angel123 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 λιγο εκνευρίστηκα που το ios 8 εχει to siri και στα ελληνικά σε μας το s voice καμιά ελπίδα για ελληνικά στο μελλον? Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 κανα νεο για 4.4 εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ποια μεθοδος για root υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Απο τι ειδα στο xda η το' Νeo 7505' αρχισε τα update της 4.4.2 καιρος ήταν Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πάντως δεν έχω παράπονο από την 4.3. Θυμάμαι και το πρόβλημα με τους κωδικούς wi fi στο μεγάλο αδελφάκι και λέω να περιμένω με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τι πρόβλημα υπήρχε με τους κωδικούς wifi και την Kitkat στο Note 3 φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Τι πρόβλημα υπήρχε με τους κωδικούς wifi και την Kitkat στο Note 3 φίλε μου; Έχανε τους αποθηκευμένους κωδικούς. Λύθηκε με την τελευταία αναβάθμιση αλλά γενικά υπήρξε μια καθυστέρηση. (Βέβαια αν ήσουν root υπήρχε λύση από την πρώτη στιγμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μια ερώτηση. . Επειδή χρησιμοποιώ πολυ το πενάκι σημερα πρόσεξα πως αφηνει γρατσουνιές στην οθόνη ειναι νορμαλ? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μια ερώτηση. . Επειδή χρησιμοποιώ πολυ το πενάκι σημερα πρόσεξα πως αφηνει γρατσουνιές στην οθόνη ειναι νορμαλ?όχι δεν πρέπει να αφήνει. Άλλαξε μύτη, μην το πατάς δυνατά αλλά και πάλι δεν αφήνει ,πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 όχι δεν πρέπει να αφήνει. Άλλαξε μύτη, μην το πατάς δυνατά αλλά και πάλι δεν αφήνει ,πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Ετσι μου χαν πει κ μενα κ τωρα εφαγα φρίκη :( anw... Μυτη πως αλλάζουμε πρεπει να παμε σε κατάστημα? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ρε παιδιά προσπαθώ να καταλάβω την λειτουργία του Knox στο Note 3 Neo... Γιατί δεν υπάρχει σαν προεγκατεστημένη εφαρμογή στο Note 3 Neo? Υπάρχει μόνο σαν επιλογή στο Device Administatrors. Δεν έχει κάποια χρησιμότητα στους απλούς χρήστες πέρα από αυτούς που ανήκουν σε κάποια επιχείρηση; Μπήκα στο Knox μέσω του υπολογιστή να δημιουργήσω λογαριασμό και ακόμα και στο Knox Express μου ζητούσε εταιρικό e-mail...? Γενικά γνωρίζει κάποιος πως χρησιμοποιείται το Knox στο Note 3 Neo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ετσι μου χαν πει κ μενα κ τωρα εφαγα φρίκη :( anw... Μυτη πως αλλάζουμε πρεπει να παμε σε κατάστημα?Στο κουτί σου έχει μύτες και ένα μικρό εργαλείο δες στο YouTube πως γίνεται γιατί και εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμη . Έχω έχω το N3 αλλά πιστεύω ότι είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poc Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλημέρα, έχω το κινητό απο τον Αύγουστο... και μόνο καλά λόγια έχω να πω. στα + βάζω την αυτονομία του και το πόσο γρήγορο είναι. έχω όμως μια απορία και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... όπως έχετε παρατηρήσει στην κάμερα δεν υπάρχει επιλογή σίγασης των ήχων ακόμα και όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία, κατάφερα και αφαίρεσα κάποιους ήχους δοκιμάζοντας διάφορα 'κόλπα' που βρήκα σε φόρουμ και απαλλάχτηκα απο τον ήχο του κλείστρου... δεν έχω καταφέρει όμως να βρω που βρίσκεται ο ήχος που κάνει όταν γίνεται το focus (είτε με το 'ταπ' στην οθόνη είτε όταν κάνει αυτόματη εστίαση η κάμερα)... έχει ιδέα κανείς για το που κρύβεται αυτός ο ήχος για να τον διαγράψω; σας ευχαριστώ. Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Η εγγύηση του Ν7505 καλύπτεται κανονικά από την ελληνική αντιπροσωπία, καθώς δεν αναφέρουν καθόλου το Note 3 Neo στο ελληνικό site της Samsnung παρά μόνο τα Note 2 και 3; http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/galaxynote Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Η εγγύηση του Ν7505 καλύπτεται κανονικά από την ελληνική αντιπροσωπία, καθώς δεν αναφέρουν καθόλου το Note 3 Neo στο ελληνικό site της Samsnung παρά μόνο τα Note 2 και 3; http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/galaxynote Ναι, εφόσον ειναι αγορασμένο στην ΕΕ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΗ να το καλύψουν στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι, εφόσον ειναι αγορασμένο στην ΕΕ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΗ να το καλύψουν στην εγγύηση. Δεν νομίζω.