Jump to content

myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2  

861 members have voted

1. 1. ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

• HTC One (M8)
      319
    • Samsung Galaxy S5
      123
    • Sony Xperia Z2
      272
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
      127
    • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ
      20

Recommended Posts

Htc one (M8) το καλυτερο σε ολα στο sence που εχει στην ποιοτητα και οχι πλαστικουρες αλλα προσωπικα θα κανω υπομονη μεχρι τον Σεπτεμβριο για να παρω το iphone 6 η οπως αυτο θα λεγεται.

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

z2 απο μενα...γιατι διορθωσε τις ατελειες του z1 και ειναι η πληρεστερη συσκευη αναμεσα σε αυτες τις 3

Δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις γενικότερα αλλά στις ψήφους εδω μέσα...Μόνο τα μέλη του myphone μέχρι στιγμής θα αγοράσουν 233 htc και 204 Z2... Η αλήθεια είναι οτι θα αγοραστούν γύρω στα 20 Htc, άλλα 20 Z2 και καμιά 500αριά S5..για το myphone μιλάω.

Κανένα δεν είναι το απόλυτο κινητό και το πιο θα κρατήσει ένας χρήστης εξαρτάται αυστηρώς από τις ΔΙΚΕΣ του και μόνο ανάγκες..Αν αυτό δεν το καταλάβουμε πάντα θα συμμετεχουμε σε ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων,μια ατελείωτη κούρσα ιδεών για το πιο είναι το καλύτερο κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

Δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις γενικότερα αλλά στις ψήφους εδω μέσα...Μόνο τα μέλη του myphone μέχρι στιγμής θα αγοράσουν 233 htc και 204 Z2... Η αλήθεια είναι οτι θα αγοραστούν γύρω στα 20 Htc, άλλα 20 Z2 και καμιά 500αριά S5..για το myphone μιλάω.

So what?

Μη μου πεις οτι τωρα ενδιαφερομαστε για τις πωλησεις και τα κερδη της καθε εταιριας!!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σαν σπεκς και μονο το σονυ. Σαν κινητό που θα επέλεγαν αναμεσα στα 3 το HTC. Γενικά όμως αν έπρεπε να αγοράσω τώρα android συσκευή πάλι νεξους θα επερνα. Ελπίζω το 6αρι να είναι καλος αντικαταστάτης του 4 που έχω.

So what?

Μη μου πεις οτι τωρα ενδιαφερομαστε για τις πωλησεις και τα κερδη της καθε εταιριας!!!

So that....

Ποιες πωλήσεις και μετοχές;

Ακριβώς έτσι θα γίνουν τα πράγματα, και είναι σίγουρο.

Το "so what" πάει περισσότερο στα αποτελέσματα του poll, που έχει να κάνει με ένα σωρό συμπλέγματα και μηνύματα που θέλει να περάσει ο κόσμος, αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ήμουν ανάμεσα σε M8 και Z2 αλλά επέλεξα M8 γιατί μου άρεσε παραπάνω η δουλειά που έκανε η HTC με το λειτουργικό. Και το Z2 όμως είναι κορυφαίο. S5, i'm sorry! Δεν έπεισες.

Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να γελάω όποτε διαβάσω τα σχόλια εδω μέσα... Το καλοκαιράκι θα χει γεμίσει ο τόπος S5 και όσοι το κράζετε θα μπαίνετε στο νήμα και θα ρωτάτε πως είναι και θα περιμένετε να πέσει για να το πάρετε...Με το συγκεκριμένο ρεύμα που παρατηρείται στο θέμα, θα ψάχνει η Sony/HTC/Oppo του πελάτες της στο myphone και δεν θα τους βρίσκει, θα την έχουν κάνει με ελαφρά όλοι..

πες μας και πόσα σου δίνει η σάμμυ για να τρολάρεις εδώ μέσα. :rolleyes:

πες μας και πόσα σου δίνει η σάμμυ για να τρολάρεις εδώ μέσα. :rolleyes:

Πες τα ρε φιλέ...αυτο ακριβως σκεφτόμουν...ο τύπος δεν παίζεται...στο θέμα μας...αυτό το htc όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει όλο και πιο πολύ!

Καταλήγουμε σε troll, δεν θέλουμε άλλα τέτοια μηνύματα.

Πάμε στο θέμα μας ρε παιδιά!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αναμεσα στα 3 θα επελεγα το z2 για τα χαρακτητιστικα του, το s5 γιατι ημουν ευχαριστημενος απο το s4 και το htc γιατι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα. Τα μαζευω λοιπον ολα αυτα σε ενα και μένω με το note 3 και εχω το κεφάλι μου ησυχο. Μαλλον θα αργησω μα αλλαξω παλι κινητο :wacko:
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Ένα νέο της τελευταίας στιγμής, το HTC One (M8) φαίνεται πως διαθέτει προστασία σύμφωνα με το πρότυπο IPX3, δηλαδή είναι προστατευμένο από κατάβρεξη ύδατος έως και 60 μοιρών από το κατακόρυφο επίπεδο με μέγιστη ροή 10 λίτρα/λεπτό σε πίεση 80-100 kN/m² επί 5 λεπτά.

