MakTheo Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Tην ίδια κιτρινίλα στην οθόνη,την εμφάνισε και μένα πριν κάποιες ημέρες αλλά επάνω δεξιά.Δε πρόκειται να μπω στη διαδικασία να το στείλω πίσω αλλά απο μένα xiaomi τέλος ως εταιρεία μιας και τέτοιο πρόβλημα δεν μου έχει εμφανίσει κανένα κινέζικο no name κινητό που έχω αγοράσει την τελευταία 3ετια.Τα περισσότερα τα έχω πουλήσει σε γνωστούς και φίλους και σε κανένα η οθόνη τους,δεν έκανε τέτοιο πρόβλημα.Και κανένα δεν έχει προστασία οθόνης.. Στης γυναικας μου ειναι στο ιδιο σημειο στα δεξια αλλα 2~3 ποντους πιο κατω.. Περιπου δεξια στο κεντρο δηλαδη.. Δεν θελει να της το στειλω πισω στην εγγυηση και δεν θελει να παραγγειλω οθονη να της το φτιαξω...λεει οτι δεν την ενοχλει ιδιαιτερα εκει..εγω μονο που το βλεπω τρελενομαι..αν ηταν δικο μου θα τους τα εχωνα ασχημα.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ημουν αυτος που ανοιξε το θεμα με το screen-burn και μπαινοντας μετα απο καιρο βλεπω πως πηρε "φωτια" η κουβεντα.. Τελικα απ' ότι φαινεται οντως υπηρχε θεμα με το εν λογω κινητο ως προς τον ποιοτικο ελεγχο, οπως ειπαν οι φιλοι crapatzi και ο bbbb (και παρεπιπτοντως εχω γνησιο μοντελο, μιας και αναφερθηκε). Προσωπικα σπαζομαι πολυ που το βλεπω και μαλλον θα παραγγειλω με την πρωτη ευκαιρια μια οθονη απο ebay (απ οτι φαινεται, μια μη-επισημη) και θα την αντικαταστησω. Το κοστος ανερχεται στα 25euro (περιπου δλδ οσο θα στοιχιζε η επιστροφη στην Κινα) που μπορω να το διαθεσω, ωστοσο το θεμα ειναι κατα ποσο η νεα οθονη θα αντεξει και δεν θα βγαλει το ιδιο κιτρινο ιχνος μετα απο 10 μηνες.. Μαλλον το καλοκαιρι θα το βαζω στο ψυγειο για να ειμαι ησυχος :lol: Παντως γενικα παρ' οτι ξενερωμενος με αυτο το συμβαν, εξακολουθω να θεωρω το κινητο εξαιρετικο μιας και απο λειτουργικης αποψης ειναι παντελως απροβληματιστο και με υπερκαλυπτει με οτι αλλο προσφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ειμαι κι εγω στο ψαξιμο για αλλαγη οθονης. Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 http://www.honorbuy.com/147-touch-screen-and-lcd-for-xiaomi-redmi-note.html Από εδώ μπορείς να δεις είναι γνήσια. Στο eBay ναι μεν είναι πιο φθηνό αλλά αμφιβολου ποιότητας . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Ειμαι κι εγω στο ψαξιμο για αλλαγη οθονης. Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ ? Μαλλον γι' αυτη εδω ειμαι (αν και το πιο πιθανο ειναι οτι προκειται για φθηνο, μη-γνησιο ανταλλακτικο, ας λεει οριτζιναλ στον τιτλο). http://www.ebay.com/itm/Original-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-For-XIAOMI-Redmi-Hongmi-Note-/251889721072?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aa5cc1ef0 http://www.honorbuy.com/147-touch-screen-and-lcd-for-xiaomi-redmi-note.html Από εδώ μπορείς να δεις είναι γνήσια. Στο eBay ναι μεν είναι πιο φθηνό αλλά αμφιβολου ποιότητας . Αν μπορουσε να μου εγγυηθει καποιος οτι θα δωσω ~45 ευρω για την αυθεντικη χωρις να ξαναπαρουσιάσει το θεμα με αυτο το κιτρινο σημαδι, θα τα εδινα σιγουρα. Αλλα ποιος μπορει να το εγγυηθει αυτο.. Νομιζω θα ειναι προτιμοτερο να εχω δωσει 25 αν ειναι να ξαναχαλασει, παρα 45... Οπως και να χει ευχαριστω, το κραταω το λινκ μηπως και αλλαξω γνωμη και παω για την αυθεντικη τελικα. Edited June 17, 2015 by Hatebreeder13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2gb-16gb-64bits Η καλύτερη δυνατή τιμή αυτές τις μέρες είναι 142€; Υπάρχει κάποιο κουπονάκι ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2gb-16gb-64bits Η καλύτερη δυνατή τιμή αυτές τις μέρες είναι 142€; Υπάρχει κάποιο κουπονάκι ίσως; Αυτό τώρα που κολλάει;; το τηλέφωνο μας έχει καταργηθεί εδώ και καιρό δεν το βρίσκεις καινούριο μόνο μεταχειρισμένο. Για οθόνες δες και στο αλι http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20150617224235&SearchText=xiaomi+redmi+note+lcd+screen Έχω πάρει πολλές φορές ανταλλακτικά και ήταν όλα οκ. Μπορεί καμία φορά να μην είναι γνήσιο αλλά να βγει καλύτερο. Edited June 18, 2015 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 εμενα παντως εχει καμμενα πιξελ που οσο πανε αυξανονται. απογοητευτηκα απο την xiaomi. πλεον δε μου λειτουργει ουτε η καμερα, αυτο ομως μπορει να ειναι και θεμα ρομ ή εφαρμογης. ειμαι με aosp απο την πρωτη μερα, και tempered glass επισης. απογοητευση δυστυχως. και το πηρα για καλο. πριν ειχα jiayu g4 (ειχε αλλα θεματα), και πιο πριν ειχα αλλαξει αλλα 2-3 κινεζικα κινητα χωρις σοβαρα θεματα. οπως ειπε καποιος πιο πριν η αγορα των κινεζικων εχει αρχισει και χαλαει. στα 200€ πλεον παιρνεις αξιολογα επωνυμα κινητα απο ελλαδα με εγγυηση. με εχει κουρασει απο καιρο το μεγεθος του note και σκεφτομουν μηπως παρω το mi4i. βλεπω ομως μεγαλη πτωση ποιοτητας απο την xiaomi. πλεον θα παω σε s5 mini που το βρισκεις μεταχειρο 150-200€ με εγγυηση. Δε χρειαζομαστε 8 πυρηνες για να βλεπουμε mail και facebook. Κριμα για την xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 όχι οτι αμφισβητώ τους προλαλήσαντες αλλά εμένα μου έχει βγει παλικάρι. μόνο ένα φλασάρισμα μου πήγε λάθος απο v5 σε v6 αλλά το επανέφερα. μετά το samsung note2, που ήταν κατά γενική ομολογία κινητάρα, η τριβή μου με το xiaomi έχει δημιουργήσει μεγάλη συμπάθεια προς τα κινέζικα. η ψαλίδα των τιμών κλείνει και απο τις δύο πλευρές, αλλά μόνο η χρονοβόρα και αμφίβολη διαδικασία της επιστροφής για εγγύηση μπορεί προς στιγμήν να κάνει το Κινέζικο ασύμφορο. έχουν δρόμο ακόμα να πέσουν οι τιμές απο Ευρώπη για να θεωρηθούν ανταγωνιστικές σε όρους τιμής/χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Συμφωνώ φίλε μου και τα δικά μου (2 έχω) μέχρι στιγμής όλα καλά. Προβλήματα βγάζουν και τα καλύτερα κινητά που κοστίζουν τριπλάσια, δεν κατηγορω Τήν xiaomi κατα την γνώμη μου βγάζει τα καλύτερα Κινέζικα κινητά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 λίγη κιτρινίλα παρατηρώ και εγώ δεξιά και αριστερά της οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Οι περισσότεροι απο μας έχουμε τα κινητά μας λιγότερο από ένα χρόνο. Λέτε να βγάλουμε άκρη αν στείλουμε ένα ομαδικό mail στην Xiaomi με φωτογραφίες, ονόματα , ημερομηνίες αγοράς κλπ. Τουλάχιστον δωρεάν αντικατάσταση της οθόνης. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Δεν ειναι ασχημη ιδεα. Ειμαστε αρκετοι πλεον με αυτο το προβλημα σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμό. Αξιζει να δοκιμασουμε την τυχη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Όντως καλή ιδέα που θα δείξει και την αντιμετώπιση της εταιρίας. Αν και λογικά πιστεύω θα σας πει να τα στείλετε για επισκευή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rospakos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 και εδώ κιτρινίλα παιδιά.. Παρολαυτα το κινητό από τα καλύτερα που ειχα μεχρι τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 εμενα η καμερα επανηλθε. μονο προβλημα η οθονη που δεν εχει κιτρινιλα στην περιπτωση μου, αλλα καιει πιξελακια. αγορασμενο αυγουστο του 2014 το δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Για να μαζευτούμε σιγά σιγά. Να δούμε και πόσοι είμαστε. 1- Nirvana1979 2-yansta 3-rospakos 4-dimzan Edited June 19, 2015 by Nirvana1979 Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Λίγο πολύ, αυτοματοποιημενη παραγωγη ειναι. Οσο και να προσπαθησεις να εξαλείψεις το σφαλμα, παντα θα υπάρχει. Σιγουρα αντίστοιχα πρόβλημαγα έχουν παρουσιαστεί και σε επωνυμες συσκευές απλα εκει μιας και εχεις την εγγύηση, απλα πας στο μαγαζι το δινεις, στο φτιάχνουν και πα ς και το παίρνεις. Δεν καθεσαι να μπεις να το γράψεις στο myphone η και στο καθε forum. Τα περιστατικά αυτα παντως, αναλογικά με τις πωλήσεις, ειναι ελαχιστα. Εκτος και αν εχει υπαρξει λαθος εξαρχής στο σύστημα παραγωγής και βγει μια ολόκληρη παρτίδα ελλατωματικη. Καλη ιδεα να μαζευτειτε αρκετοι και να επικοινωνησετε με xiaomi, ας ελπίσουμε να σας τα φτιανουν. Απλα μην πεφτουμε στην παγιδα να κατηγορουμε ολόκληρη την εταιρεία επειδη ετυχε να ειστε άτυχοι.. - Κάτοχος meizu mx3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ο σκοπός δεν είναι να κατηγορήσουμε την εταιρία, έτσι και αλλιώς δεν θα ιδρώσει το αυτί τούς. Ο σκοπός, είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν, ότι δεν είναι μια τυχαία βλάβη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ελαττωματική παρτίδα. Δεν θα ζητήσουμε κάτι παράλογο, μόνο αλλαγή οθόνης δωρεάν, ούτε χρόνο δεν έχουν συμπληρώσει τα κινητά μας. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Η αδερφη μου παντως εχει το 4g εδω και 6-7 μηνες και το κινητο πεταει... Ελαττωματικρς παρτιδες υπαρχουν σε ολες τις συσκευες... Περαστε απο το νημα του g3 να δειτε τι γινεται... Κιτρινιλες στις οθονες και ραγισματα στο πλαισιο διπλα στο μικροφωνο... Απλα το θετικο ειναι οτι οσοι εχουμε το g3 εχουμε 2 χρονια εγγυηση, ερχεται ο courier το παιρνει απο το σπιτι μας και αν θελουμε μας αφηνει και ενα αλλο g3 σαν συσκευη αντικαταστασης και σε 3-4 μερες το εχουμε ξανα στα χερια μας αν ειμαστε εκτος Αθηνων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αυτό λέω και εγώ, δωρεάν επισκευή να μας κάνουν, αν τελικά βγάλουμε άκρη με την Xiaomi. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ε Nirvana, εμένα με ξέχασες... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 MIUI ROM 5.6.18 H τελευταία έκδοση για το Redmi Note 3G θα βρίσκεται στο λογαριασμό μου στο BasketBuild. Όσοι έχουν προηγούμενη έκδοση θα την κατεβάσουν μέσω της εφαρμογής "Αναβάθμιση" (όπως πάντα!). Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Όχι δεν σε ξέχασα, απλώς γράφω όσους θέλουν να μπουν στην διαδικασία αυτή. Μπορεί κάποιος να έχει πρόβλημα και να μη θέλει να ασχοληθεί. 1- Nirvana1979 2-yansta 3-rospakos 4-dimzan 5-de-thymamai Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Όχι δεν σε ξέχασα, απλώς γράφω όσους θέλουν να μπουν στην διαδικασία αυτή. Μπορεί κάποιος να έχει πρόβλημα και να μη θέλει να ασχοληθεί. 1- Nirvana1979 2-yansta 3-rospakos 4-dimzan 5-de-thymamai 6-MakTheo 1- Nirvana1979 2-yansta 3-rospakos 4-dimzan 5-de-thymamai 6-MakTheo Και εγω μεσα.. Μπορουμε να τους στειλουμε και ΙΜΕΙ κτλ εννοειται.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts