Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρα γινεται με το TWRP. Θα βαλεις την καινουρια ROM στην εξωτερικη sd. Με το TWRP θα κανεις backup τη ROm που φορας, μετα θα κανεις wipe data και wipe cache και μετα θα κανεις install τη ROM που αντεγραψες στην sd. Δεν χανεται το recovery :p
εγω κανω ολα τα wipe συνηθως ... ( data , system , cache kai dalvik cache ) :) εσυ ποια αοσπ εχεισ ?

Φυσικά και γίνεται, στο τέλος κάθε επαφής, έχει επιλογή Default Ringtone.. ...πάτα εκεί και άλλαξε ήχο.. .

πωω μπροστα στα ματια μου ηταν !!

Edited by NickSS
Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όσους τολμηρούς θελήσουν να εγκαταστήσουν την νέα έκδοση 36 Global, να γνωρίζουν ότι έχει Αγγλικά και διάφορες άλλες ΜΟΝΟ Ασιατικές γλώσσες, και όχι Ευρωπαϊκές. .....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Για όσους τολμηρούς θελήσουν να εγκαταστήσουν την νέα έκδοση 36 Global, να γνωρίζουν ότι έχει Αγγλικά και διάφορες άλλες ΜΟΝΟ Ασιατικές γλώσσες, και όχι Ευρωπαϊκές. .....

Την έβαλες;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Την έβαλες;

Όχι και.. ...μην με δελεάζεις... .:)

Διαβάζοντας τις εντυπώσεις από αυτούς που την έβαλαν, σίγουρα δεν θα την βάλω.... Πολλά bugs.. ..περισσότερα εδώ

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=48560&extra=page%3D1&page=1&mobile=2

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Γιατί ενώ εχω βάλει την ελληνική ρομ 19 εντούτοις το ota updater μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημερωση - η 19;

Γιατί ενώ εχω βάλει την ελληνική ρομ 19 εντούτοις το ota updater μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημερωση - η 19;

Το ίδιο μου κάνει και μένα

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Την κατεβάσετε και την φλασαρατε από το OTA;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγώ me twrp την φλασαρα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Author: MIUI Official / deliopoulos

TeamVersion: JHDCNBH36.0 (V5)

Size: 377M

Περιέχει ελληνικά, google apps, νέα εφαρμογή για τα sms με υποστήριξη unicode (160 χαρακτήρες στα ελληνικά), πολύγλωσσο t9, native root χωρίς έξτρα εφαρμογή (για ενεργοποίηση: Security -> Permission -> Root permission).

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον BurgerZ για το εξαιρετικό εργαλείο jBart και στην ελληνική κοινότητα Xiaomi-Miui Hellas για τις ελληνικές μεταφράσεις των εφαρμογών

Edited by deliopoulos

Author: MIUI Official / deliopoulos

TeamVersion: JHDCNBH36.0 (V5)

Size: 377M

Περιέχει ελληνικά, google apps, νέα εφαρμογή για τα sms με υποστήριξη unicode (160 χαρακτήρες στα ελληνικά), πολύγλωσσο t9, native root χωρίς έξτρα εφαρμογή (για ενεργοποίηση: Security -> Permission -> Root permission).

Ώπα, τι έχουμε εδώ;;

Τι είναι αυτή η έκδοση; Η εργοστασιακή ΑΑγγλοκινεζικη αλλά με επιπλέον Ελληνικά; Η μετάφραση - δημιουργία της από ποιον έγινε;

Την έχεις βάλει εσύ; Εντυπώσεις;

Εάν την περάσω μέσω του Miui Update - Select update package, θα το χάσω το σετάρισμα του κινητού μου και τις εφαρμογές που έχω ήδη, ή όχι;

Ευχαριστούμε πολύ για το link!

Ώπα, τι έχουμε εδώ;;

Τι είναι αυτή η έκδοση; Η εργοστασιακή ΑΑγγλοκινεζικη αλλά με επιπλέον Ελληνικά; Η μετάφραση - δημιουργία της από ποιον έγινε;

Την έχεις βάλει εσύ; Εντυπώσεις;

Εάν την περάσω μέσω του Miui Update - Select update package, θα το χάσω το σετάρισμα του κινητού μου και τις εφαρμογές που έχω ήδη, ή όχι;

Ευχαριστούμε πολύ για το link!

Είναι βασισμένη στην official αγγλο-κινέζικη με επιπλέον αυτά που αναφέρω.

Η δημιουργία της από deliopoulos :p

Εγκατάσταση από το miui update: select update package.

Πάντα θα πρέπει να έχουμε κάποιο backup πριν από οποιοδήποτε update!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση.. ..εσύ την έχεις βάλει; Εντυπώσεις;

Αύριο που θα φορτίσω το κινητό, θα την βάλω.. ..

Την κατεβάσετε και την φλασαρατε από το OTA;

Την κατέβασα από ΟΤΑ

Την μετέφερα ατο φάκελο του τηλεφώνου και την φλασαρα με το εργαλείο της αναβάθμισης.

Επειδή δεν υπάρχει στον φάκελο του OTA και δεν την εγκστεστησες από εκεί, μάλλον γι' αυτό στο ζητάει.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Επειδή δεν υπάρχει στον φάκελο του OTA και δεν την εγκστεστησες από εκεί, μάλλον γι' αυτό στο ζητάει.

Υπάρχει στο φάκελο. Το πήρα από εκεί και το έκανα copy όχι move...

Κατ' αρχας 4.9.26 δεν εχει βγει ακομη για το Note, αρα φορας καποια αλλη. Τωρα :

1. Σε μενα μια χαρα δουλευει το WSMTools και σε 4.9.5 και σε 4.9.19, δες το screenshot

[ATTACH]50366[/ATTACH]

2. Ετσι ειναι και σε μενα

3. Ο ηχος ειναι απο τα δυνατοτερα κινητα που εχω παρει, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που λες :confused:

Καλημέρα φίλε μου. Να σε ρωτήσω, ποιο widget είναι αυτό που δείχνεις στο screenshot;

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Μπορει να μπει και πανω στην επισημη multi (που βαζουν στα γνωστα μαγαζια απο Κινα), χωρις twrp, μεσω του μενου "Ενημερωσεις συστηματος"?

Επισης αν γινει το update, θα χαθουν οι εφαρμογες και το σεταρισμα στο κινητο?

Use your Illusions..

Λοιπόν πέρασα τη heisenberg rom αλλά έχω πρόβλημα με τα Google services και συνέχεια βγάζει μήνυμα ότι το play έχει σταματήσει, το ίδιο πρόβλημα είχα με τη Samsung Note εδώ θέλω τα φώτα σας. Επεισεις άλλαξα τη boot screen αλλά έχει ακόμα τον ίδιο ήχο.

Καλημέρα, χθες προσπάθησα να βάλω αοσπ http://www.needrom.com/category/xiaomi/redmi-note/ (Samsung air , Heisenberg , και αλλες δυο ) μόνο δύο κατάφερα να βάλω με twrp και δεν ξερω τι φταίει χαλια με το ζορι σαν να μην τις δέχεται και οι δυο πρωτες που μπήκαν δεν ξεκίνησαν κανονικα και ειχαν ισπανικα και νομίζω λιγες ρυθμίσεις. Δεν τα καταφέρνω τι φταίει ρε παιδιά ? Edited by NickSS
Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER

Στην aosp η ενεργοποίση των 160 χαρακτήρων στα sms γίνεται από το gravity box?

Που είναι η συγκεκριμένη επιλογή, γιατί δεν την βρίσκω! :confused:

ευχαριστω

Όλα καλά με τη heisenberg, με μερικά reboot έστρωσε

Πως την βλέπεις;

Λειτουργούν όλα σωστά;

Φιλικά.Γιώργος.

Καλημέρα φίλε μου. Να σε ρωτήσω, ποιο widget είναι αυτό που δείχνεις στο screenshot;

Zooper widget pro η εφαρμογη και τροποποιησα το template του LG G3 :lol:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Προσπαθησα μεσω twrp να περασω δυο ρομ απο miui.gr (4.9.5 και την stable 30).

Και στις δυο μου εβγαλε fail.

Updater δεν εχω (ειμαι με multi απο minideal).

Καποια λυση;

Custom έχω και στις δύο SIM. Με την δεύτερη έπαιζε ο ήχος που έχω στην πρώτη SIM και στις δύο SIM. Με την πρώτη έγινε ο διαχωρισμός.

Τι να πεις....Άβυσσος Η ψυχή του Κινέζου!!!

Τελικα και αυτη η εφαρμογη δεν δουλευτει σωστα. Σημερα το πρωι μου ειχε αλλαξει τους ηχους σε default. Οποτε θα παρει και αυτη την αγουσα ..... :mad:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)