Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτουργεί.Σοβαρά bugs δεν έχω βρει.Οποιος θέλει να την δοκιμάσει,περνάει recovery,κρατάει backup και την δοκιμάζει.Επίσης όσοι έχετε την μούλτι miui που βάζουν τα μαγαζιά,για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε περίπτωση κολλήματος και χρειαστεί να την ψάχνετε με drivers στο pc,sp flash tools κτλ δοκιμάστε αν μπορείτε να μπείτε κανονικά στο recovery της συσκευής με τον συνδυασμό πλήκτρων.

Με κλειστή συσκευή,πατάμε power + volume down.Αν ανοίξει ένα κινέζικο μενού με διάφορες επιλογές,σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και έχει αντιστραφεί ο συνδυασμός πλήκτρων.Αυτό σημαίνει ότι και backup να έχουμε πάρει απο το recovery,αν δεν μπουτάρει η συσκευή στο λειτουργικό δε μπορούμε να μπούμε στο recovery για να το επαναφέρουμε.

Αν ανοίξει μια οθόνη με 3 επιλογές recovery,fastboot,normal και με το volume up λειτουργεί ότι η επιλογή που θα πατήσουμε πχ με normal κάνει reboot για το λειτουργικό είμαστε οκ.

Και στο δικό μου ήταν έτσι και λύθηκε αφού φλάσαρα την τελευταία ελληνική miui που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η 3.18

Οπότε πρώτα τσεκάρετε ότι σε περίπτωση κολλήματος,μπορείτε να μπείτε recovery με συνδυασμό πλήκτρων και μετά προχωρήστε σε όποια αλλαγή ρομ,αφού πρώτα φυσικά έχετε πάρει backup.

Αυτό με τα κινέζικα είναι θεματάρα. Θα έρθει αναβάθμιση για κιτκατ και δε θα ξέρουμε τι να κάνουμε. Υπάρχει άραγε ένας βατός τρόπος να το αλλάξουμε; Θέλω να δοκιμάσω και την 3.19 και με κρατάει αυτό πίσω. :(

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφόσον η συσκευή σας είναι λειτουργική μην την σκαλιζετε. Μην βαζετε εφαρμογές τύπου clean master και σια ,ουτε antivirus, είναι αχρηστα (προς τι παρόν) και μονο κακό μπορούν να κανουν στη συσκευή σας ,καταναλώνοντας πόρους ή προκαλώντας αλλά προβλήματα, δόξα το θεο η xiaomi έχει δικές τις εφαρμογές σχεδόν για όλες τις βασικές λειτουργίες.

Γενικά πρεπει να σταματήσει αυτή η νοοτροπία του να βάζω οτι βλέπω μπροστά μου στο playstore, με εξαίρεση εφαρμογές που είναι πραγματικά χρήσιμες.

Τώρα στα της xiaomi, η εταιρία δίνει συνέχεια αναβαθμίσεις οι οποίες μπορεί να είναι και προβληματικές και να περιέχουν bug. Γι αυτό εφόσον η συσκευή σας είναι λειτουργικη μην την πειραζετε. Όταν αργότερα το ota update γίνει πλήρως λειτουργικό βαζεται τις αναβαθμισεις , θα μπαίνουν αυτόματα σχεδόν.

Δεν γίνεται ξαφνικα μέσα απο το νήμα ενος φόρουμ να γίνουν όλοι φωστηρες και να παιζουν το flash του android στα δάχτυλα. Υπαρχουν οδηγοί σε όλο το φόρουμ που αν έχει κάποιος το χρονο και την όρεξη μπορεί να τα μαθει σιγά σιγά. Αυτά τα ολίγα , συγνώμη για το offtopic, αλλά βλέπω κοσμο που δεν το έχει να σκαλίζει πραγματα που του είναι άγνωστα και να πεδευετε χωρίς λόγο.

Φιλικά παντα χωρίς να απευθυνομαι σε κάποιο άτομο συγκεκριμένα.

Edited by georger_volos

ως τώρα πρέπει να εχω περάσει 6-7 ρομ και άλλα τόσα backup/restore όλα όμως με TWRP και δεν είχα το παραμικρό θέμα.

έβαλα το twrp όμως πριν κάνω οτιδήποτε και δε κάνω φλας ποτέ απο το πισι.. εκεί γίνονται οι πιο πολλές στραβές.

Σήμερα περιμένω να παραλαβω . Έρχομαι απο mkt επεξεργαστη που τον έχω σκίζει και με twrp όντως κανείς τα παντα χωρίς να φοβάσαι λόγω backup. Με το note όμως ανεχω καταλάβει καλά μετα απο κάθε flash χάνεται το twrp recovery και εκεί είναι το θέμα. Αν δεν έχεις λειτουργικό μαμά recovery, υπάρχει πρόβλημα σε περιπτωση κακού ή λάθος φλασαρισματος. Δυστυχώς το περιμένω μουλτι και rooted απο minideal.προφανώς θα έχω το μάπα recovery και εγώ. Οπότε αν έχω καταλάβει καλά θέλει πρωτα τον θείο ,μετα twrp recovery και μετά ελληνική Ρομ που φτιάχνει το μαμά recovery. Αν μπορεί κάποιος το επιβεβαιώνει.

Τσεκάρισα κι εγώ το δικό μου και με vol- + power έχω κανονικά τις τρεις επιλογές.

Εκείνο.πάντως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στις τελευταίες ελληνικές εκδόσεις χανόταν το TWRP.

Έχω την AOSP τώρα.

Φιλικά.Γιώργος.

Εγω φοραω το TWRP 2.7.0 απο την αρχη με το που παρελαβα. Απο την 3.13 που εβαλα πρωτη μεχρι και σημερα στην 3.19 δεν το εχασα ποτε μετα το φλασαρισμα. Ολες μπηκαν η μια πανω στην αλλη. Αρα δεν ισχυει αυτο που εγραψαν τα παιδια ....... ;)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Τσεκάρισα κι εγώ το δικό μου και με vol- + power έχω κανονικά τις τρεις επιλογές.

Εκείνο.πάντως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στις τελευταίες ελληνικές εκδόσεις χανόταν το TWRP.

Έχω την AOSP τώρα.

Αμα τσεκαρω το δικο μου μετα τι πάτω για εξοδο αν είναι στα κινέζικαγια να βγω;

Αυτό με τα κινέζικα είναι θεματάρα. Θα έρθει αναβάθμιση για κιτκατ και δε θα ξέρουμε τι να κάνουμε. Υπάρχει άραγε ένας βατός τρόπος να το αλλάξουμε; Θέλω να δοκιμάσω και την 3.19 και με κρατάει αυτό πίσω. :(

Μα ο Χρήστος γράφει ότι το πρόβλημα με το recovery λύθηκε φλασάροντας την Ελληνική miui.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το recovery το χαλάνε οι Κινέζοι με το root που κάνουν στην συσκευή. Το δικό μου του ρουτάρισα φλασάροντας τα δυο αρχεία από εδώ http://en.miui.com/thread-22103-1-1.html. Πιθανόν φλασάροντας αυτά τα δύο αρχεία να λύνεται και το πρόβλημα του recovery.

Σήμερα περιμένω να παραλαβω . Έρχομαι απο mkt επεξεργαστη που τον έχω σκίζει και με twrp όντως κανείς τα παντα χωρίς να φοβάσαι λόγω backup. Με το note όμως ανεχω καταλάβει καλά μετα απο κάθε flash χάνεται το twrp recovery και εκεί είναι το θέμα. Αν δεν έχεις λειτουργικό μαμά recovery, υπάρχει πρόβλημα σε περιπτωση κακού ή λάθος φλασαρισματος. Δυστυχώς το περιμένω μουλτι και rooted απο minideal.προφανώς θα έχω το μάπα recovery και εγώ. Οπότε αν έχω καταλάβει καλά θέλει πρωτα τον θείο ,μετα twrp recovery και μετά ελληνική Ρομ που φτιάχνει το μαμά recovery. Αν μπορεί κάποιος το επιβεβαιώνει.

Προτείνω κατ' αρχήν να δεις αν μπαίνεις στο recovery κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Power + Volume Down. Αν είσαι οκ μετά με τον "θείο" πέρασε το TWRP.

Αν δεν λειτουργεί το recovery και πάλι με τον "θείο" περνάς το TWRP και μετά η φλασάρεις την Ελληνική miui ελπίζοντας να σου φτιάξει το recovery η φλασάρεις τα δυο αρχεία που γράφω πιο πάνω.

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Αμα τσεκαρω το δικο μου μετα τι πάτω για εξοδο αν είναι στα κινέζικαγια να βγω;

Κρατάς παρατεταμένα το power ή βγάζεις τη μπαταρία.

Φιλικά.Γιώργος.

Χθες πέρασα nilkin tempered κτλ και mikey.Είναι σαν να μην έχει τίποτα το τηλ πανω αλλη αίσθηση.Πεταξτε τις ζελατινες και πάρτε glass screen.

Από που έκανες την παραγγελία;

Μα ο Χρήστος γράφει ότι το πρόβλημα με το recovery λύθηκε φλασάροντας την Ελληνική miui.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το recovery το χαλάνε οι Κινέζοι με το root που κάνουν στην συσκευή. Το δικό μου του ρουτάρισα φλασάροντας τα δυο αρχεία από εδώ http://en.miui.com/thread-22103-1-1.html. Πιθανόν φλασάροντας αυτά τα δύο αρχεία να λύνεται και το πρόβλημα του recovery.

Προτείνω κατ' αρχήν να δεις αν μπαίνεις στο recovery κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Power + Volume Down. Αν είσαι οκ μετά με τον "θείο" πέρασε το TWRP.

Αν δεν λειτουργεί το recovery και πάλι με τον "θείο" περνάς το TWRP και μετά η φλασάρεις την Ελληνική miui ελπίζοντας να σου φτιάξει το recovery η φλασάρεις τα δυο αρχεία που γράφω πιο πάνω.

Ακριβώς έτσι.Με το φλασάρισμα της ελληνικής miui όλα επανήλθαν κανονικά.

Έχω την AOSP τώρα.

Δοκίμασες να δεις αν λειτουργούν αυτές οι 3 επιλογές; γιατί και εγώ τις είχα αλλά πρακτικά είχα πρόβλημα μιας και δεν έμπαινε σε καμμία απο αυτές

Edited by bbbb

Δοκίμασες να δεις αν λειτουργούν αυτές οι 3 επιλογές; γιατί και εγώ τις είχα αλλά πρακτικά είχα πρόβλημα μιας και δεν έμπαινε σε καμμία απο αυτές

Μπαίνω κανονικά στο recovery από τις τρεις επιλογές και στο normal boot.

Φιλικά.Γιώργος.

Εφόσον η συσκευή σας είναι λειτουργική μην την σκαλιζετε. Μην βαζετε εφαρμογές τύπου clean master και σια ,ουτε antivirus, είναι αχρηστα (προς τι παρόν) και μονο κακό μπορούν να κανουν στη συσκευή σας ,καταναλώνοντας πόρους ή προκαλώντας αλλά προβλήματα, δόξα το θεο η xiaomi έχει δικές τις εφαρμογές σχεδόν για όλες τις βασικές λειτουργίες.

Γενικά πρεπει να σταματήσει αυτή η νοοτροπία του να βάζω οτι βλέπω μπροστά μου στο playstore, με εξαίρεση εφαρμογές που είναι πραγματικά χρήσιμες.

Τώρα στα της xiaomi, η εταιρία δίνει συνέχεια αναβαθμίσεις οι οποίες μπορεί να είναι και προβληματικές και να περιέχουν bug. Γι αυτό εφόσον η συσκευή σας είναι λειτουργικη μην την πειραζετε. Όταν αργότερα το ota update γίνει πλήρως λειτουργικό βαζεται τις αναβαθμισεις , θα μπαίνουν αυτόματα σχεδόν.

Δεν γίνεται ξαφνικα μέσα απο το νήμα ενος φόρουμ να γίνουν όλοι φωστηρες και να παιζουν το flash του android στα δάχτυλα. Υπαρχουν οδηγοί σε όλο το φόρουμ που αν έχει κάποιος το χρονο και την όρεξη μπορεί να τα μαθει σιγά σιγά. Αυτά τα ολίγα , συγνώμη για το offtopic, αλλά βλέπω κοσμο που δεν το έχει να σκαλίζει πραγματα που του είναι άγνωστα και να πεδευετε χωρίς λόγο.

Φιλικά παντα χωρίς να απευθυνομαι σε κάποιο άτομο συγκεκριμένα.

Αγαπητε συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σου. Η απορια μου ομως ειναι η εξης , τα κινητα της xiaomi και συγκεκριμενα τα ,hongmi note και mi3 , λειτουργουν με το που τα παραλαβουμε. Στο φορουμ δημιουργειται η αισθηση (κακος συμφωνα με αυτα που ειπες) πως ενα κινεζικο τηλεφωνο για να το αγορασεις και να δουλεψει (τηλεφωνηματα, ιντερνετ, φωτογραφιες, μουσικη) πρεπει να εισαι το λιγοτερο χακερ

ευχαριστω

και συγνωμη αν κουραζω

Παρολο που εχω και εγω την ελληνική τελευτεα ην ειχα κανει χωρις clean dalvik/cache για να μην χασω ρυθμισεις δεδομενα. Στην επομενη Official παλι με twrp θα κανω για την ασφαλια του backup. Με ΟΤΑ οντως χανεται το twrp. Απο κει και περα θελω να δω αν θα δουμε κιτκατ στο note γιατι εχω μια υποψια οτι μονο στο 4g note θα παιξει..

Αγαπητε συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σου. Η απορια μου ομως ειναι η εξης , τα κινητα της xiaomi και συγκεκριμενα τα ,hongmi note και mi3 , λειτουργουν με το που τα παραλαβουμε. Στο φορουμ δημιουργειται η αισθηση (κακος συμφωνα με αυτα που ειπες) πως ενα κινεζικο τηλεφωνο για να το αγορασεις και να δουλεψει (τηλεφωνηματα, ιντερνετ, φωτογραφιες, μουσικη) πρεπει να εισαι το λιγοτερο χακερ

ευχαριστω

και συγνωμη αν κουραζω

Οχι βρε,οπως ερχεται δουλευει μια χαρα,χωρις να κανεις-πειραξεις-ακουμπισεις το παραμικρο.

Απλα καποιοι απο εμας εχουμε τα θεματακια μας.....με το σκαλισμα...:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ευχαριστω

και συγνωμη αν κουραζω

Καλησπέρα, εάν το πάρει κανείς με τη multilanguage που βάζουν οι Κινέζοι το κινητό είναι μια χαρά λειτουργικό με μόνο μείον η όχι και τόσο ακριβής μετάφραση, ή και μερικές φορές ατελής.

Τώρα μέσα από το φόρουμ έχει δημιουργηθεί μια αντίληψη, και οι περισσότεροι ρωτάνε πριν ακόμα το πάρουν στα χέρια τους να το δουν και να το δουλέψουν, τι ρομ και να βάλουν κτλπ κτλπ. Γνώμη μου πάντα, πάρε κάτι δες το, και αν μετά έχεις καποιο θέμα προσπάθησε να το λύσεις.

Επίσης το όλο "στήσιμο" του λογισμικού της mi είναι και απλό και πλήρως λειτουργικό από εφαρμογές, οπότε δεν απαιτεί κάτι το ιδιαίτερο από γνώσεις, πέραν από τα τυπικά του android.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι βρε,οπως ερχεται δουλευει μια χαρα,χωρις να κανεις-πειραξεις-ακουμπισεις το παραμικρο.

ναι και γω το έχω το μικρόβιο, αλλά και το σκάλισμα για να γίνει θέλει τις γνώσεις του, αλλιώς μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. :)

Aυτό ακριβώς.Κάποιους μας αρέσει να σκαλίζουμε λίγο παραπάνω τα κινητά μας,ίσως μόνο για την πλάκα μας :p

Ισως γιατί το hardware των κινητών είναι φτιαγμένο για πολύ περισσότερα πράματα. Ίσως δε μας αρέσουν οι περιορισμοί που βάζουν στο software οι εταιρείες των κινητών(ιδίως οι επώνυμες). Αν διαβάσεις τα Φόρα και δεν πανικοβληθεις όταν γίνει η στραβη, πιθανότατα θα διορθώσεις το λαθος και μετα θα λες ποσο χαζό ηταν να αγχώδεις επειδή κάτι πήγε στραβα για λίγο.

Κρατάς παρατεταμένα το power ή βγάζεις τη μπαταρία.

Ευχαριστώ .

Glass screen απο vickmall και mikey.Μαζί με ενα κινητό για φιλο τα πήρα μισή τιμή.

Καλησπερα σε ολους.

Παρακαλω πολυ οποιος εχει χρονο μια βοηθεια στις ερωτησεις για την αγορα του xiaomi που εχω ΕΔΩ.

Ευχαριστω πολυ.

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Καλησπερα παιδια,

Απλα ηθελα να απαντησω οτι το θεμα αυτο που λετε για κιτρινιλα ειναι απλα ενα gradient effect το οποιο γκριζαρει στα ακρα και εινα πιο λευκο στο κεντρο το οποιο ειναι η ενεργη περιοχη των ματιων αρα και αυτο που κοιταμε να επιλεξουμε. Ειναι καθαρα θεμα UX η εστω user interface. Επειδη σκεφτομαι να το παρω και εγω υπαρχει καπου μαζεμενος οδηγος για root,roms κλπ? Ευχαριστω

• Administrators
Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα βρεις πληροφορίες για προτεινόμενες rom και σχετικά θέματα. Αν ρίξεις μια ματιά στο πρώτο post θα βρεις και κάποιους οδηγούς που με τον καιρό θα εμπλουτιστούν.

Modpic.gif