Antonio21 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Εκεινοι ξερουνε καλυτερα φιλε μου.. Δεν θα πρεπε να το κλεισεις!! Ειναι σιγουρα σωστα οι κωδικοι σου? Το router συνχρονιζει τι κανει ακριβως ολα τα λαμπακια αναβουν? Αν δεν βρεις ακρη και μπορεις βαλε ενα modem πανω να δεις μηπως εχει προβλημα το router!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ειναι σιγουρα σωστα οι κωδικοι σου? Το router συνχρονιζει τι κανει ακριβως ολα τα λαμπακια αναβουν? Ειναι τσεκαρισμένοι από αυτούς και ειναι σωστοί... Αναβοσβήνουν τα 2 λαμπακια act/link της γραμμης και το act 100m... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Παρε τηλ και κανε υπομονη γιατι αλλιως δεν θα βγαλεις ακρη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ακου τον Antonio21,παρε και κανε υπομονη. Αν δεν συνχρονιζει με σωστες ρυθμισεις πρεπει οπωσδηποτε να τους καλεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Παιδια μια ερωτηση: Οταν πρωτοβαλατε ιντερνετ με VIVΟDI μετα απο ποσο καιρο σας εγινε η συνδεση? Εχω κανει την αιτηση απο 3/01/07 και ακομα δεν μου εχει ενεργοποιηθει.Ειναι συνεχεια προφασεις. Τη μια λενε ειμαστε σε αναμονη απο τον ΟΤΕ, την αλλη εχει πρόβλημα το ιδιοκτητo δικτυο. Δεν ξερω τι να κανω...Ας με διαφωτίσει καποιος!!!Σε ποσο καιρο σας ενεργοποιηθηκε εσας η σύνδεση? Αστα να πανε... Δες τα ποστ μου απο εδω και κατω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1738154#post1738154 Ακομα περιμενω.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Κακη επιλογη εκανες φιλε μου για μενα αφου εβαλες vivodi!! Xωρις παρεξηγηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ειναι τσεκαρισμένοι από αυτούς και ειναι σωστοί... Αναβοσβήνουν τα 2 λαμπακια act/link της γραμμης και το act 100m... Κοίταξες το εγχειρίδιο; Επειδή πάει καιρός που είχα συνδέσει τα εν λόγω ρουτεράκια 2 φίλων, τα λαμπάκια πρέπει να αναβοσβήνουν ή να παραμένουν αναμένα; Χωρίς φιλτράκι με τις τηλεφωνικές συσκευές εκτός πρίζας δοκίμασες; Μήπως δεν έχουν μπει φιλτράκια στις άλλες συσκευές και βραχυκυκλώνει; Κατά τη γνώμη μου το 8μηνο cube της vivodi είναι κορυφαία προσφορά. Όλες οι dsl πάροχοι έχουν τα χάλια τους, τουλάχιστον στη vivodi δεν το χρυσοπληρώνεις. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Κοίταξες το εγχειρίδιο; Επειδή πάει καιρός που είχα συνδέσει τα εν λόγω ρουτεράκια 2 φίλων, τα λαμπάκια πρέπει να αναβοσβήνουν ή να παραμένουν αναμένα; Χωρίς φιλτράκι με τις τηλεφωνικές συσκευές εκτός πρίζας δοκίμασες; Μήπως δεν έχουν μπει φιλτράκια στις άλλες συσκευές και βραχυκυκλώνει; Κατά τη γνώμη μου το 8μηνο cube της vivodi είναι κορυφαία προσφορά. Όλες οι dsl πάροχοι έχουν τα χάλια τους, τουλάχιστον στη vivodi δεν το χρυσοπληρώνεις. Πρεπει να παραμενουν αναμμενα. καθως τοτε σημαινει πως το router εχει συγχρονιστει με την γραμμη... Η μια συσκευη ειναι συνδεδεμενη πανω στο splitter - αρα δεν χρειαζεται φιλτρο - και η δευτερη εχει φιλτρο... Επισης δοκιμασα και χωρις καμια συσκευη και παλι δεν συγχρονιζει... Αυτο που μου πηγε στο μυαλο ειναι μηπως το router δεν ειναι συμβατο, καθως στα 4ΜΒits μιλαμε πλεον για ADSL2 και το router δεν εγραφε πανω κατι για ADSL2 / ADSL+.... Aλλα απο τη Vivodi, μου ειπαν οτι το router αυτο λειτουργει μια χαρα... Αρα το προβλημα ειναι προφανως στη γραμμη... Θα ξαναμιλησω -ελπιζω τουλαχιστον- σημερα μαζι τους.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Πρεπει να παραμενουν αναμμενα. καθως τοτε σημαινει πως το router εχει συγχρονιστει με την γραμμη... Η μια συσκευη ειναι συνδεδεμενη πανω στο splitter - αρα δεν χρειαζεται φιλτρο - και η δευτερη εχει φιλτρο... Επισης δοκιμασα και χωρις καμια συσκευη και παλι δεν συγχρονιζει... Αυτο που μου πηγε στο μυαλο ειναι μηπως το router δεν ειναι συμβατο, καθως στα 4ΜΒits μιλαμε πλεον για ADSL2 και το router δεν εγραφε πανω κατι για ADSL2 / ADSL+.... Aλλα απο τη Vivodi, μου ειπαν οτι το router αυτο λειτουργει μια χαρα... Αρα το προβλημα ειναι προφανως στη γραμμη... Θα ξαναμιλησω -ελπιζω τουλαχιστον- σημερα μαζι τους.... Μπορεί να παίζει αυτό που λες. Δοκίμασε πάντως μια και χωρίς σπλιτεράκι αλλά κατευθείαν το ρούτερ στην πρίζα και τις τηλεφωνικές συσκευές στο off να δούμε τι θα γίνει. Σε μένα μια φορά με dsl cube έτσι δούλεψε. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turando72 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Σε λιγες μερες ανακοινωνει η vivodi triple play στα 20 Mbps.......τιμες ακομα δεν ξερουμε.....για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Το προβλημα ηταν τελικα στη γραμμη.... Εγινε ενας καθαρισμος και απο χτες το βραδυ λειτουργει... Πρωτο speed test: Download 2.26Mbps Upload: 225kbps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perla05 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καθαρισμός? δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Με χλωρινη προφανως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perla05 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 αχαχαχαχαχα λές? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Κακη επιλογη εκανες φιλε μου για μενα αφου εβαλες vivodi!! Xωρις παρεξηγηση!! Τι παρεξηγηση? Δυο μηνες τωρα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο με τη βλακεια μου.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Σε λιγες μερες ανακοινωνει η vivodi triple play στα 20 Mbps.......τιμες ακομα δεν ξερουμε.....για να δουμε.... Eνα εχω να πω για αυτο το προγραμμα!!! Γινετε πανικος απο τωρα... Αλλα δεν μπορω να πω ακομα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Eνα εχω να πω για αυτο το προγραμμα!!! Γινετε πανικος απο τωρα... Αλλα δεν μπορω να πω ακομα!!! Ο πραγματικος πανικος θα γινει σε λιγες μερες. :cool: DSL internet 20 Mbps με τηλεφωνο & tv με καναλια και ταινιες. Απ'οτι μαθαινω δεν θα ανοιξει ολα τα χαρτια της η vivo απο την πρωτη μερα στο tv.Κατι ετοιμαζουν αλλα δεν εχω μαθει τι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Τι παρεξηγηση? Δυο μηνες τωρα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο με τη βλακεια μου.... 2 Μηνες; εχεις μέλλον κ εσυ:( ειχα κανει αιτηση τον Απριλιο κ ειδα adsl τον Ιουλιο...:mad: αφου τους ειχα στειλει ενα ωραιοτατο μαιλ....σε 2 μερες ειχε ερθει τεχνικος σπιτι...:mad: + οτι το router που ειχε η συσκευασια δεν δουλεψε ποτε...:mad: αλλα πρεπει να ομολογησω οτι απο τη μερα που συνδεθηκα δεν ειδα καμια διακοπη κ η συνδεση τρεχει κανονικα Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turando72 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 33 ευρω το μηνα στα 20 mbps και δωρεαν αστικες και υπεραστικες κλησεις...Για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=574 Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Aπαιχτη η προσφορα της vivodi!! Kορυφη!! Απλα η ταχυτητα κυμαίνετε απο 4 mb εως 20 αναλογως την ποιοτητα του χαλκου που εχει ο καθε ενας σπιτι του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobourk Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά που τα είδατε τα 33 ευρώ; Άμα ήταν τόσο όντως θα μιλάγαμε για εξαιρετική περίπτωση. 65 ευρώ κοστίζει το πακέτο! Πείτε σε κανέναν που ζει Ιταλία πχ (για να μην πάμε παραέξω) αυτό το νούμερο και θα λιποθυμήσει. Τα 33 είναι προσφορά για τον πρώτο χρόνο. Ή μήπως σκοπεύετε κάθε χρόνο να αλλάζετε εταιρία και να μένετε 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και νετ; Ή νομίζετε ότι έτσι εύκολα θα την κάνετε; Προσωπικά δεν θα μπω στη διαδικασία του πειραματόζωου με αυτούς τους όρους. Αναμένω καλύτερες προσφορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turando72 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά που τα είδατε τα 33 ευρώ; Άμα ήταν τόσο όντως θα μιλάγαμε για εξαιρετική περίπτωση. 65 ευρώ κοστίζει το πακέτο! Πείτε σε κανέναν που ζει Ιταλία πχ (για να μην πάμε παραέξω) αυτό το νούμερο και θα λιποθυμήσει. Τα 33 είναι προσφορά για τον πρώτο χρόνο. Ή μήπως σκοπεύετε κάθε χρόνο να αλλάζετε εταιρία και να μένετε 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και νετ; Ή νομίζετε ότι έτσι εύκολα θα την κάνετε; Προσωπικά δεν θα μπω στη διαδικασία του πειραματόζωου με αυτούς τους όρους. Αναμένω καλύτερες προσφορές! Δεν νομιζω πως μετα απο τον πρωτο χρονο θα ειναι πανω απο 35 με 40 ευρω!!!Αν συνεχισει ετσι ο ανταγωνισμος,μπορει να ειναι και πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ειμαι κατοχος του dslcube 99 ευρω το οποιο πηρα απο το Πλαισιο.Στις 22-12-2006 πηγα στη vivodi στο Χαλανδρι και κατεθεσα την απαραιτητη αιτηση για συνδεση ταχυτητας 4mb απο το ιδιοκτητο δικτυο.(Καισαριανη).Μεχρι εδω ολα καλα.Σε 15 εργασιμες θα ειναι ετοιμη η συνδεση οπως με ειπανε.Αρχισα να παιρνω τηλ στο 13880 το οποιο χρεωνεται.Στις 29-12-2006 η αιτηση μου πηγε στον ΟΤΕ οπως με αναφερανε κ απο τοτε περιμενω.Φταιει ο ΟΤΕ η γνωστη απαντηση.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα απο την ιδια περιοχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Nα ξερεις φιλε μου οτι το shared llu αργει θες τουλαχιτον δυο μηνες για να ενεργοποιηθεις!! 15 μερες ? Μπα σε αλλη χωρα αυτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts