Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η MIUI6 5.1.16 έχει τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και δεν μπορείς να έχει data στην SIM2 μιας και δεν υπάρχει APN ( δεν μπορείς ούτε να δημιουργήσεις κάποιο).

Η MIUI5 39.0.50109 είναι αρκετά σταθερή και έχει την δυνατότητα εναλλαγής του 3G μεταξύ των καρτών καθώς και αποστολή 160 χαρακτήρων στα SMS.

Επίσης έχω δοκιμάσει και τις επόμενες εκδόσεις MIUI6 και σήμερα θα δω και την τελευταία 5.1.22 και ίσως την ανεβάσω στο λογαριασμό μου στο basketbuild για τους τολμηρούς.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Η MIUI6 5.1.16 έχει τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και δεν μπορείς να έχει data στην SIM2 μιας και δεν υπάρχει APN ( δεν μπορείς ούτε να δημιουργήσεις κάποιο).

Η MIUI5 39.0.50109 είναι αρκετά σταθερή και έχει την δυνατότητα εναλλαγής του 3G μεταξύ των καρτών καθώς και αποστολή 160 χαρακτήρων στα SMS.

Επίσης έχω δοκιμάσει και τις επόμενες εκδόσεις MIUI6 και σήμερα θα δω και την τελευταία 5.1.22 και ίσως την ανεβάσω στο λογαριασμό μου στο basketbuild για τους τολμηρούς.

Στην 5.1.22(και γενικότερα στις επόμενες εκδόσεις) έχουν διορθωθεί κάποια απ' τα bugs?

Μόλις την δοκιμάσεις ενημέρωσε μας για να πειραματιστούμε κ εμείς.:)

Edited by riki

περασα την ελληνικη 4.4 αλλα δεν ενεργοποιειται ουτε το 3g στην καρτα 1 δουλευει μονο σε 2g.Tωρα δεν βρισκω πως περναω σε recovery να περασω την τελευταια 4.2 εχει καμια ιδεα κανεις;
wifi planet

περασα την ελληνικη 4.4 αλλα δεν ενεργοποιειται ουτε το 3g στην καρτα 1 δουλευει μονο σε 2g.Tωρα δεν βρισκω πως περναω σε recovery να περασω την τελευταια 4.2 εχει καμια ιδεα κανεις;

Από την εφαρμογή "Αναβάθμιση" επέλεξε "Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery".

Για όσους θέλουν να πειραματιστούν να μην ξεχνούν να έχουν πάντα κάποιο πρόσφατο backup.

Ανεβάζω στο account μου στο BasketBuild ανεβάζω τη MIUI6 5.1.23 που βασίζεται στην τελευταία beta.

Μπορείς να αναφέρεις τι βελτιώσεις έχει η 5.1.23?

Την φλασάρουμε πάνω από την προηγούμενη με ή χωρίς full wipe?

Έχει ελληνικά?

:):rolleyes:

Μπορείς να αναφέρεις τι βελτιώσεις έχει η 5.1.23?

Την φλασάρουμε πάνω από την προηγούμενη με ή χωρίς full wipe?

Έχει ελληνικά?

:):rolleyes:

Εγκατάσταση χωρίς full wipe (πάντα με backup), ναι έχει ελληνικά (στα περισσότερα σημεία :p ). Επειδή σχεδόν κάθε μέρα έχω την τελευταία beta, δεν είμαι σίγουρος τι έχει αλλάξει από την 5.1.16. Μάλλον όχι πολλά!

Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα "πείραμα" να χρησιμοποιήσω την έκδοση TD-SCDMA (που κανονικά δεν "παίζει" για την χώρα μας) και όχι την WCDMA. Θέλω να ελέγξω τη σταθερότητα και τις διορθώσεις μεταξύ των δυο διαφορετικών εκδόσεων. Κανονικά δεν πρέπει να διαφέρουν, παρά μόνο στην έκδοση του modem. Εάν όντως είναι πιο σταθερή, θα την επιλέξω για την επόμενη ελληνική rom.

Edited by deliopoulos

Λοιπόν στην 5.1.23 που μόλις εγκατέστησα.Έχουν λυθεί τα περισσότερα από τα προβλήματα της 5.1.16 που αναφέρω παραπάνω.

Μένει λοιπόν ο φωτισμός των πλήκτρων πλέον και ένα συχνό error που βγάζει για τα gapps.

Παρατηρώ πρόβλημα με την κατάσταση της μπαταρίας μετά από κλείσμο-επανεκκίνηση.Χμ.

Edited by riki

Όσο αφορά το φωτισμο στα πλήκτρα, στην έκδοση που δοκιμαζω τώρα, ανάβουν.

Εαν όντως αξίζει θα ανεβάσω νέα έκδοση...

Υπάρχει ακόμα το bug της μπαταρίας, του apn στη δεύτερη sim καθώς και στο WiFi.... :(

Τα πλήκτρα φωτίζονται αλλά ακόμα δεν λειτουργεί ο φωτισμός όπως πρέπει.

για σας....2-3 ερωτησουλες που μπορει και να εχουν απαντηθει στο νημα αλλα με ενα ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα κατι......1....δεν μπορω να βρω πως λεγεται μεσα το titanium backup ο στοκ dialer ωστε να τον απενεργοποιησω και να χρησημοποιω τον dialer της επιλογης μου,καμια ιδεα?....2....δεν μπορω επισης να βρω το secyrity πουθενα,αν και σε αυτο δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται απενεργοποιηση.....3.....η διαδικασια για να χρησιμοποιησω την sd μου ως default αποθηκευτικο χωρο ειναι αυτη?:...κατεβαζω το vsm tools μπαινω σε custom recovery μεσα απο εκει,και ακολουθω τις φωτογραφιες με οδηγιες που μας δινει το λινκ της πρωτης σελιδας??? η ειναι καποιος αλλος ο τροπος και εχω καταλαβει λαθος?φοραω την τελευταια ελληνικη miui stable37-hellas-GTV-5.1.18 ,με android version 4.2.2 JDQ39.........ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ.....:D

Από την εφαρμογή "Αναβάθμιση" επέλεξε "Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery".

Για όσους θέλουν να πειραματιστούν να μην ξεχνούν να έχουν πάντα κάποιο πρόσφατο backup.

Ανεβάζω στο account μου στο BasketBuild ανεβάζω τη MIUI6 5.1.23 που βασίζεται στην τελευταία beta.

Σε ευχαριστω παρα πολυ!

wifi planet

για σας....2-3 ερωτησουλες που μπορει και να εχουν απαντηθει στο νημα αλλα με ενα ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα κατι......1....δεν μπορω να βρω πως λεγεται μεσα το titanium backup ο στοκ dialer ωστε να τον απενεργοποιησω και να χρησημοποιω τον dialer της επιλογης μου,καμια ιδεα?....2....δεν μπορω επισης να βρω το secyrity πουθενα,αν και σε αυτο δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται απενεργοποιηση.....3.....η διαδικασια για να χρησιμοποιησω την sd μου ως default αποθηκευτικο χωρο ειναι αυτη?:...κατεβαζω το vsm tools μπαινω σε custom recovery μεσα απο εκει,και ακολουθω τις φωτογραφιες με οδηγιες που μας δινει το λινκ της πρωτης σελιδας??? η ειναι καποιος αλλος ο τροπος και εχω καταλαβει λαθος?φοραω την τελευταια ελληνικη miui stable37-hellas-GTV-5.1.18 ,με android version 4.2.2 JDQ39.........ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ.....:D

Ο "stock dialer" και οι επαφές είναι μια εφαρμογή. Άρα εάν θες να απενεργοποιήσεις τον dialer θα πρέπει να βρεις το αρχείο Contacts.apk. Καλή τύχη με αυτό που θες να κάνεις.

νασαι καλα οντως αυτο ηταν...το ενα θεμα το ελυσα....και παλι ευχαριστω UPDATE....τελικα ναιμεν παγωσα την στοκ εφαρμογη dialer και χρησιμοποιησα για λιγο τον xdialer αλλα μ κανει κολπα,καποια νουμερα δεν τα καλει,δηλαδη παταω το κουμπι και απλα δεν κανει τιποτα......οποτε defrost και επαναφορα στον μαμα dialer Edited by djsaxsax

νασαι καλα οντως αυτο ηταν...το ενα θεμα το ελυσα....και παλι ευχαριστω UPDATE....τελικα ναιμεν παγωσα την στοκ εφαρμογη dialer και χρησιμοποιησα για λιγο τον xdialer αλλα μ κανει κολπα,καποια νουμερα δεν τα καλει,δηλαδη παταω το κουμπι και απλα δεν κανει τιποτα......οποτε defrost και επαναφορα στον μαμα dialer

Γνώμη μου είναι να μην πειράζεις τις εφαρμογές που έχει το τηλέφωνό γιατί είναι και οι καλύτερα συνεργαζόμενες. Το τηλέφωνο έχει τα πάντα. Dialer με δυνατότητα ηχογράφησης συνομιλίας, browser που παίζει τα πάντα (και flash), σημειοματαριο κ. α

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπερα κ από εμένα!θα παραγγείλω το εν λογω κινητό μαζί με αλλά 2 από το to2c.com..αλλα θα να μ πείτε την γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα που έχω.παω να παραγγείλω στο paypal κ από 402 ευρώ που έχουν τα κινητά με πάει στα 440 λογω μετατροπής από euro se usd..θα ήθελα να μ πείτε αν θα ηταν καλύτερα να πληρωσω απευθείας από το site.δηλαδη να φτιάξω account στο to2c.com κ να δώσω εκεί τα στοιχεια της prepaid καρτας μου.για να αποφύγω τα επιπλεον ευρώ στην τιμή..τι λέτε εσείς;;

Ούτε να το σκεφτείς.Παραγγελία μόνο με paypal.Μπορείς να αφήσεις το conversion στην τράπεζα.Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο paypal.

Το έχει ακόμα το To2C; Νομίζω έχει μόνο το 4G.

Όμως ακόμα και απευθείας να πληρώσεις, που δεν στο προτείνω λόγω της ασφάλεια που σου παρέχει το paypal, θα πληρώσεις μετατροπή νομίσματος και νομίζω και έξοδα συναλλαγής εκτός Ευρωζώνης.

Δοκίμασε, με το που θα κάνεις login στο site, να αλλάξεις νόμισμα ώστε να εχεις την τιμή σε ευρώ πριν το βάλεις στο καλάθι για αγορά, μήπως γλυτώσεις την μετατροπή και πληρώσεις μόνο την προμήθεια στο paypal.

Σας ευχαριστώ για τις αμμεσες απαντησεις σας.οποτε μόνο PayPal.πως δινω το convertion στην τραπεζα;που έχει αυτη την επιλογή;;ναι μόνο το τετραπυρινο έχει..να πάρω το οκταcore λέτε;με 4G δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ με καρτοσυμβολαιο;είμαι λίγο άσχετος σε αυτό το θεμα.4G LTE enhanced version λέει.τι είναι αυτό το LTE;; Edited by cerberus

Προς ενημέρωσή σας, στο official forum της MIUI εμφανίστηκε το link για κατέβασμα της έκδοσης JHDCNBL39.0

Αυτή η έκδοση βρισκόταν στο κινέζικο site της Xiaomi από της αρχές του έτους και είναι η έκδοση που χρησιμοποίησα για την δημιουργία της JHDCNBL39.0.50109 που ήδη κάποιοι έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας.

Νομίζω ότι με αυτή τη κίνηση μας "εμπαίζει" λίγο η MIUI, μιας και όλοι περιμένουμε την V6 και όχι μια ακόμα V5 που μάλιστα υπάρχει τόσο καιρό online...

Καλησπέρα έχω το κινητό από το καλοκαίρι και στην αρχή κιτρινιζε στο κάτω σημείο η οθόνη αλλά φαινόταν μόνο στο άσπρο τώρα εδώ και μια εβδομάδα φαίνεται πολύ περισσότερο και στα άλλα χρώματα το έχει και κανένας άλλος?

Θυμάμαι κάποια στιγμή το είχατε αναφέρει

@cerberus

Διαλέγεις το:Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Ευχαριστώ πολύ Riki!έχω prepaid,γίνεται και σε μένα έτσι??και κάτι άλλο,θα έχω κανένα θέμα εδώ Ελλάδα με το LTE 4G το τετραπυρινο που πουλάει το to2c??ευχαριστω

Ναι γίνεται και με prepaid.

Να ξέρεις ότι η τράπεζα θα χρεώσει τη δική της ταρίφα για τη μετατροπή.Ανάλογα με την τράπεζα που είσαι υπάρχουν και τα ανάλογα κόστη.

Δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα με το 4g.

Βγήκαμε αρκετά offtopic νομίζω :)