djhoulio Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 1) Παίδες όταν αφαιρώ την κάρτα sd, πρέπει να σβήνω το τηλέφωνο; Δεν χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία κ μέχρι τώρα την τραβάω απλα να βγει. 2)Έχω δοκιμάσει 2 χ 32αρες κάρτες και ενώ βλέπει την χωριτηκότητα τους, δεν μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία μου εκεί. Παρεμπίπτοντος τις χάλασα και τις 2 κάρτες. Η 2η μόλις την τοποθέτησα καταστράφηκε και ήταν και φίλου με πράγματα μεσα :/ Πρέπει να κάνεις αποσύνδεση κάρτας από τις ρυθμίσεις . Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 1) Παίδες όταν αφαιρώ την κάρτα sd, πρέπει να σβήνω το τηλέφωνο; Δεν χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία κ μέχρι τώρα την τραβάω απλα να βγει. 2)Έχω δοκιμάσει 2 χ 32αρες κάρτες και ενώ βλέπει την χωριτηκότητα τους, δεν μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία μου εκεί. Παρεμπίπτοντος τις χάλασα και τις 2 κάρτες. Η 2η μόλις την τοποθέτησα καταστράφηκε και ήταν και φίλου με πράγματα μεσα :/ σε τι φορματ ηταν .. καμια φορα ..εαν η καρτα ειναι σε exfat και το τοποθετήσεις σε συσκευή που δεν το υποστηρίζει..τα δεδομένα "χαλάνε" (σου γράφει να φορμάρεις την κάρτα ) ..κάνε φορματ ξανά από pc και η κάρτα σου θα είναι εντάξει ,τα δεδομένα όχι ...Όσο εάν θα πρέπει να σβήσεις το κινητό όχι κάνε αποσύνδεση κάρτας όπως λέει και ο ποιο πάνω.. Οι κάρτες αυτές δεν χαλάνε εύκολα ..δεν έχουν μηχανικά μέρη..εάν θέλεις να μεταφέρεις δεδομένα από την εσωτερική στην εξωτερική (στην 4.4.2 )δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό? [ATTACH]57169[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό? [ATTACH]57169[/ATTACH] Λογικά είναι o συγχρονισμός του λογαριασμού της Samsung. Βέβαια το ότι έχει παραμείνει ενεργός τόσο πολύ μου φαίνεται κάπως. Το δικό μου έχει μόνο 1 % και είναι ενεργό κάτι δευτερόλεπτα. Κάν ' του μια επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει . Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 εάν θέλεις να μεταφέρεις δεδομένα από την εσωτερική στην εξωτερική (στην 4.4.2 )δεν γίνεται Γίνεται φίλε μου στα Samsung, πως δεν γίνεται, με τον file manager της Samsung όμως... ;) Έχει βρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα ή τρόπο να μεταφέρουμε αρχεία από τον υπολογιστή μέσω WIFI στο smartphone αλλά κατευθείαν στην κάρτα μνήμης του και όχι μόνο στην εσωτερική μνήμη; (όπως κάναμε πχ με το Airdroid πριν την KitKat) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γίνεται φίλε μου στα Samsung, πως δεν γίνεται, με τον file manager της Samsung όμως... ;) Έχει βρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα ή τρόπο να μεταφέρουμε αρχεία από τον υπολογιστή μέσω WIFI στο smartphone αλλά κατευθείαν στην κάρτα μνήμης του και όχι μόνο στην εσωτερική μνήμη; (όπως κάναμε πχ με το Airdroid πριν την KitKat) Εφόσον υπάρχει ο γνωστός περιορισμός του λογισμικού της Google δυστυχώς δεν πρόκειται να υπάρξει εφαρμογή η οποία να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα (μόνο με root). Η προσεχή αναβάθμιση σε Lollipop επιτρέπει παρεμπιπτόντως τέτοιου είδους μεταφορές πλέον. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εφόσον υπάρχει ο γνωστός περιορισμός του λογισμικού της Google δυστυχώς δεν πρόκειται να υπάρξει εφαρμογή η οποία να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα (μόνο με root). Η προσεχή αναβάθμιση σε Lollipop επιτρέπει παρεμπιπτόντως τέτοιου είδους μεταφορές πλέον. Μήπως είχε κάτι η Samsung...? Γι'αυτό ρωτάω... ;) Για τους χαζούς περιορισμούς της Kitkat, τα γνωρίζουμε πάνω κάτω όλοι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παίδες το πενάκι δουλεύει πάνω από tempered glass? Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παίδες το πενάκι δουλεύει πάνω από tempered glass? Λογικά ναι, δουλεύει με μεμβράνη όποτε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα!! Κανένα νέο για lollipop έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παίδες το πενάκι δουλεύει πάνω από tempered glass? Στο x-one που έχω 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δουλεύει κανονικότατα το πενάκι στο tempered glass Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εξαιρετικό το X one tempered glass .Από εδώ και πέρα μόνο glass. Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 http:// http://m.ebay.com/itm/331409651223?nav=SEARCH Αυτό είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 http:// http://m.ebay.com/itm/331409651223?nav=SEARCH Αυτό είναι ? Ναι . Εγώ την πήρα από ελληνικό σκρουτζομαγαζο κοντά στα 10 ευρώ Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε συσκευη εκ Βουλγαριας με modem N7505XXUCNL1 (Hungary & Romania & Portugal & Bulgaria & Slovakia & Baltic) ειναι ευκολο να περασω modem N7505XXUCNG2 (Middle East & Europe & South East Europe & Nordic countries) ? Απλα κατεβαζω το αρχειο με το modem και το περναω μεσω odin? Θα γραψει ο knox? Επισης, σε περιπτωση μελλοντικου ota update θα υπαρξει καποιο προβλημα αν το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε συσκευη εκ Βουλγαριας με modem N7505XXUCNL1 (Hungary & Romania & Portugal & Bulgaria & Slovakia & Baltic) ειναι ευκολο να περασω modem N7505XXUCNG2 (Middle East & Europe & South East Europe & Nordic countries) ? Απλα κατεβαζω το αρχειο με το modem και το περναω μεσω odin? Θα γραψει ο knox? Επισης, σε περιπτωση μελλοντικου ota update θα υπαρξει καποιο προβλημα αν το κανω αυτο? Οτι official περνας δε γραφει ο knox.δεν εχεις κανενα προβλημα σε μελλοντικο update.κατεβαζεις το modem που θες και το περνας μεσω odin. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Οτι official περνας δε γραφει ο knox.δεν εχεις κανενα προβλημα σε μελλοντικο update.κατεβαζεις το modem που θες και το περνας μεσω odin. Πολυ καλο αυτο, ευχαριστω. Θα googlarw τωρα για οδηγιες και θα το δοκιμασω. Μου φαινεται πιο λογικο να εχω το modem που ειναι για south east europe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Στο δικό σας με kitkat 4.4.2 στα settings έχει ρύθμιση air gestures ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Στο δικό σας με kitkat 4.4.2 στα settings έχει ρύθμιση air gestures ? τσου, δεν έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σε σχέση με το κόλλημα που έτρωγε όταν αναποδογύριζες το τηλέφωνο για σίγαση (4.4.2 βουλγαρικό) και το πρόβλημα στο screen rotation, χθες ήλθε μια ενημέρωση εργοστασιακή (γύρω στα 10 ΜΒ) και μετά από την εγκατάστασή της, τα παραπάνω προβλήματα εξαφανίστηκαν. Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 αντε να ερθει και στο Ιταλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εμένα τι κατασκευής είναι? [ATTACH]57357[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εμένα τι κατασκευής είναι? [ATTACH]57357[/ATTACH] Για Γαλλία αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποια λύση στο θέμα του screen mirroring.Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.Εχω note 3 neo.δοκιμασα το note 3 και συνδέεται κανονικά ενώ το δικό μου δεν το 'βλεπει' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Είχα δει σε ένα ξένο σαιτ για lollipop μες στον μηνά, λέτε να ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts