zxr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 εχω και γω το m2 εχω παρατηρησει οτι το stamina δε μου δουλευει παντα σωστα. μπορει αν ειναι ενεργοποιημενο να μην ερχονται μυνηματα απο το fb ή skype οπως ειναι φυσιολογικο αλλα πολλες φορες εχει τυχει να ερχονται ακομα και αν ειναι ενεργοποιημενο το stamina εχει παρατηρησει κανεις αλλος το ιδιο? Οι ειδοποιήσεις που αναφέρεις έρχονται αρκετή ώρα αφού κλειδώσεις το κινητό ή λίγο μετά το κλείδωμα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_79 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Πως μπορούμε να κάνουμε την συσκευή d2303 root με Android 4.4.2 σε official rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω σύντομα το Μ2 μιας και το θεωρώ πολύ καλό VFM και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής για όποιον μπορεί να βοηθήσει: 1) Από τα μαγαζιά στο skroutz που έχουν το EU, δηλαδή εισαγωγή από Ευρώπη, το default SMS είναι στους 70 χαρακτήρες; Αν ναι, αλλαγή στους 160 (εκτός από την επιλογή του GO SMS, Handcent κτλ) γίνεται μόνο με Φλασαρισμα Ελληνικής ROM και αν ναι, που μπορώ να την βρώ; Άπαξ και φλασαριστεί σε Ελληνική, τα updates μετά θα συνεχίσουν με αυτήν; 2) Η μεταφορά του ιστορικού μηνυμάτων Viber γίνεται μόνο με rootarisma συσκευής; Έχει δοκιμάσει κάποιος το Helium backup ή κάποιον άλλον τρόπο χωρίς root; Ή γενικά ποιος είναι ο πιο εύκολος και αξιόπιστος τρόπος; 3) Η κάμερα είναι τελικά τόσο μέτρια όσο λένε τα reviews; Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 1) Αν δεν έχει επιλογή για εξοικονόμηση κόστους ναι. Μπορείς επίσης να ρουτάρεις και να αλλάξεις το κατάλληλο αρχείο ώστε να ενεργοποιηθεί η επιλογή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Ναι για τα updates. 2) Δεν ξέρω τι παίζει με το Viber. 3) Όντως μην περιμένεις και πολλά από την κάμερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Βρίσκω το Μ2 dual στον Κωτσόβολο στα 229 ευρώ. Ήρθε στην Ελλάδα τελικά;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Βρίσκω το Μ2 dual στον Κωτσόβολο στα 229 ευρώ. Ήρθε στην Ελλάδα τελικά;;; Από ό,τι φαίνεται το εισήγαγε ο κώτσος του Βόλου! Δεν νομίζω να εισάγεται επισήμως από την SONY HELLAS .. αλλά δεν μας νοιάζει καθόλου αυτό! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Νομίζω ότι ο Κωτσόβολος πάντα εισάγει επίσημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Καλημέρα παίδες,μία ερώτηση σχετικά με το xperia M2! To έχω μερικές μέρες (πολύ καλό) αλλά το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το γνωστό με την μνήμη τηλεφώνου,γέμισε από τις εφαρμογές!Οπότε αν μπορεί κάποιος με ένα link ή κάποιες οδηγίες να μου πει πως να το rootαρω! (Kαι μερικές 'άσχετες' απορίες, (1) έχω διαβάσει για root της συσκευής και για flashαρισμα της ROM, από ότι έχω καταλάβει είναι διαφορετικά πράγματα με το root να είναι πιο ουσιαστικό και πιο ασφαλές και (2) υποθετικά όταν rootαρω την σκυσκευή και την ανοίξω θα είναι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και εφαρμογές;Με λίγα λόγια όπως το πρωτοάνοιξα πριν 5 μέρες που το αγόρασα; Ευχαριστώ. Edited October 7, 2014 by Vagos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 μια ερώτηση ρε παιδιά... πόσο περίπου σας κραάει η μπαταρία...??? εμένα με το ζόρι 1,5 μέρα με wifi κλειστό και μόνο τα δεδομένα ανοιχτά και με νορμάλ χρήση.. εκτός του ότι αργεί πολύ να φορτίσει.. κάπου είχα διαβάσει για 3-4 μέρες αλλά το δικό μου ούτε κατά διάνοια να κρατήσει τόσο πολύ... σήμερα έκλεισα και τα δεδομένα για να δω την διαφορά.. για πείτε την δική σας εμπειρία γιατί το σκέφτομαι σοβαρά να το πάω στην sony... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Δοκιμασέ το με απενεργοποιημένα τον αυτόματο συγχρονισμό και την υπηρεσία τοποθεσίας ,κανα δυο μερες και πες μας παλι ,βάλε και την φωτεινότητα περίπου στην μέση (όχι υψηλότερα μόνο όταν την χρειάζεσαι στο έντονο φως εκτός κλειστών χώρων). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Δοκιμασέ το με απενεργοποιημένα τον αυτόματο συγχρονισμό και την υπηρεσία τοποθεσίας ,κανα δυο μερες και πες μας παλι ,βάλε και την φωτεινότητα περίπου στην μέση (όχι υψηλότερα μόνο όταν την χρειάζεσαι στο έντονο φως εκτός κλειστών χώρων). τον αυτόματο συγχρονισμό και την υπηρεσία τοποθεσίας τα έχω έτσι κι αλλιώς κλειστά.. ήδη με κλειστα τα δεδομένα έχω δει κάποια διαφορά.. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν μόνο αυτή η επιλογή να σου τρώει τόσο πολύ την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Κάτι δεν πάει καλά με το κινητό σου. Σίγουρα! Έχω με τις δύο sim και με ανοικτά τα δεδομένα, αλλά με STAMINA, κρατάει ακόμα και τρεις ημέρες. Μήπως υπάρχει καμία ενεργοβόρα εφαρμογή; Μήπως εάν έκανες επαναφορά ρυθμίσεων και χωρίς να βάλεις παραπανίσιες εφαρμογές έβλεπες την διάρκεια της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 εννοείται ότι έχω συνέχεια ενεργοποιημένο το stamina.. αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν μου βγάζει το κλασικό σήμα του stamina που έχω συνηθίσει από προηγούμενες συσκευές sony που είχα στην γράμμη ειδοποιήσεων παρά μόνο ένα + δίπλα στο σήμα της μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 εννοείται ότι έχω συνέχεια ενεργοποιημένο το stamina.. αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν μου βγάζει το κλασικό σήμα του stamina που έχω συνηθίσει από προηγούμενες συσκευές sony που είχα στην γράμμη ειδοποιήσεων παρά μόνο ένα + δίπλα στο σήμα της μπαταρίας.. Στην 4.4.2 με αυτό το + δίπλα στην μπαταρία υποδηλώνεται η λειτουργία stamina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα,πρέπει να έγινε ένα μικρό fail..Καθάρισα την οθόνη με αντισηπτικό μαντιλάκι και δεν γλιστράει όπως γλίστραγε παρόλο που έχει περάσει μία ημέρα χρήσης,υπάρχει περίπτωση να μην γίνει όπως πριν ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Όταν η οθόνη λερωθεί θα βελτιωθεί πάλι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Όταν η οθόνη λερωθεί θα βελτιωθεί πάλι. Εδώ και 1,5 μέρα που έχει λερωθεί αρκετά, σε κάποια σημεία την νιώθεις σαγρέ και δεν γλιστράει το δάχτυλο με αποτέλεσμα να κάνει και μικρά γκελ κάποιες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καταλαβαίνω τι μου λες και φαντάζομαι την αίσθηση. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα επανέλθει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλησπέρα ,μία χάρη όποτε μπορέσει κάποιος! Μπερδεύτηκαν οι φορτιστές με το U του αδελφού μου και αν και είναι ίδιοι (EC450) έχουν μία διαφορά > Ο ένας γράφει 14W25 και ο άλλος 13W29!Αν μπορεί κάποιος με M2 να δεί τι γράφει το μικρό λευκό 'χάρτινο' ταμπελάκι θα είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλησπέρα ,μία χάρη όποτε μπορέσει κάποιος! Μπερδεύτηκαν οι φορτιστές με το U του αδελφού μου και αν και είναι ίδιοι (EC450) έχουν μία διαφορά > Ο ένας γράφει 14W25 και ο άλλος 13W29!Αν μπορεί κάποιος με M2 να δεί τι γράφει το μικρό λευκό 'χάρτινο' ταμπελάκι θα είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ. Κοίτα δεν έχω το Μ2 αλλά εικάζω πως αφού ανακοινωθηκε το 2014 τον φεβρουάριο τότε ο φορτιστής του θα είναι ο 14W25 επίσης αν προσέξεις λογικά θα έχουν και διαφορετικό output σε mA. To 2013 δεν υπήρχε το Μ2 οπότε είναι ο 14W25 ΥΓ Το xperia U συνεχίστηκε να παράγεται για έναν επιπλέον χρόνο από ότι φαίνεται διότι πρωτοπαρουσιάστηκε το φεβρουάριο του 2012 (U,P,S) οι πρώτες σονυ κινητές συσκευές (NXT series). Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Έτσι συμφωνώ με Inevar ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Input και output περιέργως έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά,γενικώς παντού!Μόνο στο 14W25 και 13W29 υπάρχει διαφορά!Αλλά όντως το 14W25 φαίνεται ολοκαίνουργιος (είναι λίγων ημερών το κινητό)!Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Αν και κάποιος κάτοχος το επιβεβαιώσει ακόμα καλύτερα! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Έτσι συμφωνώ με Inevar ;) :) Input και output περιέργως έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά,γενικώς παντού!Μόνο στο 14W25 και 13W29 υπάρχει διαφορά!Αλλά όντως το 14W25 φαίνεται ολοκαίνουργιος (είναι λίγων ημερών το κινητό)!Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Αν και κάποιος κάτοχος το επιβεβαιώσει ακόμα καλύτερα! :up: Δεν κάνει τίποτε! ;) Για την ακρίβεια ο φορτιστης κατασκευάστηκε την 25η εβδομάδα του 2014 δηλαδή κάπου κατά την 1η εβδομάδα του Ιουλίου μηνός. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 σε συνέχεια της απορίας μου για το πόσο διαρκεί τελικά η μπαταρία το δοκίμασα μετά από φουλ φόρτιση με τα δεδομένα κλειστά. την πρώτη φορά μου κράτησε 4 μέρες και την δεύτερη 3 μέρες. είναι φυσιολογικό να μου τρώνε τόση πολύ μπαταρία τα δεδομένα..?? υπενθυμίζω ότι με τα δεδομένα συνέχεια ανοιχτά με το ζόρι μου κρατούσε 1,5 μέρα.. εννοείται ότι ο συγχρονισμός όπως και η τοποθεσία είναι κλειστά και το stamina ανοιχτό... με βλέπω να το πηγαίνω προς το service... αλλά με νευριάζουν γιατί το μόνο που κάνουν κάθε φορά είναι και καλά "αναβάθμιση".. λες και εμείς δεν του έχουμε περάσει από μόνοι μας τις τελευταίες ενημερώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Φυσιολογικά μου φαίνονται τα νούμερα που αναφέρεις σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας, άδικα θα ταλαιπωρηθείς στέλνοντας το στο σέρβις (κατά την γνώμη μου φυσικά). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts