Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περασα recovery αγγλικό και το ελληνικό από πάνω, όλα καλά

Υπάρχει Ελληνικό recovery;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Από πού; :worry:

Ανοίγεις το φάκελο themes , τη δεύτερη επιλογή και μετά την δεξια για να σου βγάλει τα free. Προσοχή τι θέμα θα κατεβάσεις. Στο επάνω είδα και επαθα να καταλάβω οτι για να ξεκλειδώσει πρέπει να τραβηξω τη γλάστρα κάτω.... :)

Edited by mike_k
:)

Μολις εγινε παραγγελια απο Vickmall, εβαλα μεσα και την Nillkin hard case + Nillkin tempered glass, ελπιζω να αξιζουν..

Απο εδω και περα θα τα λεμε συχνα παίδες..

Use your Illusions..

θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να μπλοκαρι το ρουτερ οταν ανοιγω το wifi του κινιτου γιατι αυτο μου κανη και εχω τρελαθη.αν το τηλ. ειναι κλειστο δουλευουν ολα μια χαρα .οταν το ανοιγω και παη να συνδεθη το ρουτερ τρελενετε.αποσυνδεετε σβηνουν τα λαμπακια και γενικοσ δεν εχω ιντερνετ.λεσ και του ριχνω rf .το πολυ σε 10 δευτερα μπλοκαρι.

Ανοίγεις το φάκελο themes , τη δεύτερη επιλογή και μετά την αριστερή για να σου βγάλει τα free. Προσοχή τι θέμα θα κατεβάσεις. Στο επάνω είδα και επαθα να καταλάβω οτι για να ξεκλειδώσει πρέπει να τραβηξω τη γλάστρα κάτω.... :)

Όταν λες αριστερή, μάλλον εννοείς τη δεξιά :p

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις εγινε παραγγελια απο Vickmall, εβαλα μεσα και την Nillkin hard case + Nillkin tempered glass, ελπιζω να αξιζουν..

Απο εδω και περα θα τα λεμε συχνα παίδες..

Αξίζουν και με το παραπάνω!

πηρα σημερα το redmi note octa core 2g ram.και οταν ανοιγω το wifi το ρουτερ μου κολαη σβηνουν τα λαμπακια και κομπλαρι .ενω με αλλεσ ασυρματεσ συσκευεσ δεν υπαρχη προβλημα με το ρουτερ.συνδεμενο λαπτοπ και 2 s4 . πωσ μπορει να γινετε αυτο θα τρελαθω

πηρα σημερα το redmi note octa core 2g ram.και οταν ανοιγω το wifi το ρουτερ μου κολαη σβηνουν τα λαμπακια και κομπλαρι .ενω με αλλεσ ασυρματεσ συσκευεσ δεν υπαρχη προβλημα με το ρουτερ.συνδεμενο λαπτοπ και 2 s4 . πωσ μπορει να γινετε αυτο θα τρελαθω

Πέρασες ελληνική rom τη 3.16 μήπως?

Ρε παιδιά... είμαι με multilanguage και δεν διαβάζει usb στικάκι σε ntfs.... (είναι κατεστραμένο λέει) μόνο fat. Ξέρουμε τι παίζει;

Γνωρίζει κανείς;

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

• Administrators
Αααα .... Λέω και γω.

Και πως το κάνουμε εγκατάσταση?

(Sorry για το off)

Έχει οδηγίες εκεί...

[--)just install as a normal apk or push in system/apps 
--)done!!

Modpic.gif

Για την multilanguage ROM που στελνει το Vickmall, τι γνωμη εχετε? Προτεινετε αντι αυτης να βαλω καποια ελληνικη επισημη?

Να σημειωσω οτι δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα τα ΟΤΑ updates..Περισσοτερο με ενδιαφερει η απροβληματιστη χρηση χωρις κολληματα και επανεκκινησεις..

Use your Illusions..

Για την multilanguage ROM που στελνει το Vickmall, τι γνωμη εχετε? Προτεινετε αντι αυτης να βαλω καποια ελληνικη επισημη?

Να σημειωσω οτι δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα τα ΟΤΑ updates..Περισσοτερο με ενδιαφερει η απροβληματιστη χρηση χωρις κολληματα και επανεκκινησεις..

Η Ελληνική πλέον στην 3.19 έκδοση έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες και λειτουργεί υποδειγματικά πλέον.

Όσο για τις αναβαθμίσεις στις 16 κυκλοφορεί η miui v6 KitKat.

Είσαι σίγουρος πως δεν σε ενδιαφέρουν;

Φιλικά.Γιώργος.

Έχει οδηγίες εκεί...

[--)just install as a normal apk or push in system/apps 
--)done!!

Δε μπορώ. Κάτι δε κάνω καλά. Έχουμε κανένα οδηγό να διαβάσω ( για να μην είμαι στο off topic)

http://i827.photobucket.com/albums/zz196/mikepart/Screenshot_2014-08-09-12-12-00_zpsmgxzj0ud.pnghttp://i827.photobucket.com/albums/zz196/mikepart/Screenshot_2014-08-09-12-12-00_zpsmgxzj0ud.png

:)

Η Ελληνική πλέον στην 3.19 έκδοση έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες και λειτουργεί υποδειγματικά πλέον.

Όσο για τις αναβαθμίσεις στις 16 κυκλοφορεί η miui v6 KitKat.

Είσαι σίγουρος πως δεν σε ενδιαφέρουν;

Το κινητο θα το εχει η γυναικα μου οποτε δεν με ενδιαφερει..κι εκεινη με την σειρα της την νοιαζει να λειτουργει κατι σωστα..αν σερφαρει και στελνει sms χωρις προβλημα δεν την νοιαζει η εκδοση...Στο L9ii που εχει τωρα να φανταστεις εχει βγει επισημη 4.4 εδω και δυο μηνες και δεν ξερει τιποτα ουτε και την ενδιαφερει, μονο αν της πω να το αναλαβω εγω θα το αναβαθμισει.

Τελικα η multilanguage για απλη χρηση ειναι οκ;

Use your Illusions..