Με την ιδια λογική θα έπρεπε και η LG να καλύπτει κόκκινα 32αρια nexus. Η νομοθεσία αναφέρει τον πωλητή, και όχι τον αντιπροσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εμένα όταν πήρα το κινητό,μου είπαν ότι το καλύπτει η samsung hellas κανονικά με την απόδειξη που μου έδωσαν.νομίζω ότι είναι στη Κιφησιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Στο κουτί σου έχει μύτες και ένα μικρό εργαλείο δες στο YouTube πως γίνεται γιατί και εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμη . Έχω έχω το N3 αλλά πιστεύω ότι είναι το ίδιο. έχεις δίκιο της βρήκα.. και θα την αλλάξω τωρα !! Ευχαριστω ''Menioseten. Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Νέος ευτυχής κάτοχος και εγώ του note 3 neo...!!!Το τηλέφωνο κάνει άριστα την δουλειά του και για τα χρήματα του ειναι οτι καλύτερο IMHO....Πριν είναι το note 2 ...απο το οποίο ήμουν υπερ...ευχαριστημένος... Το μόνο θεματάκι που θα ήθελα τα φώτα σας ειναι το εξής ζήτημα.. Αγόρασα εχθες την origina s view θήκη..ολα καλα μου αρεσει πολύ..οταν την εχω κλειστη και λειτουργεί η μικρή οθόνη ..οταν παω στην επιλογη action memo και την επιλέγω..μου ανοίγει το βοηθητικό παράθυρο το οποιο λεει οτι τα αρχεια που θα σχεδιασετε θα αποθηκευονται στον φακελο ταδε...εχει επιλογη για να μην εμφανιστεί ξανα αυτο μνμ ..την παταω...αλλα δεν εχει καπου ΟΚ...με αποτελεσμα να εμφανίζεται καθε φορα και να μην μπορω να λειτουργήσω φυσικά το action memo απο την s view επιλογη...:worry: Κουλό όσο δεν παει χαχα...καμιά ιδέα...? εννοείται οτι επαναφορά δεν κανω σε καμια περίπτωση για αυτο το θεμα γιατι βαριέμαι την διαδικασία ξανα με τις εφαρμογές...:p Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δεν νομίζω.Με την ιδια λογική θα έπρεπε και η LG να καλύπτει κόκκινα 32αρια nexus. Η νομοθεσία αναφέρει τον πωλητή, και όχι τον αντιπροσωπο. Στανταρ; Εμενα παντως μου ειπε οτι το καλυπτει η Samsung εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αρχιζει η αναβάθμιση σε kit-kat στην Ιταλία!!! http://samsung.hdblog.it/2014/09/19/Inizia-il-roll-out-di-Android-442-per-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-SM-N7505/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αρχιζει η αναβάθμιση σε kit-kat στην Ιταλία!!! http://samsung.hdblog.it/2014/09/19/Inizia-il-roll-out-di-Android-442-per-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-SM-N7505/ αυτά είναι..... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εμάς πότε θα έρθει η αναβάθμιση? Δίπλα είμαστε.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Νέος ευτυχής κάτοχος και εγώ του note 3 neo...!!!Το τηλέφωνο κάνει άριστα την δουλειά του και για τα χρήματα του ειναι οτι καλύτερο IMHO....Πριν είναι το note 2 ...απο το οποίο ήμουν υπερ...ευχαριστημένος... Το μόνο θεματάκι που θα ήθελα τα φώτα σας ειναι το εξής ζήτημα.. Αγόρασα εχθες την origina s view θήκη..ολα καλα μου αρεσει πολύ..οταν την εχω κλειστη και λειτουργεί η μικρή οθόνη ..οταν παω στην επιλογη action memo και την επιλέγω..μου ανοίγει το βοηθητικό παράθυρο το οποιο λεει οτι τα αρχεια που θα σχεδιασετε θα αποθηκευονται στον φακελο ταδε...εχει επιλογη για να μην εμφανιστεί ξανα αυτο μνμ ..την παταω...αλλα δεν εχει καπου ΟΚ...με αποτελεσμα να εμφανίζεται καθε φορα και να μην μπορω να λειτουργήσω φυσικά το action memo απο την s view επιλογη...:worry: Κουλό όσο δεν παει χαχα...καμιά ιδέα...? εννοείται οτι επαναφορά δεν κανω σε καμια περίπτωση για αυτο το θεμα γιατι βαριέμαι την διαδικασία ξανα με τις εφαρμογές...:p Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D Γεια χαρα.Το ειχα παθει και εγω στο note 3 και εκει καποιο παιδι ειπε τη λυση.Γυρνα το μενου στα αγγλικα και μολις ανοιξεις το action memo θα σου εμφανισει κανονικα το παραθυρο να πατησεις οκ να μην ξαναεμφανιστει η βοηθεια,μετα ξαναγυριζεις σε ελληνικα,δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Mr. KONN είσαι θεός...!!!1000 ευχαριστώ...:) όλα οκ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts