεται......Τι πρέπει να κάνω ( σε απλά ελληνικά παρακαλώ...:rolleyes:)

Εχω το note με multilangue και root αγορασμένο από vickmall και το pc είναι ένα απλό dell με windows 8.1

XIAOMI REDMI NOTE 5

Καλημερα παιδια. Μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι το Redmi μου, εδω και 2 μερες δεν ανταποκρινεται στην λειτουργια "Sleep" και αναγκαζομαι να το κανω εγω Sleep (manually) πατωντας το κουμπι στα δεξια;

Και κατι ακομα: Οταν βαζουμε 2 καρτες SIM, αυτες λειτουργουν ταυτοχρονα ή πρεπει να απενεργοποιουμε την μια για να χρησιμοποιησουμε την αλλη;

Σκεφτομαι να κανω το εξης: Να εχω την μια την βασικη μου για τα τηλεφωνα και να προσθεσω ακομα μια SIM για να εχω ιντερνετ (MB). Που ειναι προτιμοτερο να βαλω την βασικη για τα τηλεφωνο και που την 2η για το ιντερνετ;

Στην υποδοχη 3G αυτην για τηλεφωνο και στην υποδοχη 2G αυτη για το ιντερνετ ή αντιστροφα;

Pls, help! :)

Mε την miui ρομ μόνο η πρώτη σιμ υποστηρίζει 3g.Οπότε στην υποδοχή 1 θα βάλεις αυτή που θες για το ιντερνετ και στην 2 την σιμ μόνο για τηλέφωνα.Τσέκαρε στις ρυθμίσεις-->οθόνη-->σβήσιμο οθόνης αν το έχεις βάλει στο ποτέ ή αν έβαλες πρόσφατα κάποια εφαρμογή που σου κρατάει ανοιχτή την οθόνη

Φιλέ @TonimanakHTC δε ξέρω αν τελικά εβγαλες άκρη με το πρόβλημα που είχες αλλά αν θέλεις κάνε αυτό:

"Rom Flashing Guide for REDMI NOTE WCDMA to Factory installation"

http://en.miui.com/thread-23259-1-1.html

Βέβαια τα χάνεις όλα κ το στηνεις απο την αρχή το κινητό. Η επαναφορά γίνεται στην stable rom v17 en-cn και είναι root. To update μετα σε οποιαδήποτε νεότερη γίνεται manual και όχι OTA.*

Το είχα δοκιμάσει σε κάποια φαση προκειμένου να στησω το κινητό απο την αρχή κ είχα κανει δουλεία

Αυτή η ρομ επειδή χρειάστηκε και εγώ να την βάλω κάποια στιγμή,λειτουργεί μεν αλλά χαλάει τον συνδυασμό πλήκτρων για εισαγωγή στο recovery.Οπότε όποιος την έβαλε ας τσεκάρει,αν με power + vol down μπαίνει recovery και αν δε μπαινει και θέλει να το επαναφέρει,πρέπει να φλασάρει την ελληνική ρομ

Edited by bbbb

Παρήγγειλα και το Note 4G από Vickmall, ας ελπίσουμε να μας βγει όσο καλό το Note το δίκαρτο, το μόνο πρόβλημα που έχει μέχρι τώρα το 3G είναι ότι με κάποια μόντεμ χάνει το wifi. Μεχ.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Κριμα παντως γιατι την πατησε ο φιλος. Τοσα κινητα εχω φερει απο το ....deal και δεν ειχα ποτε προβλημα...

Οπως και να χει σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια...

Το κινητο αυτο θα το αγοραζα χαλαρα....

Σε ευχαριστώ πολύ. Εσύ τι κάρτα χρησιμοποιείς;

Δεν χρησιμοποιώ κάρτα.

Μου αρκεί ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Φιλικά.Γιώργος.

[ATTACH]50901[/ATTACH][ATTACH]50901[/ATTACH]

Αυτές είναι η φώτο του φίλου

TonimanakHTC

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά τι να προτιμήσω αν το επιλέξω για αγορά. Mε MTK ή Snapdragon επεξεργαστή; Αναφέρομαι αποκλειστικά σε CPU και όχι σε άλλα διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά πχ dual sim. Ποια φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή για μελλοντικές αναβαθμίσεις και υποστήριξη ως κινητού;