topmar Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μπήκε και η 5.9.10 του deliopoulos πριν λίγο..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μπήκε και η 5.9.10 του deliopoulos πριν λίγο..... Λόγω ενός προβλήματος με τις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα με το "Text size" ανέβασα νέο αρχείο στο BasketBuild. Όποιος είχε ήδη προλάβει να κατεβάσει την έκδοση με το πρόβλημα μπορεί μέσω της εφαρμογής "Αναβάθμιση" να επιλέξει "Λήψη πακέτου ενημέρωσης" και να κατεβάσει την διορθωμένη έκδοση. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Κατι εχει γινει και χανει τους κωδικους του wifi που εχω περασμενους μεσα! Οπως λενε οι παππουδες μου "καταστραφηκα!!!" Το αντιμετιζει καποιος αλλος αυτο? Ειμαι αναγκασμενος και 2 φορες την ημερα να περναω τους ίδιους κωδικους. Εχω την 5.9.1 developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.... 5.9.10 έκδοση... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Κατι εχει γινει και χανει τους κωδικους του wifi που εχω περασμενους μεσα! Οπως λενε οι παππουδες μου "καταστραφηκα!!!" Το αντιμετιζει καποιος αλλος αυτο? Ειμαι αναγκασμενος και 2 φορες την ημερα να περναω τους ίδιους κωδικους. Εχω την 5.9.1 developer. για μπες στις ρυθμίσεις wifi και δες μήπως έχει καμία nvram 0x10 γιατι το χάσιμο του wifi είναι συνήθες σύμπτωμα όταν διαγράφεται η mac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Έβαλα την νέα έκδοση….. πάλι το εικονίδιο το “Mikey” είναι με κινέζικους χαρακτήρες και όταν βάζω τα ακουστικά για συνομιλία ή βιντεο….δεν ξέρω τι να πατησω…και στην τύχη τα πατώ ….. :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Έβαλα την νέα έκδοση….. πάλι το εικονίδιο το “Mikey” είναι με κινέζικους χαρακτήρες και όταν βάζω τα ακουστικά για συνομιλία ή βιντεο….δεν ξέρω τι να πατησω…και στην τύχη τα πατώ ….. :cry::cry: Έχεις δίκιο, φταίει η αναβαθμισμένη έκδοση. Άσε μου λίγο χρόνο να δω εάν αυτή η έκδοση μπορεί να μεταφραστεί. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Κοντεύει ένα χρόνο , μια χαρά όλα , ποτέ δεν το παίδεψα (ακόμα είμαι με την GTV-4.11.14) , ποτέ δεν έβαλα αμφίβολες/παράξενες εφαρμογές . Απλά πράγματα . Και ξαφνικά ..... Έκανα μια απλή επανεκκίνηση , ξεκινά βγάζει ως συνήθως το Μι , και μετά βγάζει ένα "φορτώνει τον launcher " , και προσπαθεί και προσπαθεί και τίποτα . Τι διάβολο συμβαίνει και πως το ξεπερνά ένας άσχετος ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Σε recovery μπαίνει;; να κάνεις wipe cache , dalvin cache. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Thanks . Χαθήκανε όμως οι επαφές μου σαν να έκανα factory reset . Φτου κι' απ' την αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Thanks . Χαθήκανε όμως οι επαφές μου σαν να έκανα factory reset . Φτου κι' απ' την αρχή . Οι επαφές σου θα κατέβουν αυτόματα από τον λογαριασμό σου Gmail, στον πρώτο συγχρονισμό..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εγώ δεν σου είπα να κάνεις wipe data, κακός έκανες. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εγώ δεν σου είπα να κάνεις wipe data, κακός έκανες. Δεν πειράζει , απλά έχασα τις εφαρμογές μου που δεν είναι και πολλές . Thanks anyway . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Πριν το σεταρεις περνά του και την τελευταία ελληνική Ρομ και θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Πριν το σεταρεις περνά του και την τελευταία ελληνική Ρομ και θα είσαι κομπλέ. Κομπλέ είναι μια κουβέντα . Πολλοί ρεπορτάρουν bugs , δεν υπάρχει FM Radio , και πολλά άλλα . Γιατί να μην κάτσω στην GTV-4.11.14 από την οποια δεν έχω παράπονο ? Τι παραπάνω θα μου δώσουν οι 5.xx.xx ? Υ.Γ. Εκείνο που ψάχνω , είναι να καταλήξω σε ένα νέο Xiaomi κινητό , αλλά δεν έχω βρει πουθενά κάποια σοβαρά συγκριτικά σχόλια . Edited September 16, 2015 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κανένα απολύτως bug δεν έχει το ραδιόφωνο δουλεύει κανονικά, δοκίμασε και πίσω δεν ξαναγυρνάς. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για ποια έκδοση μιλάμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ Αυτήν έχω εγώ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μα στο thread αυτό υπάρχουν χίλια όσα παράπονα για ατέλειες κλπ κλπ . Δηλαδή αν σε εσένα δεν παρουσιάζει τίποτα , με το χέρι στην καρδιά , τι παραπάνω σου προσφέρει από την 4.11.14 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μα στο thread αυτό υπάρχουν χίλια όσα παράπονα για ατέλειες κλπ κλπ . Δηλαδή αν σε εσένα δεν παρουσιάζει τίποτα , με το χέρι στην καρδιά , τι παραπάνω σου προσφέρει από την 4.11.14 ? 1. Μπορείς να αναφέρεις 2-3 παράπονα από τα "χίλια όσα παράπονα" που λες; 2. Το thread δεν αφορά μόνο στο Redmi Note αλλά σε όλες τις xiaomi συσκευές. 3. Μπορείς να πάρεις ένα backup από την Rom που έχεις, να δοκιμάσεις να φλασάρεις την GTV 5.9.10 και αν δεν σ' αρέσει να επαναφέρεις το backup σου και να επανέλθεις όπως είσαι τώρα:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 1. Δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο αφού μπορεί όπως λες να αφορούσαν άλλες συσκευές . 2. Είπαμε .... 3. Θα το τολμήσω αφού βρω πρώτα κάποιους οδηγούς για να το κάνω αφού είμαι άσχετος με το αντικείμενο . Στην ερώτησή μου για διαφορές , εκτός από αοριστολογίες , κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να γράψει συγκεκριμένα πράγματα που να με δελεάσει πως σώνει και καλά θα έχω ένα καλύτερο κινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Στο προφίλ του καθενός αναφέρεται ποια συσκευή έχει. Οπότε ο καθένας μιλάει για την δική του συσκευή. Για διαφορές μεταξύ MIUI V5, MIUI V6 και MIUI V7 με ένα γκουγκλάρισμα θα τα βεις όλα, καθώς και οδηγούς. Αν έχεις λειτουργικό recovery είναι εύκολα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-8-20-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=52063#post52063 Για να περάσεις την miui v7 Θέλει πρώτα το παραπάνω recovery. Μετά κάνεις flash μέσα από το updater. Επίσης έχει οδηγίες αν το recovery είναι στα κινέζικα πως να το κάνεις αγγλικά. Η όλη διαδικασία είναι εύκολη μην σε τρομάζει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Εδώ μπορείτε να βρείτε το TWRP 2.8.7 χωρίς προβλήματα με Κινέζικα. Μέσα στο rar υπάρχει ο φάκελος TWRP 2.8.7 και μέσα στο φάκελο το αρχείο recovery.img Για να μην μπλέκουμε με Sp FlashTool παίρνουμε το recovery.img και το περνάμε με τον "θείο", όπως περιγράφεται εδώ. Edited September 16, 2015 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ Αυτήν έχω εγώ. Αναφέρεσαι στη GTV-5.9.10 που δεν είναι stable και δεν έχεις προβλήματα . Σωστά ? Επειδή έχω στήσει τι κινητό , θα χάσω επαφές , εφαρμογές κλπ ? Ποιος είναι ο καταλληλότερος και επεξηγηματικός οδηγός για να μην κάνω καμιά ματσολιά ? Αν δεν μου αρέσει και θέλω να γυρίσω πίσω στη GTV-4.11.14 Stable , ποια είναι η διαδικασία ? Thanks Υ.Γ. 'Εχω ήδη κατεβάσει την rom στο PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts