pisons Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κάτσε να το δω γιατί δεν το δοκίμασα ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτσε να το δω γιατί δεν το δοκίμασα Οχι δεν δουλεύει ούτε σε εμένα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπερα εχω την AOSP Vanilla 2.7. Οι εφαρμογες αποθηκευονται στο τηλεφωνο και οχι στη καρτα. Παλια υπηρχε επιλογη ποθ διαλεγες. Τωρα τι να κανω για να αποθηκευει στη καρτα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ρυθμίσεις συστήματος >Εφαρμογές και επιλέγεις ποιες θα πάνε στην κάρτα. Για αυτές που δεν έχει επιλογή δεν μεταφέρονται. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Μπες στο Mobileuncle tools>Engineer Mode>Engineer Mode (MTK)>BandMode> Μπες από εδώ στην SIM1 & SIM2 και τικάρισε όλες τις επιλογές που σου δίνει την δυνατότητα αν δεν είναι τικαρισμένες σε κάθε SIM πατάς το SET για επιβεβαίωση αλλαγών. Αν θες καθαρή rom που να παίζουν σίγουρα οι κάρτες (τουλάχιστον σε εμένα αυτό γίνεται) ακολούθα τον οδηγό που θα βρεις στο πρώτο ποστ του θέματος εκεί που λέει για AOSP Vanilla 2.7 φιλε μου τικαρισμενες τις ειχε..δοκιμασα και εβαλα και μια mui rom και την lewa rom αλλα τπτ..!! το προβλημα παραμενει..πληκτρολογο κανονικα το πιν της καρτας το δεχετε..μου γραφει κοσμοτε πανω και στην διαχειριση αλλα πανω στης ενδειξης σηματος τπτ..! ¨χ¨ ειναι,,καμια γραμμη ενεργη!! τι αλλο μπορω να κανω? ****μολις φλασαρα και την ΑΟSP.. τα ιδια παντελακη μοθ τα ιδια παντελη μου...εισαγω pin sim απο σημα τιποτα..!! http://s12.postimg.org/po1ztie2x/Screenshot_2014_01_01_00_02_48.jpg Edited September 2, 2014 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 φιλε μου τικαρισμενες τις ειχε..δοκιμασα και εβαλα και μια mui rom και την lewa rom αλλα τπτ..!! το προβλημα παραμενει..πληκτρολογο κανονικα το πιν της καρτας το δεχετε..μου γραφει κοσμοτε πανω και στην διαχειριση αλλα πανω στης ενδειξης σηματος τπτ..! ¨χ¨ ειναι,,καμια γραμμη ενεργη!! τι αλλο μπορω να κανω? ****μολις φλασαρα και την ΑΟSP.. τα ιδια παντελακη μοθ τα ιδια παντελη μου...εισαγω pin sim απο σημα τιποτα..!! http://s12.postimg.org/po1ztie2x/Screenshot_2014_01_01_00_02_48.jpg Βάλε κανα λινκ από τις ρομ που δοκιμασες μόλις μπορεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Βάλε κανα λινκ από τις ρομ που δοκιμασες μόλις μπορεσεις. εδω http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/a850-serial-a/..!! τις δοκιμασα σχεδον ολες..δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρομ πλεον..ισως καποιο hardware..?? ισως ...δεν ξερω..!! Edited September 2, 2014 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 εδω http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/a850-serial-a/..!! τις δοκιμασα σχεδον ολες..δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρομ πλεον..ισως καποιο hardware..?? ισως ...δεν ξερω..!! Μάλλον για εκεί πάει η δουλειά.. βέβαια είναι περίεργο το γεγονός ότι δουλευει η καρτα της vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μάλλον για εκεί πάει η δουλειά.. βέβαια είναι περίεργο το γεγονός ότι δουλευει η καρτα της vodafone.. αυτο ειναι το κουλό..!! μας εχει σκασει.. τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση τωρα? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αυτο ειναι το κουλό..!! μας εχει σκασει.. τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση τωρα? Επικοινωνείς με το κατάστημα που το πήρες και τους εκθέτεις το πρόβλημα ότι δλδ αφού είναι unlocked έπρεπε να παίζει με όλες τις κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Επικοινωνείς με το κατάστημα που το πήρες και τους εκθέτεις το πρόβλημα ότι δλδ αφού είναι unlocked έπρεπε να παίζει με όλες τις κάρτες. επικοινωνησα.. περιμενω αυριο απαντηση τους..!! αλλα ελεγα μην μπλεξω με πανε ελα τωρα..ταξιδια και με την συσκευη..και εχουμε αλλα..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δυστυχώς η αγορά τηλέφωνου εξ άπω ανατολής ενέχει τους κινδύνους αυτούς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δυστυχώς η αγορά τηλέφωνου εξ άπω ανατολής ενέχει τους κινδύνους αυτούς.. ναι το γνωριζουμε..!! δεν ειναι κ η πρωτη φορα που περνουμε απο εξω..ετυχε σε μας...!! δεν με πειραζει..ολα ειναι ρισκο..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Φιλαράκι καλά ξεμπερδέματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τους κινέζους. Μάλλον σου έκατσε το ελλατωματικό. Από πιό μαγαζί αγόρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Φιλαράκι καλά ξεμπερδέματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τους κινέζους. Μάλλον σου έκατσε το ελλατωματικό. Από πιό μαγαζί αγόρασες? Vickmall.. Είναι φίλου.. Αλλά το ίδιο κανει..!! Αν έχει κάποιος καμια καλη ιδέα την ριχνει..θα ενημέρωση κ γω... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Vickmall.. Είναι φίλου.. Αλλά το ίδιο κανει..!! Αν έχει κάποιος καμια καλη ιδέα την ριχνει..θα ενημέρωση κ γω... Και εγώ από το ίδιο μαγαζί και μου ήρθε πρίν 10 μέρες. Φαίνονται συννενοήσιμοι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζω να βρείτε άκρη σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μου συνεβη ακριβως το ιδιο σε ενα S660. Δεν ηθελε να συνδεθει με τιποτα. Μην το καθυστερεις, στειλτο πισω. Προσοχη, μην ξηλωσεις την ζελατινα που εχει επανω στην οθονη, την ζητανε για το service. Καλη αναμονη στο πηγαινε ελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ρυθμίσεις συστήματος >Εφαρμογές και επιλέγεις ποιες θα πάνε στην κάρτα. Για αυτές που δεν έχει επιλογή δεν μεταφέρονται. Το xposed για παραδειηγμα που δεν μεταφερεται??? Μαζι με το greenify μου πιανει 1,7 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μου συνεβη ακριβως το ιδιο σε ενα S660. Δεν ηθελε να συνδεθει με τιποτα. Μην το καθυστερεις, στειλτο πισω. Προσοχη, μην ξηλωσεις την ζελατινα που εχει επανω στην οθονη, την ζητανε για το service. Καλη αναμονη στο πηγαινε ελα. Τελικά το έστειλα σήμερα πίσω.. Ειπαν θα μας στείλουν καινούργιο..ευχαριστώ παιδιά..καλη υπομονή σε μας τώρα..χαχαχα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το xposed για παραδειηγμα που δεν μεταφερεται??? Μαζι με το greenify μου πιανει 1,7 gb. Αποκλείεται αυτό 1,7gb μόνο αυτά τα δύο Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μιλάμε για άλλο τηλέφωνο με την Vanilla aosp 2.7!!! Απολύτως καμία σχέση με την S119...το κινητό πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Κανένα βιντεάκι με το πως είναι το κινητό με την vanila υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tuonogr Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Και εγώ αυτό ακριβώς να επισημάνω το κινητό πετάει κ με πολύ καλύτερη μπαταρία με την Vanilla aosp 2.7 καμία σχέση με antutu μου έπιασε 32400 κάπου εκεί αν θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Κανένα βιντεάκι με το πως είναι το κινητό με την vanila υπάρχει;; Τι να δεις; Pure Android είναι όπως στα nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τι να δεις; Pure Android είναι όπως στα nexus. Τελικά το έστειλα πίσω σήμερα ..Μίλησα κ με αυτους τους έδωσα το δικο μου track number και καπάκι χωρίς να παραλάβουν μου στέλνουν κ αυτοι άμεσα νεο κινητό.! Μου έδωσαν κ αυτοι track number.. Τώρα όσο για την aosp rom επειδή την δοκιμασα κ γω.. Το μονο που με χάλασε ηταν οτι δεν βγάζει φωτός χωρίς sd κάρτα..μονο. Αυτό! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδια μη μπερδευεστε με το antutu.κι εμενα με την s124 μου βγαζει το antutu 33456 γιατι το antutu αλλαξε.οσον αφορα τη μπαταρια μου κρατα 4 μερουλες με ενα σχετικο μονταρισμα στις εφαρμογες και αρκετη χρηση θα ελεγα.αυτο που με χαλασε στη vanila και την εβγαλα ειναι οτι στο ram optimize του κινητου δε φαινεται η διαθεσιμη ελευθερη ram χωρις εξτρα εφαρμογη που θα μου χαλαει αρκετη μπαταρια Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts