rospakos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εκανα εγώ το update, απο ο, τι λεει δεν εχουν αλλάξει και πολλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Deliopoulos μου εμφανίζει μια αναβάθμιση 5.3.13 τι διορθώσεις έχει;; την περνάω ΟΤΑ;; Ναι την περνάς ΟΤΑ. Είναι η έκδοση της Παρασκευής. Σχεδόν δεν διαφέρει από την 5.3.11. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδιά Ερώτηση : Έχω περάσει κανονικά twrp στην ελληνική 37. Όταν επιλέγω μέσα από την miui ''reboot to recovery'' μπαίνω κανονικά twrp, όταν όμως προσπαθώ να μπω με ''volume up + power key'' με βάζει σε ένα κινέζικο recovery. Ενώ όταν πατάω ''volume down + power key'' και στην συνέχεια επιλέξω την εντολή ''reboot to recovery'' από τις 3 που βγάζει , μπαίνω πάλι twrp. Τι ακριβώς παίζει ?? μπορώ να βασιστώ ότι το twrp θα δουλέψει με το ''volume down + power key'' όταν το χρειαστώ ή θα μπλέξει το πράγμα με το κινέζικο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ναι, με Volume Down + Power μπαίνεις στο recovery Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 και τα κινέζικα στο volume up τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το Handcent sms δεν δουλεύει με 160 ελληνικούς χαρακτήρες (εκτός και αν χρειάζεται κάποια πολύ συγκεκριμένη ρύθμιση που δεν γνωρίζω). Το Go sms Pro το έβαλα και λειτούργησε κανονικά χωρίς κάποια ρύθμιση. Γεια σας! Είμαι αρχάριος και …προσπαθώ να κάνω το κινητό να παίρνει 160 χαρακτήρες sms. Παίρνει τώρα περίπου 60!! Εγκατέστησα την εφαρμογή Go sms Pro διαβάζοντας την σελίδα του φόρουμ μας Νο 71 αλλά ΤΙΠΟΤΑ φυσικά κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής του είπα να δεχτεί όλα όσα μου ζηταγε περί sms, mms, κάτι για τοποθεσίες κλπ…. Όμως ξανά το ίδιο!!!! Έχω την GTV 4.11.14 έκδοση MIUI φυσικά Ελληνικά!! 2) Πάω στο ΟΤΑ updated και μου βγάζει αυτές τις εικόνες… (συγγνώμη για την φωτογραφία που αντανακλά το φως του φωτιστικού της οροφής….) και μου λέει ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Να πατήσω αποδοχή για λήψη;;;; Θα χάσω τίποτα δεδομένα (δεν έχω πολλά κάτι πολύ λίγες επαφές έχω βάλει μέχρι τώρα…,) αλλά αρκετά προγραμματάκια και κάποιες ταινίες. Τι να κάνω;;;;;;;;; :cry::cry::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 και τα κινέζικα στο volume up τι είναι? Λοιπόν να διευκρινίσουμε 2 πράγματα: Recovery & Fastboot (ή Bootloader) είναι δύο διαφορετικές λειτουργίες με διαφορετικές δυνατότητες και ενέργειες. 1.Recovery= power + volume down: Δεν απαιτείται υπολογιστής. Κατεβάζεις την rom, την ρίχνεις στην SD ή στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής σε Recovery mode (CWM ή TWRP) και μέσα απο τις επιλογές που μας δίνει το λογισμικό (CWM ή TWRP) κάνουμε wipes, εγκατάσταση της rom, full backup της συσκευής και άλλα πολλά. 2. Fastboot = power+volume up: Απαιτείται η ύπαρξη υπολογιστή με εγκατεστημένους drivers (Android usb drivers). Οι drivers εξασφαλίζουν την επικοινωνία μεταξύ Η/Υ και συσκευής. Εδώ μπορούμε να κάνουμε διάφορες εργασίες όπως αντιγραφές αρχείων και εγκαταστάσεις εφαρμογών, ΑΛΛΑ χρησιμοποιούμε αυτό το mode για πιο σοβαρές καταστάσεις όπως το να επαναφέρουμε bricked συσκευή. Οι εργασίες σε Fastboot απαιτούν εκτός απο τους drivers και την εγκατάσταση του MiFlash ή του adb. Αυτά είναι δύο διαφορετικά προγράμματα γραμμένα το μεν πρώτο απο την XIAOMI το δε 2ο απο την Google. To adb σε κάποιες περιπτώσεις δύσκολες έχει αποδειχτεί ποιό αποτελεσματικό όχι γιατί είναι καλύτερο αλλά εξαιτίας του τρόπου που κάνει την δουλειά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλημέρα έχω ενα πρόβλημα αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.Είμαι με μουλτι απο μινιντιλ.Έχω περασμένο recovery 2.7.0 by hartec.Το οποίο δουλεύει κανονικά. Οταν κανω απενεργοποίηση όμως και παταω vol+power button μου βγαζει κατι κινεζικα και οταν παταω vol-power button εχει τρεις επιλογες στα αγγλικα recovery κτλ τα οποια δε λειτουργουν. Αν φλασαρω νέα Ρομ απο ρεκοβερυ μέσω του θειου αφού κάνω backup και wipe κτλ πχ την τελευταια stable θα αλλαξει και το μενου οταν θα παταω vol+- power button; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εχει αναφερθεί αρκετές φορές αυτό το bug.Είναι πρόβλημα που δημιουργεί η multi.Πρέπει να φλασάρεις την ελληνική miui και μετά θα λειτουργούν κανονικά οι συνδυασμοί των πλήκτρων.Δες σχετικά με το θέμα και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5568364#post5568364 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν έχει σχέση η πυξίδα με το GPS, μάλλον είναι τυχαίο ότι λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Η πυξίδα χρειάζεται σχεδόν πάντα "καλιμπράρισμα" πριν από την χρήση της. Ενημέρωση σχετικά με την έκδοση MIUI6 beta: Στο account μου στο BasketBuild ανεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση 5.3.11, αν και συνήθως ανεβάζω μόνο την έκδοση της παρασκευής. Σε αυτή την έκδοση έχουν σχεδόν διορθωθεί αρκετά από τα bugs που υπήρχαν στην προηγούμενες εκδόσεις. Από την έκδοση 5.3.5 υπάρχει υποστήριξη για OTA αναβάθμιση. (Στην εφαρμογή αναβάθμιση θα εμφανίζει σχετικό μήνυμα και θα την κατεβάζει αυτόματα). Έβαλα την 5.3.13 από recovery με full wipe και στην "απόδοση κειμένου σε ομιλία" έχω fc των Ρυθμίσεων. Είναι γενικότερο πρόβλημα η είναι μόνο δικό μου; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εχει αναφερθεί αρκετές φορές αυτό το bug.Είναι πρόβλημα που δημιουργεί η multi.Πρέπει να φλασάρεις την ελληνική miui και μετά θα λειτουργούν κανονικά οι συνδυασμοί των πλήκτρων.Δες σχετικά με το θέμα και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5568364#post5568364 Επειδή δεν είχα κάποιο θέμα παρα μονο αυτό δεν πολυψαχτηκα οποτε πρεπει να φλασαρω την Ελληνικη για να λυθει κι αυτο.Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Έβαλα την 5.3.13 από recovery με full wipe και στην "απόδοση κειμένου σε ομιλία" έχω fc των Ρυθμίσεων. Είναι γενικότερο πρόβλημα η είναι μόνο δικό μου; Ποια μηχανή έχεις για απόδοση κειμένου σε ομιλία; Εγώ που έχω Loquendo TTS λειτουργεί κανονικά. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ποια μηχανή έχεις για απόδοση κειμένου σε ομιλία; Εγώ που έχω Loquendo TTS λειτουργεί κανονικά. Θέλω να χησιμοποιήσω την vocalizer (λόγω iGO Primo), αλλά δεν μπορώ να μπω καθόλου. Με το που πατάω το "Απόδοση Κειμένου σε ομιλία" παίρνω το μήνυμα "Οι Ρυθμίσεις σταμάτησαν να λειτουργούν" και πρέπει να πατήσω 3-4 φορές το Ok για να κλείσει.:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θέλω να χρησιμοποιήσω την vocalizer (λόγω iGO Primo), αλλά δεν μπορώ να μπω καθόλου. Με το που πατάω το "Απόδοση Κειμένου σε ομιλία" παίρνω το μήνυμα "Οι Ρυθμίσεις σταμάτησαν να λειτουργούν" και πρέπει να πατήσω 3-4 φορές το Ok για να κλείσει.:rolleyes: Νομίζω κάτι παρόμοιο είχα στο Loquendo TTS και τελικά μετακίνησα το φάκελο με τις φωνές από την SD στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά, Πρόβλημα σε κινητό φίλου. Συγχωρέστε μου παρακάτω λάθη σε ορολογίες καθώς είμαι νέος στο android. Αρχικά του πέρασα την Stable_3.5.0 (miui hellas) με τον 1ο τρόπο, συνέχιζε όμως η συσκευή να έχει κάποιο θεματάκι οπότε αποφάσισα να την περάσω με τον δεύτερο τρόπο από Recovery ώστε να κάνω και wipe cache κτλ. Mπήκα σε Recovery, έκανα wipe cache και ίσως κάποιες ακόμη αντίστοιχες ενέργειες τύπου wipe user media και clean to install a new rom (καθώς ο υφιστάμενος οδηγός δεν αντιστοιχεί πλήρως με το recovery που βρήκα), και μετά πάω να κάνω install zip αλλά σε όποιο φάκελο και να πήγα, είτε στο sdcard είτε στο external_sd, δεν έβρισκε το αρχείο zip. Στο μεταξύ εγώ είχα περάσει το zip της rom τόσο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης (όπου το είχα μετονομάσει σε update.zip) όσο και στο \downloaded_rom από όπου το είχα εγκαταστήσει με τον 1ο τρόπο. Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω τώρα? Υπάρχει περίπτωση να διαγράφηκε το zip στα διάφορα wipe που έκανα και να πρέπει να το ξαναβάλω στο κινητό με άλλο τρόπο? Αν τυχόν βοηθά, όταν μπαίνω σε recovery μου βγάζει PhilZ Touch 6.55.0 και ClockwokMod v6.0.5.0. Edited March 17, 2015 by batatoudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Με Αυτά που γράφει μάλλον αναφέρεσαι στο 4g μοντέλο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ναι για το 4G πρόκειται. Συγγνώμη παιδιά, τώρα είδα ότι έχω μπει καταλάθος στο λάθος thread. Θα προσπαθήσω να τα μεταφέρω εκεί ή αν δεν μπορέσω κάποιος Mod αν μπορεί να τα σβήσει να μην μπερδεύω τους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Να ρωτήσω και γω παιδιά κάτι ( ελπίζω να μην έχει απαντηθεί ήδη;)) Για μπαταρία 2η που θέλω , έχει πάρει κανείς; Πχ βρήκα http://www.ebay.com/itm/OEM-Akku-Battery-3100-3200mAh-FOR-XIAOMI-BM42-REDMI-NOTE-/221716868418?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item339f5aed42. Αξίζει τι λέτε; Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Να ρωτήσω και γω παιδιά κάτι ( ελπίζω να μην έχει απαντηθεί ήδη;)) Για μπαταρία 2η που θέλω , έχει πάρει κανείς; Πχ βρήκα http://www.ebay.com/itm/OEM-Akku-Battery-3100-3200mAh-FOR-XIAOMI-BM42-REDMI-NOTE-/221716868418?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item339f5aed42. Αξίζει τι λέτε; Πολύ φτηνή μου φαίνεται προχθες έψαχνα για μια φιλη με thl και κάτω απο 10€ δεν έβρισκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γεια σας! έχω την έκδοση android 4.2.2 JDQ39 Έκδοση MIUI MIUI- stable37- Hellas-GTV-4.11.14 Κάποιο φιλικό μου άτομο (που ασχολείται με αυτά γιατί εγώ τελείως ΑΡΧΑΡΙΟΣ) μου είπε ότι μπορεί να μου βάλει την έκδοση Αndroid 4.4.2 Kit-Kat με ελληνικά pure Android η οποία κάνει και αναβαθμίσεις μέσω wifi. Δεν με ενδιαφέρει αν αλλάξει περιβάλλον και γενικά το μενού του κινητού. Με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά και να είναι πιο λειτουργικό μιας και μου είπε ότι θα κάνει αναβαθμίσεις πιο εύκολα μέσω Wife. To θέμα μου είναι να έχει 160 χαρακτήρες το sms να δουλέψει το ADOBE FLASH και να μην χάσω κάποια προγραμματακια που έχω. Τώρα επαφές, φωτο κλπ δεν με απασχολούν γιατί δεν το έχω φορτώσει σχεδόν καθόλου! Τι να κάνω;;;; εσείς τι θα κάνατε;;;; κάποια γνώμη σας μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε;;;;;;:!::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μερικές σελίδες πιο πίσω έχει γίνει αναφορά για Aosp (καθαρό Android) εγώ έκανα μια δοκιμή την κράτησα περίπου 10 μέρες, λειτουργούσε πολύ καλά χωρίς προβλήματα για τους160 χαρακτήρες να σου πω δεν το δοκίμασα, έχω στραφεί στα δωρεάν SMS πχ viber. Τώρα τρέχω την έκδοση του deliopoulos miui v6 επίσης απροβληματιστη (έχω συνηθίσει miui και με την Aosp ήμουν έξω από τα νερά μου.) Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μερικές σελίδες πιο πίσω έχει γίνει αναφορά για Aosp (καθαρό Android) εγώ έκανα μια δοκιμή την κράτησα περίπου 10 μέρες, λειτουργούσε πολύ καλά χωρίς προβλήματα για τους160 χαρακτήρες να σου πω δεν το δοκίμασα, έχω στραφεί στα δωρεάν SMS πχ viber. Τώρα τρέχω την έκδοση του deliopoulos miui v6 επίσης απροβληματιστη (έχω συνηθίσει miui και με την Aosp ήμουν έξω από τα νερά μου.) Δεν έμεινες και πολύ ευχαριστημένος με την 4.4.2 Kit-Kat φίλε;;;; λένε (έτσι λένε) ότι είναι πιο λειτουργική και κάνει καλύτερη εξοικονόμηση πόρων…. Το adobe flash το έχεις περάσει εύκολα;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δεν έμεινες και πολύ ευχαριστημένος με την 4.4.2 Kit-Kat φίλε;;;; λένε (έτσι λένε) ότι είναι πιο λειτουργική και κάνει καλύτερη εξοικονόμηση πόρων…. Το adobe flash το έχεις περάσει εύκολα;;;;; Ευχαριστημένος έμεινα απλός έχω μάθει την miui η οποία και αυτή Kit kat είναι. Με το flash ναι το πέρασα εύκολα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Πέρασε την να δεις απλή διαδικασία είναι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rospakos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 5.3.20 την έβαλα ΟΤΑ Δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Την έβαλα και εγώ την 5.3.20 το μόνο ελάττωμα μέχρι τώρα είναι ότι στη χρήση μπαταρίας δεν μπορείς να δεις πόσες ώρες είσαι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts