Jump to content

Vivodi F.A.Q. & Comments


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H VIVODI μολις εχασε εναν πελατη της.

Πηγα σημερα στα κεντρικα στο Χαλανδρι και ακυρωσα την συνδρομη.

Οι κοπελες παντως ηταν εξυπηρετικοτατες και μου ειπαν πως θα ακυρωθει τελος του μηνα. (Ετσι κι αλλιως εχω πληρωσει μεχρι 30 Σεπτ.)

ΟΤΕΝΕΤ σου ερχομαι... με εχει ψυσει η καινουργια προσφορα του 2048 με 25 Ευρο/μηνα για 12 μηνες.

Πολυ καλη μου ακουγεται.

 

υ.γ. αntonio δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσενα κανουν τοσο καιρο να στην αποσυνδεσουν... φαξ με τα στοιχεια σου τους εστειλες?

 

 

Νομιζα πως υπηρχε χρεωση! Το θεμα δεν ειναι η χρεωση αλλα και τα 20 λεπτα που περιμενα αναμονη σημερα μεχρι να απαντησουν! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο!

Βαλτε 2-3 τηλεφωνητριες ακομα ρε γκαρμηριδες! ελεος δηλαδη!

Ξέχνα τη την OTEnet και βάλε Forthnet (η OTEnet ούτως ή άλλως ήταν 26€ το μήνα και όχι 25€ σαν τη Forthnet).

Bάλε Forthnet, γιατί έτσι, όταν φέρει δικό της δίκτυο στην περιοχή σου θα μπορέσεις να μεταβείς σε αυτό, για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. Αν είσαι δεσμευμένος με την OTEnet, δε θα μπορείς.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έγινε η αναβάθμιση και σε μένα από ΟΤΕ (Ηράκλειο - Κρήτης) και είμαι με '1mbit' αλλά χάλια μαύρα.. Limewire με το ζόρι 55κ και όταν τα φτάσει δεν νοείται web browsing ενώ με μTorrent στα καλύτερα του είμαι στα 75... :(
Link to comment
Share on other sites

Παιδια πηρα τηλ στην Βιβο και τους ρωτησα γιατι δεν αναβαθμιστικα, κ μου παν οτι δεν ειμαι σε ΑΡΥΣ. Οποτε προς το παρω δεν αναβαθμιζομαι... Και πληρωνω συνολικα 25,94€ το μηνα για 384. Πολλα δεν ειναι; Λεω να παω για tellas μερια. Μου ειπε 17€ περιπου για 768... Τι διαολο. Η vivodi για κοροϊδα ψαχνει;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι να πας αλλού, αλλά που αλλού να πας όταν για να αλλάξω τον ISP πρέπει να περιμένω περίπου 2 μήνες για εργασίες αποσύνδεσης από τον ένα ISP και σύνδεσης στον άλλο; (ειδικά αν πρέπει να είσαι Online αυτή η διαδικασία είναι ακυρη τελείως). Όλες οι share και full llu αυτή τη στιγμή στη Vivodi δε νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικές των άλλων εταιριών. Ανταγωνιστικά είναι τα πακέτα της (6μηνα και 12μηνα), αλλά για έναν χρήστη όπως εγώ που δεν ξέρω πότε μπορεί να μετακομίσω λόγο δουλείας μπορώ να έχω μόνο αορίστου χρόνου (που μου φαίνονται ακριβά). Εγώ πιστεύω ότι η Vivodi έχει ρίξει μεγάλη προσοχή στις καινούριες υπηρεσίες που ετοιμάζει (όπως την cableTV) που θα την κάνουν προνομιούχα σε σύγκρηση με άλλους ISP (που και εκείνοι ετοιμάζουν βέβαια καινούρια προιόντα) και έχει αφύσει πίσω άλλες υποχρεώσεις της... Υπομονή λίγο ακόμα...
Link to comment
Share on other sites

Ξέχνα τη την OTEnet και βάλε Forthnet (η OTEnet ούτως ή άλλως ήταν 26€ το μήνα και όχι 25€ σαν τη Forthnet).

Bάλε Forthnet, γιατί έτσι, όταν φέρει δικό της δίκτυο στην περιοχή σου θα μπορέσεις να μεταβείς σε αυτό, για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. Αν είσαι δεσμευμένος με την OTEnet, δε θα μπορείς.

 

Καλα τα λεει ο φιλος μας πηγαινε σε forthnet ακου και δεν θα χασεις.. Ειναι ψαγμενος αρκετα και ξερει.. Και εγω εφυγα απο την vivodi γιατι ητανε φοβερη εταιρια και πηγα σε forthnet.. Nα αναφερω και ενα αλλο περιστατικο.. Η συνδεση μου με την vivodi τελειωσε 16/08/06 (περα το γεγονος οτι χασανε τις αιτησεις μου για shared llu που ειχα κανει) Μου ειπανε απο την vivodi οτι στειλανε στον οτε να διακοπει η γραμμη μου adsl στις 21/08/06 εγω εκανα αιτηση στην forthnet 7/09/06 και αποριφθηκε απο τον οτε λεγοντας οτι εχω ηδη adsl πηρα τον οτε τηλ και μου ειπε οτι η αιτηση διακοπης την λαβανε 11/09/06 και μεχρι και τις 29/09/06 δεν ειχε απνεργοποιηθει η γραμμη μου.. Και εγω ακομα περιμενω.. Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ κανει 10 μερες το αργοτερο ετσι ξερω.. μηπως καποιος με δουλευει μηπως δε ξερουν που πανε τα τεσσερα ολοι τους... καποια βοηθεια παιδια..

Link to comment
Share on other sites

Καλα τα λεει ο φιλος μας πηγαινε σε forthnet ακου και δεν θα χασεις.. Ειναι ψαγμενος αρκετα και ξερει.. Και εγω εφυγα απο την vivodi γιατι ητανε φοβερη εταιρια και πηγα σε forthnet..

Τελικα εβαλα ΟΤΕΝΕΤ γιατι θελω οταν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα να ξερω ποιους να παρω τηλ κι οχι ο provider να με στελνει στον οτε και ο οτε πισω στο provider ακρη δεν βγαινει! τωρα για 2-3 ευρο πανω-κατω δεν θα πεθανω.

Nα αναφερω και ενα αλλο περιστατικο.. Η συνδεση μου με την vivodi τελειωσε 16/08/06 (περα το γεγονος οτι χασανε τις αιτησεις μου για shared llu που ειχα κανει) Μου ειπανε απο την vivodi οτι στειλανε στον οτε να διακοπει η γραμμη μου adsl στις 21/08/06 εγω εκανα αιτηση στην forthnet 7/09/06 και αποριφθηκε απο τον οτε λεγοντας οτι εχω ηδη adsl πηρα τον οτε τηλ και μου ειπε οτι η αιτηση διακοπης την λαβανε 11/09/06 και μεχρι και τις 29/09/06 δεν ειχε απνεργοποιηθει η γραμμη μου.. Και εγω ακομα περιμενω.. Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ κανει 10 μερες το αργοτερο ετσι ξερω.. μηπως καποιος με δουλευει μηπως δε ξερουν που πανε τα τεσσερα ολοι τους... καποια βοηθεια παιδια..

Ερωτηση: Ποτε εκανες εσυ γραπτη αιτηση διακοπης στη VIVODI?? (ενοω το φαξ με τα στοιχει σου: ταυτοτητα, αφμ, κλπ)

Αν το εκανες μεσα στο Σεπτεμβριο, λογικα την συνδεση θα στην κοψουνε αποψε (30 Σεπτ) γιατι οπως μου ειπανε στη VIVODI, τις συνδεσεις τις κοβουνε στο τελος καθε μηνα.

Εμενα αυτο μου ειπανε προχτες που τους εδωσα τη γραπτη αιτηση διακοπης και με διαβεβαιωσαν πως 30 Σεπτ. (δηλαδη σημερα) θα μου το κοψουνε.

Για να δουμε...

Link to comment
Share on other sites

Στο ειχα ξαναπει οτι η otenet ειναι στην δουλεια μου.. Μιλαμε για χαος οχι αστεια.. και αυτο που λες σας σκεψη καλη ειναι αλλα δεν στεκει.. Και η οτενετ τα ριχνει στον οτε.. ο ενας τα ριχνει στον αλλον ειναι θυγατρικη αλλα αυτο δεν σημαινει κατι ο οτε παλι μαλακι... ε΄πιζω να μην εχεις ποτε προβλημα για να μην διαπιστωσεις αυτο που σου λεω!! δεν εκανα κινηση εγω να κοψω το adsl το κανανε μονη τους αφου εληξε το προπληρωμενο πακετο.. Τηλεφωνικα μονο.. Που ειχα μιλησει απειρες φορες μαζι τους.. Τα χα παρει που χασανε τις αιτησεις μου!!!
Link to comment
Share on other sites

Sorry, κιολας ρε φιλε, αλλα αν δεν εχεις κανει γραπτη αιτηση τι σου φταιει η εταιρεια? Δικο σου το λαθος.

Ενταξει σου χασανε 1 φορα μια αιτηση για αλλο θεμα, γινεται αυτο!

Αν δεν στειλεις φαξ με τα στοιχεια σου που να δηλωνεις διακοπη, ΔΕΝ θα στην κοψουν ποτε. Σε κανεναν δεν κοβουν την συνδεση οταν τελειωσει το πακετο του cube, το συνεχιζουν σαν αοριστου χρονου.

Αν δεν εχεις κανει γραπτη αιτηση ουτε τωρα θα στο κοψουν.

Πας για τελη Οκτωβρη!

Τηλεφωνικα δεν νομιζω να στην κανουν ποτε, Θελει γραπτως στοιχεια!

 

υγ.Δεν ξερω αν ο οτε ειναι μπαχαλο, αυτο που ξερω ειναι οτι και γρυγορα κανει τις συνδεσεις και ολοι οι γνωστοι μου που εχουν οτενετ ειναι πολυ ευχαριστημενοι. Και ηταν ο πρωτος που διπλασιασε τις ταχυτητες.

Link to comment
Share on other sites

Εφω σου αναφερω τι μου ειπανε στο τηλ... Μου ειπανε ακριβως οτι η συνδρομη σας εληξε στις 16/08/2006 και χαρτι στο οτε στειλαμε στις 21/08/06 εγω στις 16 παντως δεν ειχα internet ητανε κομμενο αρα πως συνεχιζω αοριστου..? Και forthnet που ειχα στο αλλο σπιτι in a box οταν εληξε μου δωσανε παραταση αν θελω να το συνεχισω λλιως θα μετα το περας των 7 ημερων θα το κοβανε.. αρα το αοριστου που ειναι..? Μην μπερδευεσε αλλο οτε και αλλο otenet ο οτε ανβαθμισε ταχυτητες οχι η otenet.. Η otenet provider ειναι... Αν η forthnet πχ θελει 7 μερες για να σε ενργοποιηση η otenet κανει 5!
Link to comment
Share on other sites

Μολις μιλησα με την vivodi και μου ειπε το εξεις.. Οτι μετα την ληξη του cube η συνδεση συνεχιζει αοριστου αν δεν κανεις αιτημα διακοπης.. Δινω τον αριθμο μου και ρωταω να μου πουνε ποτε σταλθηκε αιτημα διακοπης στον οτε και μου ειπανε 21/08/06 ωραια λεω για κοιταξτε εγω ζητησα διακοπη και μου ειπανε οχι και οτι τηλεφωνικα δεν γινετε αρα πως στειλανε αιτημα διακοπης..? μυστηρια πραγματα.. Παντως μου ειπανε οτι αφου εχει σταλει στον οτε αγνωστο πως αιτημα διακοπης δεν χρειαζετε να κανω καποια ενεργεια πλεον... φιλε μου βλεπεις να φταιω καπου..? μηπως εκεινοι κατι κανουν λαθος?
Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να παει 6 το πρωι για να δουμε σωστες ταχυτητες με 512 αναβαθμισμενη σε 1024.....:rolleyes:

 

http://img208.imageshack.us/my.php?image=6toproipe6.jpg

 

ΥΓ)Καντε κλικ πανω στην εικονα.

ΜΑΧ.
Link to comment
Share on other sites

Σωστος ο φιλος.. Εγω το ηξερα αυτο που ανφερει ο φιλος αλλα ειχα παρει την vivodi απειρα τηλ και μου λεγανε συνεχεια οτι η συνδεση μου θα διακοπει αυτοματα χωρις να κανω καμια ενεργεια.. Το θεμα ειναι οτι αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος agent πολυ κακο αυτο...
Link to comment
Share on other sites

Παιδια τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι υπαρχει εμφανης πτωσης της ταχυτητας μου. Δεν ξερω τι φταιει. Το χει διαπιστωσει κανεις σας;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Link to comment
Share on other sites

Η αναβαθμιση φταει...

Τί εννοείς ότι φταίει η αναβάθμιση; (εννοώ για share και full llu) . Αφού έτσι και αλλιώς το δικό της δύκτιο δεν το έχει πειράξει, παρά μόνο ο ΟΤΕ :confused: . Η vivodi κοιμάται όρθια. Όλοι οι ISP ακολούθησαν την κίνηση του ΟΤΕ ακόμα και στα δικά τους δύκτιο και η Vivodi μάλλον χασμουργιέται :mad: . Από την αρχή που είχα DSL είμαι στη Vivodi (περίπου δύο χρόνια), αλλά δεν ξέρω αν πλέον αξίζει αυτή η εταιρία. Μπορεί να έχει καλό download, αλλά από pings είναι χάλια (εννοείτε μη μιλήσουμε για εξυπηρέτηση που είναι για :lol: ). Κάποιοι λέγανε "Μέσα Σεπτέμβρη η Vivodi θα ανοίξει τα χαρτία της", να που τελικά βγήκα εγώ αληθηνός. Έχει μπει Οκτώβρης, άρα θα έχει για ακόμα ένα μήνα τις ίδιες χρεώσεις με τις ίδιες ταχύτητες (μιλάω για share και full llu). Ξέρει κανείς καμιά καινούρια κίνηση από πλευρά Vivodi;

 

ΥΓ: Καινούρια κίνηση μη μου πει κανένας για την CableTV. Με πήραν και εμένα τηλέφωνο ότι επιλέχτηκα για δοκιμή τις CableTV, αλλά για διάφορους λόγους δε συμφώνησα. Θέλω να ξέρω αν υπάρχουν προσφορές μόνο για DSL που ενδιαφέρομαι και όχι σε Triple Play...

Link to comment
Share on other sites

Παρτους ενα τηλεφωνακι και ρωτα τους να δεις τι φταιει μηπως κανουν καμια αναβαθμιση πουθενα!!
Link to comment
Share on other sites

Την προηγ. Κυριακή ΧΑΡΗΚΑ.

Κοπηκε η συνδεση με vivo για αρκετες ωρες και ειπα: ωραια κατι μαγειρευουν θα αναβαθμιστω!

Αλλα μαυρο χαλι.

Ισα που ξεπερναω τα 512(60-70Κbps) σε Limewire.

Που ειναι Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ???? μας δουλευουν κανονικα ΟΛΕΣ οι ...εταιρες, οποιες και ναναι ειτε με τις υψηλες τιμες τους ,ειτε με τις δηθεν ταχυτητες τους. Οι υψηλες ταχυτητες ειναι Οκραχτης- η βιτρινα τους - και τσιμπησαμε δυστυχώς φιλοι μου. Και αν καποιοι απο σας πετυχαινουν καλες ταχυτητες θαναι συμπτωση της στιγμης. καντε ενα retest ταχυτητας και θα το διαπιστωσετε. Μαζικη αποχωρηση και κραξιμο θελουνε. Θα περασει κανενας μηνας ακομα και το παραμυθι των ταχυτητων θα το ξανακουσουμε κοντα στα χριστουγεννα.

>Undead<
Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα οτε και οχι εταιριων.. Δηλ αν ενας που εχει shared llu η και full llu κατεβαζει με χαλια ταχυτητες τοτε η εταιρια εχει προβλημα αλλα δεν εχω ακουσει κανενα παραπονο απο αυτους τους συνδρομητες!!
Link to comment
Share on other sites

Καλά... με όλα αυτά που ακούω άρχισα να φοβάμαι μην αναβαθμιστώ... :cry: :p

 

Με 1024 κατεβάζω σταθερά με 110kB/sec. Δεν θέλω ούτε να το φανταστώ να μειωθεί λόγω αναβάθμισης... (καλά που ακούστηκε ε!! :rolleyes: )

Link to comment
Share on other sites

Κι όμως έχει γίνει σε πολλούς. Κι ένας φίλος μου με Vivodi (512), μόλις έγινε η αναβάθμιση της γραμμής του στα 1024 κατέβαζε με 30-35, τι να πείς..

 

Άντε να ξεμπλέκω κι εγω απο την Vivodi, εμένα τελειώνει στις 11/10, να δω όμως πότε θα μου την κόψουν τελείως (και την γραμμή), πιστεύω θα πάρει μέχρι τον άλλο μήνα. Εν το μεταξύ, εχω κάνει αίτηση για Forthnet 1Bill 2048/256 με 25€ το μήνα για 1 χρόνο, που θα έχω στα τέλη του Νοέμβρη (μακάρι), γιατί μάλλον θα μου λένε πάλι πως δεν υπάρχουν πόρτες.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Link to comment
Share on other sites

Να κανεις αιτηση διακοπης φιλε μου λιγες μερες πριν ληξη η συνδρομη σου!!
Link to comment
Share on other sites

Κι όμως έχει γίνει σε πολλούς. Κι ένας φίλος μου με Vivodi (512), μόλις έγινε η αναβάθμιση της γραμμής του στα 1024 κατέβαζε με 30-35, τι να πείς..

 

Τα ίδια κι εδώ!! :mad:

Link to comment
Share on other sites

Παιδια τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι υπαρχει εμφανης πτωσης της ταχυτητας μου. Δεν ξερω τι φταιει. Το χει διαπιστωσει κανεις σας;

 

Φίλε μου, κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και στο σπίτι μου και στο γραφείο που έχς DSL-Net kai DSL-phone. Τους έχω καλέσει αρκετές φορές και μου λένε χαζές δικαιολογίες. Μάλιστα περάσαν από το γραφείο τις προάλλες και κάναν κάποιες μετρήσεις και μου είπαν ότι τα όποια προβλήματα οφείλονται στη γραμμή μέσα στο γραφείο επειδή κάνει πολύ θόρυβο. Πως γίνεται όμως να υπάρχει πρόβλημα τώρα, ενώ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα εδώ και δύο χρόνια που είμαι πελάτης τους; Και γιατί παρουσιάστηκαν τα προβλήματα συγχρόνως και στο σπίτι και στο γραφείο που είναι 2 διαφορετικές συνδρομές σε 2 διαφορετικές περιοχές;

 

Εγώ παρατήρησα ότι τα προβλήματα άρχισαν από τότε που ανακοίνωσαν την αναβάθμιση (η οποία αναβάθμιση μάλιστα δεν ισχύει για εμάς). Υπάρχει αστάθεια στη σύνδεση (εκεί που έχω νορμάλ ταχύτητα, ξαφνικά κολλάει και γίνεται τρομερά αργή) και παρατηρώ πολλές φορές ότι αποσυνδέεται και ο msn messenger στα καλά του καθουμένου!

 

Μήπως μας δουλεύουν; Τι κακό κι αυτό εδώ στην Ελλάδα! Ας μου πούνε ξεκάθαρα ότι, έχουμε αυτό το πρόβλημα θα το λύσουμε σε λίγες μέρες, όχι να μας δουλεύουν.

 

Σε ένα site που έκανα μια μέτρηση ταχύτητας μου έβγαλε σαν ταχύτητα:

 

Your download speed : 190 kbps or 23.7 KB/sec.

 

Your upload speed : 84 kbps or 10.5 KB/sec.

 

Αυτό μου το έβγαλε τώρα...πριν κάνα μισάωρο που ξαναέκανα μέτρηση μου εβγαλε 190/48...

 

και μετά από κάνα μισάωρο που ξαναέλεγξα:

Your download speed : 154 kbps or 19.3 KB/sec.

 

Your upload speed : 41 kbps or 5.1 KB/sec.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...