Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα τα πιο πολλα σχολια ελεγαν για ακυρα tracking number και οτι ενω δεν ειχαν την συσκευη πωλουνταν κανονικα. Τα λεφτα σου δε τα χανεις αλλα ταλαιπωρια.. το θελει ο γαμπρος μου και αν και μας απαντησαν σε mail με αγγλικα που ουτε αλλος κινεζος βγαζει ακρη, οτι το ενα το αλλο ειναι γνησιο κτλ δε θελω να τον παρω στο λαιμο μου :lol:

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To http://www.234buy.com το εχει και μαλιστα πιο φθηνα απο το 4G :lol:αλλα στο νετ γενικα διαβαζω διαφορα κακα σχολια,αν και εχει στειλει συσκευες για review εδω. $168.79 τιμη ενω παντου βγαινει στα 190 ευρω σε κανει να πονηρευεσαι οσο να ναι.:lol:

οντως η τιμη πολυ καλη, αλλα δεν το εχω ξανακουσει να πω την αληθεια..αν και δε ξερω πολλα για να ψαξω(minideal,to2c,banggood,tinydeals) οπου δεν υπηρχε. Και δεν ειναι για μενα οποτε σαν εσενα φοβαμαι να παρω στο λαιμο μου τον αλλον...

Δε χρειαζεται ανοιγμα αλλα κατεβασμα το antutu. Θα δειτε στα spec οτι ο κλωνος εχει χαμηλοτερη αναλυση οθονης. (ενας συμφορουμιτης αρκετες σελιδες πιο πισω ειχε ανεβασει μιας φιλης του αν θυμαμαι καλα που εβγαζε χαμηλο σκορ και το ειχε ψιλιαστει)

Μόλις την πέρασα και την...επεξεργάζομαι!!!

Ελληνικά δεν έχει φυσικά. Είναι ΚινεζοΑγγλοΙσπανική:p

Μηπως μπορεις να δοκιμασεις το airplay να μας πεις εαν παιζει;

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.airaudiohttps://play.google.com/store/apps/details?id=eu.airaudio

wifi planet

Να σας πρηξω ελπιζω για τελευταια φορα(και σεις μαλλον το ιδιο ελπιζετε :P).

Επειδη δε θα εμπιστευτω το παραπανω σαιτ που βρηκα το 8-core 3g,σκεφτομαι να παω για το 4g με τον snapdragon 400. Εχουν αισθητη διαφορα; Η θα ειναι μια χαρα;

Ευχαριστω πολυ

Μηπως μπορεις να δοκιμασεις το airplay να μας πεις εαν παιζει;

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.airaudiohttps://play.google.com/store/apps/details?id=eu.airaudio

Δυστυχώς την έχω βγάλει τώρα.

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Επειδη δε θα εμπιστευτω το παραπανω σαιτ που βρηκα το 8-core 3g,σκεφτομαι να παω για το 4g με τον snapdragon 400. Εχουν αισθητη διαφορα; Η θα ειναι μια χαρα;

Ευχαριστω πολυ

Η διαφορα ειναι αισθητη τοσο οσο και της τιμης:p. Εκτος πλακας τωρα διαφορα υπαρχει αλλα σε χρηση κλησεων/sms η απλων εφαρμογων δε νομιζω να υπαρχει αισθητη. Τωρα σε *βαρια* 3d παιχνιδια δε ξερω τι γινεται λογο adreno 305 chip γραφικων του 4g εναντι του mali-450mp4 του 3g.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν επιλεγεί για να δοκιμάσουν την beta έκδοση MIUI 6, αλλά είναι λίγο απογοήτευση με τα bug που έχει, ας ελπίζουμε ότι θα τα διορθώσουν γρήγορα. Σήμερα κατέβασα την τελευταία έκδοση 5.1.16 και ελπίζω να είναι αρκετά καλύτερη.

Εάν είναι σταθερή αρκετά τότε θα την μεταφράσω και θα την ανεβάσω στο account μου στο basketbuild.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν επιλεγεί για να δοκιμάσουν την beta έκδοση MIUI 6, αλλά είναι λίγο απογοήτευση με τα bug που έχει, ας ελπίζουμε ότι θα τα διορθώσουν γρήγορα. Σήμερα κατέβασα την τελευταία έκδοση 5.1.16 και ελπίζω να είναι αρκετά καλύτερη.

Εάν είναι σταθερή αρκετά τότε θα την μεταφράσω και θα την ανεβάσω στο account μου στο basketbuild.

Ωραία. Να είσαι καλά!

Εδώ έχουν ανεβάσει την 5.1.17:)

Εάν διαβάσεις γράφουν : "Basado en la última versión 5.1.16" -> Με βάση την τελευταία έκδοση 5.1.16

Σωστά. Που σημαίνει ότι πήραν την 5.1.16 και κάνανε κάποιες βελτιώσεις/διορθώσεις;

Βλέπω πάντως ότι το ραδιόφωνο δουλεύει και μάλιστα χωρίς ακουστικά.

Στο Settings/Additional settings βλέπω το xposed installer, το οποίο το έτρεξα και δούλεψε!!!:)

Τα πλήκτρα αφής και σ' αυτήν δεν φωτίζονται:(

Εγκατέστησε το USB Host Diagnostic και δες τι διαφορές έχεις από την παρακάτω εικόνα.

http://s2.postimg.org/ioho9ds5x/USB_Host_Diagnostics.jpg

Λοιπον το δοκιμασα σημερα.

Ενω το κινητο εβλεπε στικακια κτλ οταν δοκιμασα το Usb Host Diagnostics (αρχικα ολα τα πεδια τα εβγαζε Ν/Α) στο σημειο που λεει να συνδεσεις μια συσκευη USB και να ορισεις εαν σου εβγαλε μηνυμα οτι κατι συνδεθηκε κτλ, εμενα δεν μου ειχε βγαλει τιποτα.. Δηλωσα στο επομενο βημα οτι δεν μου εβγαλε τιποτα και μου προτεινε να φτιαξει ενα προβλημα που βρηκε στο firmware (!). Πατησα Οκ και στην συνεχεια μου ζητησε επαννεκινηση.

Μετα την επανεκκινηση ως δια μαγειας το προγραμμα δουλεψε τελεια! και τα πεδια πλεον ειναι ιδια με αυτα που υπαρχουν στο screenshot που ανεβασες.

Ευχαριστω φιλε μου..

Use your Illusions..

ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί έχω ψαρώσει άσχημα... χθες έτρεξα ένα πρόγραμμα (δεν θυμάμαι ποιο όμως) και μου έδειξε το battery capacity στα 1000 mAh και το battery files 3200 mAh. Ταυτόχρονα βλέπω πάλι στο cpu-z battery capacity 1000. Τί γίνεται ρε παιδιά?? Είναι εικονικά τα 3200 δηλαδή?? Το κινητό το πήρα πριν κανά διμηνο από vickmall και το έχω με την ελληνική 37...

ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί έχω ψαρώσει άσχημα... χθες έτρεξα ένα πρόγραμμα (δεν θυμάμαι ποιο όμως) και μου έδειξε το battery capacity στα 1000 mAh και το battery files 3200 mAh. Ταυτόχρονα βλέπω πάλι στο cpu-z battery capacity 1000. Τί γίνεται ρε παιδιά?? Είναι εικονικά τα 3200 δηλαδή?? Το κινητό το πήρα πριν κανά διμηνο από vickmall και το έχω με την ελληνική 37...

Με 1000 mAh θα σου κράταγε λίγες ώρες.

Bug είναι.

Φιλικά.Γιώργος.

Μην ανησυχεις αν ηταν 1000ρα η μπαταρια θα επρεπε να κουβαλαμε μπαλαντεζα μαζι μας :lol: .Βεβαια τα mah μιας μπαταριας δε τα διαβαζουμε με εφαρμογη αλλα τα βλεπουμε σε εκφορτιση της με ειδικο φορτιστη.

Το battery capacity είναι σχεδόν σε όλα τα κινητά 1000 γιατί σχεδόν κανένας δεν διορθώνει την αντίστοιχη ρύθμιση.

Ευχαριστω πολυ

Μπορείς να το αγοράσεις από B2Cbuying. Είναι αρκετά αξιόπιστο.

Το πρόβλημα με τους 120 χαρακτήρες στη stock message εφαρμογή έχει διορθωθεί;

Είχα βρει ένα πατσάκι κάμποσες σελίδες πριν,το φλάσαρα αλλά καμία αλλαγή(υπόψιν φοράω την 4.11.14)

Ναι με κεφαλαία γράφω.Αλλά και πάλι με περιορίζει στους 60 χαρακτήρες.Θα ξαναφλασάρω το πατς μπα και φτιάξει.

Ανεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση για το Redmi Note 3G στο account μου στο basketbuild.

Βασίζεται στην MIUI-5.1.16 (official beta MIUI 6).

Έχει Ελληνικά, Αγγλικά, Κινέζικα.

160 χαρακτήρες στα μηνύματα.

Δυστυχώς υπάρχει ακόμα το bug για τον φωτισμό στα πλήκτρα.

Μπορεί να γίνει εγκατάσταση πάνω σε ήδη υπάρχουσα έκδοση. (Πάντα να υπάρχει πρόσφατο backup)

Edited by deliopoulos