Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1η σελίδα, 1ο ποστ πως βάζουμε το recovery

Και γω που νομιζα οτι θα ειναι κατι πολυ μπελαλιδικο και εξειδικευμενο γι'αυτο δεν ειχα πιαστει μεχρι τωρα :P Οπως και να χει 1000 thanks sso, μπηκε κανονικα η TWRP!

Τωρα μου εγραψε οτι εγινε κανονικα το install με το logo, ωστόσο δεν βλεπω καμια διαφορα :D Εγω νομιζα οτι θα ηταν το ψαρωτικο χρυσαφενιο "MI" που ειχε απο μαμα πανω το κινητο. (Μετα απο κατι wipes κ περασμα ελληνικης rom το εχασα και πλεον εχω αυτο το πορτοκαλι που βγαζει και λογοτυπο "android" απο κατω και συνεχιζει να μου βγαζει αυτο).. @mitsre , any clues ? :O

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχ είπα κι εγώ... Take your time! :)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

καλησπέρα

υπάρχει λόγος να αγοράσει καποιος το Lenovo A8 A806 4G

http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

αντί να αγοράσει το XIAOMI Redmi Note 4G FDD LTE Hongmi Note Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch ???

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

θέλει ενα φιλαράκι σήμερα κινητό και διάλεξε το lenovo αλλά σκέφτομαι να του πω να πάρει το XIAOMI Redmi Note 4G

Εχει και μεγαλύτερη οθόνη που γουστάρει αυτός.

Αν και ειναι να μην προτείνεις γενικότερα...

καλησπέρα

υπάρχει λόγος να αγοράσει καποιος το Lenovo A8 A806 4G

http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

αντί να αγοράσει το XIAOMI Redmi Note 4G FDD LTE Hongmi Note Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch ???

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

θέλει ενα φιλαράκι σήμερα κινητό και διάλεξε το lenovo αλλά σκέφτομαι να του πω να πάρει το XIAOMI Redmi Note 4G

Εχει και μεγαλύτερη οθόνη που γουστάρει αυτός.

Αν και ειναι να μην προτείνεις γενικότερα...

Υπαρχει καταλληλο τοπικ για να κανεις την ερωτηση σου φιλε μου.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδιά μεταξύ του 3G και του 4G ποιο να προτιμήσω; πήγα πίσω καμιά 60αρια σελίδες αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα

Εαν χρειαζεσαι 2καρτο δεν εχει επιλογη φιλε μου.:)

Εαν χρειαζεσαι 2καρτο δεν εχει επιλογη φιλε μου.:)

Δεν χρειάζομαι δίκαρτο. Απλά με ενδιαφέρει πιο είναι καλύτερο τεχνολογικά. Δηλαδή ταχύτητα επεξεργαστή, κατανάλωση μπαταρίας και γενική συμπεριφορά.

Δεν χρειάζομαι δίκαρτο. Απλά με ενδιαφέρει πιο είναι καλύτερο τεχνολογικά. Δηλαδή ταχύτητα επεξεργαστή, κατανάλωση μπαταρίας και γενική συμπεριφορά.

Ε τοτε σαν πιο νεο μοντελο και πιο βελτιωμενο εγω θα πηγαινα το 4g.

Aπο την αλλη το 3g εχει μεγαλυτερη στιριξη απο dev σε rom κτλ.

Παιδιά, ένας φίλος μου, παντελώς άσχετος με φλασαρισματα και τέτοια, έχει το κινητό μας με ΡΟΜ την miui- JHDCNBA97.0.....

Υπάρχει νεότερη;; Δεν του βγαίνει τίποτα όταν κάνει έλεγχο για αναβάθμιση....

Γιαυτό κανείς ξέρει παιδιά;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Επίσης, τι θα κάνεις με το 4G?

Στο λέω γιατί και με το 3G για browsing, mail κτλ πάει σφαίρα το κινητό.

:)

Παντως εγω δεν θα το επαιρνα για το 4g και μονο,αλλα και για το πιο φρεσκο set up στα specs.

Να δουμε και τι κανει με αυτο σε αποδοση με την miui επανω.

Aπο την αλλη το 3g εχει μεγαλυτερη στιριξη απο dev σε rom κτλ.

γιατί κυκλοφορεί περισσότερο καιρό.το νέο όμως μοντέλο έχει quallcomm snapdragon cpu που σημαίνει ότι ειναι πιο εύκολο για τους dev που ξέρουν και θέλουν να κάνουν δουλειά.με τον mtk τα πράγματα είναι εξαιρετικά περιορισμένα.μπορεί να υπάρχουν καμμία 50αρια ρομς απο τον ισπανό μόνο, αλλά πρακτικά είναι οι ίδιες 2-3 ρομ με άλλα λογότυπα και ταπετσαρίες.Ενώ αυτό με τον snapdragon στα "σωστά χέρια" έχει ελπίδες το κινητό να πάρει κανονική cm και android L όπως τόσα άλλα κινητά στο xda που κλείνουν 4-5 χρόνια απο την κυκλοφορία τους και συνεχίζουν να έχουν νέες εκδόσεις android.Θεωρητικά λοιπόν πιστεύω ότι το 4g μοντέλο έχει πιο πολλές πιθανότητες για πραγματική υποστήριξη

γιατί κυκλοφορεί περισσότερο καιρό.το νέο όμως μοντέλο έχει quallcomm snapdragon cpu που σημαίνει ότι ειναι πιο εύκολο για τους dev που ξέρουν και θέλουν να κάνουν δουλειά.με τον mtk τα πράγματα είναι εξαιρετικά περιορισμένα.μπορεί να υπάρχουν καμμία 50αρια ρομς απο τον ισπανό μόνο, αλλά πρακτικά είναι οι ίδιες 2-3 ρομ με άλλα λογότυπα και ταπετσαρίες.Ενώ αυτό με τον snapdragon στα "σωστά χέρια" έχει ελπίδες το κινητό να πάρει κανονική cm και android L όπως τόσα άλλα κινητά στο xda που κλείνουν 4-5 χρόνια απο την κυκλοφορία τους και συνεχίζουν να έχουν νέες εκδόσεις android.Θεωρητικά λοιπόν πιστεύω ότι το 4g μοντέλο έχει πιο πολλές πιθανότητες για πραγματική υποστήριξη

Δεν φερνω καμια αντιρηση βρε.Και εγω ιεπα οτι το 4g θα αγοραζα,αν και το σημα 4g ακομα ειναι σε νηπιακη κατασταση.....:)

Παίδες συγγνώμη για το :offtopic: , αλλά αφου γίνεται συζήτηση για το redmi note 4g δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω, το γεγονός ότι στο antutu "πιάνει" κοντά στις 20000 πάνω κάτω , ενώ ο η συσκευή του παρόντος νήματος είναι αρκετά ψηλότερα σαν βαθμολογία λεεί τίποτε ή τελικά οι τιμές στο antutu δεν αντικατοπτρίζουν κατανάγκη τις δυνατότητες της εκάστοτε συσκευής?

Ακόμα και να μη λάβουμε υπ' όψιν τη διαφορά στους επεξεργαστές (3G vs 4G) , εδώ βλέπω σημαντική διαφορά στις GPU υπέρ του Mali 450MP4 :this:

Βέβαια, αυτό για όσους ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια πρωτίστως.

Δεν σκαμπάζω από αυτά, απλά... γκουγκλάρω....:lol: Σημαντικό πάντως είναι αυτό που είπε ο bbbb για την υποστήριξη των snapdragon. Τελικά οι MTK σαμποτάρονται από την εταιρεία τους!!

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Σύμφωνα με το site που παραθέτεις όλα τα Xiaomi είναι κάτω του 0,5.Δεν βλέπω το λόγο γιατί το Redmi Note να έχει υψηλότερο.

πού το είδες κάτω τού 0.5 εγώ τα είδα όλα πάνω από το 1+

Βέβαια, αυτό για όσους ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια πρωτίστως.

Δεν σκαμπάζω από αυτά, απλά... γκουγκλάρω....:lol: Σημαντικό πάντως είναι αυτό που είπε ο bbbb για την υποστήριξη των snapdragon. Τελικά οι MTK σαμποτάρονται από την εταιρεία τους!!

πάντως πάρα πολλά κινέζικα με τον 6592 έχουν πάρει ήδη kit kat.

άρα κάπως υπάρχει επίσημη υποστήριξη για το συγκεκριμένο.

δεν ξέρω αν η xiaomi (λόγω μεγέθους) έχει ξεχωριστό deal με την ΜΤΚ αλλά θα χάσει πολύ αν δεν δώσει ούτε μια αναβάθμιση.

Συμφωνώ... Το κινητό πούλησε τρελά,,, :p

Και πιστεύω ότι θα είναι απροβλημάτιστη rom επίσης... Σε αυτό μαμάνε οι Κινέζοι... (miui)

Edited by skydiver

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Επειδη με τρωει το χερι μου και θελω να δοκιμασω καμια ρομ, διαβασα εδω προηγουμενα ποστ για aosp κλπ αλλα απ'οτι ειδα στο needrom δεν υπαρχουν πλεον, η μονη που ειδα καλα σχολια ειναι η samsung air η οποια μαλλον ειναι port , την εχει δοκιμασει κανεις; οι paranoid και zero cool τι λενε; γενικα δεν με ενδιαφερουν τα ψιλο bug αν το τηλεφωνο ειναι λειτουργικο στα βασικα, κλησεις-wifi-δεδομενα-gps-bluetooth, και γενικα ψαχνω μια γρηγορη και smooth ρομ, ευχαριστω :)

Επειδη με τρωει το χερι μου και θελω να δοκιμασω καμια ρομ, διαβασα εδω προηγουμενα ποστ για aosp κλπ αλλα απ'οτι ειδα στο needrom δεν υπαρχουν πλεον, η μονη που ειδα καλα σχολια ειναι η samsung air η οποια μαλλον ειναι port , την εχει δοκιμασει κανεις; οι paranoid και zero cool τι λενε; γενικα δεν με ενδιαφερουν τα ψιλο bug αν το τηλεφωνο ειναι λειτουργικο στα βασικα, κλησεις-wifi-δεδομενα-gps-bluetooth, και γενικα ψαχνω μια γρηγορη και smooth ρομ, ευχαριστω :)

Είναι απόλυτα λειτουργικές και οι δύο Ρομ που ανέφερες. Δοκίμασα και την Paranoid και την Zero cool. Τώρα είμαι με την zero cool αλλά της έχω βάλει το modem από την Paranoid επειδή μου φάνηκε καλύτερο το gps της Paranoid.

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Είναι απόλυτα λειτουργικές και οι δύο Ρομ που ανέφερες. Δοκίμασα και την Paranoid και την Zero cool. Τώρα είμαι με την zero cool αλλά της έχω βάλει το modem από την Paranoid επειδή μου φάνηκε καλύτερο το gps της Paranoid.

ευχαριστω φιλε, αρχιζω τις δοκιμες :)

ευχαριστω φιλε, αρχιζω τις δοκιμες :)

Μην ξεχάσεις να φλασάρεις και το fix για τις μνήμες (1η σελίδα, 1ο Ποστ):)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus