de_thymamai Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 βρες το tool που κανεις unbrick την συσκευη μεσο φλας tool και 8α ξανα περασει την ρομ και θα κανει τα σωστα παρτισιον αλλα προσεξε μην πατησεις φορματ γιατι μετα ειναι δυσκολα τα πραγμστα ...οποιος εχει τον συνδεσμο με το unbrick της συσκευη να τον δωσει να φτιαξει το παιδι το κινητο του Την εχω κανει τη διαδικασία πολλές φορες απο χθες... Δεν την ολοκληρώνει. Μόλις συνδεσω το κινητό βγάζει ενα VROM ERROR. Κάπως έτσι... Και κάτι λέει για την internal storage... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κρίμα το κινητό........ Σ' ευχαριστώ πάντως ρε φιλε!!! Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Την εχω κανει τη διαδικασία πολλές φορες απο χθες... Δεν την ολοκληρώνει. Μόλις συνδεσω το κινητό βγάζει ενα VROM ERROR. Κάπως έτσι... Και κάτι λέει για την internal storage... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κρίμα το κινητό........ Σ' ευχαριστώ πάντως ρε φιλε!!! Περίμενε μήπως έχει και κάποιος άλλος καμιά ιδέα. Είναι και Αύγουστος, οι περισσότεροι είναι εξαφανισμένοι. Έλα, μη σε παίρνει από κάτω :) Edited August 23, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Την εχω κανει τη διαδικασία πολλές φορες απο χθες... Δεν την ολοκληρώνει. Μόλις συνδεσω το κινητό βγάζει ενα VROM ERROR. Κάπως έτσι... Και κάτι λέει για την internal storage... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κρίμα το κινητό........ Σ' ευχαριστώ πάντως ρε φιλε!!! Με μεγάλη επιφύλαξη βρήκα αυτό για Nexus 7. Ίσως αν το κάνεις με τη rom/recovery που δίνουν εδώ καταφέρεις κάτι. Δεν είμαι γνώστης , πιθανών να λέω βλακείες, μην σε πάρω στο λαιμό μου..... Υγ.... Skydiver κανένα νέο? Δουλεύει φίλε το κινητό αλλά δεν φαίνεται στην επιλογή προτιμώμενου τύπου δικτύου (2g/3g) η 2η κάρτα (cosmote). Παρόλα αυτά λειτουργεί κανονικά... Πέρασα την nvram από το redmi του αδερφού μου, ξαναάλλαξα τα imei αλλά δεν κατάφερα να αλλάξω wi-fi & ΒΤ. Πρέπει να ενοχλήσω τον Σωκράτη, γιατί εγώ δεν νομίζω να καταφέρω κάτι περισσότερο :) Edited August 22, 2014 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλησπέρα ένα "κολπάκι" που βρήκα χτες και αφορά την εφαρμογή με τα θέματα. Τα επι πληρωμή θέματα έχουν τη δυνατότητα δοκιμής για 6 λεπτά, βάζω λοιπόν κανονικά ένα που μου άρεσε και πάνω πάνω στις ειδοποιήσεις βγάζει ότι βρίσκετε σε δοκιμή, πατάω παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση αυτή, πληροφορίες εφαρμογής κάτω κάτω "τέλος" που κλείνει την εφαρμογή, και μετά με μια εφαρμογή για freeze εφαρμογών πχ εγώ χρησιμοποιώ το rom toolbox, έκανα freeze της εφαρμογή θέματα (themes.apk) και όλα καλά :) . Έχω κάνει πόσα restart και το θέμα κανονικά υπάρχει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basnikol Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Με την πείρα των λίγων ετων που εχω στο πείραγμα κινητών, ταμπλετων και αλλων εργαλείων , έχω να πω τα εξης: 1. Ποτε δεν πείραζω τίποτα πριν διαβάσω και ξανά διαβάσω 2.Πολλά πραγματα μπορεί να πανε καλά παρα το οτι εκανα μια βλακεία. 3. Κάτι μπορεί να παει στραβά παρά το οτι (φαινομενικά) τα εκανα όλα σωστα. 4.Οτι χάλασα σήμερα σίγουρα θα το φτιαξω αύριο(όχι βεβιασμένες κινήσεις). 5.Αν τυχών δεν υπάρχει λύση σήμερα, σε λιγες μέρες θα βρεθεί εφόσον το μηχάνημα είναι επώνυμο και έχει υποστήριξη απο moders. 6. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση(πράγμα σπάνιο) , να ξέρουμε οτι είναι μηχάνημα και κανει λεφτά και δεν αξίζει να πεθάνουμε. 7. Αν δεν σου κάθεται να παίζεις με κινητα και ταμπλέτες ,πάρε iphone και ipad(τα είχα και τα δυο). Ευχομαι να βοηθήσω κάποιον με όσα γράφω (τα αυτονόητα δλδ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Με την πείρα των λίγων ετων που εχω στο πείραγμα κινητών, ταμπλετων και αλλων εργαλείων , έχω να πω τα εξης: 1. Ποτε δεν πείραζω τίποτα πριν διαβάσω και ξανά διαβάσω 2.Πολλά πραγματα μπορεί να πανε καλά παρα το οτι εκανα μια βλακεία. 3. Κάτι μπορεί να παει στραβά παρά το οτι (φαινομενικά) τα εκανα όλα σωστα. 4.Οτι χάλασα σήμερα σίγουρα θα το φτιαξω αύριο(όχι βεβιασμένες κινήσεις). 5.Αν τυχών δεν υπάρχει λύση σήμερα, σε λιγες μέρες θα βρεθεί εφόσον το μηχάνημα είναι επώνυμο και έχει υποστήριξη απο moders. 6. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση(πράγμα σπάνιο) , να ξέρουμε οτι είναι μηχάνημα και κανει λεφτά και δεν αξίζει να πεθάνουμε. 7. Αν δεν σου κάθεται να παίζεις με κινητα και ταμπλέτες ,πάρε iphone και ipad(τα είχα και τα δυο). Ευχομαι να βοηθήσω κάποιον με όσα γράφω (τα αυτονόητα δλδ). +1 σε όλα. Και συν οτι δεν πειραζω κάτι απο τη στιγμη που δουλεύει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Με την πείρα των λίγων ετων που εχω στο πείραγμα κινητών, ταμπλετων και αλλων εργαλείων , έχω να πω τα εξης: 1. Ποτε δεν πείραζω τίποτα πριν διαβάσω και ξανά διαβάσω 2.Πολλά πραγματα μπορεί να πανε καλά παρα το οτι εκανα μια βλακεία. 3. Κάτι μπορεί να παει στραβά παρά το οτι (φαινομενικά) τα εκανα όλα σωστα. 4.Οτι χάλασα σήμερα σίγουρα θα το φτιαξω αύριο(όχι βεβιασμένες κινήσεις). 5.Αν τυχών δεν υπάρχει λύση σήμερα, σε λιγες μέρες θα βρεθεί εφόσον το μηχάνημα είναι επώνυμο και έχει υποστήριξη απο moders. 6. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση(πράγμα σπάνιο) , να ξέρουμε οτι είναι μηχάνημα και κανει λεφτά και δεν αξίζει να πεθάνουμε. 7. Αν δεν σου κάθεται να παίζεις με κινητα και ταμπλέτες ,πάρε iphone και ipad(τα είχα και τα δυο). Ευχομαι να βοηθήσω κάποιον με όσα γράφω (τα αυτονόητα δλδ). Φίλε συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου.... ΑΛΛΑ εφόσον έκατσε σε κάποιον η στραβή (@skydiver, @de_thymamai) ... που τον βοηθούν? Καλό θα ήταν αυτό το μήνυμα σου να μπεί στην πρώτη σελίδα και εδώ να γράψεις κάτι που ίσως βοηθήσει στο πρόβλημα κάποιου.. (Φιλικά πάντα :) ) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 το πρόβλημα σου με το wifi mac μπορεί να λυθεί με rootαρισμένο κιν και ένα hex editor. ψάξε λίγο και θα βρεις, πχ http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvram-err-0x10-and-random-mac-address/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378 προσοχή στα permissions του αρχείου όταν το σώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 το πρόβλημα σου με το wifi mac μπορεί να λυθεί με rootαρισμένο κιν και ένα hex editor. ψάξε λίγο και θα βρεις, πχ http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvram-err-0x10-and-random-mac-address/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378 προσοχή στα permissions του αρχείου όταν το σώσεις. Ευχαριστώ φίλε. Σε 2-3 μέρες επιστρέφει ο father με το προηγούμενο κινητό μου (lg) και θα πάρω wifi & BT απ' αυτό για να τα βάλω στο δικό μου. :lol: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Φίλε δε θυμάμαι από όσο έχω καταλάβει απλά έχεις προσπαθήσει να ξαναφλασαρεις το κινητό και όχι να το στήσεις από την αρχή όπως σου περιγράφει ο φίλος. Είναι διαφορετικά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Φίλε δε θυμάμαι από όσο έχω καταλάβει απλά έχεις προσπαθήσει να ξαναφλασαρεις το κινητό και όχι να το στήσεις από την αρχή όπως σου περιγράφει ο φίλος. Είναι διαφορετικά πράγματα Καλά θυμάσαι φίλε.. Αυτό θα κάνω. Μίλησα με τον Σωκράτη και μου εξήγησε πως θα γίνει... Μη νομίζεις... έχω χαζέψει με τόσο ψάξιμο και φλασαρίσματα.... :D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 σπο που μπορω να αγορασω με ασφαλεια και να δουλευει ελλαδα, εστω και μεταχειρησμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Όλοι το ίδιο πάθαμε... Το έχουν γράψε αρκετές φορές τα παιδιά τι κάνουμε (να είναι καλά όλοι τους που μας βοηθάνε) :) Αν σε βοηθάει διάβασε εδώ πως έβαλα την Ελληνική. Ίσως σου είναι πιο κατανοητό από εδώ. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6207-%CE%9D%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-Redmi-Note/?pageNo=2 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλησπερα παιδες, Το αγορασα τελικα την δευτερα που μας περασε απο to2c οπως ειχα παρει κ το 965 απο εκει. Ανυπομονως και συνεχως refresh να αλλαξει η κατασταση μεχρι που χτες ειδα αυτο κ τρελαθηκα Despatched to overseas (Country code: ES) . Λεω δεν μπορει απλα θα περναει απο ισπανια πρωτα μαλλον,μεχρι που μου απαντησε και μου ειπε το κουλο οτι στο προφιλ μου στο site του και στο paypal μου λεει ισπανια..(που μονο αυτο δεν γραφει,οπως επισης ειχα ξαναπαραγγειλει!!!) τα εχω παρει και τον εκραξα ασχημα,του στειλα και φωτος απο τα details και στα 2. Πραγματικα εχω ξενερωσει.:mad::mad: Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδια θελω μια δευτερη μπαταρια με φορτιστη γιατι τωρα εχω βαλει 2 καρτες μια με προγραμμα data και η αλλη με το νουμερο μου και με 3g ανοικτο πινει την μπαταρια κανονικα και δεν βγαζω την ημερα.που να αγορασω; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλησπερα παιδες, Το αγορασα τελικα την δευτερα που μας περασε απο to2c οπως ειχα παρει κ το 965 απο εκει. Ανυπομονως και συνεχως refresh να αλλαξει η κατασταση μεχρι που χτες ειδα αυτο κ τρελαθηκα Despatched to overseas (Country code: ES) . Λεω δεν μπορει απλα θα περναει απο ισπανια πρωτα μαλλον,μεχρι που μου απαντησε και μου ειπε το κουλο οτι στο προφιλ μου στο site του και στο paypal μου λεει ισπανια..(που μονο αυτο δεν γραφει,οπως επισης ειχα ξαναπαραγγειλει!!!) τα εχω παρει και τον εκραξα ασχημα,του στειλα και φωτος απο τα details και στα 2. Πραγματικα εχω ξενερωσει.:mad::mad: καλησπερα φιλε μου αρχες ιουλιου παραγγειλα απο vickmall ενα huawei honor οπως και εσυ μου εδινε χωρα προορισμου λαθος εμενα αγγλια.αποτελεσμα περνοντας για αλλη δουλεια απο τα ελτα ρωτησα εαν ειχα κανενα δεμα.εκει ηταν και με περιμενε δεν ξερω τι ειχε γινει στις φωτο που μου εστειλε το vickmall εδειχνε κανονικα gr και το σωστο trackin number πηγε αγγλια και μετα εδω δεν ξερω εαν δεν πηγενα μπορει και να ειχε γυρισει πισω.θα σου ελεγα να μιλησεις με το καταστημα αν και νομιζω οτι δεν φταιει. καποιος απο την singapore post την εκανε την..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Αγορασμένο από Vickmall με multi, είπα κι εγώ να δοκιμάσω να μπω στο recovery με τα πλήκτρα. Πάτησα λοιπόν volume- και power και όλα καλά, καθόλου κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Αγορασμένο από Vickmall με multi, είπα κι εγώ να δοκιμάσω να μπω στο recovery με τα πλήκτρα. Πάτησα λοιπόν volume- και power και όλα καλά, καθόλου κινέζικα. Μετά δοκίμασες να μπεις σε recovery? Γιατί μετά είναι το θέμα ότι δε μπορείς να μπεις σε μια από τις τρεις επιλογές. Πηγαίνεις μόνο πάνω κάτω χωρίς να μπορείς να μπεις σε κάποιο από τα μενού. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basnikol Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μη νομίζει κανεις οτι δεν ψάχνω και εγώ όπως και άλλοι φαντάζομαι για λυση στα προβλήματα που έχουν κάποιοι συνφορουμιτες. Απλα το να δίνω οδηγίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί δεν βοηθάει. Στα αντίστοιχα φόρουμ της Ευρώπης μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι για να προσφέρω ουσιαστική βοήθεια. Ψάχνω και ελπίζω λοιπον. Recovery που δουλεύει ,για εμένα είναι βασικό στοιχειο να ελπίζει κανεις οτι θα διορθωθεί το πρόβλημα. Δυο φορες είχα θέμα με χτυπημένη κάρτα sd ή με φορμάτ κάρτας που δεν τη δεχόταν το κινητό. Ίσως το πρόβλημα είναι τελικά απλό σε κάποιες περιπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εχω 40 εφαρμογες που μπορουν να πανε στην SD, αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εχω 40 εφαρμογες που μπορουν να πανε στην SD, αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Πως γίνεται; Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εχω 40 εφαρμογες που μπορουν να πανε στην SD, αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Πως γίνεται; ΜΗΝ το κάνεις αυτό!!!:p Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Περα απ αυτο, βλεπω οτι η RAM γεμιζει πολυ. Με 2GB που εχει, μου ειναι ολο κοντα στα στα 1.60 κάτι. Την καθαριζω με Clean Master, αλλα δε κανει και πολλα. Πηγα στις running εφαρμογες και σταματησα 2-3 δικες μου, αλλα φοβηθηκα να σταματησω εφαρμογες του συστηματος , για να μη παθει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 ποιο το νοημα να εχει 2 ραμ και να ειναι αδεια? αστη να γεμισει οσο μπορει για να δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Εχω 40 εφαρμογες που μπορουν να πανε στην SD, αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Πως γίνεται; Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα.... ΜΗΝ το κάνεις αυτό!!!:p Περα απ αυτο, βλεπω οτι η RAM γεμιζει πολυ. Με 2GB που εχει, μου ειναι ολο κοντα στα στα 1.60 κάτι. Την καθαριζω με Clean Master, αλλα δε κανει και πολλα. Πηγα στις running εφαρμογες και σταματησα 2-3 δικες μου, αλλα φοβηθηκα να σταματησω εφαρμογες του συστηματος , για να μη παθει κατι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5573732#post5573732 Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου!:p Προς το τέλος του έτους η MIUI V6 στο Redmi Note https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6622-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9D%CE%95%CE%91-MIUI-V6-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-21-08-14-15/?postID=18716#post18716 Edited August 24, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts