Jump to content

myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2  

861 members have voted

1. 1. ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

• HTC One (M8)
      319
    • Samsung Galaxy S5
      123
    • Sony Xperia Z2
      272
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
      127
    • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ
      20

Recommended Posts

Και γιατί όχι με μπαταρία Z2;

Γιατί πολύ αμφιβάλω ότι η sony θα φτάνει τις 10 ώρες browsing σε LTE και ας έχει μεγαλύτερη μπαταρία ;) (Φυσικά εάν υποθέσουμε ότι η Samsung θα υλοποιήσει και στην πράξη αυτό που μας είπε στην παρουσίαση αν και δεν τη φοβάμαι ανέκαθεν είχε εξαιρετική μπαταρία στις σειρές galaxy/note)

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Note 3 και απο εμενα γιατι οι χρηστες του android εχουν ελευθερια επιλογης.

Η πραγματικη ελευθερια επιλογης, βρισκεται στην τσεπη.

Αιφον 5s απο μενα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Η πραγματικη ελευθερια επιλογης, βρισκεται στην τσεπη.

Μ'αρεσει που απαντας... :lol:

Μ'αρεσει που απαντας... :lol:

Χάχα είναι δυνατόν να μην απαντήσει....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Γιατι? δεν επιτρεπεται?

Αφου το λυσαμε το θεμα, οτι λεμε οτι κινητο θελουμε!

Λέω, να υπάρξει ένα νέο poll topic, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του G3. Έτσι με ολοκληρωμένη τη συλλογή και έχοντας εμπειρίες χρήσης όλων, να επανέλθουν ειδικά όσοι αγόρασαν κάποιο από αυτά και να πουν τι πήραν και τι είχαν ψηφίσει. Οι άλλοι, τι φανταζόμασταν ως καλύτερο πριν, και τι πιστεύουμε μετά.
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Λέω, να υπάρξει ένα νέο poll topic, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του G3. Έτσι με ολοκληρωμένη τη συλλογή και έχοντας εμπειρίες χρήσης όλων, να επανέλθουν ειδικά όσοι αγόρασαν κάποιο από αυτά και να πουν τι πήραν και τι είχαν ψηφίσει. Οι άλλοι, τι φανταζόμασταν ως καλύτερο πριν, και τι πιστεύουμε μετά.

5 μήνες είναι μεγάλη διαφορά και το πλεονέκτημα του καινούριου hardware θα οδηγήσει πολλούς σε αυτό.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κράτα μικρό καλάθι γιατί όλοι φέτος μας απογοήτευσαν.

Φιλικά Γιώργος

Z2 λόγο που έχει 3gb ram. Αλλά περιμένω να δω ποιο έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη ευκρίνεια οθόνης. Κάτι που έχω εχω δει σε άλλα Sony ενώ είχε μεγαλύτερους αριθμούς στα ppi and pixel στο τέλος έχανε. Htc με τίποτα.

Το Z2 φυσικά, γιατί έχει και καλύτερη κάμερα και 3GB ram αλλά είναι και πιο όμορφο και λεπτό, για μένα προσωπικα τουλάχιστον!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σίγουρα το Samsung δεν προκειται να είναι γιατί απλά οι άνθρωποι δεν ξέρουν να γράφουν κώδικα :D... HTC και Sony είναι πολύ κοντά για μένα, οι δύο συσκευές τα σπάνε, με το HTC one να υπερέχει ελάχιστα.

Το HTC μπορεί να μην έχει τα περισσότερα mpixel, αλλά σίγουρα αν δείτε τι κάνει και ποιος είναι ο σκοπός της 2ης camera θα αλλάξετε γνώμη
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Με 5.5 ίντσες οθόνη, ας φτιάχνει και καφέ το G3, λίγους θα ενδιαφέρει. Εδώ τα 5.2 του Ζ2 φαντάζουν πολλά, αλλά ευτυχώς αν πάει κάποιος και το δει σε σχέση με το Ζ1 καταλαβαίνει πως είναι το ίδιο σχεδόν μέγεθος οπότε ας είναι. Αλλά 5.5;;; Πάει πολύ!

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Γιατι? δεν επιτρεπεται?

Αφου το λυσαμε το θεμα, οτι λεμε οτι κινητο θελουμε!

Δηλαδή πρέπει να το βάλει η apple σε αναβάθμιση του ios για να το αποδεχθούμε;

Πάμε λοιπόν, οι δυνατές επιλογές είναι οι ακόλουθες

HTC One (M8)

Samsung Galaxy S5

Sony Xperia Z2

Άλλο (πείτε μας ποιο)

Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Δηλαδή πρέπει να το βάλει η apple σε αναβάθμιση του ios για να το αποδεχθούμε;

Πάμε λοιπόν, οι δυνατές επιλογές είναι οι ακόλουθες

HTC One (M8)

Samsung Galaxy S5

Sony Xperia Z2

Άλλο (πείτε μας ποιο)

Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ

Δεν καταλαβα τι εννοεις :/

Φήφισα Ζ2 και σαν δεύτερη επιλογή το ΗΤC. Η Samsung όσο χρησιμοποιεί αυτές τις πλαστικούρες δεν θα με δει ποτέ. Και μιλώ εκ πείρας μιας και είμαι κάτοχος Galaxy Note 10.1 3g και η μπογιά στα bezels έχει φύγει σε 12 σημεία. Παρόλο που είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο, η ποιότητα κατασκευής είναι ΧΑΛΙΑ. Και δεν μιλάμε για ένα mid range tablet αλλά για την μέχρι πρόσφατα flagship συσκεύη της Samsung (μέχρι την παρουσίαση του 2014 edition).

Παντως με τοση μαυριλα που εχει φαει το S5 τοσο στο δικο του poll, οσο και σ' αυτο εδω, ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει τον πρωτο μηνα της κυκλοφοριας του!

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Δε νομίζω ότι δε θα πουλήσει,απλά ίσως όχι όπως το αναμενόμενο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όντως, τη στιγμή που μιλάμε ισοψηφεί με τις «άλλες» συσκευές. Με βάση τα δεδομένα που έχω από τα fora του myphone, ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών είναι κάτοχοι συσκευών Samsung. Προφανώς είμαστε όλοι επιφυλακτικοί με τις συσκευές μέχρι να κυκλοφορήσουν και να διαπιστωθεί η real world απόδοση.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Είμαι κάτοχος Galaxy Note 10.1 3g και η μπογιά στα bezels έχει φύγει σε 12 σημεία. Παρόλο που είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο, η ποιότητα κατασκευής είναι ΧΑΛΙΑ. Και δεν μιλάμε για ένα mid range tablet αλλά για την μέχρι πρόσφατα flagship συσκεύη της Samsung (μέχρι την παρουσίαση του 2014 edition).

Αυτό το ψευτο-μεταλλικό χρώμα που βάζουν είναι πολύ σπαστικό. Αρχικά, δίνει μια ωραία εικόνα στη συσκευή, όσο όμως ο περνάει ο καιρός το χρώμα όλο και περισσότερο ξεβάφει. Και μπορεί το υπόλοιπο κινητό να μην έχει γρατσουνιές και λοιπά σημάδια φθοράς, αλλά αυτό το ξεβαμμένο χρώμα αρκεί για να φαίνεται το κινητό παλιό και κακομεταχειρισμένο.

Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL

Αυτό το ψευτο-μεταλλικό χρώμα που βάζουν είναι πολύ σπαστικό. Αρχικά, δίνει μια ωραία εικόνα στη συσκευή, όσο όμως ο περνάει ο καιρός το χρώμα όλο και περισσότερο ξεβάφει. Και μπορεί το υπόλοιπο κινητό να μην έχει γρατσουνιές και λοιπά σημάδια φθοράς, αλλά αυτό το ξεβαμμένο χρώμα αρκεί για να φαίνεται το κινητό παλιό και κακομεταχειρισμένο.

Το ίδιο και σ'εμενα. Το S4 γύρω γύρω έχει χάσει σε διάφορα σημεία τη μεταλική μπογιά του και φαίνεται από κάτω το άσπρο πλαστικό του. Το S3 με την ίδια χρήση πήγε πολύ καλύτερα. Αλλού είναι τα δυνατά σημεία του Galaxy.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αλλού είναι τα δυνατά σημεία του Galaxy.

Το ξέρω, αλλά δεν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνει εδώ και χρόνια, σε τόσα πολλά και διαφορετικά μοντέλα, από τα φθηνότερα μέχρι τα ακριβότερα, το ίδιο τραγικό λάθος. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να το διορθώσει. Στην τελική, άμα δε μπορεί να καταργήσει εντελώς αυτό το ψευτο-μεταλλικό χρώμα. Δείχνει απίστευτη προχειρότητα.

Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL

Αν επρεπε να διαλεξω καποιο απο αυτα, θα επαιρνα το Ζ2 κυριως λογω ραμ, που ολοι μεχρι χθες συμφωνουσαμε ποσο απαραιτητη ειναι στο android. Και βεβαια το design ππυ μου αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα 2 για να ειμαι ειλικρινης.

H Google διαφωνεί μαζί σου στην 4.4 Κit Kat έκδοση. Ποιος λέει ψέμματα;:shifty:

Στο θέμα μας Νοτε 3.

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.