Jump to content

Lenovo A850+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας...Τελικα γνωριζουμε εαν ειναι στα 1.4 η στα 1.7 ο επεξεργαστης?Το εχω δει σε παρα πολλα σαιτ 1.4 και ετυχε να το δω και σε καποια και 1.7..Υπαρχουν 2 εκδοσεις μηπως?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σας...Τελικα γνωριζουμε εαν ειναι στα 1.4 η στα 1.7 ο επεξεργαστης?Το εχω δει σε παρα πολλα σαιτ 1.4 και ετυχε να το δω και σε καποια και 1.7..Υπαρχουν 2 εκδοσεις μηπως?

Στο antutu βγαινει 1.7(1.66 για την ακριβεια.....).

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

παιδια μολις μου ηρθε το θηριο!!!!!! για να συνοψισουμε μη γινει καμια βλακεια..

αγγλικο recovery απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737803 μεσω του mobileuncle

και rom δοκιμασμενη αυτη http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a850-multilanguage/ μεσω flashtool

σωστα???????

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Μαζί με τους drivers το τηλέφωνο εγκαθιστά στο pc και μια εφαρμογή lenovo suite η οποία είναι στα κινέζικα. Υπάρχει δυνατότητα να το γυρίσουμε στα αγγλικά ή να κατεβάσουμε το αγγλικό;

παιδια μολις μου ηρθε το θηριο!!!!!! για να συνοψισουμε μη γινει καμια βλακεια..

αγγλικο recovery απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737803 μεσω του mobileuncle

και rom δοκιμασμενη αυτη http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a850-multilanguage/ μεσω flashtool

σωστα???????

Σωστα.

@johnlotos2

Δεν το περασα καθολου το προγραμμα αυτο μονο τους drivers πηρα.

παιδια αν μπορειτε βαλτε εναν οδηγο πως θα μπει το flashtool σε αγγλικα γιατι με τα κινεζικα δε βγαζω ακρη και δε μπορω να αλλαξω γλωσσα..χαχα

Επισης επι της διαδικασιας..

1)ανοιγω το flashtool

2)διαλεγω το αρχειο scatter

3)εχοντας βγαλει τη μπαταρια,το συνδεω χωρις μπαταρια

4) παταω download και περιμενω να τελειωσει το φλασαρισμα

ερωτησεις: οταν το συνδεσω πρεπει να εχει βγει η μπαταρια η απλα να ειναι κλειστο με μπαταρια? επισης μετα το φλασαρισμα πρεπει να του εγκαταστησω απο recovery το gapps zip αρχειο η ειναι ολες οι απαραιτητες εφαρμογες μεσα στο αρχειακι που φλασαρουμε;;

Edited by kidonakisg

Μόλις έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το vickmall.com.

Πολύ εξυπηρετικοί. Μου απάντησε σε κάθε μου απορία...

Λοιπόν το ζήτησα rooted με playstore και multilang. Χρειαζότανε κάτι άλλο;

Το πήρα 120€ ακριβώς με ένα εκπτωτικό κουπόνι και με τα κλασσικά δωράκια..

Αναμονή λοιπόν...

Προσμονή να μου ερθει κι εμενα ...

Αυτο που με προβληματιζει ειναι η χαμηλή αναλυση για αυτες τις ιντσες 5.5

Eδω και καιρο στην ιδια ανάλυση εχω το samsung s duos, 4 ιντσων όμως,

και φοβαμαι μηπως φαινεται η διαφορα και ξενερωσω

Προσμονή να μου ερθει κι εμενα ...

Αυτο που με προβληματιζει ειναι η χαμηλή αναλυση για αυτες τις ιντσες 5.5

Eδω και καιρο στην ιδια ανάλυση εχω το samsung s duos, 4 ιντσων όμως,

και φοβαμαι μηπως φαινεται η διαφορα και ξενερωσω

Καποια video που εχω αναιβασει τα εχεις δει?Μια χαρα ειναι η οθονη και η αναλυση,ειδικα εαν σκεφτεις το ποσο ευρο εδωσες για το θηριακη.....:)

kostast1 ανοιγω το flashtool που τελικα καταφερα να βαλω στα αγγλικα...φορτωνω το αρχειο παταω download αλλα δε φορτωνει τιποτα...ενω βεβαια τα windows 7 μου λενε πως η συσκευη μου ειναι ετοιμη για χρηση....πιθανον να μην εχω σωστους drivers...τι κανουμε σ αυτη τη περιπτωση;;υπαρχουν καπου να τους βαλουμε χειροκινητα;;;

kostast1 ανοιγω το flashtool που τελικα καταφερα να βαλω στα αγγλικα...φορτωνω το αρχειο παταω download αλλα δε φορτωνει τιποτα...ενω βεβαια τα windows 7 μου λενε πως η συσκευη μου ειναι ετοιμη για χρηση....πιθανον να μην εχω σωστους drivers...τι κανουμε σ αυτη τη περιπτωση;;υπαρχουν καπου να τους βαλουμε χειροκινητα;;;

Τους drivers απο το κντ εχω περασει και εγω,το κντ το εχεις με την μπαταρια εκτος,και μετα το συνδεεις στο pc,και αφου πρωτα εχεις πατηση download.Αυτη ειναι η σειρα εαν θυμαμαι καλα.Δοκιμασε το.

1η προσπαθεια αποτυχημενη...ενω ηταν στην κιτρινη μπαρα και περιπου στο 70% πεταξε σφαλμα...Ως αποτελεσμα βεβαια να εχει χαθει το δικο του λογισμικο και να μην ανοιγει καν..τωρα ξαναδοκιμαζω...για να δουμε...

1η προσπαθεια αποτυχημενη...ενω ηταν στην κιτρινη μπαρα και περιπου στο 70% πεταξε σφαλμα...Ως αποτελεσμα βεβαια να εχει χαθει το δικο του λογισμικο και να μην ανοιγει καν..τωρα ξαναδοκιμαζω...για να δουμε...

παιδες....ενα sssssooooosssss.....οποιος προσπαθησει να φλασαρει αποιαδηποτε rom σε lenovo μην ξεχασει με τιποτα να παει στα options και να τσεκαρει το DA DL ALL with checksum....μου πηρε ατελειωτη ωρα να καταλαβω γιατι δεν ανοιγει το τηλ....τελος καλο ολα καλα ομως....το κινητο δε παιζεται

Και εγω περιμενω το τερας αντε να δουμε να μας ερθειι και εμας..!!!οσο για την οθονη απο οτι εχω δει σε βιντεο εχει πολυ ζωντανα χρωματα και πολυ καλο αφη για να δουμεεε.!!!

Λοιπον μετα απο 3 μερες λειτουργιας και πειραγματος ηρθε η ωρα να γραψουμε μερικα σχολια...

Κατ αρχας σε γενικες γραμμες το κινητο δεν παιζεται...απιστευτα γρηγορο..Συγκεκριμενα τωρα.

1) πρωτα απο ολα μολις ανοιξετε το κινητο περαστε τη recovery που λεει παραπανω ο φιλος kostast1 για να κρατησετε ενα πληρη αντιγραφο ασφαλειας της εργοστασιακης ρομ για παν ενδεχομενο.

2) Δωστε μεγαλη προσοχη στο φλασαρισμα καινουριας ρομ με το flash tool.Μην ξεχασετε να τσεκαρετε το DA DL ALL with ckecksum γιατι πολυ απλα το κινητο σας δε θα ξαναανοιξει μεχρι να του περασετε σωστα τη ρομ.

αν και δικη μου αποψη ειναι οτι η ρομ που εχει απο μονο του ισως ειναι η καλυτερη αρκει να της κανετε καποιες εσωτερικες βελτιωσεις που θα αναφερω παρακατω (αυτες δλδ που εκτελεσα εγω)

ασε που μετα που φλασαρα custom rom χαθηκε το IMEI και ετσι δε λειτουργουσε το σημα της sim.υπαρχουν διαφοροι τροποι για επαναφορα IMEI αλλα προτιμησα να κρατησω την εργοστασιακη ρομ με το backup που ευτυχως ειχα κρατησει.

3) εγκαταστηστε το link2sd για να παγωσετε ολες τις περιττες για εσας εφαρμογες της lenovo και της google για να μην τρωνε αδικα χωρο,ραμ,μπαταρια κλπ

4) τελικα επειδη τα αρχεια του κινητου μας εχουν καταληξη .jar κατεβαστε το greenify , το greenify donation και το xposed για να αδρανοποιησετε οοολες τις εφαρμογες και δικες σας και του συστηματος ωστε να μη δουλευουν παρα μονο οταν εσεις τις ενεργοποιησετε (προσοχη, μην αδρανοποιησετε τις εφαρμογες mtk του επεξεργαστη, ρολοι για να χτυπα και κανα ξυπνητηρι και xposed

η διαδικασια 4 αφ ενος σας ελευθερωνει απιστευτο χωρο ραμ και συνεπως το κινητο πηγαινει ακομα πιο σφαιρα απο πριν και αφ ετερου σας δινει οπως υπολογιζο απο το δικο μου τουλαχιστον 30-40% παραπανω διαρκεια μπαταριας..

5) οτι εφαρμογη εγκαταστησετε φροντιστε απο τις ρυθμισεις να εχετε επιλεξει να εγκατασταθουν στην καρτα μνημης (που καλο θα ειναι να ειναι class 10)

6) για τους λατρες του streaming να ξερετε οτι οπως σε ολα τα lenovo απο την εμπειρια μου το flash player που θα κατεβασετε τρεχει μονο στο firefox απο τους browser που εχω δοκιμασει.οποτε εχω εναν γρηγορο για ολες τις δουλειες και το firefox για streaming

Παρατηρηση: για οσους τρεξουν το antutu να ξερουν οτι μεγαλη σημασια παιζει ποση μπαταρια εχουν.Για παραδειγμα εμενα με φουλ μπαταρια μου εβγαλε 28532 και με 5% μπαταρια που εβγαλε 19984..οποτε μην αγχωθειτε αν δειτε κανενα περιεργο νουμερο

για ολες τις παραπανω διαδικασιες οποιος θελει και δεν ξερει να κανει κατι ας γραψει σχολιο για ερωτησεις.

Εγω περιμενω το κινητο να ερθει. οταν ερθει θα πρεπει να κανω ολα αυτα για να λειτουργησει σωστα?

Λοιπον μετα απο 3 μερες λειτουργιας και πειραγματος ηρθε η ωρα να γραψουμε μερικα σχολια...

Κατ αρχας σε γενικες γραμμες το κινητο δεν παιζεται...απιστευτα γρηγορο..Συγκεκριμενα τωρα.

1) πρωτα απο ολα μολις ανοιξετε το κινητο περαστε τη recovery που λεει παραπανω ο φιλος kostast1 για να κρατησετε ενα πληρη αντιγραφο ασφαλειας της εργοστασιακης ρομ για παν ενδεχομενο.

2) Δωστε μεγαλη προσοχη στο φλασαρισμα καινουριας ρομ με το flash tool.Μην ξεχασετε να τσεκαρετε το DA DL ALL with ckecksum γιατι πολυ απλα το κινητο σας δε θα ξαναανοιξει μεχρι να του περασετε σωστα τη ρομ.

αν και δικη μου αποψη ειναι οτι η ρομ που εχει απο μονο του ισως ειναι η καλυτερη αρκει να της κανετε καποιες εσωτερικες βελτιωσεις που θα αναφερω παρακατω (αυτες δλδ που εκτελεσα εγω)

ασε που μετα που φλασαρα custom rom χαθηκε το IMEI και ετσι δε λειτουργουσε το σημα της sim.υπαρχουν διαφοροι τροποι για επαναφορα IMEI αλλα προτιμησα να κρατησω την εργοστασιακη ρομ με το backup που ευτυχως ειχα κρατησει.

3) εγκαταστηστε το link2sd για να παγωσετε ολες τις περιττες για εσας εφαρμογες της lenovo και της google για να μην τρωνε αδικα χωρο,ραμ,μπαταρια κλπ

4) τελικα επειδη τα αρχεια του κινητου μας εχουν καταληξη .jar κατεβαστε το greenify , το greenify donation και το xposed για να αδρανοποιησετε οοολες τις εφαρμογες και δικες σας και του συστηματος ωστε να μη δουλευουν παρα μονο οταν εσεις τις ενεργοποιησετε (προσοχη, μην αδρανοποιησετε τις εφαρμογες mtk του επεξεργαστη, ρολοι για να χτυπα και κανα ξυπνητηρι και xposed

η διαδικασια 4 αφ ενος σας ελευθερωνει απιστευτο χωρο ραμ και συνεπως το κινητο πηγαινει ακομα πιο σφαιρα απο πριν και αφ ετερου σας δινει οπως υπολογιζο απο το δικο μου τουλαχιστον 30-40% παραπανω διαρκεια μπαταριας..

5) οτι εφαρμογη εγκαταστησετε φροντιστε απο τις ρυθμισεις να εχετε επιλεξει να εγκατασταθουν στην καρτα μνημης (που καλο θα ειναι να ειναι class 10)

6) για τους λατρες του streaming να ξερετε οτι οπως σε ολα τα lenovo απο την εμπειρια μου το flash player που θα κατεβασετε τρεχει μονο στο firefox απο τους browser που εχω δοκιμασει.οποτε εχω εναν γρηγορο για ολες τις δουλειες και το firefox για streaming

Παρατηρηση: για οσους τρεξουν το antutu να ξερουν οτι μεγαλη σημασια παιζει ποση μπαταρια εχουν.Για παραδειγμα εμενα με φουλ μπαταρια μου εβγαλε 28532 και με 5% μπαταρια που εβγαλε 19984..οποτε μην αγχωθειτε αν δειτε κανενα περιεργο νουμερο

για ολες τις παραπανω διαδικασιες οποιος θελει και δεν ξερει να κανει κατι ας γραψει σχολιο για ερωτησεις.

Καλα βρε συ,το imei πως χαθηκε?Πιθανοτατα γιατι δεν περαστηκε η rom με την1η φορα.Σε 4 διαφορετικα 850+ δεν ειχα θεμα με το

imei.

Kατα τα αλλα το κντ πως το ειδες?Οθονη-ποιοτητα κατασκευης-μπαταρια-γενικη εμπειρια χρησης?

Και ναι ειναι must ενα πληρες αντιγραφο ασφαλειας της εργοστασιακης ρομ.

@

xristos_metal

Και τιποτα να μην πειραξεις μια χαρα ειναι το κντ οπως θα σου ερθει.

Εαν δεν εισαι και πολυ του σκαλισματος αστο εντελως εργοστασιακο.

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Xiaomi Hongmi 1s.

Πράγματα που με κάνουν να διστάζω για το Lenovo.

Ποιότητα εικόνας.

Ενώ έχει μεγαλύτερη οθόνη απο το Hongmi την ίδια στιγμή είναι χαμηλότερης ανάλυσης με μικρότερο pixel density και χωρίς fullHD...

Πως φαίνεται σε σας; Θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στη ποιότητα πιστεύετε;

Ποιότητα κάμερας σε εικόνα και ειδικά σε βίντεο.

Ενώ δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για μένα δεν θέλω να είναι απογοητευτική η επίδοση σε αυτόν το τομέα.

Είναι τόσο τραγική όσο μαρτυρούν τα νούμερα;

Μέγεθος

Είναι δύσχρηστο ως κινητό στο δρόμο;

Ήχος.

Πως ακούγεται σε κλήση;Πως είναι ο ήχος με ακουστικά;

Wifi.

Εμφάνισε πρόβλημα με κάποιο ρούτερ;Πως είναι το σήμα του;

Ποια συσκευή πιστεύετε πως έχει περισσότερο μέλλον;

Είναι το Miui μεγάλο πλεονέκτημα με την μεγάλη κοινότητα και τ πολλά updates;

Ποιο απο τα 2 κινητά νομίζετε πως θα ταίριαζε περισσότερο σε έναν αρχάριο με τα Androids;

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Xiaomi Hongmi 1s.

Πράγματα που με κάνουν να διστάζω για το Lenovo.

Ποιότητα εικόνας.

Ενώ έχει μεγαλύτερη οθόνη απο το Hongmi την ίδια στιγμή είναι χαμηλότερης ανάλυσης με μικρότερο pixel density και χωρίς fullHD...

Πως φαίνεται σε σας; Θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στη ποιότητα πιστεύετε;

Ποιότητα κάμερας σε εικόνα και ειδικά σε βίντεο.

Ενώ δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για μένα δεν θέλω να είναι απογοητευτική η επίδοση σε αυτόν το τομέα.

Είναι τόσο τραγική όσο μαρτυρούν τα νούμερα;

Μέγεθος

Είναι δύσχρηστο ως κινητό στο δρόμο;

Ήχος.

Πως ακούγεται σε κλήση;Πως είναι ο ήχος με ακουστικά;

Wifi.

Εμφάνισε πρόβλημα με κάποιο ρούτερ;Πως είναι το σήμα του;

Ποια συσκευή πιστεύετε πως έχει περισσότερο μέλλον;

Είναι το Miui μεγάλο πλεονέκτημα με την μεγάλη κοινότητα και τ πολλά updates;

Ποιο απο τα 2 κινητά νομίζετε πως θα ταίριαζε περισσότερο σε έναν αρχάριο με τα Androids;

Φιλε μου θα στο πω οσο πιο απλα μπορω,η διαφορα στο μεγεθος στις συσκευες ειναι μεγαλη,δες πρωτα εαν το μεγεθος αυτο σε καλυπτη.Σε ενα τοσο μεγαλο κντ οσο το 850+ το αγοραζεις ξεροντας τι ακριβως ζητας,δεν πας στο ψαχτο.Και ειδικα εαν εισαι αρχαριος και δεν ειχες αλλο κντ στο μεγεθος του 850.:)

Κανε λοιπον μια βολτα απο ενα καταστημα και κοιτο το note3 με το οποιο ειναι σχεδον ιδιο σε μεγεθος και το ξαναβλεπουμε.

παιδιά καλημέρα, μόλις παρέλαβα το κντ, ενώ του βάζω την sim μου λέει ότι δεν υπάρχει, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;

Άκυρο.

Τι σου κάνει η χαρά.....έβαζα την κάρτα ανάποδα....

Edited by pisons
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

παιδιά καλημέρα, μόλις παρέλαβα το κντ, ενώ του βάζω την sim μου λέει ότι δεν υπάρχει, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;

Τρια ενδεχομενα.

1. Βεβαιωνομαστε οτι δεν την βαλαμε αναποδα.

2. Την σκουπιζουμε με ενα μαλακο στεγνο πανι, κατα προτιμηση μακο.

3. Δοκιμαζουμε μια αλλη και αν δουλευει, αλλαζουμε σε ενα καταστημα του παροχου την δικη μας.

Το περιμενω κι εγω. Το πηρα μονο για σεργαρισμα και για τη μεγαλη οθονη.Παιχνιδια .βιντεο κλπ δεν με ενδιαφερουν . Αρα το οτι ειναι οκταπυρηνο δεν μου λεει τιποτα. Αναρωτιεμαι μηπως να το δωσω καιμε αυτα τα κριτιρια (μεγαλη οθονη, σεργαρισμα, καλη τιμη) επαιρνα ενα αλλο αν υπαρχει

Το περιμενω κι εγω. Το πηρα μονο για σεργαρισμα και για τη μεγαλη οθονη.Παιχνιδια .βιντεο κλπ δεν με ενδιαφερουν . Αρα το οτι ειναι οκταπυρηνο δεν μου λεει τιποτα. Αναρωτιεμαι μηπως να το δωσω καιμε αυτα τα κριτιρια (μεγαλη οθονη, σεργαρισμα, καλη τιμη) επαιρνα ενα αλλο αν υπαρχει

Γι αυτη τη χρηση, δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη επιλογη.

Το δε οκταπυρηνο, θα δεις στην πραξη οτι ειναι απαραιτητο οταν διαπιστωσεις ποσο πιο γρηγορα θα κανεις την δουλεια σου.

Άκυρο.

Τι σου κάνει η χαρά.....έβαζα την κάρτα ανάποδα....

Καλα αυτο το εχω κανει και εγω........:lol: