markosch Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Με το flash της ελληνικής ρομ γίνεται αυτόματα! δεν κατάλαβα καλά με ποιόν τρόπο να περάσω rom? και ποια έκδοση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 δεν κατάλαβα καλά με ποιόν τρόπο να περάσω rom? και ποια έκδοση? Περίμενε, το recovery mode στα αγγλικά τι το θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κοντά στις 6 ώρες είναι το καλύτερο που έχω δει.... Θα μας βάλεις σε έξοδα :p Τελικά πλησίασε τις 9 ώρες. Με δεύτερη μπαταρία χρειάζεται και εξωτερικός φορτιστής. Υπάρχουν πάρα πολλοί αλλά το πρόβλημα είναι ότι με τα ampere που βγάζουν οι εξωτερικοί φορτιστές θέλεις 7-8 ώρες για να φορτίσεις την μπαταρία των 3100 mAh. Έχω φτιάξει μια πατέντα με την οποία φορτίζει η μπαταρία μας σε 3 ώρες περίπου.:D [ATTACH]49585[/ATTACH] Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Θέλω την βοήθειά σας Εχω εδώ και 2 μήνες το note και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όμως στα μέσα Αυγούστου μου έκανε το εξής Όταν ήμουν στο Internet ( ειδικά μετά από 1-1/2 ώρα χρήσης ) μου κόλλαγε το ιντερνετ. Επρεπε να κάνω επανεκκίνηση και κάποιες φορές ξανακόλλαγε πάλι μετα από λίγο Αυτό μου το έκανε αρκετές φορές. Να πώ ότι το αγόρασα από vickmall και είναι root ενώ έχει την multilangue επάνω, δηλαδή δεν έχω πειράξει τίποτα Τι φταίει;; ( παράκληση όχι πολλά τεχνικά γιατί είμαι και ολίγον ... άσχετος:rolleyes:) Ουδείς;;;:help::help: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ουδείς;;;:help::help: Αφού πρώτα πάρεις backup τις εφαρμογές σου με το titanium backup, δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset. Το πιθανότερο είναι να διορθωθεί το πρόβλημά σου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις κάποια άλλη Ρομ, π.χ. την τελευταία Ελληνική. Στο πρώτο ποστ υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Τελικά πλησίασε τις 9 ώρες. Με δεύτερη μπαταρία χρειάζεται και εξωτερικός φορτιστής. Υπάρχουν πάρα πολλοί αλλά το πρόβλημα είναι ότι με τα ampere που βγάζουν οι εξωτερικοί φορτιστές θέλεις 7-8 ώρες για να φορτίσεις την μπαταρία των 3100 mAh. Έχω φτιάξει μια πατέντα με την οποία φορτίζει η μπαταρία μας σε 3 ώρες περίπου.:D [ATTACH]49585[/ATTACH] Σωκράτη η πατέντα σου είναι σωτηρία :D Αμα βάλεις φορτιστή 5v 2A η μπαταρία θα φορτίζει σε 1.30 ώρα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Σωκράτη η πατέντα σου είναι σωτηρία :D Αμα βάλεις φορτιστή 5v 2A η μπαταρία θα φορτίζει σε 1.30 ώρα Ναι, σωστά. Εγώ υπολόγισα με φοτιστή 1Α:) Edited September 9, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Περίμενε, το recovery mode στα αγγλικά τι το θέλεις; δεν το είχα κατάλαβει :!: δλδ με την εγκατάσταση twrp recovery μου εμφανίζει recovery menu στα αγγλίκα? η κινέζικη recovery τι γίνεται σβήνεται? είμαι με multi. μεσω twrp πως flasarw rom? ποια rom να περάσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 δεν το είχα κατάλαβει :!: δλδ με την εγκατάσταση twrp recovery μου εμφανίζει recovery menu στα αγγλίκα? η κινέζικη recovery τι γίνεται σβήνεται? είμαι με multi. μεσω twrp πως flasarw rom? ποια rom να περάσω? Άμα περάσεις το twrp, θα βλέπεις αυτό που είναι στα αγγλικά. Αντικαθιστάται το κινέζικο, δεν ξέρω αν σβήνεται. Μπορείς να κατεβάσεις το mobile uncle tools σε μορφή apk και να το περάσεις στη συσκευή και να το κάνεις εγκατάσταση. Θα το βρεις googlarontas σε οποιοδήποτε site με apk, διότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο playstore. Αν είσαι root, θα μπορέσεις να ανοίξεις την εφαρμογή μόλις την κάνεις εγκατάσταση και από κει να κάνεις recovery update με το twrp που θα έχεις κατεβάσει και θα το έχεις ονομάσει recovery.img Λογικά θα είναι η το πρώτο που θα σου εμφανίζει όταν πατήσεις recovery update. Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα μπαίνεις στο twrp και με τον κλασικό τρόπο αλλά και μέσω mobile uncle tools και χωρίς κινέζικα γράμματα. Άμα κανεις αυτά, μετά είναι εύκολο να φλασαρεις μια ρομ, πχ την τελευταία ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εγώ παρέλαβα σήμερα μια όμορφη, μαλακή, απόλυτα διάφανη TPU θηκούλα BASEUS με 5.5€ αλλά αξίζει. Τη πήρα απο eBay εδώ: http://www.ebay.com/itm/221487681071?var=520347536435&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Είναι αρκετά λεπτή κ εφαρμόζει τέλεια στο κινητό, οφείλω να ομολογήσω οτι δεν το περίμενα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Άμα περάσεις το twrp, θα βλέπεις αυτό που είναι στα αγγλικά. Αντικαθιστάται το κινέζικο, δεν ξέρω αν σβήνεται. Μπορείς να κατεβάσεις το mobile uncle tools σε μορφή apk και να το περάσεις στη συσκευή και να το κάνεις εγκατάσταση. Θα το βρεις googlarontas σε οποιοδήποτε site με apk, διότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο playstore. Αν είσαι root, θα μπορέσεις να ανοίξεις την εφαρμογή μόλις την κάνεις εγκατάσταση και από κει να κάνεις recovery update με το twrp που θα έχεις κατεβάσει και θα το έχεις ονομάσει recovery.img Λογικά θα είναι η το πρώτο που θα σου εμφανίζει όταν πατήσεις recovery update. Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα μπαίνεις στο twrp και με τον κλασικό τρόπο αλλά και μέσω mobile uncle tools και χωρίς κινέζικα γράμματα. Άμα κανεις αυτά, μετά είναι εύκολο να φλασαρεις μια ρομ, πχ την τελευταία ελληνική. Από πότε το mobile uncle tool βγήκε από το play store;; Εμένα πάντως το έχει . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Από πότε το mobile uncle tool βγήκε από το play store;; Εμένα πάντως το έχει . Φυσικά και υπάρχει!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά με τι Windows μπορούμε να δουλέψουμε το κινητό? Γιατί σε ένα Vista που το έβαλα σήμερα για δοκιμή έλεγε άγνωστη συσκευή και δε το έβλεπε. Έχω ένα λαπτοπ και πάω για φορματ. Ρώτησε ο φίλος που θα το φτιάξει τι Windows να βάλουμε.... Οπότε? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά με τι Windows μπορούμε να δουλέψουμε το κινητό? Γιατί σε ένα Vista που το έβαλα σήμερα για δοκιμή έλεγε άγνωστη συσκευή και δε το έβλεπε. Έχω ένα λαπτοπ και πάω για φορματ. Ρώτησε ο φίλος που θα το φτιάξει τι Windows να βάλουμε.... Οπότε? Προτίμησε Windows 7 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Σωκράτη η πατέντα σου είναι σωτηρία :D Αμα βάλεις φορτιστή 5v 2A η μπαταρία θα φορτίζει σε 1.30 ώρα Για εξηγήστε και σε εμάς ρε παιδιά την πατέντα, γιατί από την φωτογραφία που έβαλες εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η πατέντα..... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ παρέλαβα σήμερα μια όμορφη, μαλακή, απόλυτα διάφανη TPU θηκούλα BASEUS με 5.5€ αλλά αξίζει. Τη πήρα απο eBay εδώ: http://www.ebay.com/itm/221487681071?var=520347536435&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Είναι αρκετά λεπτή κ εφαρμόζει τέλεια στο κινητό, οφείλω να ομολογήσω οτι δεν το περίμενα :cool: Τι διαφορά έχει με αυτήν που δίνει δώρο το Vickmall, εκτός του χρώματος; Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Από πότε το mobile uncle tool βγήκε από το play store;; Εμένα πάντως το έχει . LOL παραπληροφόρηση! Το μπέρδεψα με ένα άλλο app που είχα κατεβάσει την ίδια περίοδο, sorryy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Τι διαφορά έχει με αυτήν που δίνει δώρο το Vickmall, εκτός του χρώματος; Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος.... Και εγώ αυτή είχα απο το vickmall αλλά ηταν απο τις χειρότερες που είχα ποτε για κινητό. Γενικά φαινόταν κ ηταν φτηνιαρικη, δεν καθόταν στο κινητό καλά στο γύρισμα της προς την οθονη, κάτι σαν ξεχειλομενη δλδ, χοντροκομμένη, τιγκα στα γρεζια γύρω γύρω ενω ηταν διάφανη σε απόχρωση γκρι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ωστόσο αν αυτή που σου έχουν στείλει σου είναι οκ δεν υπάρχει λογος να την αλλαξεις. Η baseus είναι πιο λεπτή, κάθεται μια χαρά στο κινητό χωρίς να το μεγαλώνει κ λόγω του οτι είναι τελείως διαφανή δεν γίνεται αντιληπτή εύκολα Edited September 9, 2014 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αφού πρώτα πάρεις backup τις εφαρμογές σου με το titanium backup, δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset. Το πιθανότερο είναι να διορθωθεί το πρόβλημά σου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις κάποια άλλη Ρομ, π.χ. την τελευταία Ελληνική. Στο πρώτο ποστ υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά. Ευχαριστώ φίλε μου:thanks: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Για εξηγήστε και σε εμάς ρε παιδιά την πατέντα, γιατί από την φωτογραφία που έβαλες εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η πατέντα..... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι διαφορά έχει με αυτήν που δίνει δώρο το Vickmall, εκτός του χρώματος; Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5087483 Ουσιαστικά ο φορτιστής είναι αυτός http://m.ebay.com/itm/181519376006?nav=SEARCH και ο Σωκράτης συνδεσε ένα καλώδιο στους πόλους του φορτιστή και σε αυτό συνδέουμε ένα άλλο καλώδιο rca θηλυκό από την μια και usb από την άλλη και σύνδεση με έναν usb φορτιστή κινητού 5v 2A και η μπαταρία φορτίζει σε μιάμιση ώρα.βέβαια για κάποιο λόγο φορτίζει μέχρι το 90% 4050mv και όχι 100% 4200mv αλλά αυτό δε μας απασχολεί καθόλου μπροστά στην ευκολία που μας προσφέρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί παλιότερα, αλλά όσοι είμαστε με τη miui rom και έχουμε εγκαταστήσει άλλο launcher (πχ Nova κλπ) έχουμε πρόβλημα στη status bar... δεν είναι διαφανής... Η λύση εδώ :p Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pater77 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 καλησπέρα στην AOSP rom υπαρχει app permission να λειτουργεί σωστα? πχ να κλείσω τις υπηρεσίες τοποθεσίας από το viber ή τη χρηση δεδομένων από διαφορες εφαρμογες ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Yπάρχει το xposed module που λέγεται xprivacy που λειτουργεί σωστά για τα permissions αλλά για τα data δεν έχω βρει όμως αν γίνεται με κάποιον τρόπο μέσω του xprivacy αλλά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με το droidwall Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pater77 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Yπάρχει το xposed module που λέγεται xprivacy που λειτουργεί σωστά για τα permissions αλλά για τα data δεν έχω βρει όμως αν γίνεται με κάποιον τρόπο μέσω του xprivacy αλλά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με το droidwall στην Samsung rom δεν εχει xposed οπότε το ξεχνάω:( το droidwall το εβαλα αλλα δεν βλεπω να κανει κατι έκλεισα την σύνδεση data από ορισμένες εφαρμογές αλλά λειτουργούν κανονικα!! Edited September 10, 2014 by Pater77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πως έβαλες xprivacy χωρίς να έχεις βάλει το xposed framework; Aπο όσο γνωρίζω από άλλα mtk κινητά που έχω βάλει samsung style roms,το xposed framework παίζει κανονικά.Το gravitybox είναι αυτό που έχει θέματα πχ με την διαχείριση της μπάρας ειδοποιήσεων Και για τη data σύνδεση δες το droidwall που σου έγραψα.Για τα άλλα permissions ειναι το xprivacy. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pater77 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πως έβαλες xprivacy χωρίς να έχεις βάλει το xposed framework; Aπο όσο γνωρίζω από άλλα mtk κινητά που έχω βάλει samsung style roms,το xposed framework παίζει κανονικά.Το gravitybox είναι αυτό που έχει θέματα πχ με την διαχείριση της μπάρας ειδοποιήσεων Και για τη data σύνδεση δες το droidwall που σου έγραψα.Για τα άλλα permissions ειναι το xprivacy. ορθογραφικο λαθος το droidwall εβαλα και όχι το xprivacy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts