kouskous Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά με την ram που καταναλώνει περιπου 1gb με την ελληνική moui έχει βρεθεί τίποτα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχω δύο θέματα για τα οποία χρειάζομαι βοήθεια: 1. Γιατί, ενώ συνδέεται το WiFi κανονικά σε σπίτι , μαγαζί, φίλους κλπ, δεν μπορώ να συνδεθώ σε δημόσιο WiFi? 2. Στο σπίτι έχω Windows 8 και βρήκε αμέσως το τηλ. και όλα καλά. Στο μαγαζί, Windows XP, κατέβασα τους drivers από MIUI.gr αλλά δεν μπορώ να τους κάνω εγκατάσταση και το τηλ. δεν συνδέεται. Είναι και το μόνο πρόβλημα που αντμετώπισα μέχρι τώρα. Κατά τα άλλα το τηλ. απλώς ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εμενα μου ειχε μπρικαρα και το πηγα και το ξεμπρικαραν. Το ειχα παρει multilang/rooted, και τωρα εγιναν ολα default. Κατεβασα το Android L Keyboard και δεν βρισκω επιλογη για Ελληνικους χαρακτηρες. Τι πρεπει να κανω για να εχω πληκτρολογια με ελληνικους χαρακτηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά με την ram που καταναλώνει περιπου 1gb με την ελληνική miui έχει βρεθεί τίποτα;;;; Και που ειναι το προβλημα, εχεις αλλο 1GB διαθεσιμο :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εμενα μου ειχε μπρικαρα και το πηγα και το ξεμπρικαραν. Το ειχα παρει multilang/rooted, και τωρα εγιναν ολα default. Κατεβασα το Android L Keyboard και δεν βρισκω επιλογη για Ελληνικους χαρακτηρες. Τι πρεπει να κανω για να εχω πληκτρολογια με ελληνικους χαρακτηρες; Βάλε το Multiling Keyboard. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εμενα μου ειχε μπρικαρα και το πηγα και το ξεμπρικαραν. Το ειχα παρει multilang/rooted, και τωρα εγιναν ολα default. Κατεβασα το Android L Keyboard και δεν βρισκω επιλογη για Ελληνικους χαρακτηρες. Τι πρεπει να κανω για να εχω πληκτρολογια με ελληνικους χαρακτηρες;Αυτο φοραω και γω και εχει κανονικα ελληνικους χαρακτηρες ......:happy: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά με την ram που καταναλώνει περιπου 1gb με την ελληνική moui έχει βρεθεί τίποτα;;;; Τόσο τρώει και η original αγγλοκινέζικη κ εξάλλου περισσεύει άλλο 1 giga το οποίο είναι αρκετό για ότι κάνεις Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 επίσης το swiftkey δουλεύει απροβλημάτιστα ως πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Καλημέρα τελικά με την ελληνική Ρομ περισσεύει μονο ενα γιγα Ραμ. Έχει βρει κανεις άκρη πως μπορούμε να το μεγαλοσουμε; Τόσο τρώει και η original αγγλοκινέζικη κ εξάλλου περισσεύει άλλο 1 giga το οποίο είναι αρκετό για ότι κάνεις Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με δικά μου ευρήματα μετά από λίγο πειραματισμό με τις rom. Το δικό μου Note ήρθε με την multilanguage rom και ρόλαρε μια χαρά χωρίς κανένα κόλλημα ή πρόβλημα, αλλά μετά από τόση κουβέντα και το ντόρο που έγινε στο φορουμ με την ελληνική, είπα κι εγώ να τη δοκιμάσω. Πριν 8-10 μέρες λοιπόν φλάσαρα την τελευταία ελληνική rom (3.15) την οποία και δούλεψα 2 ολόκληρες μέρες, και έπειτα είπα να βάλω και την οriginal αγγλοκινέζικη (για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη) την οποία και κράτησα και δεν σκοπεύω να αλλάξω. Κι εγώ όπως και ο kouskous βρήκα αρκετά ενοχλητικό το γεγονός ότι μετά από φρέσκο boot και χωρίς κάποια τρίτη εφαρμογή εγκατεστημένη, η δεσμευμένη ram ήταν αδικαιολόγητα ψηλά (950-1000mb) και η διαθέσιμη ήταν περίπου ~1gb! Όλα αυτά ξαναλέω και το τονίζω χωρίς να έχω περασμένη κάποια εφαρμογή όπως Fb, Viber, Gmail, Clean master, battery doctor. Η original αγγλοκινέζικη που έβαλα μετά την ελληνική μου δεσμεύει 1000-1100mb με όλα τα παραπάνω apps να τρέχουν ταυτόχρονα!!! Με φρέσκο-boot-αρισμένο το κινητό στην original και χωρίς κάποια εφαρμογή να τρέχει, η ελεύθερη μνήμη είναι γύρω στα 1400-1450mb, οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχουν την ίδια διαχείρηση μνήμης η ελληνική και η αγγλική rom. H multilanguage με τη σειρά της μετά από φρέσκο boot και χωρίς εφαρμογές μου δέσμευε ~800-850mb, οπότε σε αυτό το θέμα έρχεται ανάμεσα στην ελληνική και την αγγλοκινέζικη. Επίσης με την ελληνική rom το κινητό ξεμένει σαφώς πιο γρήγορα από μνήμη (όταν έχεις ανοίξει πολλές εφαρμογές) και αρχίζουν τα όποια ψιλο-lag. Και γενικά δεν φαίνεται να ρολάρει τόσο άνετα συνολικά όσο ρολάρει με την multi ή την original. Τέλος να αναφέρω για την ιστορία πως στο antutu με την ελληνική rom το μέγιστο που είδα ήταν 25000-25200 ενώ με την multi και την original είδα μέχρι 29500-29800. :rolleyes: Οπότε αυτό που θα πρότεινα στον kouskous αν δεν τον ενοχλεί η έλλειψη ελληνικών, είναι να φλασάρει την original rom και θα δει διαφορά. E Edited July 23, 2014 by sunn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ναι σε γενικα πλαισια ειναι αρκεtα βαριες ολες οι rom.Ειναι ιδιαιτεροτητες αυτες τι να κανουμε.:) Το θεμα ειναι οτι καποιες φορες ψιλογονατιζη το κντ,μιας και μενει απο mb......βεβαια δεν μιλαμε για τραγικα πραματα αλλα ενα εμπειρο ματι το βλεπει αμεσα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 καλημέρα. πάω να παραγγείλω το note απο vickmall και μου βγάζει να επιλέξω.... *About ROM 1)Multi-language ROM(will root,install google play) 2)Original ROM(only has English) ΚΑΙ Service+Gift 1)OTG cable 2)Screen Film+Silicone Case τι διαλέγω ? είμαι απλός χρήστης και ίσως στο μέλλον ασχοληθώ και με καστομιές οπότε να είναι έτοιμο από τώρα. επίσης. προς το παρών θέλω να είναι όπως θα το έπαιρνα από ένα κατάστημα στην Ελλάδα. με τα gapps , 3g κτλ.... :thanks: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παρακολουθώ το θέμα γιατί θα το παραγγείλω και εγώ για φίλο. Διαλέγεις το πρώτο στο About rom αν έχω διαβάσει καλά εδώ μέσα και φυσικά διαλέγεις και τα δύο δώρα που σου δίνουν! καλημέρα. πάω να παραγγείλω το note απο vickmall και μου βγάζει να επιλέξω.... *About ROM 1)Multi-language ROM(will root,install google play) 2)Original ROM(only has English) ΚΑΙ Service+Gift 1)OTG cable 2)Screen Film+Silicone Case τι διαλέγω ? είμαι απλός χρήστης και ίσως στο μέλλον ασχοληθώ και με καστομιές οπότε να είναι έτοιμο από τώρα. επίσης. προς το παρών θέλω να είναι όπως θα το έπαιρνα από ένα κατάστημα στην Ελλάδα. με τα gapps , 3g κτλ.... :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 καλημέρα. πάω να παραγγείλω το note απο vickmall και μου βγάζει να επιλέξω.... *About ROM 1)Multi-language ROM(will root,install google play) 2)Original ROM(only has English) ΚΑΙ Service+Gift 1)OTG cable 2)Screen Film+Silicone Case τι διαλέγω ? είμαι απλός χρήστης και ίσως στο μέλλον ασχοληθώ και με καστομιές οπότε να είναι έτοιμο από τώρα. επίσης. προς το παρών θέλω να είναι όπως θα το έπαιρνα από ένα κατάστημα στην Ελλάδα. με τα gapps , 3g κτλ.... Παρακολουθώ το θέμα γιατί θα το παραγγείλω και εγώ για φίλο. Διαλέγεις το πρώτο στο About rom αν έχω διαβάσει καλά εδώ μέσα και φυσικά διαλέγεις και τα δύο δώρα που σου δίνουν! Εγω διαφωνω οσν αφορα στη ROM, καλυτερα να επιλεξεις την Original ROM (only has English) και εμτα να περασεις την Ελληνικη απο xiaomi-miui.gr που ειναι και rooted, και εχει και Play store, 3g κλπ. Ειναι κομπλε :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 δε ξέρω να τη περάσω..... ασχετίδης δυστυχώς :cry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) δε ξέρω να τη περάσω..... ασχετίδης δυστυχώς :cry: Οχι πως ειναι δυσκολο -με την original η αλλαγη γινεται ευκολα- αλλα αν δεν θελεις να ασχοληθεις με πειραγματα απο την πρωτη μερα (μια και η original δεν εχει και play store) παρτο με την multi. Μια χαρα ειναι και πληρης. Οταν πια το μαθεις, ακολουθωντας οδηγιες το κανεις ο,τι θελεις αργοτερα. Οσον αφορα τη διαχειριση συμφωνω: Καλυτερη η original μετα η multi και τελος η Ελληνικη. Χωρις να μειωνεται βεβαια το μπραβο στους ελληνες της miui.gr Edited July 23, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 δε ξέρω να τη περάσω..... ασχετίδης δυστυχώς :cry: Πανεύκολο είνσι. Πάρε το κινητό κι εμείς εδώ είμαστε. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Πανεύκολο είνσι. Πάρε το κινητό κι εμείς εδώ είμαστε.Ετσιιιιιιιιιι :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 εεεε αφού είναι εύκολο εντάξει..... που είπαμε ότι μένετε να κεράσω καφεδάκι ???? .... :) :happy: ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Από όπου το πάρεις ζητά να σου περάσουν την ελληνική, θα το κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ελληνικα να εχει παιδιά, playstores, και ελληνικό μενου , για να το χαρούμε απο την αρχη. Και μετα βλέπουμε. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παρελαβα απο vickmall και θελω να το αναβαθμισω σε 25 τωρα ειναι σε multilanguage 23.Εχω κατεβασει το zip αλλα μεσα απο το update app της ρομ βγαζει λαθος!Εχει recovery πρεπει να το κανω απο εκει;και πως; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αν κάποιος έχει διάθεση ας ποσταρει οδηγό για αγγλοκινεζικη και πως περνάμε playstore ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Βάλε το Multiling Keyboard. Σ ευχαριστω για την προταση. Μαλλον η νεα Ρομ που μου εβαλε εχει μονο Αγγλ/Κινεζ, αλλα με το multiling keyboard εβαλα Ελληνικα. Παιδια, απο antivirus εχετε βαλει κατι αλλο ή εχετε το default (το πρασινο εικονιδιο που λεει Security); Αν προσθεσω και αλλο, μπορει να παθει τιποτα το κινητο; Να κολλαει ή ακομα και να ξαναμπρικαρει; Απο cleaner; Το clean Master ή εχετε να προτεινετε καποιο αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Αν κάποιος έχει διάθεση ας ποσταρει οδηγό για αγγλοκινεζικη και πως περνάμε playstore ευχαριστώ 1) Κατεβάζεις από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5716-Stable-23-0-Xiaomi-Redmi-Note-en-miui-com/#files το miui_H3W_JHDCNBE23.0_0e56255267_4.2.zip (αυτό έβαλα εγώ και έκανε αναβάθμιση μόνο του στην τελευταία έκδοση 25) ή το miui_H3WGlobal_JHDMIBE25.0_8c0bc29f06_4.2.zip 2) βάζεις το zip στην κάρτα sd 3) κάνεις ένα restart το κινητό και πηγαίνεις στο φάκελο "System" (ή όπως το έχουν μεταφράσει στην ελληνική ρομ, δεν θυμάμαι αν το έχει ως "Συστημα" ή "Ασφάλεια" ή κάτι άλλο...) στην οθόνη του κινητού, και ανοίγεις την εφαρμογή "Updater" (αυτή με το μπλε εικονίδιο και το βέλος προς τα πάνω). Την ανοίγεις, πατάς το αριστερό κουμπί αφής του κινητού και από τις επιλογές που σου δίνει διαλέγεις "Select update package", όπου επιλέγεις το αρχειο zip (την rom δλδ) στην κάρτα sd. Ακολουθείς ότι σου λέει, οπότε σβήνει το κινητό και στο επόμενο boot κάνει το update. Ετσι περνάς την original αγγλοκινέζικη ρομ. 4) Για να εγκαταστήσεις το Google play store και γενικά gapps κάνεις ότι λέει το vid Edited July 23, 2014 by sunn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Δεν μου ανοιγει τον updater βγαζει error και κλεινει στην multilanguage.Υπαρχει αλλος τροπος; 1) Κατεβάζεις από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5716-Stable-23-0-Xiaomi-Redmi-Note-en-miui-com/#files το miui_H3W_JHDCNBE23.0_0e56255267_4.2.zip (αυτό έβαλα εγώ και έκανε αναβάθμιση μόνο του στην τελευταία έκδοση 25) ή το miui_H3WGlobal_JHDMIBE25.0_8c0bc29f06_4.2.zip 2) βάζεις το zip στην κάρτα sd 3) κάνεις ένα restart το κινητό και πηγαίνεις στο φάκελο "System" (ή όπως το έχουν μεταφράσει στην ελληνική ρομ, δεν θυμάμαι αν το έχει ως "Συστημα" ή "Ασφάλεια" ή κάτι άλλο...) στην οθόνη του κινητού, και ανοίγεις την εφαρμογή "Updater" (αυτή με το μπλε εικονίδιο και το βέλος προς τα πάνω). Την ανοίγεις, πατάς το αριστερό κουμπί αφής του κινητού και από τις επιλογές που σου δίνει διαλέγεις "Select update package", όπου επιλέγεις το αρχειο zip (την rom δλδ) στην κάρτα sd. Ακολουθείς ότι σου λέει, οπότε σβήνει το κινητό και στο επόμενο boot κάνει το update. Ετσι περνάς την original αγγλοκινέζικη ρομ. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts