mitsosnikolo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τελικά όντως ήταν το θέμα που το έβγαζε.... Χαχαχα σε ανησύχησα!!!Τσάμπα! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Φιλέ @TonimanakHTC δε ξέρω αν τελικά εβγαλες άκρη με το πρόβλημα που είχες αλλά αν θέλεις κάνε αυτό: "Rom Flashing Guide for REDMI NOTE WCDMA to Factory installation" http://en.miui.com/thread-23259-1-1.html Βέβαια τα χάνεις όλα κ το στηνεις απο την αρχή το κινητό. Η επαναφορά γίνεται στην stable rom v17 en-cn και είναι root. To update μετα σε οποιαδήποτε νεότερη γίνεται manual και όχι OTA.* Το είχα δοκιμάσει σε κάποια φαση προκειμένου να στησω το κινητό απο την αρχή κ είχα κανει δουλεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ποια είναι η έκδοση που αναφέρει στις πληροφορίες του κινητού; JHECNBE25.0 -> Redmi Note-TD JHDCNBE25.0 -> Redmi Note-WCDMA Αυτη εχει το τηλεφωνο JHECNBE25.0 -> Redmi Note-TD Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτη εχει το τηλεφωνο JHECNBE25.0 -> Redmi Note-TD Αυτό δεν είναι καλό καθότι αυτή δεν είναι για Ευρώπη. Το κινητό δουλεύει σωστά με τα δίκτυα κινητής; Κλήσεις, 3G data είναι όλα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αγνωστο... Το παρελαβα χωρις Σιμ... Και δεν εχω βαλει καν τη δικη μου. Αυριο που θα το παραδοσω θα το μαθουμε... Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 παιδια αυτο το ειδατε σημερα το προσεξα πολυ χαμηλη τιμη σε σχεση με αλλα σαιτ,μηπως βρωμαει η δουλεια εκει??.... http://www.to2c.com/99-new-xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-wcdma-enhanced-version-3g-5-5-inch-mtk6592-octa-core-1-7ghz-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καπου κοντα σε αυτην την τιμη κανει και αυτο που εχω στα χερια μου.... Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αυτη εχει το τηλεφωνο JHECNBE25.0 -> Redmi Note-TD Κοίτα να δεις τελικά... Μας την έκανε και των δύο ο φίλος σου :lol::lol: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Αυτη εχει το τηλεφωνο JHECNBE25.0 -> Redmi Note-TD Έλεγξε και το κουτί να δεις τι έκδοση γράφει! http://image.dhgate.com/albu_791448338_00/temp2.0x0.jpg Note: GSM/WCDMA is available for worldwide, TD-SCDMA is available for China only Αυτή η έκδοση (TD-SCDMA) δεν κάνει για την Ελλάδα όσο αφορά το 3G, που σημαίνει ότι θα λειτουργεί μόνο με GSM. Άρα δεν θα έχει 3G data, γνώμη μου να μιλήσεις με τον seller, για full refund γιατί άλλο διαφημίζει στο site που έγραψες πιο πριν. Άνοιξε και ένα dispute στο PayPal, εάν έχεις πληρώσει με PayPal. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια αυτο το ειδατε σημερα το προσεξα πολυ χαμηλη τιμη σε σχεση με αλλα σαιτ,μηπως βρωμαει η δουλεια εκει??.... http://www.to2c.com/99-new-xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-wcdma-enhanced-version-3g-5-5-inch-mtk6592-octa-core-1-7ghz-3200mah-otg-gps-miui-v5.html 99% New??? Τι θέλει να πει ο "ποιητής"??? !!!Μάλλον είναι από επιστροφή ή από επισκευή!!! Διαφημίζει την σωστή έκδοση GSM / WCDMA. Edited October 9, 2014 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 παιδια αυτο το ειδατε σημερα το προσεξα πολυ χαμηλη τιμη σε σχεση με αλλα σαιτ,μηπως βρωμαει η δουλεια εκει??.... http://www.to2c.com/99-new-xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-wcdma-enhanced-version-3g-5-5-inch-mtk6592-octa-core-1-7ghz-3200mah-otg-gps-miui-v5.html second hand αλλα ελαφρως μεταχειρισμενο σαν καινουργιο μου ειπαν. δεν ρωτησα κατι περισσοτερο μετα απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Έχω αγοράσει αυτή την κάρτα http://www.aliexpress.com/snapshot/6241219793.html αλλά απο τότε που την έβαλα στο κινητό λαγκάρη συνεχώς. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάρτα 64 G που να τη χρησιμοποιεί και να είναι ευχαριστημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Έχω αγοράσει αυτή την κάρτα http://www.aliexpress.com/snapshot/6241219793.html αλλά απο τότε που την έβαλα στο κινητό λαγκάρη συνεχώς. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάρτα 64 G που να τη χρησιμοποιεί και να είναι ευχαριστημένος; Κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα τρώει μπανάνα. Προτίμησε τα Ελληνικά μαγαζιά για τέτοιες αγορές. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα τρώει μπανάνα. Προτίμησε τα Ελληνικά μαγαζιά για τέτοιες αγορές. Σε ευχαριστώ πολύ. Εσύ τι κάρτα χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημέρα στην παρέα. Μία απορία από έναν άσχετο! Οσες φορές μετέφερα αρχεία ή φωτο από το κινητό στο PC το έκανα μέσω microsd Σήμερα πήγα να μεταφέρω από κινητό στο PC κατευθείαν μέσω καλωδίου usb και μου βγάζει η συσκευή usb δεν αναγνωρίζεται......Τι πρέπει να κάνω ( σε απλά ελληνικά παρακαλώ...:rolleyes:) Εχω το note με multilangue και root αγορασμένο από vickmall και το pc είναι ένα απλό dell με windows 8.1 Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εν τω μεταξυ το vickmall την εχει δει μου φαινεται πολυ και απο 182 το πηγε 190... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημερα παιδια. Μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι το Redmi μου, εδω και 2 μερες δεν ανταποκρινεται στην λειτουργια "Sleep" και αναγκαζομαι να το κανω εγω Sleep (manually) πατωντας το κουμπι στα δεξια; Και κατι ακομα: Οταν βαζουμε 2 καρτες SIM, αυτες λειτουργουν ταυτοχρονα ή πρεπει να απενεργοποιουμε την μια για να χρησιμοποιησουμε την αλλη; Σκεφτομαι να κανω το εξης: Να εχω την μια την βασικη μου για τα τηλεφωνα και να προσθεσω ακομα μια SIM για να εχω ιντερνετ (MB). Που ειναι προτιμοτερο να βαλω την βασικη για τα τηλεφωνο και που την 2η για το ιντερνετ; Στην υποδοχη 3G αυτην για τηλεφωνο και στην υποδοχη 2G αυτη για το ιντερνετ ή αντιστροφα; Pls, help! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Mε την miui ρομ μόνο η πρώτη σιμ υποστηρίζει 3g.Οπότε στην υποδοχή 1 θα βάλεις αυτή που θες για το ιντερνετ και στην 2 την σιμ μόνο για τηλέφωνα.Τσέκαρε στις ρυθμίσεις-->οθόνη-->σβήσιμο οθόνης αν το έχεις βάλει στο ποτέ ή αν έβαλες πρόσφατα κάποια εφαρμογή που σου κρατάει ανοιχτή την οθόνη Φιλέ @TonimanakHTC δε ξέρω αν τελικά εβγαλες άκρη με το πρόβλημα που είχες αλλά αν θέλεις κάνε αυτό: "Rom Flashing Guide for REDMI NOTE WCDMA to Factory installation" http://en.miui.com/thread-23259-1-1.html Βέβαια τα χάνεις όλα κ το στηνεις απο την αρχή το κινητό. Η επαναφορά γίνεται στην stable rom v17 en-cn και είναι root. To update μετα σε οποιαδήποτε νεότερη γίνεται manual και όχι OTA.* Το είχα δοκιμάσει σε κάποια φαση προκειμένου να στησω το κινητό απο την αρχή κ είχα κανει δουλεία Αυτή η ρομ επειδή χρειάστηκε και εγώ να την βάλω κάποια στιγμή,λειτουργεί μεν αλλά χαλάει τον συνδυασμό πλήκτρων για εισαγωγή στο recovery.Οπότε όποιος την έβαλε ας τσεκάρει,αν με power + vol down μπαίνει recovery και αν δε μπαινει και θέλει να το επαναφέρει,πρέπει να φλασάρει την ελληνική ρομ Edited October 9, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παρήγγειλα και το Note 4G από Vickmall, ας ελπίσουμε να μας βγει όσο καλό το Note το δίκαρτο, το μόνο πρόβλημα που έχει μέχρι τώρα το 3G είναι ότι με κάποια μόντεμ χάνει το wifi. Μεχ. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Κριμα παντως γιατι την πατησε ο φιλος. Τοσα κινητα εχω φερει απο το ....deal και δεν ειχα ποτε προβλημα... Οπως και να χει σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια... Το κινητο αυτο θα το αγοραζα χαλαρα.... Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Εσύ τι κάρτα χρησιμοποιείς; Δεν χρησιμοποιώ κάρτα. Μου αρκεί ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 [ATTACH]50901[/ATTACH][ATTACH]50901[/ATTACH] Αυτές είναι η φώτο του φίλου TonimanakHTC Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αρα είναι το γνήσιο redmi αλλά η κινέζικη 3g έκδοση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά τι να προτιμήσω αν το επιλέξω για αγορά. Mε MTK ή Snapdragon επεξεργαστή; Αναφέρομαι αποκλειστικά σε CPU και όχι σε άλλα διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά πχ dual sim. Ποια φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή για μελλοντικές αναβαθμίσεις και υποστήριξη ως κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Το snapdragon Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Για το καθημερινό multitasking δεν ειναι καλύτερος ο 8πυρινος mtk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts