geornirv Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Ευχαριστώ. Επειδή έχω το note 3 , κρατάει περισσότερο η μπαταρία του ή λιγότερο ? Kai to 7a έχει τον ταχυφορτιστή ή όχι ? Edited August 19, 2014 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Για την μπαταρια δεν ξερω να σου πω, παντως τον ταχυφορτιστη τον εχει.Οι διαφορες με το 7 ειναι στην μνημη,στην συχνοτητα το επεξεργαστη και στην αναλυση της οθωνης. Αυτα. Regards dbfan Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ευχαριστώ. Επειδή έχω το note 3 , κρατάει περισσότερο η μπαταρία του ή λιγότερο ? Kai to 7a έχει τον ταχυφορτιστή ή όχι ? Αν και με επιφυλαξη, θα σου πω πως η μπαταρια του δεν ειναι και η καλυτερη, τουλαχιστον απ' οσα smartphones εχουν περασει απο τα χερια μου. Μιλω, σαν πρωην κατοχος του 7a και νυν κατοχος του 7. Αν με ρωτουσε καποιος, με αυξημενες αναγκες χρησης (και κατα συνεπεια-->ανθεκτικη μπαταρια), πολυ δυσκολα θα του το συνιστουσα. Τι να το κανω το οτι φορτιζει (πολυ) γρηγορα, οταν αυτο πρεπει να γινεται πολυ συχνα???:mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αν και με επιφυλαξη, θα σου πω πως η μπαταρια του δεν ειναι και η καλυτερη, τουλαχιστον απ' οσα smartphones εχουν περασει απο τα χερια μου. Μιλω, σαν πρωην κατοχος του 7a και νυν κατοχος του 7. Αν με ρωτουσε καποιος, με αυξημενες αναγκες χρησης (και κατα συνεπεια-->ανθεκτικη μπαταρια), πολυ δυσκολα θα του το συνιστουσα. Τι να το κανω το οτι φορτιζει (πολυ) γρηγορα, οταν αυτο πρεπει να γινεται πολυ συχνα???:mad::( Βάζεις CyanogenMod και ξεχνάς να το φορτίσεις. Άσε που γίνεται καλύτερο τηλέφωνο. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αν και με επιφυλαξη, θα σου πω πως η μπαταρια του δεν ειναι και η καλυτερη, τουλαχιστον απ' οσα smartphones εχουν περασει απο τα χερια μου. Μιλω, σαν πρωην κατοχος του 7a και νυν κατοχος του 7. Αν με ρωτουσε καποιος, με αυξημενες αναγκες χρησης (και κατα συνεπεια-->ανθεκτικη μπαταρια), πολυ δυσκολα θα του το συνιστουσα. Τι να το κανω το οτι φορτιζει (πολυ) γρηγορα, οταν αυτο πρεπει να γινεται πολυ συχνα???:mad::( Γιατί αφού δεν έχει καλή μπαταρία απο 7α πήρες ξανα το ίδιο κινητό δηλ το 7 ?? Ποια κινητά πέρασαν απο τα χέρια σου για να καταλάβω και γω ??? Γενικότερα είναι καλό κινητό σε όλα τα επίπεδα?? Έχει bugs ?? Αξίζει η αγορά του ή να πάρω το lg g2 ?? Δεν θέλω να το πειράζω συνέχεια για να διορθώνω το ένα και το άλλο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 αν το μεγεθος δεν σου ειναι προβλημα μην το σκεφτεσαι... η μπαταρια του μπορει να μην ειναι τοπ αλλα ειναι σιγουρα πολυ καλη.. σε ολα τα αλλα ειναι μπροστα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Γιατί αφού δεν έχει καλή μπαταρία απο 7α πήρες ξανα το ίδιο κινητό δηλ το 7 ?? Ποια κινητά πέρασαν απο τα χέρια σου για να καταλάβω και γω ??? Γενικότερα είναι καλό κινητό σε όλα τα επίπεδα?? Έχει bugs ?? Αξίζει η αγορά του ή να πάρω το lg g2 ?? Δεν θέλω να το πειράζω συνέχεια για να διορθώνω το ένα και το άλλο. Το 7a, το κρατησα για λιγες μερες και το πουλησα γρηγορα προκειμενου να παρω το 7 που μολις ειχε κυκλοφορησει, οποτε δεν ειχα ολοκληρωμενη αποψη. Εχουν περασει απο τα χερια μου, ναυαρχιδες απ' ολες τις εταιρειες (πλην HTC)+Xiaomi Mi3 (μεχρι πριν 3 μερες το ειχα), οποτε ολο και καποια αποψη δικαιουμαι να εχω.;) Εν κατακλειδι: bugs και κολληματα δε θα σου παρουσιασει, αναφερθηκα ΜΟΝΟ στο θεμα της μπαταριας, απο την οποια ειμαι δυσαρεστημενος:(, σε ολα τα υπολοιπα, ειναι πραγματικο αστερι. Τωρα, οσον αφορα το G2 (το οποιο ακομη εχω)-->τελειως διαφορετικο smartphone σε ολα (μεγεθος, hardware, τιμη). Πιο σωστη θα ηταν η συγκριση του 7 με το G3(το εχει η συζυγος). Εσυ κρινεις κι αποφασιζεις τελικα!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το 7a, το κρατησα για λιγες μερες και το πουλησα γρηγορα προκειμενου να παρω το 7 που μολις ειχε κυκλοφορησει, οποτε δεν ειχα ολοκληρωμενη αποψη. Εχουν περασει απο τα χερια μου, ναυαρχιδες απ' ολες τις εταιρειες (πλην HTC)+Xiaomi Mi3 (μεχρι πριν 3 μερες το ειχα), οποτε ολο και καποια αποψη δικαιουμαι να εχω.;) Εν κατακλειδι: bugs και κολληματα δε θα σου παρουσιασει, αναφερθηκα ΜΟΝΟ στο θεμα της μπαταριας, απο την οποια ειμαι δυσαρεστημενος:(, σε ολα τα υπολοιπα, ειναι πραγματικο αστερι. Τωρα, οσον αφορα το G2 (το οποιο ακομη εχω)-->τελειως διαφορετικο smartphone σε ολα (μεγεθος, hardware, τιμη). Πιο σωστη θα ηταν η συγκριση του 7 με το G3(το εχει η συζυγος). Εσυ κρινεις κι αποφασιζεις τελικα!!!;) Δεν το είπα για να σε προσβάλλω το " ποια κινητά πέρασαν απο τα χέρια σου" . Να μην παρεξηγηθώ . Απλά ήθελα ενημερωτικά να δω που κυμαινεται η μπαταρια του. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πάντως παιδιά για χάρη του είμαι έτοιμος να αποχωριστω το lg g3. Πήγα να κάνω μέγα λάθος όταν αποφάσισα να το δώσω... Τελικά αυτό που έφυγε ηταν το oneplus και τώρα από όρι φαίνεται θα φύγει και το g3. Και για όλα αυτά φταίει η cm. Xaxaxa. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Κανε μας αν σου ειναι εύκολο ένα μίνι συγκριτικό g3 vs f7 Οθόνη, μπαταρία κλπ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πρόεδρε κάνε ένα μίνι συγκριτικό! Είμαι ανάμεσα σε Oppo Find 7, Oneplus One και HTC One τα οποία και τα τρία έχουν περάσει από τα χέρια σου. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Αύριο έχουμε review Oppo Find 7a :) Stay tuned :p H μπαταρία του είναι το μόνο «μελανό» σημείο. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Κανε μας αν σου ειναι εύκολο ένα μίνι συγκριτικό g3 vs f7 Οθόνη, μπαταρία κλπ Λοιπόν μπαταρία με το lg στην χρήση που κάνω εγώ μάξιμουμ φτανω τις 4 ώρες οθόνη, με το oppo κοντευω τις 6. Οθόνη σχεδόν ίδια με την διαφορά πως στα δικά μου μάτια στο oppo είναι ελάχιστα πιο φωτεινή. Εννοείται πως στο oppo δεν ξέρω τι πάει να πει Λανγκ παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι στο lg σε αρκετές περιπτώσεις το Λανγκ του το έχει. Γενικά αυτήν την εβδομάδα που δουλεύω πλέον το oppo πιο πολύ απο το lg νομίζω οτι μς καλύπτει πιό πολύ σαν τηλέφωνο... Πρόεδρε κάνε ένα μίνι συγκριτικό! Είμαι ανάμεσα σε Oppo Find 7, Oneplus One και HTC One τα οποία και τα τρία έχουν περάσει από τα χέρια σου. Δύσκολη απόφαση γιατί μου βάζεις και το htc σφήνα. Εγώ για παράδειγμα χρειάζομαι καθημερινά 2 τηλέφωνα. Τι ενα είναι και θα είναι το htc... Το δεύτερο νομίζω ότι μου ταιριάζει καλύτερα το oppo. Μάλλον σε μπερδεψα λίγο αλλά θεωρω το htc σχεδόν παντού ιδανικό. Απί μέγεθος μέχρι καθημερινή λειτουργία α π ρ ο β λ η μ α τ ι σ τ η... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Και εγώ στο 7α δεν τρελάθηκα με την μπαταρία άλλα 4.30 ώρες της βγάζει...Εκτός αυτού και 2 να έβγαζε Αφού έχει το vooc δεν με χαλάει..φτάνει να Έχω τον φορτιστή και Μια μπροστά για 10 λεπτά για να πάει στο 50%....το μέλλον είναι το vooc..επιπλέον Έχω και το power bank της xiaomi...εδώ την παλεύαμε με 2 χρόνων one x οποτε από μικρή διάρκεια είμαστε μαθημενη...είπα να φορτώσω και εγώ την cyan Τώρα για της διακοπές λόγω μπαταρίας άλλα δεν Θέλω να μπλέξω με fastboot και ιστορίες.. πάντως πλέον στην 1.25 το τηλέφωνο είναι υποδειγματικό...πραγματικά αν θες να πεις κάτι κακό είναι η μπαταρία..Η φωτογραφία είναι υπέροχη Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εγώ παιδιά έχω το 7a κ όντως υπάρχει θέμα με την μπαταρία ΑΛΛΑ αν αλλάξετε rom, θα δείτε τρελή διαφορά...Πριν λίγο καιρό έπεισα τον skoj κ έβαλε cm κ τώρα δεν το αλλάζει το 7...!! Πιο πριν είχα την nameless κ πάλι είχα μείνει ευχαριστημένος με την διάρκεια της μπαταρίας!! Εννοείται ότι κ οι δύο είναι 4.4.4 Έτσι δεν είναι Δημήτρη...??? ;););) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ειχα το 7 για 2 εβδομάδες και όπως έχω ξαναγράψει εδώ ,όντως εχει θέμα με την μπαταρία... Μπαταρία και μέγεθος...Αυτα τα δυο ειναι τα θέματακια του,,κατα τ´αλλα , το κινητό ειναι φανταστικό,,.. Η πατέντα του vooc φορτιστή πρεπει οπωσδήποτε να περάσει και στους άλλους κατασκευαστές,... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ παιδιά έχω το 7a κ όντως υπάρχει θέμα με την μπαταρία ΑΛΛΑ αν αλλάξετε rom, θα δείτε τρελή διαφορά...Πριν λίγο καιρό έπεισα τον skoj κ έβαλε cm κ τώρα δεν το αλλάζει το 7...!! Πιο πριν είχα την nameless κ πάλι είχα μείνει ευχαριστημένος με την διάρκεια της μπαταρίας!! Εννοείται ότι κ οι δύο είναι 4.4.4 Έτσι δεν είναι Δημήτρη...??? ;););) Σωστά. Το κινητό με cm και καποια mods δεν παίζεται.. Έχω πουλήσει όλα τα άλλα (htc m8 LG g3 Note 3 xperia z2) και κράτησα αυτό αν σημαίνει κάτι .... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σωστά. Το κινητό με cm και καποια mods δεν παίζεται.. Έχω πουλήσει όλα τα άλλα (htc m8 LG g3 Note 3 xperia z2) και κράτησα αυτό αν σημαίνει κάτι .... Έτσι ακριβώς φίλε... Το κινητό δεν παίζεται... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μόλις πέρασα CyanogenMod σε ένα 7a όλα κομπλέ απλά τα εικονίδια μου φαίνονται λίγο μεγάλα... έτσι είναι γενικά η έχω περάσει καμια rom για το 7 που έχει QHD ανάλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μόλις πέρασα CyanogenMod σε ένα 7a όλα κομπλέ απλά τα εικονίδια μου φαίνονται λίγο μεγάλα... έτσι είναι γενικά η έχω περάσει καμια rom για το 7 που έχει QHD ανάλυση? Γράφεις σε λάθος θέμα, το 7a έχει δικό του thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά η του oppo find 7a η του oneplus one , θα ήθελα αν γίνεται οποίος είχε και τα 2 κινητα να μου απαντήσει προς τα που να κινηθώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μπορείτε να μου πείτε πόσο κραταει περίπου η μπαταρία με την CyanogenMod; ; Και στην αναμονή πόσο χάνει πχ αν το αφήσεις βράδυ 12 με 8 πόσο χανει;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) car VOOC charger και στο #8 Portable Vooc Power Bank και κατι ακομα απο την σελιδα του coloros στο facebook http://i.imgur.com/0gSwQuAl.png Edited August 24, 2014 by chilavert_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μπορείτε να μου πείτε πόσο κραταει περίπου η μπαταρία με την CyanogenMod; ; Και στην αναμονή πόσο χάνει πχ αν το αφήσεις βράδυ 12 με 8 πόσο χανει;; Κοντά στις 6 ώρες με χρήση κυρίως WiFi... Το βράδυ χάνω περίπου 7-8% με ανοικτό το WiFi Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Κοντά στις 6 ώρες με χρήση κυρίως WiFi... Το βράδυ χάνω περίπου 7-8% με ανοικτό το WiFi 7-8 % ; Με την color δεν εχω χάσει πάνω απο 3% το βράδυ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts