akisgr_13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Γεια σας, οσοι ειχατε Μ7 και τωρα πηγατε στο Μ8 πιστευετε οτι αξιζει σε μεγαλο βαθμο η αλλαγη; επισης, αν αποφασισω τελικα την μεταβαση, μπορειτε να μου πειτε μια εκτιμηση ποσο μπορω να πουλησω το Μ7 μου; ειναι σε τελεια κατασταση. Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ναι, αγγλικό εννοούσα και έγραψα ελληνικό! Έχετε υπόψιν και κάποιο άλλο αξιόπιστο κατάστημα που να μη χρεώνει ΦΠΑ (εταιρικό ΑΦΜ) και να στέλνει Ελλάδα; Amazon.co.uk Amazon.de Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Γεια σας, οσοι ειχατε Μ7 και τωρα πηγατε στο Μ8 πιστευετε οτι αξιζει σε μεγαλο βαθμο η αλλαγη; επισης, αν αποφασισω τελικα την μεταβαση, μπορειτε να μου πειτε μια εκτιμηση ποσο μπορω να πουλησω το Μ7 μου; ειναι σε τελεια κατασταση. Εκεί γύρω στα 300-350 το δίνεις άνετα πιστεύω... Η αναβάθμιση κατ εμένα είναι εξαιρετικά μεγάλη σε σχέση με το m7... Αν το θες και το βάλεις στο μυαλό σου κανε την και δεν θα το μετανιώσεις... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το μονο αρνητικο της συσκευης για τα δικα μου γουστα ειναι το μεγαλο μηκος. Κατα τα αλλα -οπως λενε τα παιδια παραπανω- προκειται για εξαιρετικη συσκευη. Νομιζω οτι το know-how της HTC στο software κανει τη διαφορά. ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το μονο αρνητικο της συσκευης για τα δικα μου γουστα ειναι το μεγαλο μηκος. Κατα τα αλλα -οπως λενε τα παιδια παραπανω- προκειται για εξαιρετικη συσκευη. Νομιζω οτι το know-how της HTC στο software κανει τη διαφορά. Το software περνά απαρατήρητο γιατί απλά λειτουργεί σαν καλοκουρντισμενο ρολόι. Η διαφορά για μένα είναι στο design και στην ποιότητα των υλικών. Το μέταλλο δεν είναι φλούδα και το καταλαβαίνεις οταν το πιάσεις. Φάνηκε και στο crash test. Αν ειχε λιγο καλύτερη κάμερα θα ήταν το τέλειο smartphone που ψάχνουμε ολα αυτά τα χρόνια. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το software περνά απαρατήρητο γιατί απλά λειτουργεί σαν καλοκουρντισμενο ρολόι. Η διαφορά για μένα είναι στο design και στην ποιότητα των υλικών. Το μέταλλο δεν είναι φλούδα και το καταλαβαίνεις οταν το πιάσεις. Φάνηκε και στο crash test. Αν ειχε λιγο καλύτερη κάμερα θα ήταν το τέλειο smartphone που ψάχνουμε ολα αυτά τα χρόνια. Κωστα να σου θεσω μια ερωτηση; Οταν ειχα το Μ7, ενω τα ηχεια οταν επαιζαν μουσικη ηταν τελεια (στα μπασα), οταν παρηγαγαν το ringtone (την ωρα δηλαδη που χτυπουσε το τηλεφωνο) δεν ειχαν την ιδια ποιοτητα. Μαλλον δεν εκαναν χρηση του boomsound. Στο Μ8 ισχυει το ιδιο; ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το boomsound ενεργοποιητε μόνο στην αναπαραγωγή τραγουδιού βίντεο κτλ... Σε ringtone δεν ενεργοποιείται... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το boomsound ενεργοποιητε μόνο στην αναπαραγωγή τραγουδιού βίντεο κτλ... Σε ringtone δεν ενεργοποιείται... Στο Μ8, αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει boomsound. Το αυτι σας επιασε τη διαφορά αναμεσα στην ποιότητα αναπαραγωγης μουσικου τραγουδιου και ringtone (την ωρα που χτυπαει το τηλεφωνο); ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγώ δεν ήθελα να είναι τέλειο. Ήθελα να έχει καλή μπαταρία,καλή κάμερα και διαστάσεις,για την οθόνη του, σαν τα S4 και G2. Την μπαταρία την πέτυχε απ΄ ότι διαβάζω,στα άλλα δε θα πω ότι με απογοήτευσε,πριν το δω από κοντά,αλλά,από την εμπειρία του προηγούμενου,δεν με κάνει κάτι να βιάζομαι γι' αυτό.....!!! Και μόλις το δω θα βγάλω και γι' αυτό,την κατάλληλη ονομασία..... Σε περιμένω να το πάρουμε από το expansys. Σε gold χρώμα όμως. Αυτό περιμένω. Όσο για την κάμερα. Έ δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλη απογοήτευση. Απλά λίγο καλύτερη θα μπορούσε να ήταν από ότι κατάλαβα. Κατά τα άλλα επιστροφή στο Sense !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Κωστα να σου θεσω μια ερωτηση; Οταν ειχα το Μ7, ενω τα ηχεια οταν επαιζαν μουσικη ηταν τελεια (στα μπασα), οταν παρηγαγαν το ringtone (την ωρα δηλαδη που χτυπουσε το τηλεφωνο) δεν ειχαν την ιδια ποιοτητα. Μαλλον δεν εκαναν χρηση του boomsound. Στο Μ8 ισχυει το ιδιο; Είναι το μόνο πράγμα που δεν ασχολήθηκα καθότι το δούλεψα με smart watch και το είχα χαμηλά. Παρόλα αυτά ο ήχος κλήσης ήταν ποιοτικός. Πολύ καθαρός ο ήχος συνομιλίας. @costsa41 Το sense δεν έχει καμία σχέση μ αυτό που ξέραμε από τα HTC One x. Είναι όλο μαζεμένο στο blinkfeed. Μετά υπάρχουν απλά κάποια widgets όπως σε όλους τους launchers. Εγώ το προτιμώ όπως είναι. Αν έγινε την δυνατότητα αλλαγής μεγεθών εικονιδίων, gestures, transparent widgets θα ήταν τέλειο. Το δυνατό του σημείο είναι ότι κρατά ελάχιστη ram. Πιο λιγη από τον nova. Edited April 9, 2014 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Στο blinkfeed ελληνικές ειδήσεις έχει;Τα widgets για email SMS επαφές bookmarks υπάρχουν ακόμα; Edited April 9, 2014 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Στο Μ8, αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει boomsound. Το αυτι σας επιασε τη διαφορά αναμεσα στην ποιότητα αναπαραγωγης μουσικου τραγουδιου και ringtone (την ωρα που χτυπαει το τηλεφωνο); Boomsound ονομάζει η HTC τα δύο στερεοφωνικά ηχεία. Εσύ εννοείς τον equalizer της beats audio που πλέον όντως δεν υπάρχει. Στο blinkfeed ελληνικές ειδήσεις έχει;Τα widgets για email SMS επαφές bookmarks υπάρχουν ακόμα; Στο blinkfeed μπορείς να προσθέσεις κανονικά τις δικές σου σελίδες. My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μου ήρθε η Double Dip Hard Shell για το Μ8... Απογοήτευση... Γλιστράει πιο πολύ απο το κινητό και δεν κάνει 100% σωστή επαφή. Πίσω στη θήκη σιλικόνης που είχε το κουτί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μου ήρθε η Double Dip Hard Shell για το Μ8... Απογοήτευση... Γλιστράει πιο πολύ απο το κινητό και δεν κάνει 100% σωστή επαφή. Πίσω στη θήκη σιλικόνης που είχε το κουτί! Και εγώ μέχρι να έρθει η dot θα μείνω με την σιλικονατη που είναι και καλή... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Boomsound ονομάζει η HTC τα δύο στερεοφωνικά ηχεία. Εσύ εννοείς τον equalizer της beats audio που πλέον όντως δεν υπάρχει. Στο blinkfeed μπορείς να προσθέσεις κανονικά τις δικές σου σελίδες. Τα widgets που αναφέρω όμως όχι ε;. Χαζή ερώτηση το ξέρω αλλά έχω να πιάσω στα χέρια μου HTC από την εποχή του HTC DHD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μου ήρθε η Double Dip Hard Shell για το Μ8... Απογοήτευση... Γλιστράει πιο πολύ απο το κινητό και δεν κάνει 100% σωστή επαφή. Ιδία γνώμη έχει και ο μοναδικός reviewer στο πιο κάτω link.... http://www.mobilezap.com.au/43660-official-htc-one-m8-double-dip-hard-shell-grey-and-red-Reviews.htm "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σου απάντησε παραπάνω. ΧΩΡΊΣ ΦΠΑ είναι τόσο όσο το πήρε. Να ρωτήσω κάτι για την τιμή χωρίς ΦΠΑ που μπορείς να αγοράσεις από το expansys. Δηλαδή αν έχεις επαγγελματικο αφμ γλιτώνεις 100 ευρώ έτσι απλά? Η μετά παίζετε κάνα παιχνίδι με την εφορία? Για παράδειγμα εγώ έχω φίλους με επαγγελματικο αφμ, μπορεί κάποιος από αυτούς να μου παραγγείλει και έτσι απλά γλιτώνουμε ένα κατοσταρικο? kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ιδία γνώμη έχει και ο μοναδικός reviewer στο πιο κάτω link.... http://www.mobilezap.com.au/43660-official-htc-one-m8-double-dip-hard-shell-grey-and-red-Reviews.htm Ναι έχει δίκιο. Εγώ την επιστρέφω άμεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τα widgets που αναφέρω όμως όχι ε;. Χαζή ερώτηση το ξέρω αλλά έχω να πιάσω στα χέρια μου HTC από την εποχή του HTC DHD Υπάρχουν όλα εκτός από τα μηνύματα. Καιρός για επιστροφή. ;):) My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εννοείτε! !!. Όσον αφορά για το ΑΦΜ που ρωτάει ένας φίλος. Πρέπει το ΑΦΜ του να είναι επαγγελματικό με δυνατότητα ενδοκοινοτικών αποκτήσεων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Α ρε ατιμη κρίση.αλλες εποχές θα το είχαμε πάρει ήδη και δεν θα ξεροσταλιαζαμε στο φόρουμ.:( "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ελλάδα πότε και πόσο? Υπολογίζω κλασικά 699€ ή 729€.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ελλάδα πότε και πόσο? Υπολογίζω κλασικά 699€ ή 729€.... Εγώ πάλι νομίζω θα είναι πιο ακριβό ή στην ίδια τιμή με το galaxy s5. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αν δεν κάνω λάθος θα είναι η ίδια τιμή με πέρσυ.. 729!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγώ πάντως δεν με βλέπω να το παίρνω σύντομα ,μιας και η διαφορα των 350-400€ εινι απαγορευτική και ειδικά όταν έχεις ενα τόσο καλο τηλεφωνο ,όπως το Μ7. Παίρνεις άλλο ενα με τα λεφτά που πρέπει να δώσεις για την διαφορα . [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts