enterhere Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 παιδια μια ερωτηση .. εκανα ενα hotspot στο pc μου γιατι στο δωμάτιο μου δεν πιάνει καλό σήμα απτο ρουτερ μου, και ενώ όλα τα κινητά του σπιτιού μπορούν να συνδεθούν και να λειτουργούν άψογα το ίντερνετ, στο ΝΕΟ με τπτ δεν μπαίνει.. δείχνει φουλ σημα μεν αλλα δεν συνδέετε μηπως υπάρχει καμια ρυθμιση που πρέπει να κάνω ? ? Δοκίμασε να ανοίξεις πρώτα την εφαρμογή του youtube και μετά άνοιξε τον browser που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σήμερα παρέλαβα το tempered glass 9h από την nillkin. Το αγόρασα από ebay και ήρθε μέσα σε 10 μέρες. Η εφαρμογή εύκολη και φαίνεται πολύ καλή. Καμιά διαφορά για το πενάκι ούτε στην αίσθηση ούτε στο γράψιμο. Δεν εμποδίζει επίσης ούτε τη θήκη σιλικόνης της ίδιας εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κάποιο link για την θήκη? Είναι σκληρή ή μαλακιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα επειδή μάλλον με βλέπω να καταλήγω σε αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω από moto g, αν θα χωρέσει απροβλημάτιστα τις 200+ Εφαρμογές που έχω στο ipad, όχι παιχνίδια κυρίως ιατρικές κι αν όντως ο συνδυασμός με το πενάκι το καθιστά εργαλείο και αν υπάρχει κανένα νέο για αναβάθμιση σε lollipop. Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν συνεργάζεται καλα με mac και ipad κυρίως επαφές και ημερολόγιο. Ευχαριστώ για την υπομονή σας να το διαβάσετε και ελπίζω να με βοηθήσετε.:blink: Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δοκίμασε να ανοίξεις πρώτα την εφαρμογή του youtube και μετά άνοιξε τον browser που χρησιμοποιείς. Αυτο που μου ειπες το έκανα δουλεψε για 10 λεπτα κ μετα παλι τα ίδια ... μεχρι τωρα.. νομιζω πως δεν υπαρχει τρόπος γιαυτο το κινητό. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κάποιο link για την θήκη? Είναι σκληρή ή μαλακιά? Δεν θα την έλεγα μαλακή , μάλλον σκληρή είναι . Παραθέτω και το link : http:// http://www.galore.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=24&virtuemart_product_id=4579&Itemid=163 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αυτο που μου ειπες το έκανα δουλεψε για 10 λεπτα κ μετα παλι τα ίδια ... μεχρι τωρα.. νομιζω πως δεν υπαρχει τρόπος γιαυτο το κινητό. Ψάξε τις ρυθμίσεις που έχεις στο hotspot. Κάτι δεν συνεργάζεται σωστά με το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά..το περιμένω αύριο, ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος έχει να μου πει εντυπώσεις σε σχέση με S5 και s4. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Υπερεχει του s4 s5 κυριως λογω αυτονομιας μπαταριας, ηχειου στο κατω μερος και οθονης με πενακι.Για μενα ειναι κορυφαιο και μονο με νοτε 4 μπορει να συκριθει το οποιο ειναι 3 φορες πιο ακριβο.Εγω μειονεκτημα δεν του εχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα στο forum. Δεν το έχω αγοράσει ακόμη αλλά μάλλον προς τα εκεί κλείνω (μόνος ανασταλτικός παράγοντας το μέγεθος), οπότε κάνω έρευνα και για τα αξεσουάρ. Βρήκα αυτή την πολύ λεπτή διάφανη θήκη για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.baseus.nl/product/baseus-air-case-samsung-galaxy-note-3-neo/ Αν κάποιος έχει άποψη για το μέγεθος (να προέρχεται δηλαδή από αρκετά μικρότερο κινητό και να πηγαίνει στο N3N) και θέλει να την μοιραστεί πολύ ευχαρίστως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Να ρωτήσω, το έχετε σε λειτουργία με 4g η 3g? Και αμ έχετε δει διαφορά στην μπαταρία, γιατί με 4γ δεν βγάζει μερα (10 πρωί με 12 βραδυ) με λίγο σερφαρισμα και σχεδόν καθόλου ομιλία και με λίγο βαιμπερ και αντε μερικα τσεκ ιν, αλλα με 3γ είναι λίγο καλύτερα. Φωτεινότητα λιγο πανω απο μέση και οχι στην αυτόματη ρύθμιση. Wifi μόνιμα ανοιχτό, και λιγες εφαρμογές στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Να ρωτήσω, το έχετε σε λειτουργία με 4g η 3g? Και αμ έχετε δει διαφορά στην μπαταρία, γιατί με 4γ δεν βγάζει μερα (10 πρωί με 12 βραδυ) με λίγο σερφαρισμα και σχεδόν καθόλου ομιλία και με λίγο βαιμπερ και αντε μερικα τσεκ ιν, αλλα με 3γ είναι λίγο καλύτερα. Φωτεινότητα λιγο πανω απο μέση και οχι στην αυτόματη ρύθμιση. Wifi μόνιμα ανοιχτό, και λιγες εφαρμογές στο παρασκήνιο. Καλησπέρα.Το δούλευα 2 μήνες με 4g,κ προχτες το γύρισα σε 3g,γιατι η μπαταρία έφευγε νεράκι.Μέρα βγάζω(8.30 πρωι-12 βράδυ) αλλα τις 6 ώρες απο αυτές ειμαι σε wifi.Τις υπολοιπες συνεχεια 3g.Βέβαια χωρίς καθόλου facebook(δεν έχω),αρκετό εως πολυ βαιμπερ,σερφαρισμα, καμια ωρα ομιλια,και φωτεινοτητα στο auto+2.Βέβαια ειναι και μέρες που δεν εχω πολυ δουλεια στο μαγαζι και του πινω το αιμα(+παιχνιδια).Ε τοτε φορτιζω και λιγο το μεσημερι για να με βγαλει μεχρι το βραδυ. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα.Το δούλευα 2 μήνες με 4g,κ προχτες το γύρισα σε 3g,γιατι η μπαταρία έφευγε νεράκι.Μέρα βγάζω(8.30 πρωι-12 βράδυ) αλλα τις 6 ώρες απο αυτές ειμαι σε wifi.Τις υπολοιπες συνεχεια 3g.Βέβαια χωρίς καθόλου facebook(δεν έχω),αρκετό εως πολυ βαιμπερ,σερφαρισμα, καμια ωρα ομιλια,και φωτεινοτητα στο auto+2.Βέβαια ειναι και μέρες που δεν εχω πολυ δουλεια στο μαγαζι και του πινω το αιμα(+παιχνιδια).Ε τοτε φορτιζω και λιγο το μεσημερι για να με βγαλει μεχρι το βραδυ. Με κάλυψες πλήρως!! Ευχαριστώ!! :):) Ααα, και με power saving mode on?? (Το έχω on εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ναι με Power saving Mode on φίλε μου. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα. Μου βγάζει 2 ενημερώσεις στο playstore για ANT radio service. Τι ακριβώς είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τότε ή περιμένεις να βγει ή βάζεις κάποιας άλλης χώρας ,προσοχή μόνο αν δεν μπει το σωστό csc δεν θα μπορείς να παίρνεις OTA updates . καλησπερα μιχαλη τι ενοεις εαν δεν μπει σωστο csc δεν θα μπορεις να περνεις updates ...εγω πηρα το κινητο και ηταν βουλγαρικο και του περασα μεσω odin την ιταλικη λογω της κιτ κατ δεν εκανα κατι αλλο...δεν θα μπορω να περνω OTA update απο δω και περα....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπέρα. Μου βγάζει 2 ενημερώσεις στο playstore για ANT radio service. Τι ακριβώς είναι αυτό? Είναι ένα πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών που το υποστηρίζουν. (όπως είναι το wi-fi, το Bluetooth, κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημερα παιδια αντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα με την sd card ? μου βγάζει αποσύνδεση και κάνει επανασύνδεση μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Καλημερα.Ποια καρτα μνημης εχεις?Εγω εχω 3 μηνες περιπου αυτη http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp32d-eu-evo-32gb-sdhc-class-10-p-PER.576930 και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο.Και ειναι και φορτωμενη στο φουλ. Εκ παραδρομης εβαλα λαθος link.Η καρτα μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mgbgba-eu-32gb-micro-sdhc-pro-uhs-1-class-10-with-adapter-p-PER.576901 Edited November 19, 2014 by my_note_3_neo Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου κάποια λίστα με τις samsung εφαρμογές που μπορούν να απεγκατασταθούν ή να παγώσουν με ασφάλεια. Επειδή δεν τις χρησιμοποιώ τις περισσότερες, θα ήθελα να μην μου τρώνε μνήμη και μπαταρία δουλεύοντας στο υπόβαθρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει αυτή την στιγμή να το πάρει κάποιος στα ~280 και ποια η γνώμη σας για την συμπεριφορά του. αυτονομία, κάμερα, αναβαθμίσεις και lag. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημερα παιδια αντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα με την sd card ? μου βγάζει αποσύνδεση και κάνει επανασύνδεση μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα !!! 64GB είναι η κάρτα σου; δώσε παραπάνω χαρακτηριστικά της κάρτας, μάρκα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Γράφει micro sd HC class 4 την έχω απο οταν ειχα το s3.αυτο μου το κάνει τον τελευταίο μήνα την εχω βάλει από τότε που πήρα το note και δεν είχε θέμα Edited November 19, 2014 by AgelosGs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπέρα και από εμένα μια και είμαι έτοιμος να το αγοράσω έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί ή χώρα προέλευσης για να έχω γρήγορα τις αναβαθμίσεις και ποια θήκη έχετε να προτείνετε για καλή προστασία πέρα από tempereted glass?Ευχαριστώ εκ το προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Πήρα χθες το galaxy note 3 neo .διάβασα κάτι σελίδες πριν ότι μπορεί να γίνει root το κινητό με το King root.θελω να ρωτήσω αν το κάνω root ο knox γράφει? Αν δεν γράφει μπορούμε να επανέλθουμε σε stock χωρίς root εύκολα? Αυτά ευχαριστω Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts