Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε mike_k ειμαι ασχετος με αλλαγες rom και τετοια.Απλα να εχει Ελληνικα και αν θα κανει καποια στιγμη αναβαθμηση σε 4.4 να μην την χασω!Ευχαριστω πολυ για την απαντηση:)

Τι λες να κανω?

Και εγώ άσχετος είμαι. Χα χα χα...

Να είναι καλά τα παιδιά εδώ, και στο miui hellas που μου έδειξαν δύο - τρία πραγματάκια (τους ευχαριστώ και πάλι).

Οπότε θα σου πω τι έκανα εγώ πριν κανένα μήνα που το αγόρασα και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με κινητά.

Το αγόρασα με τη multi γιατί ήθελα να έχει ελληνικό μενού από τη πρώτη μέρα, μιας και δεν είχα ιδέα από ρομ κτλ. Μου ήρθε στα χέρια μου, έβαλα μερικές εφαρμογές που ήθελα και γενικά ήταν ένα τηλέφωνο σα να το είχα αγοράσει από Ελλάδα.

Μετά από λίγες μέρες όμως, βλέποντας και μερικές κινεζιες που δε τις ήθελα (όχι ότι δημιουργούν κάποιο πρόβλημα, απλά δε τις ήθελα) αποφάσισα να περάσω την ελληνική ρομ GTV 3.21. με τη βοήθεια των παιδιών που αναφέρω παραπάνω, την πέρασα εύκολα. Το recovery που αναφέρω λύθηκε και αυτό με την ελληνική ρομ.

Δε το μετάνιωσα που το πήρα με τη multi γιατί....

1.και κυριότερο έκανα 5-6 φίλους (έστω και προς το παρόν δικτυακός).

2.μου έμαθαν 5 πράγματα πολύ χρήσιμα.

3.(λιγότερο σημαντικό, για εμένα, απο τα δύο παραπάνω) το κινητό είναι 100%λειτουργικό.

Η επιλογή είναι δική σου :)

:)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ άσχετος είμαι. Χα χα χα...

Όχι άσχετος.... Πρώην αρχάριος!!! :p

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Όχι άσχετος.... Πρώην αρχάριος!!! :p

Ναι καλά.... Να είστε καλά εσείς που με ξεστραβωσατε λίγο.... Το παίζω και γνώστης τώρα στη παρέα. Να θα κάνεις αυτό, θα βάλεις το άλλο χα χα χα χα.... :p

Sorry για το off.

Εσύ τι έκανες τελικά? Βρήκες καμία λύση για τη δεύτερη κάρτα?

"Να 'ναι καλά αυτοί που μας ξεστράβωσαν λίγο...." :lol:

Ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα... Άλλωστε αν είχα κάνει θα έβλεπες κατεβατά πανικού από μένα και troubleshooting απαντήσεις από sso ,bbbb κα. :lol::lol::lol:

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Από τις ρυθμίσεις του GO SMS ->Send & Receive -> ADVANCED - SMS/MMS Advanced Settings -> Enable locale support

και στο Supported languages -> Greek SMS Mode

Δουλεψε!!!

Σ ευχαριστω πολυ!!!

Παιδιά σκέφτομαι να το τσιμπισω το κινητακι για δεύτερο μια χαρα το βλεπω να ρωτήσω κατι ειδα πως πλέον η χιαομι εχει αποθήκες στην Ευρώπη και πλέον δεν πληρώνουμε τελωνεία και τέτοια ισχύει ; να το παρω απο εδω ;

http://www.xiaomishop.com/29-xiaomi-redmi-hongmi-note

Επίσης ποιό να πάρω το 3g το 8πυρινο η το 4g το 4πυρινο ;;

Από Ευρώπη θα σου έρθει γρήγορα αλλά γυμνό, και κάνα 50άρι παραπάνω. Από Κίνα (εγώ το πήρα από Vickmall), 20 μέρες παράδοση, μου βγήκε €155 με δερμάτινη Nillkin θήκη και δώρα σιλικόνη, OTG καλώδιο και κάρτα 8gb.

Το 4g για Ευρώπη δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, καλό Οκτώβρη. Για μένα δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Έχω το 3g και είναι μια χαρά.

Και κάτι με τα χρόνια εγγύησης πρέπει να παίζει αλλά δε θυμάμαι.

Αλλά είναι μη σου τύχει... Αν σου τύχει είναι ταλαιπωρία είτε από Ευρώπη είτε από Κίνα!

Και για το +30 μπροστα στις επαφες? Για θυμισε μου..

Δεν χρειαζεται κανενα τετοιο τρικ :)

Δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλουμε μπροστά το πρόθεμα ; Γιατί πιο πίσω αρκετοί αναφέρουν πρόβλημα στην αναγνώριση των τηλεφωνικών αριθμών από τον dialer.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλουμε μπροστά το πρόθεμα ; Γιατί πιο πίσω αρκετοί αναφέρουν πρόβλημα στην αναγνώριση των τηλεφωνικών αριθμών από τον dialer.
Eγω δεν εβαλα ποτε. Και το χρησιμοποιω πολυυυυ καιρο τωρα σε διαφορες συσκευες :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Ευχαριστώ πολύ! (καλά πως θυμάσαι τις σελίδες??)

Να τα θυμάμαι από έξω δεν υπάρχει περίπτωση. :)

πάνω δεξιά στη σελίδα (σε desktop mode) έχει επιλογή "αναζήτηση στο θέμα" ;)

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή βάση για αυτοκίνητο;

Εγώ πήρα αυτή http://www.ebay.com/itm/181439704467?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

2,50€ και είναι ΟΚ

XIAOMI REDMI NOTE 5

για την dragon aosp το λινκ σε εμένα δεν δουλεύει μπορεί κάποιος να το τσεκαρει;

Για κάποιο λόγο το needrom δεν έχει πλέον τις ρομ του ισπανού δηλαδή aosp/dragonfly κτλ αλλά υπάρχουν εδώ βέβαια θέλει register.Το οποίο κάνω τώρα για να κατεβάσω την lamborghini rom

Την πέρασα πριν λίγο.Ουσιαστικά ειναι μια κλασσική aosp ρομ με ταπετσαρία και λογότυπο εκκίνησης lamborghini.Σε σχέση με την dragonfly έχει τον παλιό dialer δηλαδή ένα κουμπί κλήσης και για τις 2 sim.Xposed και gravity τρέχουν κανονικά και το otg λειτουργεί.Προεπιλεγμένο launcher έχει τον primo launcher

Η ρομ δεν έχει root και το έκανα φλασάροντας απο το recovery το supersu και για να αποθηκεύει τα δεδομένα των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης,χρειάζεται το fix μνημών για την aosp

Edited by bbbb

Μόλις έσκασε μήνυμα ota για αναβάθμιση της ελληνικής rom. Το απόγευμα έχουμε δουλειά... Χάχαχαχαχαχα

Την εβαλα ηδη απο πανω απο την 3.21.

Οσο για τα WSM Tools, επειδη οταν εκανα εγκατασταση τη ROM απο πανω και ενεργοποιουσα τα Tools η συσκευη κολλαγε στο reboot στο ΜΙ logo, εκανα απεγκατασταση πρωτα τα Tools, μετα εγκατασαση τη ROM και μετα ξαναεγκατασταση τα Tools και παιζουν μια χαρα. :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Βρε παιδιά! Πως μπορούμε να βάλουμε ένα νέο φάκελο στην αρχική οθόνη?

Όπως δηλαδή είναι ο φάκελος με τα εικονίδια αναβάθμιση - ασφάλεια κτλ, να φτιάξουμε ένα νέο τέτοιο φάκελο για να βάζουμε άλλες συντομεύσεις εκεί μέσα?

:confused:

Edit. Με GTV 3.21

Βρε παιδιά! Πως μπορούμε να βάλουμε ένα νέο φάκελο στην αρχική οθόνη?

Όπως δηλαδή είναι ο φάκελος με τα εικονίδια αναβάθμιση - ασφάλεια κτλ, να φτιάξουμε ένα νέο τέτοιο φάκελο για να βάζουμε άλλες συντομεύσεις εκεί μέσα?

:confused:

Edit. Με GTV 3.21

Αν συρεις ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο, τότε δημιουργείται φάκελος και με τα 2 μέσα.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Την πέρασα πριν λίγο.Ουσιαστικά ειναι μια κλασσική aosp ρομ με ταπετσαρία και λογότυπο εκκίνησης lamborghini.Σε σχέση με την dragonfly έχει τον παλιό dialer δηλαδή ένα κουμπί κλήσης και για τις 2 sim.Xposed και gravity τρέχουν κανονικά και το otg λειτουργεί.Προεπιλεγμένο launcher έχει τον primo launcher

Η ρομ δεν έχει root και το έκανα φλασάροντας απο το recovery το supersu και για να αποθηκεύει τα δεδομένα των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης,χρειάζεται το fix μνημών για την aosp

όταν εχεις μια πιο καθαρη άποψη και μετα τις διάφορες δοκιμές μας ξαναλες....Αν είναι η dragon καλύτερη και επειδή θυμάμαι οτι για να παίξει το otg βάζεις κάποιον άλλο kernel θα ήθελες να το ανεβασεις κάπου για να το έχουμε και οι υπόλοιποι έτοιμο;