[tweet https://twitter.com/urbanstrata/status/448883156213837824]

Edited by gnt
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Ένα νέο της τελευταίας στιγμής, το HTC One (M8) φαίνεται πως διαθέτει προστασία σύμφωνα με το πρότυπο IPX3, δηλαδή είναι προστατευμένο από κατάβρεξη ύδατος έως και 60 μοιρών από το κατακόρυφο επίπεδο με μέγιστη ροή 10 λίτρα/λεπτό σε πίεση 80-100 kN/m² επί 5 λεπτά.

Το οποίο, όμως, είναι κατώτερο από το ΙΡ67 του S5 και IP58 του Ζ2, αλλά σίγουρα καλύτερο από το τίποτα...

Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL

Επελεξα το (αλλο) γιατι για μενα το κορυφαιο κινητο του 2014 ειναι το Oppo find 7

Απο τα 3 ομως θα εκλινα προς HTC λογω σχεδιου.

Δεν λέω ωραίο αλλα που πας ρε ΟPΡΟ 2014 με android 4.3..
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Δεν λέω ωραίο αλλα που πας ρε ΟPΡΟ 2014 με android 4.3..

δεν ειναι και κατι τρομερο σε σχεση με αυτα που προσφερει σε αυτη τη τιμη

Φιλε μου, η συγκριση ειναι συγκεκριμενη. Για τα 3 κινητα. Που κολλαει τωρα το νοτε3 ;;; Γιατι το αναφερεις; Μηπως και σε παρεξηγησουμε;;; Ελεος πια!!!

Note 3 και απο εμενα γιατι οι χρηστες του android εχουν ελευθερια επιλογης.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Απορώ πάντως με πόση ευκολία παθιάζεστε μερικοί χωρίς να έχετε πιάσει στα χέρια σας κανένα από τα 3! Ακόμα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα εκπληρώσει η κάθε εταιρία τις υποσχέσεις της, γιατί καλά τα specs και τα features αλλά στην πράξη αλλάζουν τα πράματα..

Γι'αυτό λοιπόν ψήφησα δεν ξέρω/δεν απαντώ μέχρι να τα πιάσουμε στα χέρια μας. Ιδανικά θέλω ένα New One με μπαταρία και κάμερα S5 :p

Απορώ πάντως με πόση ευκολία παθιάζεστε μερικοί χωρίς να έχετε πιάσει στα χέρια σας κανένα από τα 3! Ακόμα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα εκπληρώσει η κάθε εταιρία τις υποσχέσεις της, γιατί καλά τα specs και τα features αλλά στην πράξη αλλάζουν τα πράματα..

Γι'αυτό λοιπόν ψήφησα δεν ξέρω/δεν απαντώ μέχρι να τα πιάσουμε στα χέρια μας. Ιδανικά θέλω ένα New One με μπαταρία και κάμερα S5 :p

Και γιατί όχι με μπαταρία Z2;

@aptaliko

η ερώτηση είναι απλή, εσείς απλός σαν trolls συνεχίζεται το δικό σας, όταν σε ρωτάω θες παγωτό, μου λες ναι είτε όχι, δεν μου λες θέλω να παο στο φεγγάρι. Είναι απλή ερώτηση με απάντησης έτοιμες και διαλέγεις, και υπάρχει λόγος, να δούμε όλοι μας τι προτιμάμε από τα νέα κινητά. Αν δεν έχεις άποψη και δεν θες να δόσης απάντηση για την πιο πάνω ερώτηση τότε καλύτερα μην γεμίζετε το forum με πράγματα που δεν κολλάνε.

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

@aptaliko

η ερώτηση είναι απλή, εσείς απλός σαν trolls συνεχίζεται το δικό σας, όταν σε ρωτάω θες παγωτό, μου λες ναι είτε όχι, δεν μου λες θέλω να παο στο φεγγάρι. Είναι απλή ερώτηση με απάντησης έτοιμες και διαλέγεις, και υπάρχει λόγος, να δούμε όλοι μας τι προτιμάμε από τα νέα κινητά. Αν δεν έχεις άποψη και δεν θες να δόσης απάντηση για την πιο πάνω ερώτηση τότε καλύτερα μην γεμίζετε το forum με πράγματα που δεν κολλάνε.

Πάμε πάλι λοιπόν. Το ερώτημα όπως τέθηκε από τον συντάκτη του θέματος, έχει 5 πιθανές απαντήσεις:

*HTC One (M8)

*Samsung Galaxy S5

*Sony Xperia Z2

*Άλλο (πείτε μας ποιο)

*Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ

Τι σε χάλασε λοιπόν στην απάντηση του aptaliko; Επέλεξε την απάντηση 4 (άλλο, πείτε μας ποιο) και είπε στο σχόλιο του ποιο είναι το <<άλλο>>που προτιμά. Και ενώ εσύ έχεις το λάθος, τον είπες και τρολ τον άνθρωπο...τελικά ποιος είναι το τρολ;:wacko:

One θα επαιρνα κι ας εχω note 3. Αλλα προφανως οχι για να πληρωσω την μεγαλη διαφορα τιμης. Αμα μου ελεγες ομως δωσε κανα ψιλο παραπανω και παρε το one θα το εκανα.

Για τρεις λογους.

1. Για την φανταστικη ποιοτητα που σε αυτα τα χρήματα την απαιτώ.

2. Για την πολυ φωτεινη οθόνη που οσο κι αν εχει βελτιωθει η αμολεντ του note δεν εχει την ποιοτητα των iphone/one/g2 στον ηλιο.

3. Για το πολυ βολικό συστημα με το battery saving.