topmar Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, τελευταία το κινητό κολλάει σπαστικά σε πολλές εφαρμογές, δείχνει αρκετά νωχελικό, αργό.... Φοράει την ελληνική Dev 6.3.3 και τώρα το αναβαθμίζω στην τελευταία 6.3.24. Καμιά πρόταση τι να κάνω; Να έκανα μήπως πρώτα ένα Factory Reset και μετά να έβαζα την 6.3.24 Dev? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, τελευταία το κινητό κολλάει σπαστικά σε πολλές εφαρμογές, δείχνει αρκετά νωχελικό, αργό.... Φοράει την ελληνική Dev 6.3.3 και τώρα το αναβαθμίζω στην τελευταία 6.3.24. Καμιά πρόταση τι να κάνω; Να έκανα μήπως πρώτα ένα Factory Reset και μετά να έβαζα την 6.3.24 Dev? Άσε την αναβάθμιση να τελειώσει και μετά κάνε factory reset. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Άσε την αναβάθμιση να τελειώσει και μετά κάνε factory reset. Έκανα την αναβάθμιση και βλέπω ότι έστρωσε λίγο..... Με το factory reset (από το TWRP) δεν θα σβήσουν όλα; Μετά πάλι να περάσω την 6.3.24 δηλαδή; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Θα σβήσουν όλα αλλά δεν χρειάζεται να ξαναπερασεις την ρομ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Παιδια αν καποιος θελει glass screen digitizer nilkin original εχω ενα σφραγισμενο απο το παλιο μου κινητο το βρηκα χτες στο συρταρι μου .Περισσοτερα σε πμ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Γεια σας! έχω τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 3G Έχω την έκδοση MIUI 7 5.11.12 develor και από τότε που την έβαλα δεν κάνει αυτόματα αναβάθμιση που πολύ παλιά έκανε κάθε εβδομάδα.!!!!! Τώρα πλέων δεν κάνει μόνο του αναβάθμιση;;;;; τι πρέπει να κάνω;;;;;;:cry: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ κ τα δεδομενα που εχω μέσα.....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Από την στιγμή που είσαι σε Developer μπορείς να πας στην τελευταία dev χωρίς πρόβλημα. Δεδομένα δεν χάνεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 https://www.fasttech.com/products/0/10018961/3928903-bm42-3-8v-3100mah-replacement-battery-for-xiaomi έχω βρει αυτήν την μπαταρια από αυτό το κατάστημα που ψωνίζω για το ηλεκτρονικό τσιγάρο , υπάρχει περίπτωση σε αυτή την τιμή να είναι καλή η μπαταρία ;; κάποια εναλλακτική ;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touch2010 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Πριν από 1 1/2 μήνα έκανα παραγγελία από ebay την ορίτζιναλ μπαταρία του κινητού από τον πωλητή "maoshan108_369". Δεν μου ήρθε ποτέ και μετά αιτήθηκα επιστροφή του ποσού, κάτι το οποίο έγινε με παρέμβαση του ebay Μέσω της υπηρεσίας eBay Money Back Guarantee. Τέλη Μάρτη παρήγγειλα από τον πωλητή "plousbook02" και τώρα βλέπω από τα σχόλια ότι από αυτόν τον πωλητή πολλοί δεν έχουν παραλάβει την παραγγελία τους, συνήθως μπαταρίες. Εχω απογοητευτεί διότι δεν υπάρχουν πολλοί πωλητές, τουλάχιστον στο ebay, που να έχουν την συγκεκριμένη μπαταρία. Είδα ότι ο φίλος chios παρέθεσε ένα λινκ από ένα κατάστημα στην Αμερική. Ξέρετε αν αυτό είναι αξιόπιστο ως προς το προϊόν και την παράδοση ; Γνωρίζετε κάποιο άλλο σάιτ να κάνουμε την παραγγελία ; Εδώ στον Δήσιο που πήγα δεν είχε. Αναγκάζομαι εδώ και 1 και πλέον μήνα να λειτουργώ το κινητό μόνο βάζοντάς το στο ρεύμα ή στον υπολογιστή. Ευχαριστώ και ελπίζω να βοήθησα τους φίλους που θέλουν να παραγγείλουν την μπαταρία από το ebay, ώστε να αποφύγουν αυτούς τους πωλητές που ανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Aπο vickmall είναι 100% γνήσια http://www.vickmall.com/original-3100mah-battery-for-xiaomi-hongmi-red-rice-note.html οκ η τιμή της είναι τσιμπημένη σε σχέση με αυτές στο e-bay αλλά είναι γνήσια σίγουρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 http://m.ebay.co.uk/itm/Bateria-repuesto-original-Battery-Xiaomi-Redmi-note-BM42-3100mah-Desde-Espana-/182048239255?txnId=1491882449008 Τελικά πήρα αυτήν εδώ την περιμένω για να δούμε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touch2010 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ευχαριστούμε bbb & chios για τα links. @chios. Όταν παραλάβεις την μπαταρία ενημέρωσέ μας. Ελπίζω να μην πέσεις σε πωλητή απατεώνα όπως οι παραπάνω, που με βάση τα σχόλια των πελατών δίνουνε ψεύτικο tracking number των σουηδικών ταχυδρομείων και δεν στέλνουν το αντικείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Θα δείξει, μου λέει ότι η μπαταρία την έχει κάνει Shipped , τον ρώτησα για Tracking Number και μου είπε ότι από Δευτέρα θα μου δώσει. Όχι τίποτα άλλο πήρα και δύο μπαταρίες έχουμε δύο κινητά στο σπίτι, αν κάτι δεν πάει καλά λογικά τα λεφτά μας δεν τα χάνουμε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touch2010 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Τελικά παρέλαβα την μπαταρία από τον Κινέζο πωλητή "plousbook02", που ανέφερα σε πρόσφατο μήνυμά μου στο παρόν νήμα στις 13 Απρ. 2016 15:43. Η μπαταρία ήρθε έπειτα από 18 μέρες. Χθες την έβαλα για φόρτιση και σήμερα έπειτα από 1 1/2 μήνα μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου χωρίς να το έχω στο ρεύμα για φόρτιση :yahoo::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touch2010 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αλλο και τούτο πάλι ! Ενώ η πρώτη φόρτιση φόρτισε την μπαταρία προχθές στο 100%, η δεύτερη, την φόρτισε στο 80. Κάτι παίζει με τον φορτιστή μου φαίνεται. Υπάρχει κάποιος φορτιστής με τα ίδια χαρακτηριστικά να τον παραγγείλω. Είναι και αυτός ο αντάπτορας που έχει μπροστά και μετατρέπει το αγγλικό φις σε ευρωπαικό, ο οποίος δεν προσαρμόζεται καλά και μου δίνει την εντύπωση ότι δεν φορτίζεται σωστά η μπαταρία. Εχετε να προτείνετε κάποιον άλλο αντάπτορα και για σούκο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά, την κάρτα SD δεν την βλέπει το κινητό, είναι μια Samsung 16gb...... Είχα διαβάσει σε προηγούμενο ποστ του bbbb ότι είχε παρόμοιο πρόβλημα....καμιά λύση; Θα δοκιμάσω άλλη τώρα να δω αν θα δουλέψει.... Πάντως αυτή που είχα στο κινητό, δεν ανοίγει καθόλου ούτε στον Η/Υ.....!!! Φοράει την τελευταία ελληνική σημερινή Dev ΡΟΜ.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Edited April 23, 2016 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 http://m.ebay.co.uk/itm/Bateria-repuesto-original-Battery-Xiaomi-Redmi-note-BM42-3100mah-Desde-Espana-/182048239255?txnId=1491882449008 Τελικά πήρα αυτήν εδώ την περιμένω για να δούμε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η μπαταρία ήρθε και μάλιστα πήρα 2 γιατί έχουμε ίδιο τηλέφωνο με την σύζυγο, την δουλεύω πανω απο 10 μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλη διαφορά με την παλιά . Βγάζει περίπου 3 ώρες οθόνη. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλημέρα ένα link για την την τελευταί ρομ dev? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς την miui v8;; Via Xiaomi redmi note 3G Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς την miui v8;; Via Xiaomi redmi note 3G Βγήκε γιαυτό;; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Για όλα βγήκε Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Για όλα βγήκε Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα, τώρα την κατεβάζω και το βράδυ θα την περάσω στο κινητό της συζύγου να την δω....Thanks! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εγώ την δοκίμασα αλλά είχα θέμα με το σήμα του τηλεφώνου ήταν τόσο χαμηλό σε κάποια σημεία μέσα στο σπίτι που δεν μπόρεσα να μιλήσω, εμφανισιακά ήταν άψογη, πάρε οπωσδήποτε backup από recovery για να μπορέσεις να γυρίσεις πίσω αν χρειαστεί, εγώ την πέρασα με όλα τα wipe καθαρή εγκατάσταση. Via Xiaomi redmi note 3G Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εγώ την δοκίμασα αλλά είχα θέμα με το σήμα του τηλεφώνου ήταν τόσο χαμηλό σε κάποια σημεία μέσα στο σπίτι που δεν μπόρεσα να μιλήσω, εμφανισιακά ήταν άψογη, πάρε οπωσδήποτε backup από recovery για να μπορέσεις να γυρίσεις πίσω αν χρειαστεί, εγώ την πέρασα με όλα τα wipe καθαρή εγκατάσταση. Via Xiaomi redmi note 3G Ώ, ευχαριστώ για την πληροφορία..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έκανα και γω καθαρή εγκατάσταση τη miui v8 και επιβεβαιώνω ότι έχει πρόβλημα με το σήμα κινητής, το οποίο είναι αδύναμο και συχνά χάνεται τελείως... Επίσης νομίζω ότι έχει θέμα και με τα data καθώς από H+ που είχα πάντα στο σπίτι τώρα είμαι με Ε. Κατά τα άλλα είναι πολύ όμορφη. Επιστροφή πίσω λοιπόν... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts