Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρες το tool που κανεις unbrick την συσκευη μεσο φλας tool και 8α ξανα περασει την ρομ και θα κανει τα σωστα παρτισιον αλλα προσεξε μην πατησεις φορματ γιατι μετα ειναι δυσκολα τα πραγμστα ...οποιος εχει τον συνδεσμο με το unbrick της συσκευη να τον δωσει να φτιαξει το παιδι το κινητο του

Την εχω κανει τη διαδικασία πολλές φορες απο χθες... Δεν την ολοκληρώνει. Μόλις συνδεσω το κινητό βγάζει ενα VROM ERROR. Κάπως έτσι... Και κάτι λέει για την internal storage...

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κρίμα το κινητό........

Σ' ευχαριστώ πάντως ρε φιλε!!!

Αλέξης

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την εχω κανει τη διαδικασία πολλές φορες απο χθες... Δεν την ολοκληρώνει. Μόλις συνδεσω το κινητό βγάζει ενα VROM ERROR. Κάπως έτσι... Και κάτι λέει για την internal storage...

Περίμενε μήπως έχει και κάποιος άλλος καμιά ιδέα. Είναι και Αύγουστος, οι περισσότεροι είναι εξαφανισμένοι.

Έλα, μη σε παίρνει από κάτω :)

Edited by mike_k
:)

Με μεγάλη επιφύλαξη βρήκα αυτό για Nexus 7. Ίσως αν το κάνεις με τη rom/recovery που δίνουν εδώ καταφέρεις κάτι.

Δεν είμαι γνώστης , πιθανών να λέω βλακείες, μην σε πάρω στο λαιμό μου.....

Υγ.... Skydiver κανένα νέο?

Δουλεύει φίλε το κινητό αλλά δεν φαίνεται στην επιλογή προτιμώμενου τύπου δικτύου (2g/3g) η 2η κάρτα (cosmote). Παρόλα αυτά λειτουργεί κανονικά...

Πέρασα την nvram από το redmi του αδερφού μου, ξαναάλλαξα τα imei αλλά δεν κατάφερα να αλλάξω wi-fi & ΒΤ.

Πρέπει να ενοχλήσω τον Σωκράτη, γιατί εγώ δεν νομίζω να καταφέρω κάτι περισσότερο :)

Edited by skydiver

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Καλησπέρα ένα "κολπάκι" που βρήκα χτες και αφορά την εφαρμογή με τα θέματα.

Τα επι πληρωμή θέματα έχουν τη δυνατότητα δοκιμής για 6 λεπτά, βάζω λοιπόν κανονικά ένα που μου άρεσε και πάνω πάνω στις ειδοποιήσεις βγάζει ότι βρίσκετε σε δοκιμή, πατάω παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση αυτή, πληροφορίες εφαρμογής κάτω κάτω "τέλος" που κλείνει την εφαρμογή, και μετά με μια εφαρμογή για freeze εφαρμογών πχ εγώ χρησιμοποιώ το rom toolbox, έκανα freeze της εφαρμογή θέματα (themes.apk) και όλα καλά :) .

Έχω κάνει πόσα restart και το θέμα κανονικά υπάρχει. :D

Με την πείρα των λίγων ετων που εχω στο πείραγμα κινητών, ταμπλετων και αλλων εργαλείων , έχω να πω τα εξης:

1. Ποτε δεν πείραζω τίποτα πριν διαβάσω και ξανά διαβάσω

2.Πολλά πραγματα μπορεί να πανε καλά παρα το οτι εκανα μια βλακεία.

3. Κάτι μπορεί να παει στραβά παρά το οτι (φαινομενικά) τα εκανα όλα σωστα.

4.Οτι χάλασα σήμερα σίγουρα θα το φτιαξω αύριο(όχι βεβιασμένες κινήσεις).

5.Αν τυχών δεν υπάρχει λύση σήμερα, σε λιγες μέρες θα βρεθεί εφόσον το μηχάνημα είναι επώνυμο και έχει υποστήριξη απο moders.

6. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση(πράγμα σπάνιο) , να ξέρουμε οτι είναι μηχάνημα και κανει λεφτά και δεν αξίζει να πεθάνουμε.

7. Αν δεν σου κάθεται να παίζεις με κινητα και ταμπλέτες ,πάρε iphone και ipad(τα είχα και τα δυο).

Ευχομαι να βοηθήσω κάποιον με όσα γράφω (τα αυτονόητα δλδ).

Με την πείρα των λίγων ετων που εχω στο πείραγμα κινητών, ταμπλετων και αλλων εργαλείων , έχω να πω τα εξης:

5.Αν τυχών δεν υπάρχει λύση σήμερα, σε λιγες μέρες θα βρεθεί εφόσον το μηχάνημα είναι επώνυμο και έχει υποστήριξη απο moders.

6. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση(πράγμα σπάνιο) , να ξέρουμε οτι είναι μηχάνημα και κανει λεφτά και δεν αξίζει να πεθάνουμε.

7. Αν δεν σου κάθεται να παίζεις με κινητα και ταμπλέτες ,πάρε iphone και ipad(τα είχα και τα δυο).

+1 σε όλα.

Και συν οτι δεν πειραζω κάτι απο τη στιγμη που δουλεύει σωστα.

Φίλε συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου.... ΑΛΛΑ εφόσον έκατσε σε κάποιον η στραβή (@skydiver, @de_thymamai) ... που τον βοηθούν?

Καλό θα ήταν αυτό το μήνυμα σου να μπεί στην πρώτη σελίδα και εδώ να γράψεις κάτι που ίσως βοηθήσει στο πρόβλημα κάποιου.. (Φιλικά πάντα :) )

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

το πρόβλημα σου με το wifi mac μπορεί να λυθεί με rootαρισμένο κιν και ένα hex editor.

ψάξε λίγο και θα βρεις, πχ

http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvram-err-0x10-and-random-mac-address/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378

προσοχή στα permissions του αρχείου όταν το σώσεις.

το πρόβλημα σου με το wifi mac μπορεί να λυθεί με rootαρισμένο κιν και ένα hex editor.

ψάξε λίγο και θα βρεις, πχ

http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvram-err-0x10-and-random-mac-address/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378

προσοχή στα permissions του αρχείου όταν το σώσεις.

Ευχαριστώ φίλε. Σε 2-3 μέρες επιστρέφει ο father με το προηγούμενο κινητό μου (lg) και θα πάρω wifi & BT απ' αυτό για να τα βάλω στο δικό μου. :lol:

Φίλε δε θυμάμαι από όσο έχω καταλάβει απλά έχεις προσπαθήσει να ξαναφλασαρεις το κινητό και όχι να το στήσεις από την αρχή όπως σου περιγράφει ο φίλος. Είναι διαφορετικά πράγματα

Φίλε δε θυμάμαι από όσο έχω καταλάβει απλά έχεις προσπαθήσει να ξαναφλασαρεις το κινητό και όχι να το στήσεις από την αρχή όπως σου περιγράφει ο φίλος. Είναι διαφορετικά πράγματα

Καλά θυμάσαι φίλε.. Αυτό θα κάνω. Μίλησα με τον Σωκράτη και μου εξήγησε πως θα γίνει...

Μη νομίζεις... έχω χαζέψει με τόσο ψάξιμο και φλασαρίσματα.... :D

Όλοι το ίδιο πάθαμε...

Το έχουν γράψε αρκετές φορές τα παιδιά τι κάνουμε (να είναι καλά όλοι τους που μας βοηθάνε) :)

Αν σε βοηθάει διάβασε εδώ πως έβαλα την Ελληνική.

Ίσως σου είναι πιο κατανοητό από εδώ.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6207-%CE%9D%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-Redmi-Note/?pageNo=2

Καλησπερα παιδες,

Το αγορασα τελικα την δευτερα που μας περασε απο to2c οπως ειχα παρει κ το 965 απο εκει.

Ανυπομονως και συνεχως refresh να αλλαξει η κατασταση μεχρι που χτες ειδα αυτο κ τρελαθηκα

Despatched to overseas (Country code: ES) .

Λεω δεν μπορει απλα θα περναει απο ισπανια πρωτα μαλλον,μεχρι που μου απαντησε και μου ειπε το κουλο οτι στο προφιλ μου στο site του και στο paypal μου λεει ισπανια..(που μονο αυτο δεν γραφει,οπως επισης ειχα ξαναπαραγγειλει!!!)

τα εχω παρει και τον εκραξα ασχημα,του στειλα και φωτος απο τα details και στα 2.

Πραγματικα εχω ξενερωσει.:mad::mad:

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Παιδια θελω μια δευτερη μπαταρια με φορτιστη γιατι τωρα εχω βαλει 2 καρτες μια με προγραμμα data και η αλλη με το νουμερο μου και με 3g ανοικτο πινει την μπαταρια κανονικα και δεν βγαζω την ημερα.που να αγορασω;
wifi planet

Καλησπερα παιδες,

Το αγορασα τελικα την δευτερα που μας περασε απο to2c οπως ειχα παρει κ το 965 απο εκει.

Ανυπομονως και συνεχως refresh να αλλαξει η κατασταση μεχρι που χτες ειδα αυτο κ τρελαθηκα

Despatched to overseas (Country code: ES) .

Λεω δεν μπορει απλα θα περναει απο ισπανια πρωτα μαλλον,μεχρι που μου απαντησε και μου ειπε το κουλο οτι στο προφιλ μου στο site του και στο paypal μου λεει ισπανια..(που μονο αυτο δεν γραφει,οπως επισης ειχα ξαναπαραγγειλει!!!)

τα εχω παρει και τον εκραξα ασχημα,του στειλα και φωτος απο τα details και στα 2.

Πραγματικα εχω ξενερωσει.:mad::mad:

καλησπερα φιλε μου αρχες ιουλιου παραγγειλα απο vickmall ενα huawei honor οπως και εσυ μου εδινε χωρα προορισμου λαθος εμενα αγγλια.αποτελεσμα περνοντας για αλλη δουλεια απο τα ελτα ρωτησα εαν ειχα κανενα δεμα.εκει ηταν και με περιμενε δεν ξερω τι ειχε γινει στις φωτο που μου εστειλε το vickmall εδειχνε κανονικα gr και το σωστο trackin number πηγε αγγλια και μετα εδω δεν ξερω εαν δεν πηγενα μπορει και να ειχε γυρισει πισω.θα σου ελεγα να μιλησεις με το καταστημα αν και νομιζω οτι δεν φταιει. καποιος απο την singapore post την εκανε την.....

Αγορασμένο από Vickmall με multi, είπα κι εγώ να δοκιμάσω να μπω στο recovery με τα πλήκτρα. Πάτησα λοιπόν volume- και power και όλα καλά, καθόλου κινέζικα.

Αγορασμένο από Vickmall με multi, είπα κι εγώ να δοκιμάσω να μπω στο recovery με τα πλήκτρα. Πάτησα λοιπόν volume- και power και όλα καλά, καθόλου κινέζικα.

Μετά δοκίμασες να μπεις σε recovery?

Γιατί μετά είναι το θέμα ότι δε μπορείς να μπεις σε μια από τις τρεις επιλογές. Πηγαίνεις μόνο πάνω κάτω χωρίς να μπορείς να μπεις σε κάποιο από τα μενού.

Μη νομίζει κανεις οτι δεν ψάχνω και εγώ όπως και άλλοι φαντάζομαι για λυση στα προβλήματα που έχουν κάποιοι συνφορουμιτες. Απλα το να δίνω οδηγίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί δεν βοηθάει. Στα αντίστοιχα φόρουμ της Ευρώπης μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι για να προσφέρω ουσιαστική βοήθεια. Ψάχνω και ελπίζω λοιπον. Recovery που δουλεύει ,για εμένα είναι βασικό στοιχειο να ελπίζει κανεις οτι θα διορθωθεί το πρόβλημα. Δυο φορες είχα θέμα με χτυπημένη κάρτα sd ή με φορμάτ κάρτας που δεν τη δεχόταν το κινητό. Ίσως το πρόβλημα είναι τελικά απλό σε κάποιες περιπτωσεις.

Εχω 40 εφαρμογες που μπορουν να πανε στην SD, αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Πως γίνεται;

Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Εχω 40 εφαρμογες που μπορουν να πανε στην SD, αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Πως γίνεται;

ΜΗΝ το κάνεις αυτό!!!:p

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Περα απ αυτο, βλεπω οτι η RAM γεμιζει πολυ. Με 2GB που εχει, μου ειναι ολο κοντα στα στα 1.60 κάτι. Την καθαριζω με Clean Master, αλλα δε κανει και πολλα. Πηγα στις running εφαρμογες και σταματησα 2-3 δικες μου, αλλα φοβηθηκα να σταματησω εφαρμογες του συστηματος , για να μη παθει κατι

ποιο το νοημα να εχει 2 ραμ και να ειναι αδεια?

αστη να γεμισει οσο μπορει για να δουλευει σωστα

Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα....

ΜΗΝ το κάνεις αυτό!!!:p

Περα απ αυτο, βλεπω οτι η RAM γεμιζει πολυ. Με 2GB που εχει, μου ειναι ολο κοντα στα στα 1.60 κάτι. Την καθαριζω με Clean Master, αλλα δε κανει και πολλα. Πηγα στις running εφαρμογες και σταματησα 2-3 δικες μου, αλλα φοβηθηκα να σταματησω εφαρμογες του συστηματος , για να μη παθει κατι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5573732#post5573732

Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου!:p

Προς το τέλος του έτους η MIUI V6 στο Redmi Note

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6622-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9D%CE%95%CE%91-MIUI-V6-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-21-08-14-15/?postID=18716#post18716

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus