Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα και το τεστ Antutu X. ,το οποίο έδειξε αρκετά χειρότερη εικόνα από πριν (30227 με την 34, 30287 με την 30, Αγγλοκινεζικη πάντα)....

[ATTACH]50432[/ATTACH]

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα τεστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα, γιατί παίζουν αρκετοί παράγοντες καθώς και η διαμόρφωση του κινητού.

π.χ σημερινό test με το Antutu X

Απο την περασμενη τριτη εχω παραγγειλει και το δικο μου παλι απο vickmall..Κ ας περιμενω το refund μου ακομα απο to2c(πηγα και εβαλα λεφτα στην τραπεζα δεν αντεξα)!!

ρε παιδες ποσο ανεβαινει το κινητο δηλαδη ελεος!την περασμενη βδομαδα 230 και το πηρα με ζορι 225 και τωρα 240!!πλακα κανουν?!!!

Τωρα σε ενα προβλημα...

Επισης στο πρωτο που μας εχει ερθει εχει γινει καποια ρυθμισει και οταν περνει ενας αριθμος τον πεταει κατηλειμενο...ξερουμε πως φτιαχνει αυτο??τον διεγραψα απο επαφη αλλα παλι τα ιδια!Διεγραψα κ το κινητο μας απο το κινητο του μπας και φταιει αυτος αλλα παλι τπτ!

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Για τσέκαρε μήπως έχεις ενεργοποιήσει τις φραγές... Ασφάλεια-> Λίστα Φραγών.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο ο μετρητής μπαταρίας μηδενίζεται. Στο προηγούμενο τηλέφωνο δεν το έκανε αυτό είναι θέμα της miui ;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος (είμαι Θεσσαλονίκη) για προστασία στο Redmi Note μέσω Tempered Glass 9H Nillkin ας μου στείλει πμ. Μου εστάλησαν κατά λάθος από vickmall αντί για Redmi 1S που ήθελα. Πρόκειται για 2 τεμάχια στις συσκευασίες τους άθικτες. Θα τα δώσω σε αρκετά χαμηλή τιμή. Edited by emxa2k

Zooper widget pro η εφαρμογη και τροποποιησα το template του LG G3 :lol:

Ευχαριστώ!

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος (είμαι Θεσσαλονίκη) για προστασία στο Redmi Note μέσω Tempered Glass 9H Nillkin ας μου στείλει πμ. Μου εστάλησαν κατά λάθος από vickmall αντί για Redmi 1S που ήθελα. Πρόκειται για 2 τεμάχια στις συσκευασίες τους άθικτες. Θα τα δώσω σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Εστειλα πμ.. :)

Keep Calm and be a Simple Man..!

Εστειλα πμ.. :)

Αν ενδιαφέρεται κάποιος (είμαι Θεσσαλονίκη) για προστασία στο Redmi Note μέσω Tempered Glass 9H Nillkin ας μου στείλει πμ. Μου εστάλησαν κατά λάθος από vickmall αντί για Redmi 1S που ήθελα. Πρόκειται για 2 τεμάχια στις συσκευασίες τους άθικτες. Θα τα δώσω σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Έστειλα κι εγώ

ΣΤην CM 11 αν σε ενδιαφέρει το OTG πρέπει να αντικαταστήσεις τον kernel

Εγώ μόλις φλάσαρα να δοκιμάσω αυτήν http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-paranoid-rom.81312/

Το OTG δουλεύει. Επίσης έχει ενσωματωμένο κάποιο call blocker, το οποίο δοκίμασα και δείχνει να δουλεύει. Δοκίμασα και στος δυο SIM. Τις εμφανίζει σαν κατηλλειμένες.

Τώρα την στείνω:)

EDIT:Φαίνεται να δουλεύουν όλα μια χαρά. Το Calls Blacklist που έχει ενσωματωμένο μπλοκάρει και τους αριθμούς με απόκρυψη. Το xposed δουλεύει κανονικά, όπως και το GPS

Κατάφερα επιτέλους :lol: να εγκαταστήσω Aosp (την Paranoid ) Σωκράτη. Πολύ γρήγορη rom και όπως είπες όλα δουλεύουν μια χαρά.

Ερωτήσεις: Τι προτείνεις σαν αντίστοιχο του κέντρου ασφαλείας της miui? Xprivacy ή κάτι άλλο; Αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος όταν ξεκλειδώνει το τηλ. πως απενεργοποιήται; Κάποιο πρόγραμμα για library view?

Επίσης ένα κάρο εφαρμογές έχουν πάρει δικαιώματα root... Αλλάζει;

Με φρέσκια εγκατάσταση πήγε πολύ καλά στο antutu. Να δούμε πως πάει και από μπαταρία...

http://s15.postimg.org/z8lrl71lz/Screenshot_2014_09_29_17_14_35.jpg

Edited by skydiver

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Κατάφερα επιτέλους :lol: να εγκαταστήσω Aosp (την Paranoid ) Σωκράτη. Πολύ γρήγορη rom και όπως είπες όλα δουλεύουν μια χαρά.

Ερωτήσεις: Τι προτείνεις σαν αντίστοιχο του κέντρου ασφαλείας της miui? Xprivacy ή κάτι άλλο; Αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος όταν ξεκλειδώνει το τηλ. πως απενεργοποιήται; Κάποιο πρόγραμμα για library view?

Επίσης ένα κάρο εφαρμογές έχουν πάρει δικαιώματα root... Αλλάζει;

Με φρέσκια εγκατάσταση πήγε πολύ καλά στο antutu. Να δούμε πως πάει και από μπαταρία...

http://s15.postimg.org/z8lrl71lz/Screenshot_2014_09_29_17_14_35.jpg

Χαίρομαι Σταμάτη.

--->Για τον ήχο δες system/media/ui/unlock.ogg (δεν το έχω δοκιμάσει)

--->Xprivacy (μέσω xposed)

--->Για τα δικαιώματα άνοιξε το SuperSU και απόκλεισε όσες εφαρμογές θέλεις

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Χαίρομαι Σταμάτη.

Για τον ήχο δες system/media/ui/unlock.ogg (δεν το έχω δοκιμάσει)

Ευχαριστώ, θα το δω!

Ευχαριστώ, θα το δω!

Δες πάλι το προηγούμενο ποστ μου. Έχω συμπληρώσει:)

Χαίρομαι Σταμάτη.

--->Για τον ήχο δες system/media/ui/unlock.ogg (δεν το έχω δοκιμάσει)

--->Xprivacy (μέσω xposed)

--->Για τα δικαιώματα άνοιξε το SuperSU και απόκλεισε όσες εφαρμογές θέλεις

Τον ήχο δεν τον βρήκα (έχει 2 άλλους) , δικαιώματα οκ! , xprivacy pending :)

Να ΄σαι καλά!

H απλά ρυθμίσεις-->προφιλ ήχου-->μπαινουμε στο προφιλ που έχουμε ενεργοποιημένο και ξε-τσεκάρουμε το ήχος κλειδώματος οθόνης

Τον ήχο δεν τον βρήκα (έχει 2 άλλους) , δικαιώματα οκ! , xprivacy pending :)

Να ΄σαι καλά!

Λάθος διαδρομή σου έδωσα (πήδηξα ένα φάκελο)

system/media/audio/ui

...Αλλά μάλλον δεν διορθώνει το πρόβλημα. Έχει και άλλα δυο αρχεία:

TW_Unlock_Glass.ogg

TW_Unlock_puzle.ogg

Δεν τα σβήνουμε ποτέ. Μετονομάζουμε:)

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H απλά ρυθμίσεις-->προφιλ ήχου-->μπαινουμε στο προφιλ που έχουμε ενεργοποιημένο και ξε-τσεκάρουμε το ήχος κλειδώματος οθόνης

χαχα...Ναι ρε φίλε. Έχεις δίκιο. Ήταν τόσο απλό!!!:)

Edited by sso

Αυτό έψαχνα... thanks!

Το crt εφέ δουλεύει σε σας ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν... μου δούλευε στη miui και δεν δουλεύει στην Paranoid.. :lol:

Α, καλά! Εγώ παλι που έχω το note μου έστειλαν απο λάθος για το 1s! Θα σου έλεγα να τις κάναμε ανταλλαγή αλλά μένω Αθήνα εγώ... :p

Επειδη καποιοι με ρωτανε τι widgets, εικονιδια κλπ χρησιμοποιω στο παρακατω screenshot

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50366

γραφω λοιπον :

Εφαρμογη για widget χρησιμοποιω το πολυ καλο και γνωστο Zooper Widget Pro με τροποποιημενο το template LG G3 και Nova Launcher με εικονιδια Elegance :D

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Μόλις τελείωσα το update από την JHDCNBH34.01 στην JHDCNBH36.01 με Ελληνικά.....

Πρώτη εντύπωση, αρκετά εικονίδια είναι διαφορετικά, πιο "φρέσκα" και ανανεωμένα....

Κάνα 2 εικονίδια εφαρμογών που είχα, έχουν εξαφανιστεί, πιθανόν να μην υπάρχουν οι εφαρμογές αυτές, δεν είδα ακόμα ποιες είναι ακριβώς....

Επίσης, έχει και μερικές νέες, MiKey, MiAuth, Movie Studio. ...

Λοιπές εντυπώσεις, πιο αργά....

[ATTACH]50428[/ATTACH]

Εμενα γιατι εχει μεινει στην 30.0.1?

Μου δειχνει οτι δεν υπαρχει αλλη αναβαθμιση…

Εμενα γιατι εχει μεινει στην 30.0.1?

Μου δειχνει οτι δεν υπαρχει αλλη αναβαθμιση…

Εάν διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου, θα δεις ότι είχα πει πως ούτε στο δικό μου έβγαλε αναβάθμιση..... Χειροκίνητα τις έκανα και τις 2 που αναφέρω (34 και 36)....

Αγγλοκινεζικη έχεις εσύ;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Εάν διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου, θα δεις ότι είχα πει πως ούτε στο δικό μου έβγαλε αναβάθμιση..... Χειροκίνητα τις έκανα και τις 2 που αναφέρω (34 και 36)....

Αγγλοκινεζικη έχεις εσύ;

Ναι, την original.

Δωσε το link για την αναβαθμιση