topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υποθέτω ότι έχεις ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.Απο εκεί και πέρα ψάχνοντας στο google το μήνυμα λάθους που σου βγάζει,υπάρχουν αρκετές αναφορές με παρόμοιο πρόβλημα.Δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων του playstore,κατάργηση και ξανά προσθήκη του google λογαριασμού σου.Επίσης δες πχ αυτό Σε μένα που έχω την aosp z3 η εφαρμογή που αναφέρεις,εγκαταστάθηκε κανονικά Ο μισός χώρος της εσωτερικής μνήμης είναι ελεύθερος..... Εκκαθάριση έκανα στο Play Store, κατάργηση και προσθήκη λογαριασμού όχι ακόμα.... Δοκίμασα και τις λύσεις που έβαλες στα λινκ αλλά τίποτα.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε το SD Maid και κάνε εκκαθάριση νεκρών αρχείων και μετά εκκαθάριση συστήματος. :) Το έκανα μόλις τώρα, πάλι το ίδιο error...... Κάτσε να δοκιμάσω ένα Restart στη συσκευή και ξαναδοκιμαζω..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάλι τίποτα.... Τέλος πάντων.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Κάτι παράξενο τώρα: προσπαθώ από εχθές να εγκαταστήσω την εφαρμογή Where's my droid από το Google play, και ενώ το κατεβάζει δεν μπορεί να το εγκαταστήσει και βγάζει συνεχώς το παρακάτω πρόβλημα Καμία πρόταση; Το ίδιο σφάλμα και εμένα βγάζει έτσι να σε παρηγορεί :-) Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το ίδιο σφάλμα και εμένα βγάζει έτσι να σε παρηγορεί :-) Αφού δεν είμαι ο μόνος, ανακουφίστηκα τώρα.. ...:) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γεια σας παιδιά,πριν 2 ώρες συνειδητοποιήσα ότι μου έκλεψαν το κινητό μου. Πήρα τηλέφωνο αστυνομία και το δήλωσα Πήρα την κοσμοτε και έκανα φραγή κλήσεων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω την συσκευή(που μου έκλεψαν) μέσω ΙΜΕΙ? Ευχαριστώ. ΥΓ.Στεναχωρήθηκα πολύ,γιατί ένιωσα ότι μου παραβίασαν την προσωπική μου ζωή( είχα φώτο(δεν εννοώ ερωτικές)που είχαν απαθανατίσει σε οικογενειακές και φιλικές στιγμές,τις μουσικές μου κλπ). Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δεν έχω τώρα τη miui αλλά βλέπω στο zip της ότι έχει στα permissions τα αρχεία για voip.Ψάξε στiς ρυθμίσεις του dialer για κλήση voip ή διαδικτύου Το είναι αυτό το voip; Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γεια σας παιδιά,πριν 2 ώρες συνειδητοποιήσα ότι μου έκλεψαν το κινητό μου. Πήρα τηλέφωνο αστυνομία και το δήλωσα Πήρα την κοσμοτε και έκανα φραγή κλήσεων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω την συσκευή(που μου έκλεψαν) μέσω ΙΜΕΙ? Ευχαριστώ. ΥΓ.Στεναχωρήθηκα πολύ,γιατί ένιωσα ότι μου παραβίασαν την προσωπική μου ζωή( είχα φώτο(δεν εννοώ ερωτικές)που είχαν απαθανατίσει σε οικογενειακές και φιλικές στιγμές,τις μουσικές μου κλπ). αν το είχες κάνει register στη xiaomi τότε πήγαινε στο https://i.mi.com/ και αφού κάνεις Login κάνε find device μπας και σταθείς τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια αξιζει να το παρω ειμαι ανεμεσα σε αυτο και στο doogee turbo 900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 αν το είχες κάνει register στη xiaomi τότε πήγαινε στο https://i.mi.com/ και αφού κάνεις Login κάνε find device μπας και σταθείς τυχερός. Δυστυχώς δεν είχα κάνει...επομένως δεν υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρω. δεν είχα βάλει ούτε κωδικό ασφαλείας...τεσπα κρίμα.:( Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 δοκίμασε και εδώ https://www.google.com/android/devicemanager που μπαίνει με το λογαριασμό gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 δοκίμασε και εδώ https://www.google.com/android/devicemanager που μπαίνει με το λογαριασμό gmail. αν ενεργοποιήσουν το gps έτσι?γιατί το έκανα τώρα και μου λέει μη διαθέσιμη τοποθεσία. Θα το κάνω συνέχεια,μήπως και ανοίξουν το gps. Σε ευχαριστώ Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Κάτι παράξενο τώρα: προσπαθώ από εχθές να εγκαταστήσω την εφαρμογή Where's my droid από το Google play, και ενώ το κατεβάζει δεν μπορεί να το εγκαταστήσει και βγάζει συνεχώς το παρακάτω πρόβλημα Καμία πρόταση; ...μέσω adb δοκίμασες; (π.χ. adb -s DEVICE_NAME install YOUR_APK_NAME) Edited October 13, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 ...μέσω adb δοκίμασες; (π.χ. adb -s DEVICE_NAME install YOUR_APK_NAME) Απλά ελληνικά;;; :) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Απλά ελληνικά;;; :) ...πρέπει να έχεις λειτουργικό adb. Βάζεις το .apk στο SYSTEM και δίνεις την εντολή που έγραψα αντικαθιστώντας τα προφανή. Το DEVICE_NAME το βρίσκεις και με adb devices πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 ...πρέπει να έχεις λειτουργικό adb. Βάζεις το .apk στο SYSTEM και δίνεις την εντολή που έγραψα αντικαθιστώντας τα προφανή. Το DEVICE_NAME το βρίσκεις και με adb devices πρώτα. Άστο φίλε, δεν κατάλαβα τίποτα.. ..Miui είναι. ... Δεν πειράζει, ξεχάστε το παιδιά, θα ζήσω και χωρίς αυτή την εφαρμογή.. .:) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Άστο φίλε, δεν κατάλαβα τίποτα.. ..Miui είναι. ... Δεν πειράζει, ξεχάστε το παιδιά, θα ζήσω και χωρίς αυτή την εφαρμογή.. .:) ...οκ, προσπάθησα. :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δεν το είχα πολύ ώρα, κάνα μισάωρο και κάτι. .....αν θυμάμαι καλά. ... Thanks. Ρωτάω για να συγκρίνω.. εμένα με 46λ gps, 28λ ομιλία & ~8 ώρες wifi μου έβγαλε 4.5 ώρες οθόνη. bbbb τι λέει η νέα rom? :) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Χθες έφτασε στα χέρια μου το πρώτο από τα 2 νοτε που παρήγγειλα από virginal. Πρώτη φορά με miui, αισθάνομαι χαμένος στις ρυθμίσεις. Πως μπορώ να περάσω αναβάθμιση σε κκ οτα? Αυτές οι κινεζικές εφαρμογές και πληκτρολόγιο πως τις πετάνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γεια σας παιδιά,πριν 2 ώρες συνειδητοποιήσα ότι μου έκλεψαν το κινητό μου. Πήρα τηλέφωνο αστυνομία και το δήλωσα Πήρα την κοσμοτε και έκανα φραγή κλήσεων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω την συσκευή(που μου έκλεψαν) μέσω ΙΜΕΙ? Ευχαριστώ. ΥΓ.Στεναχωρήθηκα πολύ,γιατί ένιωσα ότι μου παραβίασαν την προσωπική μου ζωή( είχα φώτο(δεν εννοώ ερωτικές)που είχαν απαθανατίσει σε οικογενειακές και φιλικές στιγμές,τις μουσικές μου κλπ). Δώσε το IMEI στην εταιρία πάροχο και αυτοί θα σβήσουν το IMEI οπότε θα αχρηστευσουν το τηλέφωνο. Βέβαια αν έχει γνώσεις ο κλέφτης θα μπορεσει να το επαναφέρει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Χθες έφτασε στα χέρια μου το πρώτο από τα 2 νοτε που παρήγγειλα από virginal. Πρώτη φορά με miui, αισθάνομαι χαμένος στις ρυθμίσεις. Πως μπορώ να περάσω αναβάθμιση σε κκ οτα? Αυτές οι κινεζικές εφαρμογές και πληκτρολόγιο πως τις πετάνε? Κιτ κατ αν εννοείς δεν έχει πάρει ακόμα . Μπες στο xiaomi Hellas και κατέβασε την ελληνική ρομ . Βαλε από το πρώτο ποστ twrp μπες ρικοβερι Κάνε τα wipe και πέρασε την. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν έχει αναβαθμίσεις από xiaomi ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν έχει αναβαθμίσεις από xiaomi ota? Αν φορά την μαμισια ρομ που έχει αγγλικά και κινέζικα Ναι κάνει οτα αναβάθμιση. Εσύ με τη τα παρέλαβες; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γεια σας παιδιά,πριν 2 ώρες συνειδητοποιήσα ότι μου έκλεψαν το κινητό μου. Πήρα τηλέφωνο αστυνομία και το δήλωσα Πήρα την κοσμοτε και έκανα φραγή κλήσεων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω την συσκευή(που μου έκλεψαν) μέσω ΙΜΕΙ? Ευχαριστώ. ΥΓ.Στεναχωρήθηκα πολύ,γιατί ένιωσα ότι μου παραβίασαν την προσωπική μου ζωή( είχα φώτο(δεν εννοώ ερωτικές)που είχαν απαθανατίσει σε οικογενειακές και φιλικές στιγμές,τις μουσικές μου κλπ). Αν ξέρεις το IMEI δωστο στην αστυνομία και μην το μπλοκάρεις , όταν ενεργοποιηθεί μπορούν να το βρουν μετά (λογικά δεν το έχει πάρει επαγγελματίας) Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αν φορά την μαμισια ρομ που έχει αγγλικά και κινέζικα Ναι κάνει οτα αναβάθμιση. Εσύ με τη τα παρέλαβες; Είχα ζητήσει international rooted ,ελπίζοντας να αποφύγω το bloatware. Τα ελληνικά που έχει είναι για κλάματα, το γύρισα σε αγγλικά μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση με κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ryk Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 παιδια εχετε ψωνισει καθολου απο xiaomishop και antelife??ειναι εγκυρα σαιτ για αγορες?? Και γω έπεσα πάνω στο antelife http://www.antelife.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-enhanced-version-miui-v5-android-4-2-mtk6592-octa-core-5-5-inch-2-gb-8gb-5-0mp-13-0mp-camera-hd-gff-ogs-screen-3200mah-f2-2-otg.html η πιο χαμηλή τιμή που έχω βρει. Βέβαια δεν περιλαμβάνει τίποτα από accessories..... Άλλα site που έχω βρει: http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi-note-mtk6592-2gb-8gb-55-inch-hd-ips-screen-130mp-3100mah-p89712.html http://www.1949deal.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-enhanced-version-mtk6592-1-7ghz-octa-core-miui-v5-smartphone-2g-ram-8g-rom-5-5-inch-screen-white.html http://www.xiaomishop.com/73-xiaomi-hongmi-red-mi-note-mtk6592-octa-core-14ghz-1gb-ram-8gb-rom-55-inch-ips-ogs-screen-13mp-smartphone.html Ποια άλλα site υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Είχα ζητήσει international rooted ,ελπίζοντας να αποφύγω το bloatware. Τα ελληνικά που έχει είναι για κλάματα, το γύρισα σε αγγλικά μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση με κάποια αναβάθμιση. Βάλε την ελληνική Ρομ για πλήρη εξελληνισμό. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα απο το cpu-z και την επιλογή sensors ο light sensor γράφει σε εσάς κάτι, γιατί σε μένα ή δεν γράφει τίποτα ή γράφει αλλά μετά σπό πολύ ώρα κσι δεν αλλάζει παρά τις αλλαγές φωτισμού ( σβήνω και ανάβω το φώς του δωματίου) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts