NaGR Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 είναι πραγματική 64αρα όμως? η τιμή είναι κάπως χαμηλή και προκαλεί υποψίες. δοκίμασε αν όντως χωράει πάνω απο 32gb και όχι αν απλώς την αναγνωρίζει σαν 64αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) είναι πραγματική 64αρα όμως? η τιμή είναι κάπως χαμηλή και προκαλεί υποψίες. δοκίμασε αν όντως χωράει πάνω απο 32gb και όχι αν απλώς την αναγνωρίζει σαν 64αρα. Πράγματι είναι περίεργο. 32gb 18€, 64gb 20€. Και είναι όντως class 10; Από ταχύτητα πώς πάει; Edited October 27, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 είναι πραγματική 64αρα όμως? η τιμή είναι κάπως χαμηλή και προκαλεί υποψίες. δοκίμασε αν όντως χωράει πάνω απο 32gb και όχι αν απλώς την αναγνωρίζει σαν 64αρα. Και στο laptop, και στο desktop αλλά και στο κινητό, την βλέπει σαν 64GΒ.......όταν την ξαναβγάλω θα το δοκιμάσω αυτό που λες, έτσι από περιέργεια..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πράγματι είναι περίεργο. 32GBP 18€, 64GBP 20€. Και είναι όντως class 10; Από ταχύτητα πώς πάει; Δεν είδα διαφορές με την προηγούμενη 32άρα Class 10 που είχα.....πως το βλέπουμε αυτό με την ταχύτητα/?? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Και στο δικό μου redmi δούλευε μια χαρά η 64αρα sandisk κόκκινη-γκρι φορμαρισμένη σε fat32 μέχρι που χάλασε.Αλλά δε κατηγορώ το κινητό μιας και οι sd πολλές φορές χαλάνε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Και στο laptop, και στο desktop αλλά και στο κινητό, την βλέπει σαν 64GΒ.......όταν την ξαναβγάλω θα το δοκιμάσω αυτό που λες, έτσι από περιέργεια..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είδα διαφορές με την προηγούμενη 32άρα Class 10 που είχα.....πως το βλέπουμε αυτό με την ταχύτητα/?? Δες με το antutu και σύγκρινε με κάποια άλλη class 10. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Δες με το antutu και σύγκρινε με κάποια άλλη class 10. Μόλις έτρεξα το Antutu 5, έβγαλε καλύτερο σκορ από την προηγούμενη φορά, και μάλιστα με χειρότερη στάθμη μπαταρίας τώρα (22%) και χωρίς απενεργοποίηση του CPU Power Saving Mode......Σκορ 29413.....:confused: Επανάληψη του τεστ αμέσως πάλι, με απενεργοποίηση του CPU Power Saving Mode αυτή τη φορά και στάθμη μπαταρίας στο 18%......Σκορ 29607, καλύτερο από πριν δηλαδή......:confused: Edited October 27, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Προς ενημέρωση ενδιαφερομένων: Σήμερα παρέλαβα αυτήν την κάρτα μνήμης MicroSD ΧC 64GB Class 10, και δουλεύει τέλεια.......το αναφέρω επειδή σε μερικούς δεν δούλευε 64άρα κάρτα στο κινητό τους....:cool: Update για την κάρτα, στο λινκ που έβαλα : Μην την παραγγείλει ακόμα κανείς άλλος, μου κάνει κόλπα, δεν παίζει όλα τα βίντεο που έχω ήδη μέσα και αυτά που κατεβάζω όλα..... περισσότερο σκάλισμα αύριο.. Προς ενημέρωση..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) καλημέρα ένα link για την τελευταία έκδοση της ελληνικής miui rom? και οδηγίες εγκατάστασης θέλω να περάσω το twrp recovery αλλά δεν βρίσκω κανένα root φάκελο στην sd γιατί? κάπου διάβασα στο ελληνικό site της miui ότι μπορείς να καθαρίσεις τελείως το σύστημα στο τηλ θυμάστε link? Edited October 28, 2014 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καλημέρα ένα link για την τελευταία έκδοση της ελληνικής miui rom? και οδηγίες εγκατάστασης Καλό θα είναι να διαβάζουμε και καμιά σελίδα και να μην τα θέλουμε όλα έτοιμα.... https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-37-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-4-10-10-Rooted/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλό θα είναι να διαβάζουμε και καμιά σελίδα και να μην τα θέλουμε όλα έτοιμα.... https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-37-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-4-10-10-Rooted/ δεν το διατύπωσα σωστά έχω την xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.10.10 ξέρεις αν είναι η τελευταία έκδοση? ή αν έχει βγει καινούρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 δεν το διατύπωσα σωστά έχω την xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.10.10 ξέρεις αν είναι η τελευταία έκδοση? ή αν έχει βγει καινούρια? Η τελευταία είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δεν χρειαζεται να σας επιβεβαιωνει παιδια καποιος ποια ειναι η τελευταια ROM. Θα επισκεφτεστε αυτο το link παντα και θα βλεπετε ποια ειναι η εκαστοτε τελευταια ROM :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Έχω ένα πρόβλημα.....Μερικές φορές καθώς γράφω (οτιδίποτε) πατάει μόνο του άλλα και όχι αυτα που πατάο Π.χ. γράφω αβγ και αυτό γράφει αξκ ....Ακόμα και όταν παίζω ένα παιχνίδι πατιούνται ότι νανε μόνα τους...Επίσης ακόμα και χωρίς να πατάο αυτό πατάει πάλι μόνο του...(Όταν κλέινω την οθόνη και την ξανανοίγω δουλεύει σωστα για λίγω και μετά πάλι τα ίδια)....Έκανα Factory reset και στην αρχή δεν μου το εμφάνιζε αυτό το πρόβλιμα αλλά μετά απο καμιά μέρα πάλι τα ίδια..Ακόμα όταν κάνω wipe data δεν μου σβήνονται τα προγράμματα .Θέλω να σβηστούν τα πάντα για να μάθω αν είναι πρόβλημα hardware ή software.(Όταν κλέινω την οθόνη και την ξανανοίγω δουλεύει σωστα για λίγω και μετά πάλι τα ίδια) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μήπως έχει πρόβλημα το digitizer;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τι είναι ο digitizer? και πως το ελέγχω αν έχει πρόβλημα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το digitizer Είναι το touchscreen . Για το πώς το τσεκάρεις δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Και εγω πως θα ξερω αν εχει προβλημα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Και εγω πως θα ξερω αν εχει προβλημα? Αν εχεις το mobiluncle πάνε engeeniar mode - hardware test - touchscreen Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δυστυχώς δεν μπορείς . Ακόμα 9 στις 10 φορές είναι ο digitizer ...... αλλά Κάποιοι έχουν ρεπορτάρει κουφές λύσεις , 1. I had a similar issue, I don't know why this worked, but removing and re-installing the sim card fixed it...don't know if I was just lucky but I did it as I was switching phones and magically it came back and stayed back... 2. It's usually the digitizer but it can also happen from something being loose inside, I had a phone what used to do this. Opened it up, cleaned the dust out, pushed cables back down and it worked perfectly again σύνδεσμος 3. This happened to my old HTC Desire HD. I found it happened whenever i was charging using a faulty USB or cheap third party mains to USB adapter. It may also be due to the digitizer being broken. Δεν χάνεις τίποτα , δοκίμασε μήπως , λέω μήπως .............. διαφορετικά http://www.aliexpress.com/item/New-Original-LCD-Display-and-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-TP-For-Xiaomi-Xiao-Mi-NOTE-Hongmi/1919367148.html ... ή κάποιο άλλο μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 το προβλημα δεν ειναι μονιμο τωρα απο το πρωι μετα το wipedata δεν μου το εκανε με ι συνεχομενο παιχνιδι ..τι να φανταστω οτι με τα φτιαχνει κανας ιος που μπαινει απο τα απκ που κατεβαζω?... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο μοντέλο/μάρκα hands free - εκτός απ' τα ορίτζιναλ- που να λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα για το Redmi Note; (Υ.Γ. Τα original Xiaomi hands free, μόνο από Κίνα μπορώ να τα παραγγείλω; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 samsung παίζουν κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το προβλημα δεν ειναι μονιμο τωρα απο το πρωι μετα το wipedata δεν μου το εκανε με ι συνεχομενο παιχνιδι ..τι να φανταστω οτι με τα φτιαχνει κανας ιος που μπαινει απο τα απκ που κατεβαζω?... Μακάρι να το ξεπέρασες . Οτιδήποτε μπορεί να έφταιγε .... αλλά δεν μας χαλάει να έχουμε και ένα antivirus στο κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 αλλά δεν μας χαλάει να έχουμε και ένα antivirus στο κινητό :D Εγώ πάλι θα έλεγα ότι μας χαλάει... δεν είναι και ότι καλύτερο να τρέχει ένα τέτοιο πρόγραμμα μονίμως στο background και να καταναλώνει πόρους και ram όταν μέχρι σήμερα τουλάχιστον έχουν αποδειχθεί άχρηστες τέτοιου είδους εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Τελικά δεν περπάτησε η SamsungXGamer.. Το πρώτο σύμπτωμα ήταν ότι δεν έβλεπε τη μια κάρτα στα καλά καθούμενα. Το δεύτερο -μετά από απενεργοποίηση το βράδυ- στην εκκίνηση έβλεπε τη sd σαν κατεστραμμένη.:confused: Επίσης παρατήρησα ότι η το σήμα είναι κατά πολύ χειρότερο σε σχέση με miui (κάτι το οπίοο δεν συνέβαινε στην paranoid). Μπαταρία έσι κι έτσι. (~4.5 ώρες) Άρα los poulos :p Το θέμα είναι πως φεύγει ο Wall-e και ότι δεν έχω καλό βίντεο ακόμα και στη miui σε 1080 (αποθηκεύει στην sd -class10). Me cinema fv-5 , έχει ωραία εικόνα , αλλά σπασίματα πολλά.. Έκανα reset στις ρυθμίσεις και πήρα καλύτερο αποτέλεσμα σε 1080 με εικόνα όμως σε 4:3 και 2,1Μ. Μήπως να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση της multi v37? (Έχει δοκιμάσει κανείς τη XGamer final, τι λέει; ) Edited October 29, 2014 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts