georgy Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) φιλε μου σε ευχαριστω να σε παρακαλεσω εαν μπορεις επεσε αυτο στην αντιλιψη στο ebay 133 λυρες αγγλικες μπορεις να μου πεις εαν κοιταω το σωστο σου παραθετω το link http://www.ebay.co.uk/itm/Xiaomi-Redmi-Note-Hongmi-Note-Octa-Core-MTK6592-13MP-5-5-HD-MIUI-V5-Smartphone-/271566414316? Προτίμησε κάποιο αξιόπιστο κινέζο για την "σιγουριά" της εγγύησης. Από Ebay, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..... Εγώ το πήρα από Vickmall, άψογη εξυπηρέτηση και, απ'ότι έχω ακούσει, καλό after sales. Aπ'οτι βλέπω το τηλ.του link είναι το 1G Ram, 8*1,4ghz και, αν και γράφει WCDMA, νομίζω ότι είναι TD-SCDMA που σημαίνειότι το 3G δεν δουλεύει Ευρώπη, μόνο Κίνα. Edited October 7, 2014 by georgy EDIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) ειναι απαραιτητο να γινει root για να εχει κ google play κ γενικα ολες της εφαρμογες αυτες? θα παιρνει update κανονικα? Edited October 7, 2014 by alexanderth81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) ειναι απαραιτητο να γινει root για να εχει κ google play κ γενικα ολες της εφαρμογες αυτες? θα παιρνει update κανονικα? Για το Playstore νομίζω πως πρέπει να είναι root γιατί από μαμά δεν έχει Playstore. Update σχεδόν κάθε εβδομάδα χάρη στα παιδιά του miui.gr Αν το πάρεις από Κίνα πάρτο με Αγγλοκινέζική. Όλη η διαδικασία (Root και πέρασμα ελληνικής Rom και Updates είναι πολύ εύκολο μέσω miui.gr. Edited October 7, 2014 by georgy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 να υποθεσω οτι δοκιμαζεις την Gialu Rom v2 ε???? πως την βλεπεις???? σε αναμενα καρβουνα μας εχεις παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Για το Playstore νομίζω πως πρέπει να είναι root γιατί από μαμά δεν έχει Playstore. Update σχεδόν κάθε εβδομάδα χάρη στα παιδιά του miui.gr Αν το πάρεις από Κίνα πάρτο με Αγγλοκινέζική. Όλη η διαδικασία (Root και πέρασμα ελληνικής Rom και Updates είναι πολύ εύκολο μέσω miui.gr. αε ευχαριστω πολλη ενας φιλος σε προηγουμενη σελιδα μου ανεφερε να προσεξω WCDMA σωστα? αν υπαρχει κατι αλλο θα ημουν υποχρεος να μου το αναφερετε Ευχαριστω πολλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Το WCDMA είναι το 3G για Ευρώπη, το TD-SCDMA είναι μόνο για Κίνα. Είτε το ένα είτε το άλλο δουλεύει σαν τηλέφωνο στην ευρώπη. Το 3G είναι για Data όποτε το WCDMA είναι μονόδρομος. Αυτή την στιγμή στα κινεζομάγαζα παίζουν δύο επιλογές για Ευρώπη, το WCDMA (3G) και το FDD-LTE (4G). Το πρώτο έχει ανέβει σε κόστος αρκετά ($240) ενώ το δεύτερο παίζει στα $198. Η διαφορά για τον απλό χρήστη ειναι ότι το 3G είναι οχταπύρηνο (ΜΤΚ 8592) και δίκαρτο ενώ το δεύτερο είναι τετραπύρηνο (Snapdragon 800) και μονόκαρτο. Μικρή η μεταξύ τους διαφορά για τον απλό χρήστη. Edited October 7, 2014 by georgy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Τελικά Χρήστο και Σωκράτη εσείς που κάνατε τις περισσότερες δοκιμές, ποια rom θεωρείτε ως καλύτερη για τη συσκευή μας; Edited October 7, 2014 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Ρε παιδιά, πώς ενεργοποιήσατε τα δεδομένα σε what's up? Μόλις πήρα καινούργια sim και δεν έχω ξαναβάλει internet στο κινητό μας. Σε όλες τις άλλες συσκευές νομίζω δουλεύει αυτόματα. Εμάς θέλει να κατεβάσουμε τίποτα ρυθμίσεις; EDIT: Άκυρο, το βρήκα. Το κινητό χρησιμοποιούσε τη δεύτερη σιμ για να συνδεθεί η οποία είναι μια κομμένη σύνδεση. Γιατί όμως αφού η 2η slot, υποτίθεται ότι δε συνδέεται internet? Μήπως συνδέονται και οι δύο και απλά η πρώτη μόνο έχει 3G? Edited October 7, 2014 by FreddyKrueger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το WCDMA είναι το 3G για Ευρώπη, το TD-SCDMA είναι μόνο για Κίνα. Είτε το ένα είτε το άλλο δουλεύει σαν τηλέφωνο στην ευρώπη. Το 3G είναι για Data όποτε το WCDMA είναι μονόδρομος. Αυτή την στιγμή στα κινεζομάγαζα παίζουν δύο επιλογές για Ευρώπη, το WCDMA (3G) και το FDD-LTE (4G). Το πρώτο έχει ανέβει σε κόστος αρκετά ($240) ενώ το δεύτερο παίζει στα $198. Η διαφορά για τον απλό χρήστη ειναι ότι το 3G είναι οχταπύρηνο (ΜΤΚ 8592) και δίκαρτο ενώ το δεύτερο είναι τετραπύρηνο (Snapdragon 800) και μονόκαρτο. Μικρή η μεταξύ τους διαφορά για τον απλό χρήστη. παραπληροφορηση σκετη εισαι... :lol::lol: οκταπυρηνο 6592 και το αλλο snapdragon 400 ,ολα τα αλλα σωστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Δοκιμασα να κανω το παρακατω αλλα μου λεει να κανω πρωτα root τη συσκευη... Κανενα λινκ για root pls ? Εχει ξαναγραφτει αλλά το ξαναγράφω:): 1. Κατεβάζεις το mobileuncle tools από το play 2. Κατεβάζεις το TWRP (σε μορφή recovery.img) http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=26263&highlight=twrp και το βάζεις στην root της κάρτας (ΟΧΙ σε υποφάκελο) 3. Ανοίγεις τον "θειο", πατάς Recovery update και στην επόμενη οθόνη βλέπεις πάνω-πάνω το recovery.img (που έχεις βάλει ήδη στην κάρτα). Πατάς επάνω του, επιβεβαιώνεις και σου λέει ότι θα μπουτάρει στο recovery. Του λες ναι και μπουτάρει στο recovery (το TWRP πλέον). Αν δεν θέλεις TWRP αλλά CWM μπορείς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να το περάσεις. Αρκεί το recovery να έχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ το όνομα recovery.img Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Κάνε update στη multi και θα γίνεις root.. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Δοκιμασα να κανω το παρακατω αλλα μου λεει να κανω πρωτα root τη συσκευη... Κανενα λινκ για root pls ? http://en.miui.com/thread-26572-1-1.html http://en.miui.com/thread-22103-1-1.html http://en.miui.com/thread-22656-1-1.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Προσπαθω να περασω την Ρομ μεσα απο τον updater. installing system updater & restart. Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Και δεν γίνεται; Αν όχι ακολουθείς τους συνδέσμους του Σωκράτη. (sso) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Επιλογές για προγραμματιστές--> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα. Είναι γκρι... Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδια βοηθεια εκλεισε το νοτε και δεν ανοιγει το φλασαρα με το sptool παλι τιποτε το βαζω να φωρτισει μιπος και ειναι μπαταρια και δεν αναβει το λαμπακι. Στο πς οταν το συνδεω ακουγετε ο ηχος συνδεσης αποσυνδεσης .....οποιος εχει την καλοσηνη ας βοηθησει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Είναι γκρι... Γιατί? Δεν ξέρω φίλε.. (είσαι root?...μπας και..) Παιδια βοηθεια εκλεισε το νοτε και δεν ανοιγει το φλασαρα με το sptool παλι τιποτε το βαζω να φωρτισει μιπος και ειναι μπαταρια και δεν αναβει το λαμπακι. Στο πς οταν το συνδεω ακουγετε ο ηχος συνδεσης αποσυνδεσης .....οποιος εχει την καλοσηνη ας βοηθησει ευχαριστω Μάλλον brickαρε... Δες εδώ Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 με το sp flash tools η ρομ περάστηκε κανονικά; έδειξε πράσινο το sp flash tools? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ακουλουθησα το λινκ http://techpunked.wordpress.com/ που δινετε για το recovery. Δεν μου το ολοκληρωσε και μου εμφανισε αυτο Error : Partition table not match.... Installation aborted. Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ακουλουθησα το λινκ http://techpunked.wordpress.com/ που δινετε για το recovery. Δεν μου το ολοκληρωσε και μου εμφανισε αυτο Error : Partition table not match.... Installation aborted. Φίλε για να καταλάβω.. προσπάθησες να φλασάρεις την multi και δεν την πήρε; Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Πηγα να κανω Εγκατάσταση TWRP Recovery Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Πέρασε πρώτα τη multi (ή την ελληνική- όποια θες) . Θα γίνεις root, μετά θα περάσεις το mobileuncle tools και το twrp όπως λέει ο οδηγός του sso.. Αλλιώς εδώ Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Θα δοκιμασω την δικη σου εκδοση να περασω τωρα και θα σου πω. Δεν κανω rename στην Ρομ, την αφηνω ως εχει.. Μεσα απο τον updater το κανω η απο το recovery ? Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Την βάζεις στην εξ. κάρτα, δεν κάνεις rename,τη βρίσκεις με τον updater και αναβαθμίζεις! Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Τιποτα απολυτως... O updater δεινχει πως κανει εγκατασταση αν και την κανει μεσα σε ενα λεπτο. Το τηλ ανοιγει αλλα δεν βλεπω ουτε Ελληνικα στο μενου ουτε root στα δικαιωματα χρηστη. Λες να φταιει τιποτα αλλο ? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα ετσι εγιναν οπως τα ειπες. Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts