Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπήκε και η 5.9.10 του deliopoulos πριν λίγο.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπήκε και η 5.9.10 του deliopoulos πριν λίγο.....

Λόγω ενός προβλήματος με τις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα με το "Text size" ανέβασα νέο αρχείο στο BasketBuild.

Όποιος είχε ήδη προλάβει να κατεβάσει την έκδοση με το πρόβλημα μπορεί μέσω της εφαρμογής "Αναβάθμιση" να επιλέξει "Λήψη πακέτου ενημέρωσης" και να κατεβάσει την διορθωμένη έκδοση.

Κατι εχει γινει και χανει τους κωδικους του wifi που εχω περασμενους μεσα!

Οπως λενε οι παππουδες μου "καταστραφηκα!!!"

Το αντιμετιζει καποιος αλλος αυτο?

Ειμαι αναγκασμενος και 2 φορες την ημερα να περναω τους ίδιους κωδικους.

Εχω την 5.9.1 developer.

Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.... 5.9.10 έκδοση...

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Κατι εχει γινει και χανει τους κωδικους του wifi που εχω περασμενους μεσα!

Οπως λενε οι παππουδες μου "καταστραφηκα!!!"

Το αντιμετιζει καποιος αλλος αυτο?

Ειμαι αναγκασμενος και 2 φορες την ημερα να περναω τους ίδιους κωδικους.

Εχω την 5.9.1 developer.

για μπες στις ρυθμίσεις wifi και δες μήπως έχει καμία nvram 0x10

γιατι το χάσιμο του wifi είναι συνήθες σύμπτωμα όταν διαγράφεται η mac

Έβαλα την νέα έκδοση….. πάλι το εικονίδιο το “Mikey” είναι με κινέζικους χαρακτήρες και όταν βάζω τα ακουστικά για συνομιλία ή βιντεο….δεν ξέρω τι να πατησω…και στην τύχη τα πατώ …..

:cry::cry:

Έβαλα την νέα έκδοση….. πάλι το εικονίδιο το “Mikey” είναι με κινέζικους χαρακτήρες και όταν βάζω τα ακουστικά για συνομιλία ή βιντεο….δεν ξέρω τι να πατησω…και στην τύχη τα πατώ …..

:cry::cry:

Έχεις δίκιο, φταίει η αναβαθμισμένη έκδοση. Άσε μου λίγο χρόνο να δω εάν αυτή η έκδοση μπορεί να μεταφραστεί.

Κοντεύει ένα χρόνο , μια χαρά όλα , ποτέ δεν το παίδεψα (ακόμα είμαι με την GTV-4.11.14) , ποτέ δεν έβαλα αμφίβολες/παράξενες εφαρμογές .

Απλά πράγματα . Και ξαφνικά .....

Έκανα μια απλή επανεκκίνηση , ξεκινά βγάζει ως συνήθως το Μι , και μετά βγάζει ένα "φορτώνει τον launcher " , και προσπαθεί και προσπαθεί

και τίποτα . Τι διάβολο συμβαίνει και πως το ξεπερνά ένας άσχετος ??????

Σε recovery μπαίνει;; να κάνεις wipe cache , dalvin cache.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Thanks . Χαθήκανε όμως οι επαφές μου σαν να έκανα factory reset . Φτου κι' απ' την αρχή .

Οι επαφές σου θα κατέβουν αυτόματα από τον λογαριασμό σου Gmail, στον πρώτο συγχρονισμό.....

Εγώ δεν σου είπα να κάνεις wipe data, κακός έκανες.

Εγώ δεν σου είπα να κάνεις wipe data, κακός έκανες.

Δεν πειράζει , απλά έχασα τις εφαρμογές μου που δεν είναι και πολλές . Thanks anyway .

Πριν το σεταρεις περνά του και την τελευταία ελληνική Ρομ και θα είσαι κομπλέ.

Πριν το σεταρεις περνά του και την τελευταία ελληνική Ρομ και θα είσαι κομπλέ.

Κομπλέ είναι μια κουβέντα . Πολλοί ρεπορτάρουν bugs , δεν υπάρχει FM Radio , και πολλά άλλα . Γιατί να μην κάτσω στην

GTV-4.11.14 από την οποια δεν έχω παράπονο ? Τι παραπάνω θα μου δώσουν οι 5.xx.xx ?

Υ.Γ. Εκείνο που ψάχνω , είναι να καταλήξω σε ένα νέο Xiaomi κινητό , αλλά δεν έχω βρει πουθενά κάποια σοβαρά συγκριτικά σχόλια .

Edited by geobas

Κανένα απολύτως bug δεν έχει το ραδιόφωνο δουλεύει κανονικά, δοκίμασε και πίσω δεν ξαναγυρνάς.

Μα στο thread αυτό υπάρχουν χίλια όσα παράπονα για ατέλειες κλπ κλπ .

Δηλαδή αν σε εσένα δεν παρουσιάζει τίποτα , με το χέρι στην καρδιά , τι παραπάνω σου προσφέρει από την 4.11.14 ?

Μα στο thread αυτό υπάρχουν χίλια όσα παράπονα για ατέλειες κλπ κλπ .

Δηλαδή αν σε εσένα δεν παρουσιάζει τίποτα , με το χέρι στην καρδιά , τι παραπάνω σου προσφέρει από την 4.11.14 ?

1. Μπορείς να αναφέρεις 2-3 παράπονα από τα "χίλια όσα παράπονα" που λες;

2. Το thread δεν αφορά μόνο στο Redmi Note αλλά σε όλες τις xiaomi συσκευές.

3. Μπορείς να πάρεις ένα backup από την Rom που έχεις, να δοκιμάσεις να φλασάρεις την GTV 5.9.10 και αν δεν σ' αρέσει να επαναφέρεις το backup σου και να επανέλθεις όπως είσαι τώρα:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

1. Δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο αφού μπορεί όπως λες να αφορούσαν άλλες συσκευές .

2. Είπαμε ....

3. Θα το τολμήσω αφού βρω πρώτα κάποιους οδηγούς για να το κάνω αφού είμαι άσχετος με το αντικείμενο .

Στην ερώτησή μου για διαφορές , εκτός από αοριστολογίες , κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να γράψει συγκεκριμένα πράγματα

που να με δελεάσει πως σώνει και καλά θα έχω ένα καλύτερο κινητό .

Στο προφίλ του καθενός αναφέρεται ποια συσκευή έχει. Οπότε ο καθένας μιλάει για την δική του συσκευή.

Για διαφορές μεταξύ MIUI V5, MIUI V6 και MIUI V7 με ένα γκουγκλάρισμα θα τα βεις όλα, καθώς και οδηγούς.

Αν έχεις λειτουργικό recovery είναι εύκολα.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-8-20-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=52063#post52063

Για να περάσεις την miui v7 Θέλει πρώτα το παραπάνω recovery. Μετά κάνεις flash μέσα από το updater.

Επίσης έχει οδηγίες αν το recovery είναι στα κινέζικα πως να το κάνεις αγγλικά.

Η όλη διαδικασία είναι εύκολη μην σε τρομάζει.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το TWRP 2.8.7 χωρίς προβλήματα με Κινέζικα. Μέσα στο rar υπάρχει ο φάκελος TWRP 2.8.7 και μέσα στο φάκελο το αρχείο recovery.img

Για να μην μπλέκουμε με Sp FlashTool παίρνουμε το recovery.img και το περνάμε με τον "θείο", όπως περιγράφεται εδώ.

Edited by sso

Αναφέρεσαι στη GTV-5.9.10 που δεν είναι stable και δεν έχεις προβλήματα . Σωστά ?

Επειδή έχω στήσει τι κινητό , θα χάσω επαφές , εφαρμογές κλπ ?

Ποιος είναι ο καταλληλότερος και επεξηγηματικός οδηγός για να μην κάνω καμιά ματσολιά ?

Αν δεν μου αρέσει και θέλω να γυρίσω πίσω στη GTV-4.11.14 Stable , ποια είναι η διαδικασία ?

Thanks

Υ.Γ. 'Εχω ήδη κατεβάσει την rom στο PC