Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Engineering menu

*#*#64663#*#*

Μπες εδώ και κάνε βαθμονομιση στον αισθητήρα proximity sensor και θα φτιάξει

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Πριν το δώσεις για φτιάξιμο δεν ρώτησες;;

Αφού φλάσαρα μια ρομ (παλιό android jellybean), πάω settings - Accounts - Add Account για να προσθεσω λογαριασμό Google. Δεν μου έχει όμως την επιλογή Google για να γίνει αυτό (παλιότερα την είχε), με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω sign in σε Youtube, Chrome, Gmail, Playstore.

Πια Ρομ φλασαρες,;; δεν είναι κακό να μας πεις.

Για τους φίλους που έχουν κάποια από τις roms μου, τελικά δεν έχω καταφέρει να ξε-brickαρω το κινητό μου και γιαυτό πήρα το Redmi Note 2 Prime.

Εάν κάποιος θέλει να του στείλω την τελευταία έκδοση για το Redmi Note 3G, μπορώ να κάνω κάποια προσπάθεια.

Για τους φίλους που έχουν κάποια από τις roms μου, τελικά δεν έχω καταφέρει να ξε-brickαρω το κινητό μου και γιαυτό πήρα το Redmi Note 2 Prime.

Εάν κάποιος θέλει να του στείλω την τελευταία έκδοση για το Redmi Note 3G, μπορώ να κάνω κάποια προσπάθεια.

....και πότε θα μας βγάλεις την δική σου για το Redmi Note 2 τώρα;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

....και πότε θα μας βγάλεις την δική σου για το Redmi Note 2 τώρα;

Ήδη έχω βγάλει αλλά δεν τις έχω ανεβάσει public :X Θες να είσαι από τους testers;

Ήδη έχω βγάλει αλλά δεν τις έχω ανεβάσει public :X Θες να είσαι από τους testers;

Θα σου απαντήσω αύριο - μεθαύριο, μόλις γύρισα σπίτι από την δουλειά και είμαι κομμάτια....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Στις 16 Φλεβάρη πόσταρα 2 ερωτήσεις και μετά από 13 μέρες κανείς δεν μου απάντησε. Βλέπω όμως ότι απαντήθηκαν επόμενες ερωτήσεις. Μπορώ να έχω μια απάντηση κι εγώ ; :)

Στις 16 Φλεβάρη πόσταρα 2 ερωτήσεις και μετά από 13 μέρες κανείς δεν μου απάντησε. Βλέπω όμως ότι απαντήθηκαν επόμενες ερωτήσεις. Μπορώ να έχω μια απάντηση κι εγώ ; :)

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον έγκυρο οδηγό αναβάθμισης της έκδοσης Android 4.4.2 JDQ39 σε όποια μεταγενέστερη έκδοση μπορεί να δεχθεί το κινητό μου, το οποίο είναι το Xiaomi Redmi HM NOTE 1W. Εχω ελληνική ROM. Επιχειρώ να κάνω ενημερώσεις συστήματος, αλλά βλέπω να εξαφανίζεται η οθονη των ρυθμίσεων. Γιατί συμβαίνει αυτό ;

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5814-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-MIUI-ROM-2%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-TWRP-Mi-Recovery/

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση SSO. Θα το κοιτάξω το λινκ που μου έστειλες.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εχω το μοντέλο από το καλοκαίρι του 2014 και τώρα τελευταία μου σβήνει απότομα και χωρίς λόγο(μπαταρία στο 4 %). Εψαξα στο παρόν thread για κάποιο παρόμοιο ποστ κάνοντας χρήση σύνθετης αναζήτησης, αλλά δεν βρήκα κάτι. Μήπως φταίει η μπαταρία ; Ήδη έχω παραγγείλει από ebay την BM42 που φοράει και τώρα.

Η μπαταρία πρέπει να είναι μου το έχει κάνει και εμένα σε τόσο χαμηλά επίπεδα, και εγώ από τον Αύγουστο του 14 το έχω

• 2 weeks later...

Πριν λιγες μερες το κινητο μου (Redmi Note 3G) κολλησε. Δεν εκλεινε ουτε με power off, οποτε βγαζω την μπαταρια κλεινει, την ξαναβαζω και παταω power. Ανοιγει και κολλαει στο αρχικο logo mi. Μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες reboot, βαζω sp tool και φλασαρω την fastboot V7 αλλα μου εδειξε ενα error στο 60%. Ξαναδοκιμαζω με fastboot V7 , και μεσα σε 1.30 λεπτο επιτυχες φλασαρισμα και το κινητο παλι κολλησε στο αρχικο logo. Μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες και με κανα δυο αλλες εκδοσεις sp tool, κανω (φορματ με sp tool παλι) και μετα κανω φλασαρισμα αυτη την φορα οχι με επιλογη "Download Only" αλλα με επιλογη "Format+Download". Aφου εγινε επιτυχες το φλασαρισμα, το κινητο δεν δειχνει ουτε καν το logo mi, μενει εντελως κλειστο. Προσπαθησε αρκετες φορες με μπαταρια μεσα και χωρις, και τιποτα απολυτως δεν ανοιγει καν. (ουτε πατωντας power, ουτε με power+vol up)

Το κινητο τωρα τελειωσε, παει; ή υπαρχει τροπος να επανελθει; Παντως το αναγνωριζει ο pc οταν το συνδεω μιας και περασα τον mediatek vcom driver

Δε ξερω τι αλλο μπορω να κανω;

Edited by LandJ

Νομίζω δεν έπρεπε να πατήσεις το Format+Download!!!:O Δες εδώ στο βήμα 6 της διαδικασίας που γράφει:

6. Select DOWNLOAD ONLY and NEVER set FORMAT!!!

Δες και εδώ http://en.miui.com/thread-23259-1-1.html, μήπως και καταφέρεις να το επαναφέρεις.

Edited by sso

Όταν λες κολλάει στο αρχικό logo δλδ το άφησες κανένα 10λεπτο γιατί η πρώτη εκκίνηση θέλει αρκετά λεπτά για να ανοίξει.

Sso αν ο φίλος έμπαινε στον κόπο να διαβάσει τον οδηγό φλασαρισματος spflash δεν θα κατέστρεφε το κινητό απαγορεύετε δια ροπάλου το φορματ τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να το επαναφέρει.

Αν έχει εγγύηση καλυτερα να το στείλει για επισκευή.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μεταφέρω όπως το γράφει ο gerstauros στον οδηγό.

Ωστόσο..*ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ FORMAT!!!. Αν το π-ατήσετε, θα βάλετε τα κλάμματα και θα ρωτάτε πώς να σώσετε το κινητό σας, και σίγουρα δεν το θέλετε, οπότε επαναλαμβάνω, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT, δεν είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν σβήνει απλά τα δεδομένα σας, σβήνει ΟΛΗ ΤΗ ROM της συσκευής, σαν να κάνετε πλήρες format έναν σκληρό δίσκο, μια usb μνήμη κλπ.*

Όταν λες κολλάει στο αρχικό logo δλδ το άφησες κανένα 10λεπτο γιατί η πρώτη εκκίνηση θέλει αρκετά λεπτά για να ανοίξει.

Sso αν ο φίλος έμπαινε στον κόπο να διαβάσει τον οδηγό φλασαρισματος spflash δεν θα κατέστρεφε το κινητό απαγορεύετε δια ροπάλου το φορματ τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να το επαναφέρει.

Αν έχει εγγύηση καλυτερα να το στείλει για επισκευή.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μεταφέρω όπως το γράφει ο gerstauros στον οδηγό.

Ωστόσο..*ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ FORMAT!!!. Αν το π-ατήσετε, θα βάλετε τα κλάμματα και θα ρωτάτε πώς να σώσετε το κινητό σας, και σίγουρα δεν το θέλετε, οπότε επαναλαμβάνω, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT, δεν είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν σβήνει απλά τα δεδομένα σας, σβήνει ΟΛΗ ΤΗ ROM της συσκευής, σαν να κάνετε πλήρες format έναν σκληρό δίσκο, μια usb μνήμη κλπ.*

Έτσι είναι φίλε μου. Έχω διαβάσει και τον οδηγό του gerstauros εδώ και πολλά χρόνια.:)

έκανα αναβάθμιση στην original developer 6.3.3 (δεν ξέρω αν αυτό είναι η αιτία)

και στη lockscreen πάνω δεξιά μου βγάζει ένα τετράφυλλο τριφύλλι.

ξέρει κανείς τι είναι?

έκανα αναβάθμιση στην original developer 6.3.3 (δεν ξέρω αν αυτό είναι η αιτία)

και στη lockscreen πάνω δεξιά μου βγάζει ένα τετράφυλλο τριφύλλι.

ξέρει κανείς τι είναι?

Είναι οι "ρυθμίσεις" του φόντου. Όταν το πατήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης σου βγάζει τις επιλογές, "Ρυθμίσεις", "Αγαπημένο", "Κοινή χρήση" και "εφαρμογή". Επίσης, αφού το πατήσεις, μπορείς να σύρεις την οθόνη σου αριστερά και να περιηγηθείς ανάμεσα σε 10άδες διαφορετικές και εξαιρετικές (απο άποψη ανάλυσης) ταπετσαρίες...

Proud Member of Xiaomi Miui Hellas

καλησπέρα , μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα σωστό λινκ για την τελευταία ελληνική stable που υπάρχει ? τα λινκ που δοκίμασα και για την 7,1 και την 7,2 δεν παίζουν

Η τελευταία stable είναι παλιά φίλε μου με παλιό Android, βάλε την τελευταία Developer ρομ που δουλεύει τέλεια.

Η τελευταία stable είναι παλιά φίλε μου με παλιό Android, βάλε την τελευταία Developer ρομ που δουλεύει τέλεια.

σε ευχαριστώ φίλε μου.