THENOS Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αν και δεν ειμαι πολυ σχετικος μπορω να σου γραψω 2 στοιχεια.Hardware mt6592 και build ID A850+_S119_140311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Αν και δεν ειμαι πολυ σχετικος μπορω να σου γραψω 2 στοιχεια.Hardware mt6592 και build ID A850+_S119_140311 Η ρομ φταίει γι'αυτό. Ψάξε μέσα εδώ να βρεις οδηγίες να φλασαρεις άλλη ρομ. Η συγκεκριμενη θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι είναι προβληματική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THENOS Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Μηπως θα μπορουσες με δυο λογια να με κατατοπισεις για το τι περιπου πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Μηπως θα μπορουσες με δυο λογια να με κατατοπισεις για το τι περιπου πρεπει να κανω? Διάβασε και σου λυθούν οι απορίες.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THENOS Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ευχαριστω πολυ!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παιδια εχω βαλει στο κινητο φιλου την aosp rom και θελουμε να ανεβασουμε την ενταση της συσκευης γτ δεν ακουγεται οπως με την μαμα ρομ.Εχει κανεις καμια ιδεα αν υπαρχουν ρυθμισεις η θα πρεπει να τις πειραξω λιγο ολες προς τα πανω? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπερα στο forum.Πριν απο 2 μερες παρελαβα ενα lenovo a850+ αγορασμενο απο το vickmall.Το κινητο εχει το εξης προβλημα. Δεν εχει καθολου ηχους! Ουτε κλησεων, μυνηματων, πληκτρων, κλειδωματος κτλ. Μονο οταν ανοιγει κανει τον χαρακτηριστικο ηχο της lenovo. Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Thenos, καλή αγορά! Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ (ήρθε με την ROM S119) η οποία είναι μάπα. Υπάρχουν στο needrom και η 118 και η 124 που λέγεται από τα παιδιά εδώ πως είναι πολύ καλές και σταθερές. Προσωπικα έχω βάλει την vanilla aosp 2.7 με τις οδηγίες του pisons στην πρώτη σελίδα αυτού του topic. Εάν βάλεις εργοστασιακή (118 ή 124) τότε θα πάς με τις οδηγίες του topic που σου παρέθεσε ο drivth. Ότι και να κάνεις, πάρε πρώτα ένα full backup και καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Στο δικό μου , στο πεδίο που γραφω το μήνυμα, ειτε με τη stock εφαρμογη ειτε με άλλη (handcent),ακόμα και στο fb δεν μου εμφανίζει τα τονισμένα γράμματα. Οταν το στειλω τοτε φαίνονται. Δεν εχω προβλημα εμφάνισης του τόνου στο system ui . Εχω δοκιμάσει γραμματοσειρές που εχουν ακουστεί εδω, αλλά ενω σε ολο το τηλ αλλαζει εκει μενει ιδια. Εχουμε καμμία ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 έχω το κινητό από πέρυσι το καλοκαίρι σε γενικές γραμμές, για 115 ευρώ που το πήρα τότε, είμαι πολύ ευχαριστημένος πέρασα και τη vanilla rom που αύξησε την αυτονομία του ήταν η πρώτη φορά που φλάσαρα κινητό, αλλά επίσης ήταν η πρώτη φορά που πήρα κινητό από Κίνα και έλεγα πως ήταν λίγα τα λεφτά οπότε το ρίσκαρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι ότι που και που χάνεται το σήμα από τις 2 κάρτες και επανέρχεται μόνο μετά από μερικές επανεκκινήσεις, άλλες φορές ενώ φαίνεται να έχω σήμα και στις δύο κάρτες μου λένε πως με παίρνουν και το έχω κλειστό, δε με ακούνε όταν τους μιλάω ενώ εγώ τους ακούω καθαρά, καθώς και το ότι κάποιες φορές το πιάνουν τα ψυχολογικά του και ενώ έχω H+ ίντερνετ, δε φορτώνει σελίδες σαν κινητό θα του έβαζα ένα 6.5/10 αν ψηφίσω το πόσο vfm είναι, τότε 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά δοκίμασε μήπως βγάλεις και ξαναβάλεις τις κάρτες sim. Ίσως να μην πατάνε καλά. Το ίδιο πρόβλημα έκανε και στο δικό μου και σχεδόν εξαλείφθηκε μετά από αυτό. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ναι τις έχω βγάλει (και ξαναβάλει) αρκετές φορές μπορεί να γίνει μια φορά στις 15 μέρες οπότε δεν είναι ότι το θεωρώ ιδιαίτερα εκνευριστικό ευχαριστώ για τη συμβουλή πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psterg Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κάτοχος εδώ και 3 μήνες. Του έχω βάλει τη vanilla aosp 2.7 και πραγματικά πετάει. Ένα μόνο πρόβλημα: Μια φορά το μήνα σταματάει να αναγνωριζει την SD με αποτέλεσμα όλα τα αρχεία να γίνονται corrupted. Τι μπορεί να φταίει? Το κινητό το πήρα από vickmall. Η απάντηση που μου έδωσαν είναι ότι πιθανό να φταίει η κάρτα SD. Όπως τους είπα εχω χρησιμοποιήσει όμως 3 διαφορετικές κάρτες: Kingston, Sandisk και Samsung. Δεν γίνεται να φταίνε όλες. Αναμένω την απάντηση τους. Είναι κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσεις και άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorama82 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπερα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Α 850+ απο το to2c.com. ειναι Έμπιστω site. τι πρεπει να του ζητήσω να κάνει στο κινητο. ρωτησα το site και μου ειπε οτι αν κανει root στην συσκευη δεν θα μπορει να σβισει ολα τα κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπερα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Α 850+ απο το to2c.com. ειναι Έμπιστω site. τι πρεπει να του ζητήσω να κάνει στο κινητο. ρωτησα το site και μου ειπε οτι αν κανει root στην συσκευη δεν θα μπορει να σβισει ολα τα κινεζικα. Το To2c είναι έμπιστο site και μπορείς να παραγγείλεις άφοβα. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις κάτι ιδιαίτερο. Όλα τα τηλέφωνα τα στέλνουν με την ίδια multilingual rom. Νομίζω στέλνουν την 124 που είναι και root. Πρακτικά, από τα βασικά που ζητάνε όλοι, είτε τους τα ζητήσεις κάτι είτε δεν τους τα ζητήσεις το ίδιο θα κάνουν. Όλοι αυτοί που τα ζητάνε παίρνουν την ίδια copy-paste απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalaitzop Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 γεια σας παιδια....αγορασα ενα τετοιο μηχανακι απο το σκρουτζ .....πολυ καλο και δυνατο το μονο προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι οτι....εχει λιγο αποθηκευτικο και στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη για να μεταφερουμε τις εφαρμογες απο την μνημη στην sd....και θελω να ρωτησω αν η ρομ που προτεινε ο κωστας δινει αυτην την δυνατοτητα! η αν εχετε καποια αλλη λυση θα σας ημουν ευγώμων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Η επόμενη λύση και λίγο ζόρικη είναι το link2sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 γεια σας παιδια....αγορασα ενα τετοιο μηχανακι απο το σκρουτζ .....πολυ καλο και δυνατο το μονο προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι οτι....εχει λιγο αποθηκευτικο και στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη για να μεταφερουμε τις εφαρμογες απο την μνημη στην sd....και θελω να ρωτησω αν η ρομ που προτεινε ο κωστας δινει αυτην την δυνατοτητα! η αν εχετε καποια αλλη λυση θα σας ημουν ευγώμων!!! Έβαλες κάρτα sd και δεν είδες την επιλογή για αποθήκευση σε αυτήν? Γιατί υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδια εδω και αρκετες μερες συχνα πυκνα μου πεταει ενα μηνυμα αναβαθμισης με κινεζικα στο οποιο λεει: Οπου $=κινεζικα authorize management warning you 1.$$$$$$$$$$$$ android 5.0; 2. $$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ 3. $$$$$$$$$$ $$$$$$' Version:3.5.0 Size: 1,30mb Και εχει επιλογες cancel k update Δεν ξερω τι update ειναι αυτο κ δεν το κανω εννοειται αλλα αυτο το android 5.0 τι να σημαινει αραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έχει βγει κάποιος το γνήσιο καπάκι για την μπαταρία? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το wifi είναι λίγο χαλιά η μου φαίνεται;;; πεντε μετρα απο το ρουτερ και δενεχει φουλ...έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το wifi είναι λίγο χαλιά η μου φαίνεται;;; πεντε μετρα απο το ρουτερ και δενεχει φουλ...έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα;;; Ισχύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μπορείτε να πούμε πείτε πως θα κατεβάσω την νέα root rom 124 και με ποιο τρόπο θα την εγκαταστήσω; Σας ευχαριστώ πολύ Το To2c είναι έμπιστο site και μπορείς να παραγγείλεις άφοβα. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις κάτι ιδιαίτερο. Όλα τα τηλέφωνα τα στέλνουν με την ίδια multilingual rom. Νομίζω στέλνουν την 124 που είναι και root. Πρακτικά, από τα βασικά που ζητάνε όλοι, είτε τους τα ζητήσεις κάτι είτε δεν τους τα ζητήσεις το ίδιο θα κάνουν. Όλοι αυτοί που τα ζητάνε παίρνουν την ίδια copy-paste απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Την έκδοση την κατεβάζεις από needrom και οδηγίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) βρεθηκε οκ κατι αλλο παιδια....γινεται να βγαλουμε τις τρεις οθονες απο την lock screen?να μην παει αριστερα δεξια??με vanilla ειμαι.... Edited April 1, 2015 by Kiparisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts